25 Ikke-kontorjob, Der Er Aktive Og Betaler Godt

25 Ikke-kontorjob, Der Er Aktive Og Betaler Godt

Hvis du er interesseret i at gå ind i et karriereområde, hvor du kan arbejde uden for et traditionelt kontormiljø, er der mange forskellige brancher og roller at overveje. Fra karrierer inden for det medicinske område og retshåndhævelse til byggeri udgør ikke-kontorjob en stor del af ikke-traditionelle karrierer.

Derudover kan aktive job, hvor du kan arbejde i et utraditionelt miljø, være meget givende. I denne artikel vil vi undersøge fordelene ved at arbejde i et ikke-traditionelt, ikke-kontormiljø sammen med 25 ikke-kontorjobs, som du kan overveje, hvis du leder efter ikke-siddende job, der kan tilbyde en betydelig indkomst.

Hvad er fordelene ved at arbejde et ikke-traditionelt ikke-kontorjob?

At arbejde i et ikke-traditionelt job kan være yderst fordelagtigt, da du vil bruge en række færdighedssæt, der kan omfatte overførbare bløde færdigheder kombineret med specifikke hårde færdigheder, du har brug for til det felt, du arbejder i. Der er flere yderligere fordele af ikke-traditionelle job og karriereveje, herunder:

Muligheder for at få en højere indkomst

Mange ikke-kontorjob på tværs af forskellige brancher kan ofte give en højere indkomst på grund af rollens specialiserede arbejde. For eksempel vil en flymekaniker typisk tjene en højere indkomst end en receptionist, der arbejder i frontkontoret på en virksomhed.

Større chancer for karrierefremgang

Fordi mange ikke-kontorjob kræver specialiserede færdigheder og kvalifikationer, kan der være flere muligheder for at komme videre i din karriere. For eksempel kan en registreret sygeplejerske have mange muligheder for fremskridt inden for deres karriere.

Jobvariation og arbejdspladsdiversitet

Nogle ikke-kontorjob tager fagfolk rundt i staten, landet eller endda til internationale destinationer, hvilket giver fordelen ved at opleve og lære af forskellige mennesker, herunder kolleger.

Faglig udvikling og muligheder for kompetenceudvikling

Professionelle, der vælger en utraditionel karriere, er ofte nødt til at deltage i en eller anden form for faglig udvikling, kompetenceudvikling eller efteruddannelse for at bevare deres akkreditiver eller jobstatus.

Relateret: 27 ikke-skrivebordsjob, der betaler godt

Ikke-kontorjob, der betaler godt

Følgende ikke-kontorjob inkluderer erhverv, der giver utraditionelle arbejdsmiljøer, muligheder for at udvikle specialiserede færdigheder og avancere inden for dit karriereområde:

1. Stewardesse

National gennemsnitsløn: $35.907 om året

Primære opgaver: Stewardesser arbejder på fly for både kommercielle og private flyselskaber for at levere komfort og sikkerhedstjenester til passagerer. Selvom du ikke behøver en universitetsgrad for at blive stewardesse, kan erhvervet kræve flere års træning i rollen.

Relateret: Lær om at være stewardesse

2. Lærer

National gennemsnitsløn: $36.041 om året

Primære opgaver: Lærere arbejder med elever i alle aldre i private og offentlige skoler og børnepasningsfaciliteter. Lærere planlægger og leverer lektioner og vurderinger og er ansvarlige for at støtte elevernes akademiske præstationer. For at blive folkeskole-, mellem- eller gymnasielærer skal du som minimum have en bachelorgrad.

Relateret: Lær om at være lærer

3. Kok

National gennemsnitsløn: $43.180 om året

Primære opgaver: Kokke planlægger og implementerer opskrifter og forskellige fødevarer på restauranter, hoteller, private virksomheder og endda som personlige kokke i en husstand. Ofte gennemfører kokke en eller anden form for kulinarisk træning, og mange fagfolk kan have universitetsgrader.

Relateret: Lær om at være kok

4. Massageterapeut

National gennemsnitsløn: $44.211 om året

Primære opgaver: Massageterapeuter bruger berørings- og trykmetoder for at hjælpe klienter med at lindre stress, reducere spændinger og endda støtte klienters smertebehandlingsplaner. Nogle massageterapeuter arbejder i terapeutiske omgivelser, mens andre kan arbejde i spa-lignende miljøer. Typisk skal massageterapeuter have en certificering fra et akkrediteret træningsprogram.

Relateret: Lær om at være massageterapeut

5. Pilot

National gennemsnitsløn: $44.912 om året

Primære opgaver: Piloter kan arbejde for kommercielle eller private flyselskaber, og de kan endda indgå kontrakter som fragtpiloter med deres personlige fly. Uanset indstillingen er piloter dog ansvarlige for sikker drift af fly til transport af passagerer eller fragt under flyvning. For at blive pilot skal du gennemføre et vist antal timer i flyvetræning.

Relateret: Lær om at være flypilot

6. VVS-tekniker

National gennemsnitsløn: $46.135 om året

Primære opgaver: VVS-teknikere er ansvarlige for installation, reparation, rutinemæssig og forebyggende vedligeholdelse af aircondition- og varmesystemer og udstyr. HVAC-teknikere deltager almindeligvis på erhvervsskoler eller certificeringsprogrammer, der giver specialiseret træning til at arbejde i dette erhverv.

7. Biomedicinsk tekniker

National gennemsnitsløn: $51.126 om året

Primære opgaver: Biomedicinske teknikere er typisk ansvarlige for installation, reparation og vedligeholdelse af medicinsk udstyr. For at blive en biomedicinsk tekniker skal du mindst have en associeret grad for at opnå certificering på området.

8. Fysioterapeutisk assistent

National gennemsnitsløn: $53.225 om året

Primære opgaver: Fysioterapiassistenter arbejder under supervision af en fysioterapeut for at støtte og rehabilitere patienter gennem bevægelse, motion, massage og andre modaliteter. Fysioterapiassistenter skal have en associeret grad og certificering inden for deres felt.

Relateret: Lær om at være fysioterapiassistent

9. Fitness direktør

National gennemsnitsløn: $54.418 om året

Primære opgaver: Fitnessdirektører leder teams af fitnesstrænere og fører tilsyn med et træningsanlægs daglige drift. Generelt har fitnessdirektører en bachelorgrad og certificering i personlig træning.

10. Politibetjent

National gennemsnitsløn: $54.542 om året

Primære opgaver: Politibetjente arbejder i retshåndhævelsen for at beskytte og tjene samfundet. Afhængigt af den nøjagtige rolle kan en politibetjent være ansvarlig for at patruljere samfundet, foretage anholdelser, indgive rapporter og stoppe trafikovertrædelser. At blive politibetjent kræver typisk uddannelse gennem et politi eller et retshåndhævende akademi.

Relateret: Lær om at være politibetjent

11. Brandmand-paramediciner

National gennemsnitsløn: $57.241 om året

Primære opgaver: Brandmands-paramedicinere er ikke kun ansvarlige for at afbøde og kontrollere farlige situationer, de er også uddannet i akut lægehjælp. Specialuddannelse til dette erhverv omfatter brandsikkerhed og brandbekæmpelse sammen med certificering som paramediciner.

Relateret: Lær om at være brandmand

12. Solcelleinstallatør

National gennemsnitsløn: $58.362 om året

Primære opgaver: Solcelleinstallatører arbejder som en del af et team af fagfolk, der opsætter, monterer, vedligeholder og reparerer solenergisystemer på taget, der omdanner sollys til energi. Solcelleinstallatører kan komme i gang med deres karrierer med kun en gymnasial eksamen, men mange vælger at gå på faglige eller tekniske uddannelser for at blive certificeret inden for området.

13. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $50.235 om året

Primære opgaver: Eventplanlæggere samarbejder med kunder, udvikler og planlægger arrangementer fra fester til netværkskonventioner til faglig udviklingstræning. Mange begivenhedsplanlæggere har en bachelor i marketing, public relations eller et andet relateret felt.

Relateret: Lær om at være begivenhedsplanlægger

14. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $65.844 om året

Primære opgaver: Registrerede sygeplejersker arbejder sammen med læger, kirurger og andre medicinske fagfolk for at levere pleje og behandling til patienter. De kan arbejde i en række forskellige specialiseringer, såsom triage, onkologi, geriatri, pædiatri og mere. Du kan starte denne karrierevej med mindst en associeret grad, men mange sygeplejersker søger mod bachelorgrader og højere som en måde at komme videre i deres karriere på.

Relateret: Lær om at være en registreret sygeplejerske (RN)

15. Kiropraktor

National gennemsnitsløn: $67.532 om året

Primære opgaver: Kiropraktorer udfører procedurer i hånden eller med små instrumenter for at påføre kontrolleret tryk på rygsøjlen for at forbedre rygsøjlens bevægelse. For at blive kiropraktor skal du først opnå din Doctor of Chiropractic-grad, som typisk tager fire år at gennemføre.

Relateret: Lær om at være kiropraktor

16. Certificeret ergoterapeutisk assistent

National gennemsnitsløn: $68.509 om året

Primære opgaver: Certificerede ergoterapiassistenter (COTA'er) arbejder under ledelse af en autoriseret ergoterapeut for at levere og støtte patienters behandling ved hjælp af daglige opgaver og mål som en del af en rehabiliteringsplan for at forbedre kognition og eksekutiv funktion. I lighed med en fysioterapiassistent tjener COTA'er en associeret grad og opnår certificering til at arbejde i erhvervet.

Relateret: Lær om at være ergoterapiassistent

17. Flymekaniker

National gennemsnitsløn: $69.102 om året

Primære opgaver: Flymekanikere er ansvarlige for at holde flyene i top stand. Disse fagfolk udfører vedligeholdelse, reparationer og inspektioner i henhold til Federal Aviation Administrations standarder. Flymekanikere deltager i et 18 måneder langt uddannelsesprogram og modtager certificering til at arbejde i dette erhverv.

18. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $70.921 om året

Primære opgaver: Miljøforskere stoler på deres viden og færdigheder til at støtte beskyttelsen af ​​miljøet. De kan arbejde sammen med kommuner og lokale myndigheder for at rydde op i forurenede områder, rådgive om politikker og arbejde med forskellige branchefolk for at sikre sundhed og sikkerhed for lokalsamfund og miljø. I det mindste har disse fagfolk en bachelorgrad i miljøvidenskab, økologi eller et andet videnskabsrelateret felt.

19. Transportspecialist

National gennemsnitsløn: $70.922 om året

Primære opgaver: Transportspecialister administrerer og overvåger forskellige transportoperationer på tværs af forskellige organisationer for at koordinere bevægelsen af ​​mennesker, produkter, materialer eller ressourcer i henhold til industriens regler. Transportspecialister kan have en bachelor- eller kandidatgrad i transport, logistik eller et andet relateret område.

20. Elektrikermester

National gennemsnitsløn: $74.282 om året

Primære opgaver: Elektrikermester fører tilsyn med og fører tilsyn med andre elektrikere, der arbejder på bygge- eller installationsprojekter. Disse fagfolk er ansvarlige for at trække tilladelser og må kun være registreret hos én el-entreprenørvirksomhed ad gangen. For at blive elektrikermester skal du først have stor erhvervserfaring som elektrikersvend og opnå certificering inden for området.

Relateret: Lær om at være elektriker

21. Radiologisk tekniker

National gennemsnitsløn: $77.293 om året

Primære opgaver: Radiologiske teknikere er ansvarlige for at udføre procedurer, der kræver billeder af kroppen, såsom MRI'er, røntgenbilleder og CT-scanninger. Den mest almindelige vej til at blive en radiologisk tekniker er at opnå din associerede grad. Andre veje omfatter certificeringsprogrammer og fireårige grader på området.

Relateret: Lær om at være radiologitekniker

22. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $77.948 om året

Primære opgaver: Tandplejere arbejder under ledelse af tandlæger for at pleje og overvåge patienter for tegn på mundsygdom, herunder tandkødsbetændelse og tandkødssygdomme, og de yder forebyggende mundpleje og oplyser patienter om deres mundhygiejne. For at blive tandplejer skal du som minimum gennemføre en associeret uddannelse med certificering inden for området.

Relateret: Hvad gør en tandplejer?

23. Byggeleder

National gennemsnitsløn: $85.926 om året

Primære opgaver: Byggeledere koordinerer og leder forskellige byggeprojekter, herunder opførelse af bygninger, veje og andre strukturer. Typisk har byggeledere en bachelorgrad i ledelse, byggeri eller et andet relateret område.

Relateret: Lær om at være byggeleder

24. Pladsingeniør

National gennemsnitsløn: $87.475 om året

Primære opgaver: Byggepladsingeniører kan påtage sig lignende opgaver som en byggeleder, men de yder også almindeligvis teknisk rådgivning til støtte for at færdiggøre deres design og projekter til tiden. I det mindste opnår webstedsingeniører en bachelor i ingeniørvidenskab og opnår almindeligvis statslicens som ingeniør.

Relateret: Lær om at være projektingeniør

25. Jordemodersygeplejerske

National gennemsnitsløn: $91.182 om året

Primære opgaver: Sygeplejerske-jordemødre yder omsorg til gravide kvinder og deres ufødte børn. De uddanner, rådgiver og yder prænatal pleje til deres patienter og assisterer under patienternes fødsel og fødsel. Sygeplejerske-jordemødre er typisk RN'er, der fortsætter med at deltage i efteruddannelse, men en kandidatgrad eller højere i sygepleje er nødvendig for dette erhverv.

Benjamin Jeppesen
Benjamin Jeppesen Hvis du er interesseret i at gå ind i et karriereområde, hvor du kan arbejde uden for et traditionelt kontormiljø, er der mange forskellige brancher og roller at overveje. Fra karrierer inden for det medicinske område og retshåndhævelse til byggeri udgør ikke-kontorjob en stor del af ikke-traditionelle karrierer.