25 Job, Der Betaler $50.000 Om året Uden En Grad

Denne artikel er blevet godkendt af en Bonjoures Career Coach


Ofte kan job med høje lønninger kræve en fireårig uddannelse. Det kan dog være muligt at finde en karrierevej, der ikke kun passer til dit lønbehov, men kan tilbyde dig et fast job uden en fireårig uddannelse. Ydermere kan du muligvis komme i gang med din karriere i en stilling, der kan tilbyde dig en løn på omkring $50.000 om året. I denne artikel er en liste over job, der i gennemsnit vil betale dig $50.000 om året, alt sammen uden en fireårig grad.

Job, der betaler 50.000 USD om året uden en uddannelse

Følgende karriereveje tilbyder lønninger, der i gennemsnit er lige omkring 50.000 om året, med mange indkomster, der svæver omkring dette gennemsnit, og du kan normalt flytte ind i disse roller uden en grad. Derudover er det vigtigt at bemærke, at selvom mange af disse karriereveje kan tilbyde time- eller ugentlige satser, beløber lønfordelene sig til over $50.000, når de beregnes efter en 40-timers arbejdsuge.

Selvom de fleste af jobs på denne liste muligvis ikke kræver fireårige grader, kan nogle kræve specifik træning samt specifik certificering eller op til en associeret grad. Det kan dog stadig være værd at undersøge disse karrierer yderligere, da gennemsnitslønningerne ser ud til at give en betydelig indkomst.

 1. Ejendomsadministrator
 2. Butikschef
 3. Retshåndhæver
 4. Titeleksaminator
 5. web-udvikler
 6. Fitness manager
 7. Hotelbestyrer
 8. Rørsvejser
 9. Food service manager
 10. Elektriker
 11. Flymekaniker
 12. Forsikringsspecialist
 13. Kommerciel lastbilchauffør
 14. Skadeudligner
 15. Salgsrepræsentant
 16. Røntgenteknolog
 17. Sanitetsvejleder
 18. Intern grossist
 19. Togkonduktør
 20. Brandmand EMT
 21. Ejendomsmægler associeret
 22. Landmåler
 23. Blikkenslager
 24. Kommerciel pilot
 25. Tandplejer

1. Ejendomsforvalter

National gennemsnitsløn: $51.903 pr. år
Primære opgaver: En ejendomsadministrator er ansvarlig for at handle direkte med potentielle lejere, lejere og lejere. Ledere kan arbejde for en lejlighed eller ejerlejlighedsorganisation eller for individuelle ejendomsejere. Ejendomsforvaltere kan typisk planlægge og vurdere vedligeholdelse og reparationer, reagere på lejerproblemer, opkræve husleje og kan endda arbejde med ejendomsejere under fraflytningsprocessen.

Mange stater kan kræve, at en ejendomsadministrator har en certificering, men du kan tage og bestå en certificeringseksamen for at opnå licens. For at gå til eksamen skal du have en gymnasial eksamen eller GED, og ​​det kan hjælpe at have et vist kendskab til de emner og begreber, der behandles på eksamen.

2. Butikschef

National gennemsnitsløn: $44.437 pr. år
Primære opgaver: Detailbutikschefer er ansvarlige for at sikre effektiviteten og gennemførelsen af ​​den daglige drift i en detailbutik. Ledere kan lede personale og afdelingsteams i at opretholde renligheden og organiseringen af ​​butikken, såvel som at føre tilsyn med afdelingsledere, kundeservicerepræsentanter, kasserere og andet personale udfører deres opgaver. De handler også i en kundeservicekapacitet, og sikrer, at kunderne er tilfredse med butikkens produkter og service.

For at blive butikschef skal du muligvis først starte i en entry-level position i en detailkæde. Denne rolle er virkelig erfaringsbaseret, og det kan hjælpe at have noget tidligere detailarbejde, når du avancerer til en lederstilling. Ud over en årsløn kan butikschefer også tjene kontante bonusser og provisioner.

Relateret: Sådan bliver du leder

3. Retshåndhæver

National gennemsnitsalary: $53.567 pr. år
Primære opgaver: Politibetjente arbejder for at beskytte og opretholde loven for alle samfundsmedlemmer. De er de vigtigste arbejdere, der aktivt håndhæver loven ved at patruljere det samfund, hvor de er tildelt inden for deres jurisdiktion. De reagerer almindeligvis på opkald, udsteder citater vedrørende trafik og forseelser, foretager arrestationer og kan nogle gange blive indkaldt til at vidne i retssager.

Mens det at blive en retshåndhæver muligvis ikke kræver en bachelorgrad, forventes kandidater på denne karrierevej at deltage i et politiakademiuddannelsesprogram. Afhængigt af stat, amt eller jurisdiktion kan disse programmer vare alt fra seks uger til seks måneder eller mere.

4. Titeleksaminator

National gennemsnitsløn: $46.578 pr. år
Primære opgaver: En titeleksaminator yder juridisk støtte i forbindelse med ejendomstitler og forespørgsler. Disse fagfolk udfører almindeligvis forskning i forsikrings- og ejendomsdokumenter, selvom de nogle gange kan yde assistance med biler og andre transporthåndværk, hvis det er berettiget. Fokus for deres arbejde er at bestemme lovligt ejerskab af ejendele og ejendom.

For at arbejde som ejendomstiteleksaminator er det eneste, du virkelig behøver for at komme i gang, dit gymnasiale eksamensbevis. I det væsentlige, for at tjene højere lønninger som titeleksaminator, kan du blive bedt om at modtage on-the-job-træning samt opbygge din mange års erfaring med at arbejde i feltet.

5. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $75.981 pr. år
Primære opgaver: Webudviklere arbejder hovedsageligt med onlineapplikationer til at skabe og designe websteder. De kan bruge online platforme samt computerkodning til at skabe et websteds layout, integrere applikationer og grafik og indbygge andre komponenter på et websted. Typisk kan webudviklere deltage i et community college-program for at modtage deres associerede grad i webdesign eller front-end webdesign. Der er dog tilgængelige certificeringsprogrammer, der kan gennemføres på så lidt som tolv uger.

6. Fitness manager

National gennemsnitsløn: $49.764 pr. år
Primære opgaver: Fitnessledere er ansvarlige for at administrere de fitnesscentre og fitnesscentre, de arbejder i, ved at lave træningsplaner og programmer for medlemmer og andre kunder. Fitnessledere kan også overvåge fitnesstimer samt administrere den daglige forretningsdrift af et fitnesscenter.

Ofte kan fitnessledere komme i gang med deres karriereveje ved at få erfaring med at arbejde som medarbejder i et fitnesscenter og rykke op i deres erfaringsniveau. Ved at opnå færdigheder og demonstrere professionalisme og evnen til at lede, kan mange fitness-medarbejdere avancere som fitnessledere.

Læs mere: Sådan udvikler du dit færdighedssæt for at fremme din karriere

7. Hotelchef

National gennemsnitsløn: $48.961 om året
Primære opgaver: Hotelledere fører tilsyn med medarbejdere, planlægger og markedsfører hotellets tjenester. De kan også koordinere og administrere hoteltjenester såsom planlægning og vedligeholdelse af indkvartering, planlægning af arrangementer og føring af hotellets daglige drift. Hotelledere kommer generelt i gang med karriereområdet ved at få erfaring med at arbejde på et hotel eller et andet gæstfrihedsmiljø. Typisk har hotelledere stor arbejdserfaring inden for deres felt.

8. Rørsvejser

National gennemsnitsløn: $55.211 pr. år
Primære opgaver: Rørsvejsere reparerer og bygger rørsystemer med elektronisk eller gasforsynet svejseudstyr. De måler, skærer og svejser metalmaterialer til reparation af rørledningssystemer og start af nye projekter. Typisk kan rørsvejsere være forpligtet til at have en certificering fra et erhvervsuddannelsesprogram, og ofte kan disse handelsprogrammer gennemføres på så lidt som tolv uger.

9. Food service manager

National gennemsnitsløn: $47.767 pr. år
Primære opgaver: Food service managers er ansvarlige for den daglige drift af den gæstfrihed, de arbejder for. Ledere kan arbejde på restauranter, hoteller eller andre fødevareudbydere og er ansvarlige for at lede personalet, opfylde kundeønsker og generelt sikre, at virksomheden opretholder popularitet og rentabilitet. Typisk kan restaurantchefer starte i serveringsstillinger på begynderniveau og derefter gå videre til rollen som leder efter at have fået erfaring på jobbet.

10. Elektriker

National gennemsnitsløn: $51.775 pr. år
Primære opgaver: En elektriker er en anden type faglært håndværker, der arbejder med at inspicere, reparere og installere elektriske ledninger, belysning, panelkredsløb og andre elektriske komponenter. Typisk kan det kræves, at elektrikere skal have deres gymnasiale eksamensbevis eller tilsvarende og en certificering eller licens i branchen.

Relateret: 12 højtbetalende handelsjob

11. Flymekaniker

National gennemsnitsløn: $69.680 om året
Primære opgaver: Flymekanikere reparerer og udfører rutinemæssig og planlagt vedligeholdelse på fly og helikoptere. De kan også være ansvarlige for at udføre flyinspektioner for at sikre, at dele og komponenter overholder føderale luftfartsstandarder. Generelt kan kandidater på denne karrierevej gennemføre et certificerings- og træningsprogram gennem FAA, og der er masser af muligheder for avancement i denne karriere, herunder videreuddannelse og udvikling gennem opnåelse af en associeret grad eller højere inden for luftfartsvedligeholdelsesteknologi.

12. Forsikringsspecialist

National gennemsnitsløn: $55.293 pr. år
Primære opgaver: Forsikringsspecialister arbejder generelt i forsikringsbranchen og kan være ansat i et forsikringsselskab eller arbejde som en uafhængig entreprenør. De behandler forsikringskrav og vedligeholder klientregistre inden for sundhedssektoren. De kan være forsikringsfaktureringsspecialister, medicinske kodere eller skadesagsbehandlere. Typisk er alt, hvad du behøver for at gå ind i denne rolle, din gymnasieeksamen, faglige færdigheder og erhvervserfaring.

13. Erhvervsvognschauffør

National gennemsnitsløn: $61.639 pr. år
Primære opgaver: Kommercielle lastbilchauffører kan typisk betjene traktor-trailere og andre tunge lastkøretøjer til at transportere gods, enten lokalt inden for deres stat eller region, eller nationalt, kørende på tværs af landeveje. Lastbilchauffører er forpligtet til at besidde deres klasse-A erhvervskørekort, og der er en række muligheder for at opnå dette, både ved at lære gennem køreskoler eller rekrutterere til virksomheder, der refunderer elever for uddannelse og licens.

14. Skadeudligner

National gennemsnitsløn: $55.002 pr. år
Primære opgaver: Skadejusteringer udfører inspektioner af personskadekrav såvel som ejendomsskadekrav for at bestemme størrelsen af ​​betalingen, som forsikringsselskaber skal refundere kunderne for tabet. Generelt inspicerer justeringer hjem, virksomheder, skader på køretøjer og skader opstået under utilsigtede omstændigheder. For at komme i gang med dette karriereområde skal du tage og bestå en certificeringseksamen og opnå den relevante licens i din stat eller region. Det kan hjælpe at deltage i et kursus eller to for at lære om feltet.

15. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $65.069 pr. år
Primære opgaver: En salgsrepræsentant sælger produkter og tjenester til et generaliseret marked af kunder. Ofte arbejder sælgere med kunder for at undersøge produkter og tjenester, der passer til deres behov, finde løsninger på salgsproblemer og arbejde for at sikre, at salgsprocessen forløber gnidningsløst og effektivt. Sædvanligvis arbejder sælgere på at bringe nye kundeemner ind gennem henvisninger og annoncekampagner.

Sælgere starter normalt i entry-level-stillinger og avancerer i deres karrierer gennem bonusincitamenter, henvisningsprogrammer og høje kommissionssalg.

16. Røntgenteknolog

National gennemsnitsløn: $58.738 pr. år
Primære opgaver: Røntgenteknikere eller radiologiske teknologer bruger billedbehandlingsudstyr til at scanne dele af kroppen. De kan arbejde med røntgenmaskiner, magnetisk resonansbilleddannelse (MRI) udstyr eller CT-scanningsmaskiner for at visualisere dele af en patients krop, der kan give problemer. Selvom det kan være nødvendigt for kandidater at opnå en associeret grad på området, gennemfører mange røntgenteknologer et kort certificeringsprogram, der forbereder dem til at tage og bestå den nationale certificeringseksamen for at opnå deres licens i røntgenteknologi.

17. Sanitetsvejleder

National gennemsnitsløn: $57.673 pr. år
Primære opgaver: Sanitetsvejledere fører tilsyn med alle sanitetsarbejdere og implementerer statslige og føderale politikker relateret til rene arbejdsmiljøer. Generelt kan tilsynsførende udføre regelmæssige inspektioner og vedligeholde budgetter og opgørelser for personalemedlemmer. Sanitetstilsynsførende kan være ansat af private virksomheder eller gennem en stats- eller regeringsdrevet facilitet.

Sanitetsvejledere kan være forpligtet til at besidde en bachelorgrad i folkesundhed eller et lignende område, selvom det er muligt, at det at starte i en indgangsrolle og arbejde i feltet i tre til fem år også kan være en mulighed for at avancere til denne rolle .

Relateret: Hvad er en supervisors ansvar?

18. Intern grossist

National gennemsnitsløn: $55.373 pr. år
Primære opgaver: Interne grossister er ansvarlige for at modtage og kommunikere oplysninger om investeringsforeninger, livrentekontrakter og andre typer sikkerhedsfonde. Interne grossister gennemgår data vedrørende nye og eksisterende værdipapirer og implementerer måder at markedsføre disse data på til det eksterne salgspersonale, som uddanner og beskæftiger sig med offentligheden.

Generelt kræves der ingen grad for at komme i gang i denne karriere, men grossister starter typisk som associerede eller administrative assistenter i disse forsikrings- eller finansielle virksomheder. Derefter kan grossister arbejde sig op og kan blive bedt om at gennemføre en certificeringseksamen for at opnå passende licens.

19. Togkonduktør

National gennemsnitsløn: $40.398 om året
Primære opgaver: Togkonduktører eller jernbanekonduktører arbejder ombord på passagertog og godsmotorer for at koordinere og lede togpersonale i lokomotivets drift. Konduktører skal typisk ikke have licens, og denne stilling kan startes med at få erfaring fra et togselskab. Mens træningsprogrammer er tilgængelige, er det muligt at blive togkonduktør gennem erfaring og træning på jobbet.

20. Brandmand EMT

National gennemsnitsløn: $44.383 pr. år
Primære opgaver: Brandmand EMT'er er de første, der reagerer på medicinske og brandnødsituationer, såsom husbrande og køretøjsulykker. De fleste brandmænd har en akut medicinsk tekniker-certificering, og kandidater, der starter en karriere inden for dette felt, gennemfører generelt et trænings- og certificeringsprogram, der er specifikt for denne servicebranche. Der kræves ingen yderligere grader.

21. Ejendomsmægler associeret

National gennemsnitsløn: $68.281 pr. år
Primære opgaver: Ejendomsmæglerpartnere guider sælgere og købere gennem forhandlinger og kontraktlige processer for køb og salg af erhvervs- og boligejendomme. Typisk kan ejendomsmæglermedarbejdere begynde deres karriere ved at arbejde som assistent for en ejendomsmægler, enten gennem en privat virksomhed eller entreprenør, og gennem erfaring kan få deres licens gennem on-the-job træning og tage en ejendomsmægler eksamen.

Læs mere: Hvorfor du skal spørge om avancementmuligheder under en samtale

22. Landinspektør

National gennemsnitsløn: $67.577 pr. år
Primære opgaver: Landinspektører arbejder med sofistikeret feltudstyr såsom high-order GPS, antenne- og terrestriske scannere og teodoliter for at identificere og dokumentere grænselinjerne for ejendomme. De kan også bruge auto-CAD-software til at kortlægge, planlægge og tegne målinger. Du kan normalt starte denne karrierevej ved at opnå en rolle på begynderniveau eller læreplads, og du kan endda arbejde med en virksomhed, der kan støtte din statslige certificeringseksamen for licensering.

23. Blikkenslager

National gennemsnitsløn: $50.862 pr. år
Primære opgaver: VVS-installatører er faglærte arbejdere, der har tilladelse til at installere og reparere rør, der forsyner vand og naturgas. VVS-installatører hjælper også ofte kunder med installation og reparation af vandarmaturer og apparater som toiletter, håndvaske og vandhaner, vaskemaskiner, vandvarmere og opvaskemaskiner. Blikkenslagere er forpligtet til at have gennemført gymnasiet, et uddannelses- og lærlingeprogram og statslicens.

24. Kommerciel pilot

National gennemsnitsløn: $43.482 pr. år
Primære opgaver: Kommercielle piloter kan generelt flyve og navigere i fly, selvom nogle piloter flyver helikoptere. Kommercielle piloter kan typisk være ansat af flyselskaber, selvom nogle piloter kan tjene til livets ophold for private og offentlige virksomheder. Nogle roller, kommercielle piloter kan arbejde i, omfatter flyvende charterflyvninger, redningsoperationer, afstøvning af afgrøder og luftfotografering. Piloter skal have et pilotcertifikat gennem Federal Aviation Administration og skal have mindst 250 flyvetimer for at arbejde i stillingen.

25. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $78.148 pr. år
Primære opgaver: Tandplejere arbejder under opsyn af en generel tandlæge eller deres assistent for at undersøge og vurdere en patients mundsundhed. De kan almindeligvis udføre rutineprocedurer som rengøring, rutinetjek og fluorbehandlinger. Almindeligvis er tandplejere forpligtet til at gennemføre et associeret program eller specialiseret træningsprogram for tandhygiejne og opnå deres certificering.

Tips til at finde et job, der betaler $50K om året uden en uddannelse

Selvom disse roller muligvis ikke kræver, at du har en fireårig grad, kan der være behov for yderligere uddannelse og træning. Her er nogle tips til at finde et job, der betaler $50.000 om året uden en fireårig uddannelse:

Få en certificering. At gennemføre en certificering giver dig mulighed for at få yderligere færdigheder inden for et felt og kan inkluderes på dit CV som en demonstration af dine kvalifikationer. Nogle certificeringskurser har en projektkomponent, som også kan inkluderes på dit CV i en projektsektion som en yderligere demonstration af de færdigheder, du har opnået. Brug Bonjoures-certificeringer til at finde certificeringer og hostingorganisationer for at hjælpe dig med at komme videre i din karriere.


Lær en handel. Handelsskoler kan forberede dig til en ny karriere uden at kræve, at du opnår en universitetsgrad. Den tid, det tager at lære et fag, kan variere fra et til fem år. Almindelige fag omfatter svejsning, el, VVS, kosmetologi, HVAC og pilotering.


Søg forfremmelsesmuligheder.At finde et job, der betaler $50.000 om året, kræver ikke altid, at du skifter branche. Hvis du har fået erfaring fra din nuværende virksomhed, så overvej at tage en faglig udviklingssamtale med din leder og bede om en forfremmelse. Fokuser i denne samtale på at kommunikere dit ønske om fortsat at blive udfordret, få yderligere ansvar og anvende din erfaring til en avanceret rolle i stedet for en lønstigning som din primære motivator.


Skræddersy dit CV til rollen. Sørg for, at dit CV er placeret til den rolle, du søger. Dette kan omfatte tilføjelse af et professionelt resumé, inkorporering af nøgleord i form af krævede og foretrukne færdigheder og tilføjelse af en sektion for certificeringer og personlige projekter.

Jens Isaksen
Jens Isaksen Denne artikel er blevet godkendt af en Indeed Career Coach