25 Mest Almindelige Job I Amerika

25 Mest Almindelige Job I Amerika

At få et job giver dig mulighed for at tilføje nye færdigheder og erfaring til dit CV. Det kan hjælpe dig med at identificere, hvilke job du er interesseret i og skitsere din karrierevej. Se på de mest almindelige job i Amerika for at se, hvilke job der hjælper dig med at opbygge forbindelser, der kan tjene som referencer senere i din karriere.

I denne artikel definerer vi de mest almindelige job i Amerika, som du kan søge.

Læs mere: The Essential Job Search Guide

Mest almindelige job i Amerika

Her er en liste over de mest almindelige job i Amerika, som du kan ansøge om:

1. Kasserer

National gennemsnitsløn: $10,84 i timen

Primære opgaver: En kasserer arbejder i et detailmiljø og behandler transaktioner til en kundes køb. Kasserere hjælper kunder med at finde produkter, de søger efter, og pakker dagligvarer til kunderne.

Læs mere: Lær om at være kasserer

2. Madlavningsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $11,38 i timen

Primære opgaver: En madlavningsmedarbejder gør rent køkkenområdet på restauranter. De vejer, måler og skærer de nødvendige ingredienser til måltider på restaurantens menu. Madlavningsarbejdere overvåger temperaturen i madopbevaringsområder og genopbygger restaurantens salatbar.

3. Pedel

National gennemsnitsløn: $11,60 i timen

Primære opgaver: En pedel gør rent i det rum, de arbejder i, såsom et badeværelse eller entre. De låser døre, tager affald og genbrug ud og laver reparationer på toiletter og hårde hvidevarer.

Læs mere: Lær om at være vicevært

4. Bartender

National gennemsnitsløn: $11,64 i timen

Primære opgaver: En bartender skaber og serverer alkoholiske drikkevarer til gæster på en bar eller restaurant. De taler med kunder, forstår, hvilke drinks de kan lide og genopbygger barvarer.

Læs mere: Lær om at være bartender

5. Server

National gennemsnitsløn: $11,72 i timen

Primære opgaver: En server, også kendt som en tjener eller en servitrice, skriver mad- og drikkeordrer ned. De giver kundernes ordrer til kokken. De serverer måltider til kunderne, og de besvarer yderligere spørgsmål, som kunderne måtte have til dem. Servere renser spiseområder, når en kunde forlader restauranten.

Læs mere: Lær om at være server

6. Detailsalgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,17 i timen

Primære opgaver: En detailsalgsmedarbejder sælger kunders produkter og tjenester. De adresserer spørgsmål stillet af kunder, kommunikerer aktuelle kampagner og foreslår løsninger på problemer, kunder står over for.

Læs mere: Lær om at være detailsalgsmedarbejder

7. Lagermedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,72 i timen

Primære opgaver: En lagermedarbejder eller lagermedarbejder pakker varer ud, når de ankommer til lageret. De tjekker varerne for nøjagtig mærkning og eventuelle skader under forsendelsen. De foretager opdateringer til lagerregistreringer for at se, om lageret har brug for flere enheder af et produkt.

Relateret: Lær om at være lagerassistent

8. Arbejdsmand

National gennemsnitsløn: $13,13 i timen

Primære opgaver: En arbejder arbejder på en byggeplads og finder effektive måder at udføre fysiske opgaver på. De hjælper med rengøring og flytning af affald og hjælper med at læsse og losse materialer. De gennemgår byggeplaner for at finde praktiske måder at afslutte opgaver på.

Læs mere: Lær om at være arbejder

9. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,41 i timen

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder taler med kunderne og giver dem information om deres virksomheds produkter og tjenester. De godkender køb, behandler klager og behandler returnering af produkter.

Læs mere: Lær om at være kundeservicerepræsentant

10. Kontorfunktionær

National gennemsnitsløn: $13,84 i timen

Primære opgaver: En kontorassistent bistår en organisation ved at udføre en række kontorfunktioner. De besvarer telefonopkald, sorterer i mails og arkiverer fortrolige optegnelser. De udarbejder rapporter til ledelsen, hilser besøgende og forbereder regninger til betaling.

Læs mere: Lær om at være kontorassistent

11. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $14,82 i timen

Primære opgaver: Administrative assistenter fører tilsyn med ledelsen af ​​ledernes kalendere og rejsearrangementer. De laver præsentationer baseret på brancheforskning og bestiller kontorartikler til medarbejdere.

Læs mere: Lær om at være administrativ assistent

12. Linjevejleder

National gennemsnitsløn: $15,08 i timen

Primære opgaver: En linjesupervisor, formelt kendt som en "first-line supervisor", giver vejledning til produktionsmedarbejdere for at hjælpe dem med at producere varer. Supervisorer fører tilsyn med udførelsen af ​​produktionsprocessen, som er beskrevet af projektledere og ingeniører.

Relateret: Lær om at være produktionsleder

13. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $15,36 i timen

Primære opgaver: En medicinsk assistent planlægger aftaler for patienter og hilser på dem, når de ankommer til en medicinsk facilitet. De tager blod, giver vacciner, hvis en patient skal have det, og giver instruktioner til patienter om medicinske procedurer, de skal have.

Læs mere: Lær om at være lægeassistent

14. Bygningsarbejder

National gennemsnitsløn: $15,55 i timen

Primære opgaver: En bygningsarbejder tester udstyr og betjener maskiner, der bruges på en byggeplads. De flytter forsyninger til forskellige steder og kan skære materialer for at opfylde specifikationerne for deres projekter.

Læs mere: Lær om at være bygningsarbejder

15. Bogholder

National gennemsnitsløn: $17,97 i timen

Primære opgaver: En bogholder registrerer en virksomheds udgifter og indtægter og sender fakturaer til kunder til betaling. De bruger regnskabssoftware til at hjælpe med at opbygge rapporter og identificere en organisations økonomiske status.

Læs mere: Lær om at være bogholder

16. Mekaniker

National gennemsnitsløn: $20,27 i timen

Primære opgaver: En mekaniker bruger autodeleværktøjer som oliefilternøgler, tændrør og dæktryksmålere til at kontrollere et køretøjs tilstand. De taler med kunderne om omkostningerne ved reparationer og laver reparationer på motorer, transmissioner og klimaanlæg.

Læs mere: Lær om at være mekaniker

17. Tømrer

National gennemsnitsløn: $21,67 i timen

Primære opgaver: En tømrer bygger og reparerer bygningskonstruktioner, og de udvælger materialer til den konstruktion, de bygger. De bruger værktøjer til at installere en bygnings rammer eller apparater som badekar, brusere og køkkenskabe.

Læs mere: Lær om at være tømrer

18. Elektriker

National gennemsnitsløn: $26,45 i timen

Primære opgaver: En elektriker vedligeholder og reparerer elektriske ledninger i en bygning og bruger tegninger til at installere nye ledninger. De forbinder ledninger til strømafbrydere og fejlfinder problemer med det udstyr, de bruger til reparationer.

Læs mere: Lær om at være elektriker

19. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $33,37 i timen

Primære opgaver: En registreret sygeplejerske koordinerer med læger om at behandle patienter. De udfører fysiske undersøgelser, gennemgår patientens symptomer og udfører test baseret på deres symptomer. De diskuterer en patients diagnose og giver følelsesmæssig støtte, når det er nødvendigt.

Læs mere: Lær om at være en registreret sygeplejerske (RN)

20. Marketing specialist

National gennemsnitsløn: $51.694 om året

Primære opgaver: En marketingspecialist udvikler en virksomheds marketingkampagner ved at administrere deres sociale mediekonti og hjemmeside. Specialister arbejder sammen med virksomhedens sælgere for at tilpasse salgs- og salgsfremmende kampagner og forskningskonkurrence inden for deres virksomheds marked.

Læs mere: Lær om at være marketingspecialist

21. Politibetjent

National gennemsnitsløn: $53.039 om året

Primære opgaver: En politibetjent reagerer på og efterforsker nødbegivenheder i deres lokalsamfund. De samler beviser og foretager arrestationer. De kommunikerer med øjenvidner og udspørger potentielle mistænkte for at sikre, at deres vidnesbyrd stemmer overens med beviserne.

Læs mere: Lær om at være politibetjent

22. Lastbilchauffør

National gennemsnitsløn: $59.916 om året

Primære opgaver: En lastbilchauffør transporterer produkter til detail- og distributionssteder i deres område. De fører en log over deres rejsetid og holder sig selv ansvarlige for at overholde deadlines på forsendelser.

Læs mere: Lær om at være lastbilchauffør

23. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $70.802 om året

Primære opgaver: En driftsleder opretter ansættelsesprocedurer og træningsbenchmarks for nye medarbejdere. De undersøger virksomhedens processer for at forbedre ydeevnen og kvaliteten af ​​arbejdet fra medarbejderne.

24. Advokat

National gennemsnitsløn: $74.411 om året

Primære opgaver: En advokat konsulterer enkeltpersoner og virksomheder gennem den juridiske proces. De samarbejder med en advokatfuldmægtig for at indhente oplysninger, der er relevante for deres sag, og fungerer som juridisk repræsentation under retssager og andre retssager.

Læs mere: Lær om at være advokat

25. Softwareudvikler

National gennemsnitsløn: $93.003 om året

Primære opgaver: Softwareudviklere genererer applikationer til at hjælpe brugere med opgaver. Udviklere kan bygge software til brugere til at udføre opgaver som at spore effektiviteten af ​​marketingkampagner eller spille et spil på deres computer. De foretager ændringer af allerede eksisterende software og sender rapporter til deres leder om dens fremskridt.

Læs mere: Lær om at være softwareudvikler

Esben Carlsen
Esben Carlsen At få et job giver dig mulighed for at tilføje nye færdigheder og erfaring til dit CV. Det kan hjælpe dig med at identificere, hvilke job du er interesseret i og skitsere din karrierevej. Se på de mest almindelige job i Amerika for at se, hvilke job der hjælper dig med at opbygge forbindelser, der kan tjene som referencer senere i din karriere.