25 Job I Parker, Rekreation Og Turismeforvaltning

At arbejde i parker, rekreation og turisme er en fantastisk måde at finde arbejde, der giver dig mulighed for at være udenfor og hjælpe andre. Da de fleste jobs i parker, rekreations- og turismeledelse involverer at arbejde sammen med andre, kan disse karrierer kræve stærk gæstfrihed og interpersonelle færdigheder, der kan hjælpe kandidater med at drive et turiststed, som en nationalpark, effektivt. Hvis du har erfaring med gæstfrihed eller forretningsadministration, kan et job i parker, rekreation og turismeledelse være ideelt for dig. I denne artikel udforsker vi 25 jobs i parker, rekreation og turismestyring.

Relateret: 21 job til gæstfrihed og turismeledelse

Hvad er et park-, rekreations- og turismeledelsesjob?

Jobs i parker, rekreation og turismeledelse involverer typisk overvågning af programmer og aktiviteter, som turister og gæster deltager i, når de besøger et nyt sted. Disse job kan eksistere i steder som nationalparker, samfundscentre og lokale parker, der er vært for samfundsbegivenheder og turistattraktioner. Her er et par nøgleområder, som en karriere inden for parker, rekreation og turisme kan fokusere på:

 • Rejse
 • Turisme
 • Event- og facility management
 • Friluftsliv
 • Miljøundervisning
 • Golf

Relateret: 50 af de bedste udendørsjob

15 parker, rekreation og turisme ledelse job

Her er 15 job inden for parker, rekreation og turisme, du kan forfølge:

1. Eventyrguide

National gennemsnitsløn: $28.360 om året

Primære opgaver: En eventyrguide er en specialiseret rejseleder, der leder turister gennem spændende aktiviteter. Eventyrguider kan tilbyde træningssessioner, der lærer, hvordan man forbliver sikker under en aktivitet, leder vandre- og busture på forskellige steder og guider turister på udflugter som vandreture, camping og kajaksejlads. En eventyrguide kan arbejde i flere typer omgivelser, såsom rejseselskaber, resorts og sommerlejre.

2. Pool manager

National gennemsnitsløn: $34.192 om året

Primære opgaver: En pool manager fører tilsyn med driften af ​​en swimmingpool, herunder aktiviteter eller begivenheder, der kan finde sted der. Poolbestyrere kan udføre daglige test af poolvandet for at sikre, at det indeholder de korrekte niveauer af kemikalier, organisere arbejdsplaner for personalet og udføre vedligeholdelse på poolanlægget, såsom at skumme poolens overflade og rengøre badeværelserne. En poolmanager kan også reagere på nødsituationer og give førstehjælp til gæster, der måske har brug for hjælp.

3. Park ranger

National gennemsnitsløn: $35.332 om året

Primære opgaver: En parkbetjent patruljerer og overvåger aktivitet i stats- og nationalparker. Deres job kan indebære at overvåge besøgende for at sikre, at de forbliver sikre og følger alle gældende regler, at tilbyde information om, hvor stier er placeret til vandrere og campister, og beskytte dyrelivet og planter i en park mod at blive påvirket af gæster. En park ranger kan også hjælpe med at vedligeholde alle områder af en park ved at samle affald op, sørge for at stier er frie og stationere rangers i områder, der har brug for beskyttelse eller løbende overvågning.

Relateret: Lær om at være en Park Ranger

4. Vandsportsleder

National gennemsnitsløn: $40.017 om året

Primære opgaver: En vandsportsleder fører tilsyn med alle operationer, der finder sted i en organisations vandfaciliteter, herunder svømmebassiner, vandlande og havne. Vandsportsledere kan hjælpe med at udvikle programmer for gæster, der besøger deres faciliteter, sørge for, at alle gæster forbliver sikre under deres tid på et vandanlæg og lede aktiviteter såsom svømning og vandsport. En vandsportsleder kan også vedligeholde vandudstyr som pumper, motorer og svømmebassinfiltre.

5. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $41.096 om året

Primære opgaver: En eventplanlægger er en professionel, der organiserer særlige begivenheder, såsom fester, aktiviteter og fundraisers. Inden for parker, rekreation og turismestyring kan en eventplanlægger udvikle ideer til store begivenheder i parker eller andre offentlige rum, besøge flere steder for at finde det ideelle sted at være vært for deres begivenhed og overveje hvert aspekt af begivenheden i planlægningsfasen, inklusive omkostninger, personale og tid. Eventplanlæggere kan også overvåge de begivenheder, de planlægger, for at sikre, at de får succes.

Relateret: Lær om at være begivenhedsplanlægger

6. Lejrleder

National gennemsnitsløn: $41.304 om året

Primære pligter: En lejrdirektør er leder af en lejrfacilitet, ofte en daglejr eller et fritidsprogram. Lejrledere kan udvikle programmer med planlagte aktiviteter, som campister kan nyde, organisere budgetter for at sikre, at alle dele af en lejr modtager finansiering og udføre daglige administrative opgaver som at besvare telefonopkald og e-mails. En lejrdirektør kan også ansætte og træne nye medarbejdere, såsom lejrrådgivere og livreddere.

7. Resort manager

National gennemsnitsløn: $42.219 om året

Primære opgaver: En feriestedschef fører tilsyn med alle operationer, der finder sted på et feriested, inklusive mad og drikkevarer, rengøring, gæsteservice og mere. Feriestedsledere kan udføre daglige inspektioner af alle områder på et feriested for at sikre, at de er rene og forberedte til gæster, give oplysninger til gæster om tjenester og programmer, feriestedet tilbyder og svare på spørgsmål eller bekymringer, som gæsterne måtte gøre opmærksom på. En resort manager kan også lede personalemedlemmer ved at vedligeholde medarbejderregistre og træne nye teammedlemmer.

8. Atletikchef

National gennemsnitsløn: $44.820 om året

Primære opgaver: En atletikleder fører tilsyn med de atletiske aktiviteter og programmer i en organisation eller facilitet. Atletikledere kan ansætte og træne nye trænere og atletiske medarbejdere, hjælpe med at udvikle atletikprogrammet for en organisation og udarbejde budgetter til at betale for udstyr, uniformer og rejser. En atletikleder kan også samarbejde med de trænere, de ansætter, for at lægge planer for træning, spil og programmer, som de kan deltage i.

9. Forskningsspecialist

National gennemsnitsløn: $53.437 om året

Primære opgaver: En forskningsspecialist er en professionel, der indsamler og analyserer information om et bestemt emne, som de har avanceret ekspertise i. Inden for parker, rekreation og turismeforvaltning kan en forskningsspecialist udføre forskning i, hvordan man kan forbedre driften i parker og andre turistattraktioner , bestille laboratorietests for at bestemme turismens miljøpåvirkning og udvikle mål og mål for nye turismeprogrammer. Forskningsspecialister kan også dele deres resultater med andre fagfolk og offentligheden ved at udarbejde detaljerede rapporter.

10. Daglig leder

National gennemsnitsløn: $53.504 om året

Primære opgaver: En daglig leder fører tilsyn med en organisations drift, både dagligt og langsigtet. Daglige ledere i parker, rekreations- og turismeledelse kan føre tilsyn med driften af ​​en nationalpark eller en anden type turistattraktion, ansætte og uddanne nye medarbejdere og organisere budgettet for programmer, aktiviteter og generel drift. En general manager kan også hjælpe kunder ved at reagere på eventuelle bekymringer, de måtte have.

Relateret: Lær om at være General Manager

11. Skovfoged

National gennemsnitsløn: $54.159 om året

Primære opgaver: En skovfoged tager sig af nyplantede træer og skove. Skovbrugere kan plante træer i skove eller områder, der har brug for flere træer, indsamle data om de skove, de holder af for at overvåge deres sundhed og vedligeholdelse og inspicere træer for at afgøre, om de måske er klar til at høste. En skovfoged kan også overvåge kontrollerede afbrændinger af skovområder for at opretholde sikkerheden og sikre, at eventuelle flammer er indesluttet.

12. Programleder

National gennemsnitsløn: $62.669 om året

Primære opgaver: En programdirektør udvikler og implementerer programmer for organisationer, der ofte har et specifikt formål eller mål. I parker, rekreation og turismestyring kan en programdirektør udvikle programmer som daglejre for børn, udflugter for besøgende til parker eller dyrelivsområder eller grupper, der tilbyder ture til turistattraktioner. En programdirektørs job kan også involvere at organisere budgetter for de programmer, de opretter, interviewe medarbejdere for at kontrollere, at de har de nødvendige legitimationsoplysninger og sikre, at alle programmer overholder love og regler.

Relateret: Lær om at være programdirektør

13. Facility manager

National gennemsnitsløn: $62.795 om året

Primære opgaver: En facility manager overvåger vedligeholdelsen af ​​et bestemt anlæg for at verificere, at de overholder lovkravene, og at alle dele af faciliteten holdes rene og klar til brug. Facility managers kan overvåge driften i et rum for at sikre, at de følger interne eller eksterne retningslinjer, udføre vedligeholdelse på bygninger og strukturer i en facilitet og etablere kontrakter med kunder og organisationer, der kan bruge en facilitet. I parker, rekreations- og turismeforvaltning kan en facility manager arbejde på et feriested, en lejr eller en park, der er vært for rekreative begivenheder.

Relateret: Lær om at være en Facilities Manager

14. Direktør for parker og rekreation

National gennemsnitsløn: $68.809 om året

Primære opgaver: En direktør for parker og rekreation er en topleder, der fører tilsyn med driften af ​​et samfunds park- og rekreationsafdeling. Direktører for parker og fritidsaktiviteter kan holde præsentationer til deres byråd og rådgivende udvalg for at dele opdateringer om de parker og programmer, de administrerer, samarbejde med andre afdelingsledere i lokalsamfundet for at organisere budgetter og sikre finansiering og tilbyde vejledning om markedsførings- og reklameinitiativer for at fremme deres programmering til fællesskabsmedlemmer og besøgende. De kan også hjælpe med at bygge nye parker og rekreative områder i deres lokalsamfund ved at indsende forslag til den lokale regering.

15. Driftsdirektør

National gennemsnitsløn: $90.742 om året

Primære opgaver: En driftsdirektør fører tilsyn med en organisations drift for at sikre, at den forbliver rentabel. I parker, rekreations- og turismeforvaltning kan en driftsdirektør udvikle budgetter for lokale og statslige parkprogrammer, evaluere en organisations procedurer for at bestemme, hvordan de kan forbedre dens drift og skabe retningslinjer for ansættelse af nye medarbejdere. Driftsdirektører kan også hjælpe hver afdeling i en organisation ved at komme med specifikke anbefalinger om, hvordan de kan øge deres produktivitet.

Relateret: Lær om at være driftsdirektør

10 flere job i parker, rekreation og turisme management

Her er 10 flere job, du kan søge inden for parker, rekreation og turisme:

 • Resort aktivitetsdirektør
 • Rejseplanlægger
 • Kommunal fritidsdirektør
 • Arena manager
 • Intramural sportsdirektør
 • Vejleder for fritidsprogrammer
 • Parkudviklingsdirektør
 • Golfturneringsleder
 • Specialist i udstyrsbutik
 • Forsknings- og planlægningsvejleder

Thyge Bjerre
Thyge Bjerre At arbejde i parker, rekreation og turisme er en fantastisk måde at finde arbejde, der giver dig mulighed for at være udenfor og hjælpe andre. Da de fleste jobs i parker, rekreations- og turismeledelse involverer at arbejde sammen med andre, kan disse karrierer kræve stærk gæstfrihed og interpersonelle færdigheder, der kan hjælpe kandidater med at drive et turiststed, som en nationalpark, effektivt. Hvis du har erfaring med gæstfrihed eller forretningsadministration, kan et job i parker, rekreation og turismeledelse være ideelt for dig. I denne artikel udforsker vi 25 jobs i parker, rekreation og turismestyring.