25 Humanistiske Job Med Høj Løn

Humaniora er et felt, der fokuserer på, hvordan mennesker fungerer og interagerer med hinanden, lige fra sprog til religion. Mens mange mennesker automatisk tænker på matematik, naturvidenskab og teknik, når de forestiller sig højttjenende karrierer, har masser af mennesker, der arbejder inden for humaniora, succesfulde karrierer og høje lønninger. Der er flere lukrative karrierer, som du kan overveje, hvis du nyder at arbejde med og lære om emner relateret til humaniora.

I denne artikel deler vi flere humanistiske job, der kommer med en høj løn.

25 højtlønnede humaniorajob at overveje

Her er 25 af de bedst betalte job, du kan få, hvis du vil arbejde inden for humaniora:

1. Regulatory affairs manager

National gennemsnitsløn: $109.318 om året

Primære opgaver: En regulatorisk leder er ansvarlig for at overvåge interaktioner med regeringen på vegne af deres arbejdsgivere og sikre, at de overholder regeringsbestemmelser. De organiserer inspektioner, etablerer overholdelsesprocedurer og implementerer interne regulatoriske kontroller i deres organisation.

2. Udviklingsdirektør

National gennemsnitsløn: $98.674 om året

Primære opgaver: Udviklingsdirektører er ansvarlige for at planlægge fundraising-strategierne for deres organisation. De fordeler pengeindsamlingsbudgettet, projekterer indtægter fra fundraising-initiativer og opbygger relationer til større donorer.

Relateret: Lær om at være udviklingsdirektør

3. Direktør for menneskelige ressourcer

National gennemsnitsløn: $95.794 om året

Primære opgaver: Direktøren for menneskelige ressourcer varetager alle spørgsmål relateret til menneskelige ressourcer i en virksomhed, herunder bemanding, aflønning, goder og medarbejderforhold. De vejleder virksomhedskulturen ved at udvikle succesfulde politikker for ledelse af personale.

Relateret: Lær om at være HR-direktør

4. Forslagsansvarlig

National gennemsnitsløn: $95.729 om året

Primære opgaver: En forslagschef fører tilsyn med alle en virksomheds forslag, fra deres indledende udvikling til endelige kundepræsentationer. De administrerer dokumenter, genererer forslagsstrategier og overtaler forretningspartnere til at overveje deres forslag.

5. Executive coach

National gennemsnitsløn: $87.096 om året

Primære opgaver: Executive coaches hjælper ledere og andre fagfolk i lederstillinger med at nå deres karrieremål. De rådfører sig med deres kunder om karrieremål og -forhåbninger og planlægger derefter strategier for at nå dem i henhold til tidsplanen.

6. Kommunikationsdirektør

National gennemsnitsløn: $83.468 om året

Primære opgaver: Kommunikationsdirektøren planlægger deres virksomheds eller afdelings public relations, brand og omdømme. De er ansvarlige for planlægning af pressebegivenheder og mediemeddelelser, opretholdelse af relationer til pressekontakter og styring af virksomhedens offentlige image.

7. Historiker

National gennemsnitsløn: $82.539 om året

Primære opgaver: Historikere forsker i information fra primære kilder for at skabe originale artikler, bøger og dokumentarfilm om historiske emner. De konsulterer om projekter, der kræver historisk viden og analyserer historiske data for at fortolke betydningen af ​​en situation eller artefakt.

8. Diplomatisk agent

National gennemsnitsløn: $79.129 om året

Primære opgaver: Diplomatiske agenter repræsenterer en stat eller et land og forhandler på dets vegne, når de interagerer med udenlandske dignitærer. De mødes med andre diplomater for at forhandle politikker, organisere aftaler og opretholde positive forhold til andre nationer.

9. Indholdsstrateg

National gennemsnitsløn: $76.405 om året

Primære opgaver: En indholdsstrateg er en marketingmedarbejder, der er ansvarlig for at planlægge, hvilken slags indhold en virksomhed skal udgive. De bestemmer, hvilken slags artikler, videoer og billeder, der bedst appellerer til deres publikum, og administrerer en plan for at skabe disse leverancer.

10. Seniorredaktør

National gennemsnitsløn: $76.632 om året

Primære opgaver: Seniorredaktører fører tilsyn med produktionen af ​​skriftligt materiale, fra udvælgelse af pitch-ideer til kvalitetskontrol af de sidste stykker. De distribuerer opgaver til forfattere, uddelegerer korrekturopgaver til yngre redaktører, sætter deadlines og godkender stykker til udgivelse.

11. Art director

National gennemsnitsløn: $72.920 om året

Primære opgaver: En art director er en person, der udvikler den kunstneriske vision for en reklame- eller marketingkampagne. De koordinerer kreative medarbejderes aktiviteter for at udvikle et sammenhængende koncept for, hvordan billeder og designs i en reklamekampagne skal se ud.

Relateret: Lær om at være kunstdirektør

12. Analytiker

National gennemsnitsløn : $71.471 om året

Primære opgaver: Analytikere indsamler og studerer information for at fortolke mønstre og tendenser. De rådgiver kunder om, hvad deres virksomhedsmålinger betyder og kommer med forslag til, hvordan de kan ændre deres praksis for at opnå de ønskede resultater.

Relateret: Lær om at være analytiker

13. Terapeut

National gennemsnitsløn: $69.881 om året

Primære opgaver: Terapeuter diagnosticerer og behandler patienter, der oplever følelsesmæssig og psykologisk lidelse. De støtter deres patienters mentale sundhed gennem samtaleterapi og andre rådgivningsteknikker.

14. Uddannelsesansvarlig

National gennemsnitsløn: $65.412 om året

Primære opgaver: Træningsledere planlægger, planlægger og leder træningsprogrammer for en organisations medarbejdere. De vurderer faglige udviklingsbehov og finder enten tredjepartsudbydere eller opretter originale træningsplaner, som de kan dele med deres team.

Relateret: Lær om at være træningsleder

15. Administrator

National gennemsnitsløn: $65.318 om året

Primære opgaver: Administratorer yder kontor- og kontorstøtte på højt niveau til en virksomhed. De administrerer korrespondance, organiserer filer, indtaster data, forbereder præsentationer og holder styr på tidsplaner på kontoret.

Relateret: Lær om at være administrator

16. Brand manager

National gennemsnitsløn: $64.764 om året

Primære pligter: En brand manager er ansvarlig for at portrættere et specifikt brand image til et publikum gennem marketing, sociale medier og andet reklamemateriale. De tilpasser en virksomheds budskaber med et sæt definerede værdier og karakteristika.

Relateret: Lær om at være brand manager

17. Programleder

National gennemsnitsløn: $63.955 om året

Primære opgaver: En programdirektør er ansvarlig for at komme med ideer til programmer og føre tilsyn med deres lancering. De udarbejder rejseplaner, samler forsyninger, uddanner personale, udarbejder frivillige tidsplaner og kommunikerer med programdeltagere.

Relateret: Lær om at være programdirektør

18. Professor

National gennemsnitsløn: $63.693 om året

Primære opgaver: Professorer kan undervise i universitetskurser om næsten ethvert emne, herunder flere fag inden for humaniora. Humanistiske professorer tildeler forskningsprojekter, vælger kursuslæsninger, er vært for diskussioner og bedømmer opgaver for deres studerende.

19. Korrespondent

National gennemsnitsløn: $59.133 om året

Primary duties: Correspondents work for news and media outlets to share journalistic stories about current events and human interest topics. They interview subjects, present stories on film and write columns for print.

20. Publisher

National average salary: $57,848 per year

Primary duties: Publishers are in charge of selecting stories, fact-checking their content, determining how to present the finished piece and publicizing it to an audience. They can work on magazines, manuscripts and other types of written content.

21. Social media strategist

National average salary: $56,779 per year

Primære opgaver: En social mediastrateg er en marketingekspert, der bestemmer de bedste sociale mediekanaler til at promovere et brand, og hvilke slags opslag der bedst forbinder med deres målgruppe. De skriver indlæg, reagerer på kommentarer og etablerer politikker for interaktion med forbrugere og brands online.

22. Advokat

National gennemsnitsløn: $53.311 om året

Primære opgaver: Advokater yder juridisk rådgivning og advokater for deres klienter under juridiske tvister. De udarbejder juridiske dokumenter, deltager i retsmøder, udfører research, afhører vidner og forbereder argumenter.

Relateret: Lær om at være advokat

23. Kurator

National gennemsnitsløn: $52.442 om året

Primære opgaver: Kuratorer administrerer genstandene i en samling på en kunstudstilling, galleri eller museum. De henter nye kunstværker eller artefakter, beslutter, hvordan de skal vises og koordinerer supplerende indhold for at give kontekst til hvert element.

Relateret: Lær om at blive kurator

24. Fundraising manager

National gennemsnitsløn: $51.033 om året

Primære opgaver: Fundraising-ledere er ansvarlige for at koordinere fundraising-arrangementer, spore budgetter, rekruttere frivillige og skrive fundraising-forslag. De forsker i potentielle donorer og mødes med dem for at forklare, hvorfor deres programmer skal modtage en donation.

25. Bevillingsskribent

National gennemsnitsløn: $42.837 om året

Primære opgaver: Bevillingsskribenter opretter dokumenter, der anmoder om bevillingspenge fra forskellige fonde og individuelle lånere. De forsker i bevillinger relateret til deres organisation, udvikler koncepter, skriver forslag og indsamler data, der understøtter deres anmodning om midler.

Relateret: Lær om at være en tilskudsforfatter

Patrick Simonsen
Patrick Simonsen Humaniora er et felt, der fokuserer på, hvordan mennesker fungerer og interagerer med hinanden, lige fra sprog til religion. Mens mange mennesker automatisk tænker på matematik, naturvidenskab og teknik, når de forestiller sig højttjenende karrierer, har masser af mennesker, der arbejder inden for humaniora, succesfulde karrierer og høje lønninger. Der er flere lukrative karrierer, som du kan overveje, hvis du nyder at arbejde med og lære om emner relateret til humaniora.