25 Af De Bedste Medicinalvirksomheder At Arbejde For

25 Af De Bedste Medicinalvirksomheder At Arbejde For

Farmaceutiske virksomheder beskæftiger folk med en bred vifte af baggrunde, herunder videnskab, menneskelige ressourcer, forretning, jura og kommunikation. Søger du en ny rolle og overvejer at arbejde i medicinalindustrien, er der ingen mangel på virksomheder, hvor du kan fremme din karriere. I denne artikel vil vi give dig en liste over 25 af de bedste medicinalfirmaer, du kan se nærmere på som en del af din jobsøgning.

Bedste medicinalfirmaer at arbejde for

Når du overvejer et job inden for lægemidler, er det nyttigt at vide, hvilke virksomheder der tilbyder masser af muligheder for vækst og har høj medarbejdertilfredshed. Her er en liste over de bedste farmaceutiske virksomheder baseret på medarbejdertilfredshedsvurderinger og udvalg af job:

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson består af næsten 300 virksomheder med fokus på lægemidler, medicinsk udstyr og forbrugsvarer. Virksomheden har sit hovedkvarter i New Brunswick, New Jersey, men tilbyder beskæftigelsesmuligheder over hele landet. Bortset fra job inden for administrativ bistand, forskning og udvikling, teknik, forbrugerforskning og statistik, kan du finde et praktikophold, der passer til dit tiltænkte område.

Relateret: 35 job, du kan forfølge med en karriere inden for lægemidler

Novartis

Novartis er en international lægemiddeludviklingsvirksomhed, der også er specialiseret i øjenpleje og generiske områder. Med over 115.00 ansatte verden over og over 160 projekter i gang, indarbejder Novartis avanceret analyse og kunstig intelligens i sine produktionsprocesser. Virksomheden beskæftiger professionelle såsom medicinske teknikere, softwareudviklere, videnskabelige forskere og marketingfolk.

Pfizer

Pfizer, med hovedkontor i New York City, er en biofarmaceutisk virksomhed, der udvikler vacciner ud over terapeutika inden for urologi, anti-infektionsmidler, dermatologi og gastroenterologi. Virksomheden beskæftiger 130.000 mennesker, herunder videnskabelige forskere, laboratorieteknikere, dataadministratorer og computerforskere på steder i hele staterne.

PPD

PPD handler med bioteknologivirksomheder, akademiske institutioner, producenter af medicinsk udstyr og statslige organisationer verden over. De tilbyder forskellige laboratorie- og projektledelsestjenester for at hjælpe med facilitering af kliniske forsøg, såsom biomarkøridentifikation og overholdelse. PPD ansætter ofte laboratorievejledere, kvalitetssikringskoordinatorer, forskere og programmøranalytikere.

Roche

Roche, der er baseret i Schweiz, udfører farmaceutisk forskning inden for medicinske områder som onkologi, immunologi og oftalmologi. Ved siden af ​​sin farmaceutiske afdeling har virksomheden også en diagnostisk afdeling, der udfører førende arbejde inden for in vitro-diagnostik. Roche ansætter regnskabschefer, laboratorieteknikere, konsulenter og videnskabsmænd.

Novo Nordisk, Inc.

Novo Nordisk, Inc. fokuserer primært på diabetesforskning og -behandling, som involverer udvikling af forskellige insulinleveringssystemer. Virksomheden udfører også forskning for at udvikle løsninger til patienter med væksthormonmangel og hæmofili. Med hovedkvarter i Akron, Ohio, ansætter Novo Nordisk, Inc. diabetesplejespecialister, cloud computing-ingeniører, maskinlæringsforskere og diabetes- og fedmeundervisere.

Bristol Myers Squibb

Bristol Myers Squibb har sit hovedkvarter i New York, men driver faciliteter i mange lande. Ved at kombinere bioteknologiske og farmaceutiske bestræbelser producerer virksomheden behandlinger inden for onkologi, hæmatologi, kardiologi og immunologi og forsker i neurovidenskab og gigtterapi. Bristol Myers Squibb har ofte muligheder inden for menneskelige ressourcer, økonomi, salg og ledelse.

Relateret: Sådan bliver du en farmaceutisk salgsrepræsentant

Merck

Merck har hovedkvarter i Kenilworth, New Jersey. Virksomheden laver ikke kun et omfattende arbejde inden for human medicin, og laver produkter til behandling af kræft, diabetes, neurodegenerative og infektionssygdomme, men arbejder også inden for dyremedicin og studerer nye dyresygdomme. Merck ansætter læringsspecialister, kemikere, farmakologer og administratorer.

Gilead Sciences

Gilead Sciences er en biofarmaceutisk forsknings- og medicinudviklingsvirksomhed baseret i Foster City, Californien. Virksomheden har 24 markedsførte produkter i sin portefølje, herunder HIV-kure, antivirale midler og hepatitisbehandlinger og udfører regelmæssigt kliniske undersøgelser. Programmører, ingeniører, revisorer og videnskabelige forskere er alle job, du kan forfølge hos Gilead.

Eli Lilly

Eli Lilly forsker for at udvikle medicin inden for terapeutiske områder, herunder onkologi, diabetes, smerte og immunologi. Selvom det har hovedkvarter i Indianapolis, Indiana, har virksomheden en international rækkevidde og udfører klinisk forskning i mere end 55 lande. Åbninger med Eli Lilly omfatter enhedsmonterings- og pakkeledere, kemikere, neurovidenskabelige forskere, softwareudviklere og ingeniører.

AbbVie

AbbVie udfører forskning og produktion i 14 lande. Dets lægemiddelproduktion og udvikling er rettet mod behandlinger inden for virologi, gastroenterologi, kvinders sundhed og onkologi. I USA har AbbVie flere forskningscentre på begge kyster og et i Lake County, Illinois. Salgsrepræsentanter, produktchefer, statistiske programmører, biologiforskere og kemikere kan finde muligheder hos virksomheden.

Amgen

Amgen beskæftiger over 20.000 mennesker på verdensplan og arbejder i det bioteknologiske område med avanceret menneskelig genetik. Virksomheden arbejder på områder inden for terapi såsom knoglesundhed, hjerte-kar-sygdomme, inflammation, onkologi og nefrologi. Ud over fuldtidsstillinger inden for biologisk og immunologisk forskning, marketing, salg og ledelse af kliniske forsøg, er praktikpladser tilgængelige for bachelorer og dem, der for nylig har afsluttet deres uddannelse.

AstraZeneca

AstraZeneca har omkring 14.000 ansatte, hvoraf de fleste arbejder fra virksomhedens to primære lokationer i Gaithersburg, Maryland og Wilmington, Delaware. Med fokus på biofarmaceutiske produkter producerer AstraZeneca behandlinger til hjerte-kar-, nyre-, luftvejs- og onkologiske sygdomme. Virksomheden ansætter studielæger, farmaceutiske salgsspecialister, lagerfacilitatorer, account directors og business operations managers.

Regeneron

Regeneron har med succes udviklet otte FDA-godkendte behandlinger i sine laboratorier og fortsætter med at opskalere sine lægemiddeludviklingsprocesser med proprietære teknologier. Virksomheden har sit eget genetikcenter til at udføre forskningsinitiativer, såsom sekventeringsindsats. Med hovedkontor i Tarrytown, New York, beskæftiger Regeneron lønanalytikere, forsknings- og udviklingsspecialister, videnskabsmænd inden for forskellige specialer og webapp-udviklere.

Relateret: 15 bioteknologiske karrierer at udforske

GlaxoSmithKline

GlaxoSmithKline har sit globale hovedkvarter i Brentford, Storbritannien, selvom det har lokationer i USA Ud over sin farmaceutiske forskning og vaccineudvikling producerer det en række sundhedsprodukter til forbrugere. De recepter, det udvikler, behandler respiratoriske, virale, immuninflammatoriske og onkologiske tilstande. Åbninger hos GlaxoSmithKline omfatter job inden for biokemi, prisstyring, kvalitetskontrol og produktionsteknik.

Sanofi

Sanofi er i 100 lande og har sundhedsprodukter tilgængelige i 170. Virksomheden udvikler vacciner og forsker i en række terapeutiske midler til kræft, multipel sklerose, sjældne sygdomme, blodsygdomme og diabetes. Sanofi ansætter fremstillingsspecialister, virksomhedsledere, bioanalytikere og vaccineproduktionsteknikere.

IQVIA

IQVIA er produktet af fusionen i 2016 mellem Quintiles og IMS Health. IQVIA fokuserer på at anvende datavidenskab og teknologiindsigt til sundhedsforskning og lægemiddeludvikling. Terapeutiske områder omfatter onkologi, sjældne sygdomme, diabetes og pædiatri. Virksomheden beskæftiger statistiske programmører, softwareingeniører, kliniske undervisere og ressource- og kontoansvarlige.

Teva Pharmaceuticals

Teva Pharmaceuticals er en stor producent af generisk medicin, der innoverer behandlinger til centralnervesystemet og luftvejssygdomme. Virksomheden opererer i 60 lande og udvikler lægemidler og leverer medicinske tjenester, udstyr og teknologier. Baseret i Israel har Teva Pharmaceuticals lokationer i USA, der ansætter i compliance, økonomistyring, forskning og udvikling og kvalitetssikring.

Abbott Laboratories

Abbott Laboratories producerer og markedsfører medicinsk udstyr, medicin og ernæringsprodukter. Virksomheden har over 100.000 ansatte over hele kloden, som arbejder med at behandle tilstande som diabetes, kroniske smerter, bevægelsesforstyrrelser og hjerte-kar-sygdomme. Abbott Laboratories ansætter softwareingeniører og systemingeniører, kliniske forskere, kemikere og sikkerhedspersonale.

Syneos Health Clinical

Syneos Health Clinical kombinerer biofarmaceutisk forskning og udvikling med kommercialiseringstjenester for at forbedre brandets ydeevne. Med over 24.000 ansatte opererer Syneos Health Clinical inden for rådgivningssfæren og leverer produktstrategi og organisatoriske designtjenester. Tilgængeligheder inden for virksomheden omfatter roller inden for videnskabelig forskning, kvalitet og compliance, administrativ assistance og klinisk projektledelse.

Bayer

Bayer udvikler receptpligtige produkter centreret om kardiologi og kvinders sundhedspleje sammen med terapeutiske specialer inden for onkologi, oftalmologi og hæmatologi. To andre forskningsafdelinger - forbrugersundhed og afgrødevidenskab - omfatter resten af ​​Bayers forretningsaktiviteter. Salgskonsulenter, applikationsudviklere, softwareingeniører, dataanalytikere og ingeniørkonsulenter kan finde åbninger hos virksomheden.

Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim er en privatejet medicinalvirksomhed, der producerer behandlinger inden for onkologi, immunologi og nethindesygdomme. Virksomheden udvikler løbende projekter, både selvstændigt og med eksterne samarbejdspartnere. Med sit hovedkvarter nær Ridgefield, Connecticut, ansætter Boehringer Ingelheim markedsforskere, forretningsanalytikere, biologer og driftsledere for kliniske undersøgelser.

Ferring Pharmaceuticals, Inc.

Ferring Pharmaceuticals, Inc. udvikler lægemidler og lægemidler til en bred vifte af tilstande med fokus på gastroenterologi og urologi. Virksomhedens kommercielle afdeling arbejder sammen med sin forsknings- og udviklingsafdeling for at bringe lægemidler på markedet. Tilgængelighederne hos Ferring Pharmaceuticals, Inc. omfatter roller inden for medicinsk kemi, ledelse af kliniske forsøg, salg og kvalitetskontrol.

Daiichi Sankyo

Daiichi Sankyo beskæftiger over 15.000 mennesker og udfører forskning og udvikling i 14 lande. Det udvikler både nye og generiske lægemidler og forsker i antistofbehandlinger, celle- og genterapi og nukleinsyrelægemidler. Daiichi Sankyo ansætter globale projektledere, direktører for medicinsk skrivning, områdesalgschefer og kundeansvarlige.

Catalent Pharma Solutions

Catalent Pharma Solutions leverer fremstillingsløsninger, forbrugersundhedsprodukter og leveringsteknologier ud over at udvikle lægemidler. Et multinationalt selskab med hovedkvarter i USA i Somerset, New Jersey. Muligheder med Catalent omfatter laboratorieassistance, forskellige videnskabelige forskningsstillinger, produktionsroller og projektledelse.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Stig Sommer
Stig Sommer Farmaceutiske virksomheder beskæftiger folk med en bred vifte af baggrunde, herunder videnskab, menneskelige ressourcer, forretning, jura og kommunikation. Søger du en ny rolle og overvejer at arbejde i medicinalindustrien, er der ingen mangel på virksomheder, hvor du kan fremme din karriere. I denne artikel vil vi give dig en liste over 25 af de bedste medicinalfirmaer, du kan se nærmere på som en del af din jobsøgning.