25 Mest Almindelige Grunde Til At Blive Medlem Af Militæret

25 Mest Almindelige Grunde Til At Blive Medlem Af Militæret

Hvis du overvejer en karriere i militæret, kan forståelsen af ​​de mange forskellige årsager til, at mange mennesker slutter sig til, hjælpe dig med at beslutte, om denne vej er den rigtige for dig. I denne artikel diskuterer vi 25 grunde til at blive medlem af militæret.

Læs mere: Militære karrierer: En endelig guide

25 grunde til at slutte sig til militæret

Alle har deres egen motivation for at melde sig ind i militæret. Her er 25 af de mest almindelige årsager til, at folk tilmelder sig:

1. At tjene dit land

En af de mest almindelige grunde til, at folk melder sig ind i militæret, er, fordi de føler sig tiltrukket af at tjene deres land. Denne pligtfølelse, eller et "kald til tjeneste", kan opstå fra patriotiske familieværdier eller ønsket om at gøre noget meningsfuldt. Folk, der slutter sig til militæret af denne grund, føler en følelse af stolthed og præstation i deres arbejde.

Læs mere: De amerikanske militærgrene forklaret

2. At lære nye færdigheder eller et fag

At arbejde i militæret lærer dig mange færdigheder lige fra teamwork og kommunikation til tekniske og analytiske færdigheder. Uanset hvilket militærjob du vælger, lærer du mange værdifulde færdigheder, du kan anvende til dit næste job. Hvis du har en specifik civil karriere, du ønsker at forfølge, kan det at få færdigheder fra militæret være en god måde at forberede dig på.

Relateret: Sådan skriver du et militær-til-civilt CV: Fremhæv din militære erfaring

3. At finde formål

Nogle mennesker melder sig ind i militæret, fordi de vil have en følelse af formål. At være en del af noget, der er større end dig selv og føle, at du bidrager til noget godt, er en almindelig grund til at melde dig ind i militæret.

Relateret: 57 spørgsmål at stille en militær rekrutterer

4. At rejse

Militæret giver folk mulighed for at rejse uden omkostninger. I militæret møder du også folk fra hele landet.

5. At komme i fysisk form

Fysisk udholdenhed og sundhedsmål er en anden grund til, at nogle mennesker tilslutter sig tjenesten. At arbejde i militæret kræver, at du gennemgår intens fysisk træning. Nogle mennesker ser dette som en glimrende mulighed for at danne sundere vaner, tabe sig eller opbygge muskler.

Relateret: Hvad kan man forvente i hærens grundlæggende træning

6. At betale for college

For mange mennesker er militæret en vej til videregående uddannelse. GI/Post-9/11 Bill GI Bill yder uddannelsesmæssig bistand til militærmedlemmer og veteraner. Hvis du ønsker at få en universitetsuddannelse uden at stifte gæld, kan en kortvarig kontrakt med militæret være svaret. Ikke alene frafaldes undervisning, men du kan blive betalt for at lære.

Relateret: Top syv fordele ved at blive medlem af hæren

7. For at spare penge

En karriere i militæret er meget stabil, hvilket betyder, at du kan opbygge en opsparingskonto, mens du arbejder. De militære fordele ved gratis sundhedspleje, boligstøtte og rejseudgifter kan også give ekstra plads i dit budget.

Relateret: En komplet guide til militærløn

8. At have eventyr

Nogle mennesker melder sig ind i militæret, fordi det byder på nye oplevelser ukendte steder. Militæret kan være en god karrieremulighed, hvis du er en aktiv person, der gerne vil rejse. Der er militære installationer over hele verden.

9. At have medicinske fordele

Når du arbejder i militæret, har du adgang til gratis premium medicinsk dækning for dig og din familie.

10. At nyde jobstabilitet

At melde sig ind i militæret har fordelen af ​​jobsikkerhed i løbet af din kontrakt. Militære karrierer tilbyder ofte langtidskontrakter, så du kan arbejde trygt i flere år ad gangen.

Relateret: Militærløn: Hvilken militærgren betaler mest?

11. At gå på førtidspension

I militæret er du berettiget til pensionering efter 20 års tjeneste i enhver gren. Det betyder, at de, der kommer i militæret efter gymnasiet, kan gå på pension omkring de 40 år, hvilket er meget yngre end den typiske pensionsalder for andre job.

Relateret: 26 job for pensionerede militærofficerer

12. At få erfaring

At melde sig ind i militæret er en god måde at få erfaringer, der kan oversættes til andre områder af dit liv. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre efter gymnasiet, kan det at blive medlem af militæret give værdifuld joberfaring til dit CV. At opleve militærlivets disciplin og struktur kan gøre dig til en mere tiltalende kandidat for rekrutterere og ansættelsesledere.

Relateret: Sådan bliver du en militærentreprenør

13. At fortsætte familietraditionen

Hvis dine forældre og bedsteforældre var i militæret, kan du føle dig drevet til at følge samme vej. Det kan være vigtigt at have disse fælles oplevelser med din familie, og at blive medlem af militæret kan være den rigtige beslutning for dig.

14. At finde et alternativ til college

College er ikke for alle, og nogle mennesker vælger militæret som en alternativ vej efter gymnasiet. At blive medlem af militæret giver dig en anderledes uddannelsesmæssig oplevelse, der kan være lige så værdifuld som college, afhængigt af dine karrieremål.

Relateret: FAQ: Kan du melde dig ind i militæret med en GED?

15. At tjene respekt

Militæret tiltrækker folk, der værdsætter respekt. Du kan melde dig ind i militæret, fordi du gerne vil tjene respekt fra andre. Respekt er meget vigtigt i militæret, og du tjener ikke kun respekt, men lærer at respektere dine overordnede.

Relateret: Sådan får du respekt på arbejdet

16. At danne venskaber

At arbejde i et team og dele lignende erfaringer kan danne langvarige bånd. Mange mennesker melder sig ind i militæret, fordi de ønsker at få nære venner for livet.

17. At modtage bolig, stipendium eller lån

Militæret tilbyder veteraner et VA-boliglån, som giver veteraner mulighed for at købe et hjem uden penge. Militæret giver også boliger på base eller et boligstipendium.

18. At lære disciplin

Et ledende princip for militæret er disciplin, og nogle mennesker vælger dette kommandosystem for at forbedre deres arbejdsmoral og generelle karakter.

Relateret: Selvdisciplin: Definition og eksempler

19. For at få perspektiv

At blive medlem af militæret udvider dit livsperspektiv, hvilket hjælper dig med bedre at forstå og interagere med en bredere vifte af mennesker og organisationer. Du har muligheder for at danne forbindelser og forstå spørgsmål om ulighed og privilegier.

Relateret: Sådan bliver du mere åbensindet i 10 trin

20. At møde udfordringer

Mange mennesker melder sig ind i militæret, fordi de gerne vil teste sig selv. Militæret giver dig mentale og fysiske udfordringer, og nogle mennesker benytter denne lejlighed til at forbedre sig selv og skubbe deres grænser.

Relateret: Hvor lang er Marine Basic Training?

21. At tjene militære frynsegoder

Med militærtjeneste kommer andre frynsegoder uden for militære fordele. Hver servicegren har et kontor for moral, velfærd og rekreation (MWR) dedikeret til at hjælpe militærfamilier med at få adgang til disse muligheder. Frynsegoder kan omfatte gratis "pladstilgængelige" flyvninger på militærfly og ferie- og fritidsrabatter.

22. At få betalt feriedage

Militære afdelinger giver dig 30 dages betalt ferie fra og med dit første år.

23. At få hjælp til at starte en virksomhed

I lighed med VA-boliglånet støtter Veterans Administration veteraner, der er interessante i at starte virksomheder. Small Business Administration forbinder også veteranvirksomhedsejere med føderale indkøb og kommercielle forsyningskæder.

Relateret: 15 gode virksomheder at starte i dag

24. At finde et positivt miljø

Mange mennesker slutter sig til miljøet for at forbedre deres økonomi, men også deres miljømæssige rammer. Det kan være et sociopolitisk valg at undgå negativ adfærd hos andre i deres lokalsamfund.

Relateret: Otte fordele ved at blive medlem af flåden

25. At vise lederevner

Militæret leder altid efter stærke ledere. Uanset om du kan tilmelde dig som rekrutteret rekrut eller officer, er en positiv can-do-attitude et plus. De, der fremviser lederevner og integritet, har en tendens til at stige i graderne.

Relateret: En guide til Military Officer Candidate School (OCS)

Arnold Poulsen
Arnold Poulsen Hvis du overvejer en karriere i militæret, kan forståelsen af de mange forskellige årsager til, at mange mennesker slutter sig til, hjælpe dig med at beslutte, om denne vej er den rigtige for dig. I denne artikel diskuterer vi 25 grunde til at blive medlem af militæret.