25 Bedste Sidejob For Universitetsstuderende

25 Bedste Sidejob For Universitetsstuderende

At arbejde som et sidejob er en af ​​de bedste måder at tjene nogle ekstra penge på, mens du er på college. Supplerende indkomst er en stor ressource for universitetsstuderende, og det kan hjælpe med at dække undervisning, regninger eller ekstra aktiviteter. Du kan finde adskillige sidejob, der passer til dine interesser og også er med til at booste dit CV. I denne artikel udforsker vi nogle sidekoncerter for universitetsstuderende og ser, hvordan de nemt kan passe ind i enhver akademisk tidsplan.

Hvorfor er sidejob for universitetsstuderende vigtige?

Et sidejob giver dig mulighed for at håndtere de ekstra omkostninger ved aktiviteter uden for skolen og giver dig fleksibilitet med hensyn til forbrug eller opsparing. Sidejob på college forbereder dig også til en professionel karriere, når du er færdiguddannet. Du kan få erfaring, som du kan skrive på dit CV, mens du tjener penge og lære at balancere dine prioriteter. Denne færdighed vil hjælpe dig, når du starter en karriere.

Bedste sidejob for universitetsstuderende

Her er nogle af de bedste sidejob baseret på løn og c

1. Lærervikar

National gennemsnitsløn: $10,23 i timen

Primære opgaver: Vikarlærere arbejder i stedet for fuldtidslærere, når de er fraværende. De fleste af deres grundlæggende opgaver inkluderer at vedligeholde klasseværelset i en lærers fravær, indsamle lektier og tildele eleverne dagligt arbejde. Universitetsstuderende kan finde muligheder for denne rolle på campus eller i nærliggende samfund.

2. Server

National gennemsnitsløn: $11,92 i timen

Primære opgaver: En server er ansvarlig for at tage imod og stille madbestillinger i kø og besvare eventuelle spørgsmål, som lånere måtte have om deres madvalg. De fleste gymnasier har forskellige muligheder for spisning på campus, hvilket betyder, at der er flere muligheder for studerende. Mange studerende søger også off-campus tjener job.

Relateret: Lær om at være server

3. Renere

National gennemsnitsløn: $12,03 i timen

Primære opgaver: Rengøringspersonale er ansvarlige for rengøring og vedligeholdelse af bolig- og kontorlokaler. Nogle af de opgaver, en rengøringsassistent kan have, omfatter mopping, pudsning af vinduer eller støvsugning. Der er rig mulighed for at arbejde som rengøringsassistent på et college campus eller off-campus.

4. Pædagogmedhjælper

National gennemsnitsløn: $12,12 i timen

Primære opgaver: En undervisningsassistent støtter en professor med deres lektioner og klasseværelsesopgaver. Dette inkluderer ofte at bedømme elevernes arbejde og hjælpe dem, der har brug for ekstra opmærksomhed. I nogle tilfælde kan undervisningsassistenter fungere som lærervikarer, hvis en professor er fraværende af en eller anden grund.

Relateret: Lær om at blive lærerassistent

5. Mandskabsvogn

National gennemsnitsløn: $12,66 i timen

Primære opgaver: En vognmand transporterer uønskede genstande fra en kundes placering til de relevante affaldsfaciliteter. College campusser beskæftiger ofte studerende i denne rolle, selvom der er mange off-campus job tilgængelige.

6. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $13,01 i timen

Primære opgaver: En dyrepasser tager sig af nogens kæledyr i deres fravær. De fodrer kæledyret, sikrer, at det har nok vand og leger med eller træner det. Universitetsstuderende, der har en affinitet til dyr, kan arbejde som selvstændige dyrepassere.

7. Biblioteksassistent

National gennemsnitsløn: $13,73 i timen

Primære opgaver: En biblioteksassistent er ansvarlig for at opbevare bøgerne i den rigtige rækkefølge og hjælpe bibliotekets lånere. De står også for at holde orden og renlighed på biblioteket. Universitetsstuderende kan arbejde som biblioteksassistenter i deres campusbibliotek eller samfundsbiblioteker.

8. Blogger

National gennemsnitsløn: $13,94 i timen

Primære opgaver: En blogger pitcher og skriver indhold til en række forskellige platforme. Derudover kan bloggere hjælpe med at forbedre SEO-indhold og opsætte indholdskalendere. Arbejds- og skrivefagene varierer, og det samme gør timerne, hvilket gør dette til et ideelt sidejob for universitetsstuderende i de fleste hovedfag.

9. Campus sikkerhedsansvarlig

National gennemsnitsløn: $15,18 i timen

Primære opgaver: En sikkerhedsofficer på campus holder beboerne på et universitetscampus i sikkerhed. De reagerer på sikkerheds- og brandalarmer på tværs af campus, og de yder også en støtterolle til nødtjenester, hvis det er nødvendigt.

10. Postbudsbetjent

National gennemsnitsløn: $15,70 i timen

Primære opgaver: Postekspedienter behandler, leverer og accepterer indgående post. Deres sekundære roller involverer rengøring og vedligeholdelse af postrummet for at sikre, at post modtages og leveres effektivt. Dette er en jobmulighed, der er tilgængelig på campus og uden for campus, hvilket gør den ideel som et sidejob for studerende.

11. Flytter

National gennemsnitsløn: $15,84 i timen

Primære opgaver: Flyttere transporterer genstande fra et sted til et andet. De skal være i stand til at løfte store og tunge genstande, nogle gange ned og op ad flere trapper. Eleverne kan bruge deres egne køretøjer til at transportere genstande til en pris, som de fastsætter.

12. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,04 i timen

Primære opgaver: Leveringschauffører transporterer varer fra et sted til et andet. De kan levere dagligvarer, mad og andre husholdningsartikler i nærheden af ​​campus eller rundt i byen. Dette er en rolle, der kan udføres selvstændigt eller ved at arbejde med en virksomhed.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

13. Dyrefrisør

National gennemsnitsløn: $33.368 om året

Primære opgaver: Kæledyrsplejere renser dyr og vedligeholder deres pels og negle. Nogle af deres daglige opgaver inkluderer at bade kæledyr, klippe deres negle eller trimme deres pels. Universitetsstuderende, der har en affinitet for dyr, vil finde den perfekte sidekoncert for universitetsstuderende som kæledyrsfrisør.

14. Fotograf

National gennemsnitsløn: $16,63 i timen

Primære opgaver: Fotografer er ansvarlige for at tage billeder af mennesker og begivenheder. Universitetsstuderende kan arbejde som selvstændige fotografer eller sælge deres arbejde til stockfotograferingswebsteder. Denne rolle kræver en minimal mængde udstyr, hvilket gør den ideel som et sidejob for universitetsstuderende.

15. Chauffør (uafhængig entreprenør)

National gennemsnitsløn: $36.231 om året

Primære opgaver: En chauffør er ansvarlig for at transportere mennesker fra et sted til et andet. Som en uafhængig entreprenør kan universitetsstuderende bruge deres egne køretøjer til at arbejde for kørselsfirmaer.

16. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $36.808 om året

Primære opgaver: Forskningsassistenter er ansvarlige for at analysere forskningsdata, indsende resultater til forskningsartikler og holde de gejstlige forskningsopgaver på sporet. De hjælper professorer og forskere i en række forskellige roller på tværs af universitetscampusser.

17. Babysitter

National gennemsnitsløn: $17,71 i timen

Primære opgaver: En babysitter tager sig af børn i deres forældres fravær. Babysittere holder primært børn i sikkerhed og underholdt, indtil deres forældre vender tilbage. Dette er en fantastisk sidekoncert for universitetsstuderende, der kan indarbejde det i deres skemaer, og det er perfekt egnet til weekender.

Relateret: Lær om at være babysitter

18. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $17,76 i timen

Primære opgaver: Rejseledere står for at give turister indsigt og information om de steder, de besøger. En rejseleder fører turister til forskellige seværdigheder og forklarer deres kulturelle og historiske relevans. Dette er en fantastisk sidekoncert for universitetsstuderende og byder på en masse muligheder. Studerende kan arbejde som rejseleder under campusbesøg eller i tilstødende byer i nærheden af ​​deres universitetscampus.

19. Handyman

National gennemsnitsløn: $19,01 i timen

Primære opgaver: Handymen er ansvarlig for vedligeholdelsesopgaver i boliger og virksomheder. De er ofte på vagt og står klar til at hjælpe med eventuelle problemer, der måtte opstå. Universitetsstuderende med de rette kvalifikationer kan arbejde som handymen på campus og uden for campus.

20. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $20,74 i timen

Primære opgaver: Freelanceskribenter forsker i forskellige emner og skriver om dem til forskellige platforme. Omfanget af deres job afhænger af de trusser, som deres kunder har givet. Freelanceskribenter kan skabe en fleksibel arbejdsplan, hvilket gør dette til en ideel sidekoncert for universitetsstuderende.

21. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $22,25 i timen

Primære opgaver: En korrekturlæser læser tekst og sikrer, at den er fri for grammatiske, stave- og tegnsætningsfejl. Universitetsstuderende kan læse korrektur på andre studerendes arbejde, eller de kan arbejde selvstændigt for virksomheder, der har brug for dygtige korrekturlæsere.

22. Oversætter

National gennemsnitsløn: $46.521 om året

Primære opgaver: Oversættere transskriberer ord eller tekst fra et sprog til et andet. Oversættere arbejder ofte med sproglige afdelinger for at hjælpe med en række forskellige roller. Universitetsstuderende, der taler mere end ét sprog, kan finde dette sidejob tiltalende, og det kan også blive en fuldtidsrolle efter college.

23. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $22,62 i timen

Primære opgaver: Personlige trænere skaber tilpassede sundheds- og fitnessmål for deres kunder. De leverer en-til-en-tjenester, der hjælper deres kunder med at leve en sundere livsstil. Dette er en fantastisk sideoptræden for universitetsstuderende og er ideel til studerende-atleter eller fitness-mindede universitetsstuderende.

Relateret: Lær om at være personlig træner

24. Underviser

National gennemsnitsløn: $24,75 i timen

Primære opgaver: Undervisere er ansvarlige for at supplere den viden, der gives i et klasseværelse, især for elever, der har brug for mere opmærksomhed og tid til at forstå et emne. Det er et af de bedste job for universitetsstuderende, fordi de kan undervise i deres valgte emne.

Relateret: Lær om at være underviser

25. Diskjockey

National gennemsnitsløn: $25,82 i timen

Primære opgaver: Disc Jockeys (DJ'er) spiller musik ved begivenheder som bryllupper, fødselsdagsfester og kontorfester. At være discjockey kræver en vis viden om en række forskellige musiktyper og lydudstyr. Universitetsstuderende kan arbejde som discjockeys ved campus- og samfundsbegivenheder.

Kristine Buhl
Kristine Buhl At arbejde som et sidejob er en af de bedste måder at tjene nogle ekstra penge på, mens du er på college. Supplerende indkomst er en stor ressource for universitetsstuderende, og det kan hjælpe med at dække undervisning, regninger eller ekstra aktiviteter. Du kan finde adskillige sidejob, der passer til dine interesser og også er med til at booste dit CV. I denne artikel udforsker vi nogle sidekoncerter for universitetsstuderende og ser, hvordan de nemt kan passe ind i enhver akademisk tidsplan.