23 Job, Du Kan Udføre Overalt I Verden

Uanset om det er af livsstilsmæssige årsager, flytning, rejser eller familieforpligtelser, er mange mennesker på udkig efter job, der ikke kræver at være et kontor. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er fjernarbejde steget med 31 % for nylig. Hvis du leder efter et job, som du kan udføre hvor som helst, kan du drage fordel af at lære om de forskellige karrierer, der er velegnede til fjernvalg. I denne artikel lister vi 23 fjernjobs, du kan udføre hvor som helst, og tilbyder lønoplysninger og jobdetaljer for hver enkelt.

Relateret: Sådan skriver du dit fjernjob-CV

23 job, du kan udføre hvor som helst

Her er 23 job, du kan udføre fra hvor som helst i verden:

1. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $26.988 om året

Primære opgaver: Dataregistreringsassistenter indsamler data og rapporterer oplysninger til computerdatabaser. Deres daglige aktiviteter kan omfatte indsamling af data, fortolkning af dokumenter og kontakt til folk for at verificere oplysninger. For en karriere som dataindtastningsassistent har folk typisk brug for en gymnasieeksamen.

2. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $27.260 om året

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter hjælper folk ved at forklare detaljerne om virksomhedens produkter og planer. De korresponderer med kunder på telefonen, gennem online beskedtjenester eller via e-mail og forklarer ofte faktureringsoplysninger. For at blive kundeservicemedarbejder skal du sandsynligvis have en gymnasial eksamen.

Læs mere: 7 Arbejde hjemmefra kundeservicejob

3. Specialist i forsikringsverifikation

National gennemsnitsløn: $29.700 om året

Primære opgaver: Specialister i forsikringsverifikation arbejder i sundhedssektoren. De kontakter forsikringsudbydere for at sikre patientsundhedsdækning fordele. Disse mennesker korresponderer regelmæssigt med lægekontorer, patienter, patientplejeadvokater og forsikringsselskaber. At blive en forsikringsverifikationsspecialist kræver regelmæssigt et gymnasium eller GED.

4. Medicinsk fakturering specialist

National gennemsnitsløn: $33.060 om året

Primære opgaver: Medicinske faktureringsspecialister arbejder sammen med forsikringsselskaber, lægekontorer, behandlingscentre og patienter for at beregne og opkræve betalinger for medicinske procedurer. De indtaster data, udarbejder fakturaer og bruger medicinske faktureringskoder. Jobs i medicinsk fakturering kræver typisk en gymnasial eksamen eller en associeret grad.

5. Rekrutteringskoordinator

National gennemsnitsløn: $36.570 om året

Primære opgaver: Rekrutterende koordinatorer er menneskelige ressourcespecialister. De arbejder som formidlere mellem rekrutterere, virksomheder og potentielle medarbejdere. De gennemgår ansøgninger og CV'er og gennemfører foreløbige samtaler. Personer i denne stilling kommer også med forslag til ansættelse og forbereder rekrutterere til interviews. At blive rekrutteringskoordinator kræver ofte en bachelorgrad i menneskelige ressourcer eller business administration.

6. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $38.220 om året

Primære opgaver: En virtuel assistent udfører administrative opgaver på vegne af en anden person. Assistenter administrerer regelmæssigt filer og e-mails. De koordinerer tidsplaner, screener telefonopkald og arrangerer møder. Nogle gange kan en virtuel assistent blive tildelt opgaver i forbindelse med sociale medier og vedligeholdelse af professionelle profiler. Personlige eller udøvende assistentjob kræver typisk en gymnasial eksamen eller associeret grad.

Læs mere: Sådan bliver du en virtuel assistent

7. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $38.440 om året

Primære opgaver: Freelanceskribenter skaber indhold og kopierer til flere virksomheder. De har ikke en stabsskrivende stilling - de arbejder pr. ord, pr. genstand, dagpenge eller i kontraktroller i stedet. De har stærke kreative eller analytiske skrivefærdigheder og stærke grammatik- og redigeringsevner. Freelanceskribenter skriver ofte blogs, artikler og fiktive historier. At blive freelanceskribent kræver typisk en bachelorgrad i engelsk, kommunikation eller et beslægtet felt.

8. Desktop support tekniker

National gennemsnitsløn: $39.920 om året

Primære opgaver: Desktop support teknikere installerer, reparerer og vedligeholder computersystemer. De fejlfinder og opgraderer jævnligt systemer på computere og andet udstyr. Desktop-supportteknikere arbejder eksternt med kunder og klienter for at løse it-relaterede problemer. Job i dette erhverv kræver typisk, at kandidater har en associeret grad.

9. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $40.104 om året

Primære opgaver: En grafisk designer er en kreativ og teknisk karriere, hvor folk skaber visuelle materialer til virksomheder. Grafiske designere kan arbejde i forskellige brancher og er nogle gange ansvarlige for at designe annoncer, logoer, bogomslag, magasinlayout, kommunikationsmateriale eller produktdesign. De er dygtige til redigering, kodning, kunst og printdesign. For at komme i betragtning til en stilling skal grafiske designere normalt have en bachelorgrad i webdesign, computerprogrammering, kunst eller grafisk design.

Læs mere: En guide til at få et job i grafisk design

10. Psykiatrisk sagsbehandler

National gennemsnitsløn: $40.565 om året

Primære opgaver: Sagsbehandlere for psykisk sundhed fungerer som bindeled mellem behandlere og patienter, der modtager psykisk sundhedspleje. De tjekker patientstatus og arbejder som en del af et samarbejde om mental sundhed. Job inden for dette felt kræver normalt en bachelorgrad eller kandidatgrad i socialt arbejde, psykologi eller et beslægtet område.

11. Social media manager

National gennemsnitsløn: $44.786 om året

Primære opgaver: En social media manager er en marketing professionel, der udvikler og implementerer sociale medier marketing kampagner og administrerer brand tilstedeværelse. Folk i denne stilling kuraterer og distribuerer ofte materialer til forskellige sociale medieplatforme. De administrerer og leder også sociale medier specialister og praktikanter. Social media manager job kræver typisk, at en person har en bachelorgrad i journalistik, PR eller marketing.

12. International ESL lærer

National gennemsnitsløn: $46.800 om året

Primære opgaver: ESL står for engelsk som andetsprog. Internationale ESL-lærere arbejder online for at undervise i engelsk til fremmedsprogslærere i andre lande. Deres jobfunktioner omfatter udvikling, planlægning og levering af lektioner. De opretter og bedømmer også opgaver, tilbyder en-til-en instruktion og giver personlig feedback. For at arbejde som international ESL-lærerkandidater har de regelmæssigt brug for en bachelorgrad og et eller flere undervisningscertifikater.

13. Kopieditor

National gennemsnitsløn: $47.040 om året

Primære opgaver: En kopiredaktør arbejder med at redigere, korrekturlæse og rette indhold og kopiere. De arbejder på vegne af virksomheder for at verificere indholdets nøjagtighed, tjekke kilder og forberede stykker til offentliggørelse. Job i kopiredigering kræver ofte en associeret grad eller bachelorgrad i journalistik, engelsk eller kommunikation.

Relateret: 14 velbetalte job for journalister

14. Oversætter

National gennemsnitsløn: $47.679 om året

Primære opgaver: Oversættere er mennesker, der tolker talt eller skrevet sprog og konverterer det til et andet sprog. Nogle gange arbejder de en-til-en med folk for at lette samtaler mellem mennesker, der taler forskellige sprog, og andre gange arbejder de selvstændigt med at oversætte skrevet tekst. Oversættere skal beherske to eller flere sprog flydende, og deres færdigheder er regelmæssigt nødvendige til bogprojekter, akademiske aktiviteter, juridiske spørgsmål og personlige anliggender. For at arbejde inden for dette felt har folk typisk brug for en bachelorgrad.

15. Computerprogrammering

National gennemsnitsløn: $48.306 om året

Primære opgaver: En computerprogrammør er en person, der skriver computerkode med den primære hensigt at forbedre software, hardware eller systemer. De designer, opdaterer, tester, reparerer og implementerer computerprogrammer og software ved hjælp af forskellige kodningssprog. De arbejder på at løse problemer under kodningen, og de fejlfinder programmer for at optimere grænsefladefunktionaliteten. En karriere i computerprogrammør kræver regelmæssigt en bachelorgrad i datalogi, programmering eller softwareudvikling.

16. Bogholder

National gennemsnitsløn: $54.728 om året

Primære opgaver: En revisor er en professionel, der hjælper med at administrere finansielle poster. Revisorer kan arbejde for individuelle kunder, eller de kan varetage økonomiske opgaver for en virksomhed eller institution. De administrerer bøger, analyserer data og leverer overskudsdokumenter og udgiftsrapporter. For at blive revisor har kandidater ofte brug for en bachelorgrad i matematik, regnskab eller et beslægtet felt.

17. Pantbehandler

National gennemsnitsløn: $57.883 om året

Primære opgaver: Realkreditbehandlere eller lånebehandlere arbejder for långivere, banker og andre finansielle institutioner. De udarbejder pantedokumenter og vurderer ansøgernes egnethed. De giver også anbefalinger om lånebeløb, godkendelser og renter. For at blive realkreditbehandler har du sandsynligvis brug for en bachelorgrad.

18. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $61.657 om året

Primære opgaver: En tekstforfatter er en medarbejderskribent, der konverterer information og annoncemateriale fra forskellige kunder til et opsigtsvækkende sprog. De er regelmæssigt ansvarlige for at skrive blogs, artikler, redaktionelle artikler og fiktive historier. Tekstforfattere har stærke kreative og analytiske skrivefærdigheder og en betydelig forståelse for skriftlig kommunikation og grammatik. Job i tekstforfatning kræver jævnligt en bachelorgrad i journalistik eller engelsk.

19. Indholdsmarkedsfører

National gennemsnitsløn: $67.278 om året

Primære opgaver: Indholdsmarkedsførere er ansvarlige for at skabe indhold, annoncemateriale og annoncekampagner. Deres arbejde er designet til at generere nye kunder, oprette forbindelse til en eksisterende kundebase og udvikle og vedligeholde brandimage. De planlægger promovering og implementering af marketingmateriale og indsamler og analyserer forbrugerdata for at informere om bedste praksis. For at blive indholdsmarkedsfører skal folk normalt have en bachelorgrad eller højere i marketing eller business administration.

Læs mere: Hvad er Content Marketing?

20. Projektleder

National gennemsnitsløn: $82.340 om året

Primære opgaver: Projektledere arbejder i virksomheder - de fører tilsyn med projekter for at sikre overholdelse af missionen og budgettet. De organiserer, planlægger og dirigerer flere elementer inden for et projekt og fungerer som regress- eller ledende person for personer involveret i planimplementering. Job i projektledelse kræver ofte en bachelorgrad i business administration eller beslægtet område.

21. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $97.315 om året

Primære opgaver: En rekrutterer er en personalemedarbejder, der finder kvalificerede kandidater til at udfylde stillinger for kundevirksomheder. De søger efter professionelle profiler, screener applikationer og kontakter potentielle medarbejdere. Rekrutterere pitcher stillinger, kommer med ansættelsesforslag og fungerer som bindeled mellem virksomheder og deres potentielle medarbejdere. De afholder løbende samtaler, forhandler ansættelsesvilkår og faciliterer ansættelsestilbud. For at blive rekrutterer har du sandsynligvis brug for en bachelorgrad i menneskelige ressourcer eller et relateret område.

22. Softwareudvikler

National gennemsnitsløn: $110.650 om året

Primære opgaver: Softwareudviklere designer kode og softwareprogrammer. De laver apps til computere, mobile enheder og tablets. Deres daglige rutiner omfatter fejlfinding af systemer, test af computerkoder og udførelse af kvalitetskontrol. Softwareudviklingsjob kræver regelmæssigt en bachelorgrad eller kandidatgrad i datalogi, computerprogrammering eller softwareteknik.

Læs mere: 10 gode grunde til at være softwareudvikler

23. Psykiater

National gennemsnitsløn: $221.564 om året

Primære opgaver: Psykiatere er læger, der har specialiseret sig i at behandle mennesker med psykisk sygdom og følelsesmæssige eller adfærdsmæssige forstyrrelser. De kan identificere, diagnosticere og behandle patienter ved hjælp af en kombination af medicin og terapeutisk rådgivning. For at blive psykiater skal du gennemføre en lægeuddannelse og et fireårigt lægeophold.

Kurt Thuesen
Kurt Thuesen Uanset om det er af livsstilsmæssige årsager, flytning, rejser eller familieforpligtelser, er mange mennesker på udkig efter job, der ikke kræver at være et kontor. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er fjernarbejde steget med 31 % for nylig. Hvis du leder efter et job, som du kan udføre hvor som helst, kan du drage fordel af at lære om de forskellige karrierer, der er velegnede til fjernvalg. I denne artikel lister vi 23 fjernjobs, du kan udføre hvor som helst, og tilbyder lønoplysninger og jobdetaljer for hver enkelt.