25 Sommerjob For Universitetsstuderende

25 Sommerjob For Universitetsstuderende

Uanset om du er i gang med dit første, andet eller endda tredje år på college, er det at tage et sommerjob en glimrende måde at erhverve værdifuld erhvervserfaring på, mens du bliver betalt. De fleste studerende vil være enige om, at en ekstra indtægt hen over sommeren kan gøre hverdagen meget lettere, og du kan tilegne dig vigtig joberfaring i processen. Der er mange forskellige job tilgængelige for universitetsstuderende på tværs af en række brancher, herunder kundeservice, uddannelse og gæstfrihed. I denne artikel vil vi udforske 25 sommerjob for universitetsstuderende, som du kan udføre på deltid og midlertidigt.

Relateret: Bedste job for universitetsstuderende

Hvad skal du overveje, når du leder efter et sommerjob

Når du leder efter dit perfekte sommerjob, er der flere ting, du skal overveje. Tænk først over, hvor lang tid du er til rådighed for at arbejde. For eksempel, med arbejdstimer, der matcher din skoletidsplan, kan du overveje at beholde deltidsjobbet længere end sommeren. Hvis dette er tilfældet for dig, vil du gerne finde job, der vil beskæftige dig på lang sigt i stedet for kun om sommeren.

En anden overvejelse er at overveje, hvilke timer du er til rådighed for at arbejde. Hvis du tager en klasse eller to i løbet af sommeren, så tænk på, hvordan du kan passe dit arbejdsskema ind i dit klasseskema. Tænk desuden over, hvad du er interesseret i, og søg efter sommerjob, der omfatter nogle af disse interesser. Hvis du for eksempel elsker at være sammen med dyr, så overvej et sommerjob i en dyrehandel, plejeservice eller dyreinternat.

Relateret: 19 populære onlinejob for universitetsstuderende

Sommerjob for universitetsstuderende

Følgende liste indeholder 25 jobs, som du kan arbejde i løbet af sommeren. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures Salaries, klik på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Butiksekspedient

National gennemsnitsløn: $11,29 i timen

Primære opgaver: Butiksekspedienter yder kundeservice i detailhandel, normalt ved at hilse på kunder, hjælpe dem med at finde produkter og besvare deres spørgsmål. Ud over kundeserviceansvar vil butiksfunktionærer også vedligeholde butiksgulvet ved at holde alle områder rene og genopfylde hylderne efter behov.

Relateret: Lær om at være butiksekspedient

2. Børnepasningsudbyder

National gennemsnitsløn: $11,47 i timen

Primære opgaver: Børnepasningsudbydere arbejder normalt i daginstitutioner og andre børnepasningsfaciliteter for at føre tilsyn med børn og give dem pædagogiske og berigende aktiviteter at deltage i. Derudover hjælper børnepasningsudbydere typisk med at forberede måltider og snacks, skabe lektioner og aktiviteter og hjælpe børn med lektier.

Relateret: Lær om at være børnepasningsudbyder

3. Barista

National gennemsnitsløn: $11,50 i timen

Primære opgaver: Baristaer arbejder på cafeer og kaffebarer og sælger kaffe, brygning og kaffekværn og tilbehør. Baristaer tilbereder og serverer også deres kunder en bred vifte af kaffedrikke og yder kundeservice. De tager imod kaffebestillinger, udfører transaktioner og vedligeholder et kasseapparat.

Relateret: Lær om at være barista

4. Husholderske

National gennemsnitsløn: $11,66 i timen

Primære opgaver: Husholderske udfører en række opgaver, der er involveret i vedligeholdelse af kundehjem. Disse opgaver omfatter grundlæggende rengøringsopgaver, såsom aftørring, mopping og støvsugning. Husholdere kan også påtage sig yderligere ansvar, afhængigt af deres kunder, herunder at vaske tøj og sengetøj, tilberede måltider og udføre ærinder.

Relateret: Lær om at være husholderske

5. Bartender

National gennemsnitsløn: $11,68 i timen

Primære opgaver: Bartendere er ansvarlige for at vedligeholde området bag en bar i restauranter, pubber, hoteller og andre virksomheder, hvor der serveres alkoholholdige drikkevarer. Bartendere er vidende om forskellige drinksopskrifter og tager imod kundeordrer, tilbereder drinks og serverer deres kunder. Bartendere er også typisk ansvarlige for at udføre transaktioner, håndtere penge og vedligeholde et kasseapparat. Hvis du ikke er 21 år, skal du gøre dig bekendt med lovene om servering af alkohol i din stat.

Relateret: Lær om at være bartender

6. Kasserer

National gennemsnitsløn: $11,71 i timen

Primære opgaver: Kasserere er ansvarlige for at administrere et kasseapparat under kundetransaktioner. Kasserere arbejder generelt i stort set ethvert miljø, der kræver brug af et kasseapparat. Kasserere er ansvarlige for kundetransaktioner, herunder kontant-, kredit- og gavekorttransaktioner, og de skal også vedligeholde deres kasseskuffer, herunder beregning af start- og slutsaldi og opbevaring af penge i et pengeskab.

Relateret: Lær om at være kasserer

7. Livredder

National gennemsnitsløn: $11,84 i timen

Primære opgaver: Livreddere overvåger svømmeområder, såsom dem ved fælles pools, strande og parker. Livreddere er certificeret i CPR og førstehjælpsmetoder og er ansvarlige for at håndhæve svømmereglerne, opretholde et sikkert miljø og yde pleje i tilfælde af en nødsituation.

Relateret: Lær om at være livredder

8. Købmandsbagger

National gennemsnitsløn: $11,86 i timen

Primære opgaver: Bagagere assisterer kasserere ved at placere købte varer hos kunder og tage sig af kunder. Baggers yder kundeservice, hjælper kunder med at bære tunge genstande og vedligeholder en købmands indkøbsvogne. Baggere kan også udføre lageropbevaring, herunder at placere nye varer på hylder og fjerne forældede, udløbne eller uden for sæsonen varer.

9. Server

National gennemsnitsløn: $11,92 i timen

Primære opgaver: Servere arbejder i gæstfrihedsmiljøer, uanset hvor der serveres mad. Disse medarbejdere er de frontvendte kundeservicerepræsentanter for en restaurant og tager imod og bringer ordrer og sikrer, at kunderne får en fremragende madoplevelse. De vil også udføre transaktioner, køre kasseapparater, hilse på kunder og hjælpe med at rydde borde, efter kunderne er gået.

Relateret: Lær om at være server

10. P-vagt

National gennemsnitsløn: $12,12 i timen

Primære opgaver: Parkeringsvagter arbejder typisk i parkeringshuse og faciliteter for at overvåge og vedligeholde området. Parkeringsvagter tager parkeringsafgifter fra kunder, udsteder billetter til at blive parkeret længere end den tildelte tid og hjælper nogle gange enkeltpersoner med at finde deres køretøjer.

11. Hotelreceptionist

National gennemsnitsløn: $12,30 i timen

Primære opgaver: Hotelreceptionister tager imod gæster og hjælper dem med at tjekke ind og ud af et hotel. Receptionister på et hotel tilbyder også kundeservice på telefonen, hvor de hjælper gæster med at reservere reservationer og foretage forudbetalinger. Receptionister er også ansvarlige for at vedligeholde værelsesregistre, udstede nøgler og give gæster adgang til hotellets faciliteter.

Relateret: Lær om at være hotel receptionist

12. Stocker

National gennemsnitsløn: $13,11 i timen

Primære opgaver: Inventarlagre arbejder typisk mellem baglagerområderne og lagrene i butikkerne og gulvarealet for at sikre, at lager- og butiksprodukter vises korrekt på hylderne. Derudover optæller lagerbeholdninger, registrerer og sporer produktnumre og rapporterer disse oplysninger til deres tilsynsførende.

Relateret: Lær om at være stocker

13. Gårdmand

National gennemsnitsløn: $13,14 i timen

Primære opgaver: Gårdmænd er ansvarlige for at passe dyrene på gårde og rancher, herunder fodring, badning, pleje og overvågning af dyrs sundhed og velvære. Landmænd vil også betjene landbrugsudstyr, vedligeholde kunstvanding til afgrøder og transportere dyr.

14. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $13,28 i timen

Primære opgaver: Dyrepassere arbejder normalt for private kunder for at passe deres kæledyr, mens de er væk hjemmefra. Kæledyrspassere er ansvarlige for at fodre, gå og give basal pleje til kundernes kæledyr, herunder hunde og katte. Dyrepassere kan blive i deres kundehjem, afhængigt af hvor lang tid kunden er væk, eller de kan arbejde på en daglig tidsplan, hvor de passer kundernes kæledyr i løbet af dagen.

15. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,73 i timen

Primære opgaver: Kundeservicemedarbejdere arbejder typisk i detailbutikker og i callcentre og er ansvarlige for at håndtere kundeforespørgsler, klager og spørgsmål. I et callcenter behandler de ordrer og giver oplysninger til kunderne om deres organisations produkter og tjenester.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

16. Biblioteksassistent

National gennemsnitsløn: $13,80 i timen

Primære opgaver: Biblioteksassistenter hjælper bibliotekarer med at vedligeholde biblioteket ved at opbevare bogreoler, tjekke returnerede bøger ind og hjælpe bibliotekets lånere med at tjekke ud og finde bøger, de leder efter. Biblioteksassistenter vil også hjælpe med at organisere de biblioteksressourcer, der ikke er tilgængelige til kassen, og gøre disse materialer tilgængelige for lånere til kortvarig brug.

17. Kontorassistent

National gennemsnitsløn: $13,82 i timen

Primære opgaver: Kontorassistenter kan arbejde i små virksomheder og større organisationer for at vedligeholde kontorartikler og ressourcer, bestille nye forsyninger, forberede dokumenter til forsendelse og tage noter til vejledere under møder. Kontorassistenter kan også udføre yderligere opgaver som at planlægge aftaler, administrere kalendere og holde kontorfiler organiseret og opdateret.

Relateret: Lær om at være kontorassistent

18. Landskabsarbejder

National gennemsnitsløn: $14,29 i timen

Primære opgaver: Landskabsarbejdere arbejder med landskabsvirksomhedsejere eller -virksomheder for at vedligeholde kundernes gårdhaver, græsplæner og boliglandskab. Nogle landskabsarbejdere arbejder kun i kommercielle omgivelser, hvor de skærer og vedligeholder landskabsplejen af ​​kontorbygninger og andre faciliteter. Derudover arbejder anlægsgartnere med græsplæneudstyr som plæneklippere, klippere og trimmere for at udføre de væsentlige funktioner i deres job.

Relateret: Lær om at være havemand

19. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $15,62 i timen

Primære opgaver: Hundeluftere hjælper travle kunder ved at gå tur med deres hunde på daglig basis. En hundelufter vil typisk ankomme til deres kunders hjem, fodre og passe deres kunders hunde og gå med dem udenfor for at motionere dem og lade dem bruge badeværelset. Hundeluftere kan arbejde på en daglig tidsplan, eller de kan arbejde som hundepasser og blive i deres kunders hjem, mens de er væk.

20. Flytter

National gennemsnitsløn: $15,87 i timen

Primære opgaver: Flyttere hjælper kunder, der skal flytte, med at forberede deres møbler og husholdningsartikler til flytning. Disse arbejdere har den nødvendige styrke og udholdenhed til at arbejde lange timer og løfte tunge genstande, og de er ansvarlige for at transportere kundernes genstande sikkert over både korte og lange afstande.

21. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $15,97 i timen

Primære opgaver: Leveringschauffører kan arbejde i en række forskellige omgivelser, herunder restauranter, forsyningsbutikker og andre omgivelser, hvor de leverer produkter fra butikken til kunden. Leveringschauffører er typisk forpligtet til at have et rent kørekort, løbende forsikring og registrering.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

22. Svømmelærer

National gennemsnitsløn: $17,32 i timen

Primære opgaver: Svømmeinstruktører hjælper børn og voksne med at lære at svømme ved at lære dem ordentlige svømmeteknikker. Svømmeinstruktører hjælper typisk deres elever med at udvikle stærke svømmefærdigheder og åndedrætsteknikker og vil nogle gange træne konkurrerende svømmehold og hjælpe avancerede svømmere og dykkere med at forbedre deres evner.

23. Babysitter barnepige

National gennemsnitsløn: $17,67 i timen

Primære opgaver: Babysittere og barnepige passer normalt børn i deres hjem. Disse børnepasningsudbydere udfører en række opgaver, når de overvåger børn, herunder at skabe lektioner og aktiviteter, engagere børn i leg, forberede måltider og snacks, vaske vasketøj og skifte tøj og bleer med spædbørn eller hjælpe med pottetræning med småbørn.

Relateret: Lær om at være babysitter

24. Lejrrådgiver

National gennemsnitsløn: $19,60 i timen

Primære opgaver: Lejrrådgivere arbejder i sommerlejre for at overvåge og lede grupper af børn i pædagogiske og berigende aktiviteter. Lejrrådgivere sørger for børnepasning og uddannelse, normalt i udendørs omgivelser, hvor børn deltager i sport, akademiske studier, håndværksaktiviteter og andre engagerende ting.

25. Underviser

National gennemsnitsløn: $24,71 i timen

Primære opgaver: Undervisere hjælper elever, der har det svært eller har brug for ekstra støtte i et akademisk fag. Undervisere arbejder typisk med elever, der har brug for lektiehjælp, studiehjælp og bare ekstra øvelse med forskellige begreber, herunder matematik, læsning, naturfag og historie. Derudover kan vejledere arbejde på tværs af alle klassetrin og med universitetsstuderende.

Relateret: Lær om at være underviser

Aage Kjeldsen
Aage Kjeldsen Uanset om du er i gang med dit første, andet eller endda tredje år på college, er det at tage et sommerjob en glimrende måde at erhverve værdifuld erhvervserfaring på, mens du bliver betalt. De fleste studerende vil være enige om, at en ekstra indtægt hen over sommeren kan gøre hverdagen meget lettere, og du kan tilegne dig vigtig joberfaring i processen. Der er mange forskellige job tilgængelige for universitetsstuderende på tværs af en række brancher, herunder kundeservice, uddannelse og gæstfrihed. I denne artikel vil vi udforske 25 sommerjob for universitetsstuderende, som du kan udføre på deltid og midlertidigt.