23 Højtlønnede Administrative Job

23 Højtlønnede Administrative Job

Hvis du er stærk til multitasking og kan lide kontorarbejde, så overvej at forfølge en administrativ stilling. Når det kommer til højtlønnede administrative job, kan du finde muligheder i en række forskellige brancher. I denne artikel forklarer vi de færdigheder, du har brug for til et administrativt job, lister 23 højtlønnede administrative jobs og giver dig tips til at opnå beskæftigelse i en administrativ rolle.

Relateret: Sådan får du et administrativt assistentjob trin for trin og bedste tips

Hvilke kompetencer har du brug for i et administrativt job?

Jobkandidater til administrative stillinger har brug for en række bløde og hårde færdigheder for at få beskæftigelse. At kende de specifikke færdigheder, du har brug for til denne type erhverv, kan hjælpe dig med at forberede dig bedre til din fremtidige karriere. Her er nogle færdigheder, du har brug for til et administrativt job:

  • Kommunikation: Administrative medarbejdere bruger deres kommunikationsevner til at interagere med deres virksomheds medarbejdere, kunder og arbejdsgivere på daglig basis. Når du taler klart, er det lettere for andre at forstå, hvad du siger. Udover verbal kommunikation har du også brug for stærke skriftlige kommunikationsevner til at udarbejde dokumenter og e-mail-beskeder.
  • Teknologi: Når du arbejder med administration, skal du vide, hvordan du betjener forskellige teknologiske værktøjer. Uanset om det er kontorudstyr, computere eller et online planlægningsprogram, gør det meget lettere at vide, hvordan teknologien fungerer.
  • Organisation: Stærke organisatoriske færdigheder giver dig mulighed for at håndtere en stor arbejdsbyrde. I en administrativ stilling bruger du disse færdigheder til effektivt at administrere kalendere, planlægge møder og sikre effektiviteten på din arbejdsplads.
  • Planlægning: I en administrativ stilling skal du effektivt planlægge og planlægge ting på forhånd. Planlægningsfærdigheder kan hjælpe, når du administrerer nogens aftaler eller laver en plan for, hvornår nogen er syg. Planlægningsfærdigheder kan også hjælpe dig med at undgå potentielle problemer, du kan komme ud for på et kontor.
  • Problemløsning og kritisk tænkning: Uanset din administrative stilling, er det vigtigt at have stærke problemløsningsevner. Da mange mennesker går til administratorer med spørgsmål eller problemer, sikrer det at have stærke problemløsningsevner, at du kan yde den rigtige assistance.

Relateret: Administrative færdigheder: Definition og eksempler på din karriere

Højtlønnede administrative job

Hvis du er interesseret i at forfølge en administrativ stilling, så overvej den branche, du vil arbejde i, og dine unikke kompetencer. Hvis du især leder efter et højtlønnet administrativt job, er du sikker på at finde noget, der passer til dine behov. Her er 23 administrative job med lukrative lønninger:

1. Tæller

National gennemsnitsløn: $32.088 om året

Primære opgaver: En kasserer håndterer kontotransaktioner i en bank. De modtager kundeindskud, kontantchecks, udsteder kontohævninger og registrerer indskud. Tællere sælger også checks og besvarer kundespørgsmål.

Relateret: Lær om at være banktæller

2. Receptionist

National gennemsnitsløn: $41.067 om året

Primære opgaver: Receptionister tager imod besøgende, besvarer opkald og vedligeholder kontorkataloger. De hjælper også resten af ​​det administrative personale med opgaver som dataindtastning og research.

Relateret: Lær om at være receptionist

3. Juridisk assistent

National gennemsnitsløn: $41.718 om året

Primære opgaver: Juridiske assistenter hjælper advokater med en række forskellige opgaver. Selvom de ikke kan give klienter juridisk rådgivning, svarer de på mange af deres spørgsmål. Juridiske assistenter udarbejder også udkast til dokumenter, udfører juridisk forskning og organiserer filer.

Relateret: Lær om at være juridisk assistent

4. Regnskabsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $42.053 om året

Primære opgaver: Regnskabsassistenter hjælper med en virksomheds økonomiske drift. De opdaterer finansielle poster, behandler forretningstransaktioner, udarbejder rapporter og afstemmer kontoudtog.

Relateret: Lær om at være regnskabsassistent

5. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $42.341 om året

Primære opgaver: Administrative assistenter støtter deres ledere, kolleger og besøgende. De besvarer telefonopkald, planlægger aftaler og møder, tager mødereferater, bestiller kontorartikler og bruger forskellige kontorstyringssystemer til at udføre deres opgaver.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

6. Samler

National gennemsnitsløn: $43.085 om året

Primære opgaver: Inddrivere kontakter folk, der skylder en virksomhed et bestemt beløb. De indsamler disse forfaldne betalinger, finder debitorer via telefon eller mail og hjælper med at lave tilbagebetalingsplaner. Samlere opfordrer også disse mennesker til at lede efter andre betalingsløsninger, hvis det er nødvendigt.

7. Kurer

National gennemsnitsløn: $45.326 om året

Primære opgaver: Kurerer udsender dokumenter og pakker til forskellige institutioner og enkeltpersoner. De henter pakker og dokumenter fra ét sted og leverer dem til deres nærliggende destination.

9. Kundeservicechef

National gennemsnitsløn: $46.289 om året

Primære opgaver: Kundeservicechefer fører tilsyn med en kundeserviceafdelings daglige drift. De udvikler kundeserviceprocedurer og -politikker, forbedrer kunderelationer, koordinerer personalemøder og styrer træning og udvikling.

Relateret: Lær om at være kundeservicechef

10. Juridisk sekretær

National gennemsnitsløn: $47.083 om året

Primære opgaver: Juridiske sekretærer bistår advokater gennem forskellige administrative opgaver. De transskriberer og skriver juridiske dokumenter, arkiverer vigtige dokumenter, udfører research og besvarer telefonopkald og e-mails.

Relateret: Lær om at være juridisk sekretær

11. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.625 om året

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter yder assistance til en virksomheds kunder over telefonen, via e-mail eller via en online chat. De besvarer kundespørgsmål, giver dem produktinformation, behandler deres ordrer og returneringer og annullerer kundekonti.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

12. Tandreceptionist

National gennemsnitsløn: $47.776 om året

Primære opgaver: Tandreceptionister tager imod patienter på et tandlægekontor. De planlægger eller aflyser også deres aftaler, besvarer telefonopkald, udfører tandkortlægning og indgiver forsikringsskemaer.

13. Kontorfunktionær

National gennemsnitsløn: $52.460 om året

Primære opgaver: Kontorfunktionærer har mange kontoropgaver, herunder besvarelse af telefonopkald, levering af beskeder, løbe ærinder og arkivering. De indsamler også økonomiske optegnelser og organiserer alle kontoraktiviteter.

Relateret: Lær om at være kontorassistent

14. Afsender

National gennemsnitsløn: $54.081 om året

Primære opgaver: Dispatchers modtager opkald og koordinerer bevægelsen af ​​andet personale for at yde assistance under ikke-nødsituationer og nødsituationer. De optager hvert opkald, vurderer situationen, løser problemet og giver den, der ringer, en løsning.

Relateret: Lær om at være dispatcher

15. Call center manager

National gennemsnitsløn: $54.469 om året

Primære opgaver: Callcenterledere fører tilsyn med et team af callcentermedarbejdere. De opretter mål, ansætter og uddanner callcenterrepræsentanter og håndterer situationer, som callcenterrepræsentanter ikke kan.

Relateret: Lær om at være Call Center Manager

16. Direktionsassistent

National gennemsnitsløn: $56.320 om året

Primære opgaver: Executive assistenter hjælper en ledende kontormedarbejder med en række opgaver. De tilbyder gejstlig støtte, organiserer møder, laver rejsearrangementer og håndterer en leders korrespondance.

Relateret: Lær om at være en Executive Assistant

17. Virksomhedsadministrator

National gennemsnitsløn: $60.523 om året

Primære opgaver: Forretningsadministratorer varetager den daglige ledelse af en organisation. De fører tilsyn med en virksomheds økonomi, godkender udgifter og arbejder for at fremme produktiviteten og væksten i organisationen.

18. Fragtagent

National gennemsnitsløn: $61.075 om året

Primære opgaver: Fragtagenter har en række opgaver relateret til salg, kundeservice og logistik. De forbinder afsendere med transportører og ruter fragt, accepterer kundeordrer, koordinerer fragtafhentning eller levering og bestemmer forsendelsesomkostninger.

19. Facilitetschef

National gennemsnitsløn: $64.134 om året

Primære opgaver: Facility managers sikrer, at bygninger opfylder behovene hos folk, der arbejder inde i dem. De håndterer rengøring, parkering, sikkerhed og sikrer en passende arbejdstilstand for alle. Facility managers inspicerer også bygninger for at afgøre, om de skal repareres eller ej, og planlægge installationer.

Relateret: Lær om at være en Facilities Manager

20. Administrator

National gennemsnitsløn: $66.365 om året

Primære opgaver: Administratorer driver en virksomhed eller organisation. De har en række opgaver, herunder at lede besøgende, oprette regneark og sikre effektiviteten på arbejdspladsen.

Relateret: Lær om at være administrator

21. Kontraktadministrator

National gennemsnitsløn: $69.402 om året

Primære opgaver: Kontraktadministratorer opretter og administrerer juridiske kontrakter for en virksomhed. De evaluerer og forhandler juridiske kontrakter, sikrer, at hver part opfylder en kontrakts forpligtelser og sikrer, at hver kontrakt overholder både lokale og føderale love.

22. Kodningsleder

National gennemsnitsløn: $70.792 om året

Primære opgaver: Kodningsledere overvåger et team af medicinsk kodningspersonale. De opretter og implementerer også kodningspolitikker for deres afdeling og koordinerer med læger og andre ledere på en sundhedsfacilitet.

23. Direktionsassistent

National gennemsnitsløn: $74.307 om året

Primære opgaver: Senior executive assistenter støtter en virksomheds direktører, såsom dens præsident eller administrerende direktør. De koordinerer en direktørs kalender, planlægger deres aftaler, laver deres rejsearrangementer, administrerer e-mails og telefonopkald og udarbejder rapporter.

Relateret: Lær om at være en Executive Assistant

24. Databaseadministrator

National gennemsnitsløn: $97.480 om året

Primære opgaver: Databaseadministratorer organiserer data ved hjælp af et softwaresystem. De sikrer sikkerheden af ​​virksomhedsdata, udtrækker, indlæser og autentificerer data og overvåger ydeevnen af ​​en virksomheds hardware og software.

Relateret: Lær om at være databaseadministrator

Tips til at få et administrativt job

Hvis du har brug for hjælp til at få beskæftigelse i en administrativ stilling, så overvej følgende tips:

  • Søg job i populære brancher. Selvom du kan finde et administrativt job i næsten alle brancher, så start din jobsøgning ved at søge efter et job i en branche, der aktivt ansætter til disse typer roller. At gøre det kan give dig en større mængde valg og muligheder.
  • Forbedre dine bløde færdigheder. Da alle administrative stillinger kræver et stærkt sæt bløde færdigheder, skal du bruge tid på at forbedre dine evner i denne henseende. Arbejd for eksempel med dine organisatoriske færdigheder, dine kommunikationsevner og dine tidsstyringsevner. At fremhæve disse færdigheder i dit CV eller følgebrev kan forbedre dine chancer for at få et administrativt job.
  • Skræddersy dit job til hver stilling. I stedet for at oprette et generelt CV, der skal bruges til hver jobansøgning, skal du bruge tid på at personliggøre et CV for hvert job, du er interesseret i. Hvis en virksomhed f.eks. ønsker, at en medarbejder skal behandle udgiftsrapporter, skal du sørge for, at dit følgebrev eller dit CV fremhæver din evne til at gøre dette. Henvis til jobopslaget og brug nøgleord, du finder i det, til at skræddersy dit CV til det, arbejdsgiveren leder efter.

Anders Bentzen
Anders Bentzen Hvis du er stærk til multitasking og kan lide kontorarbejde, så overvej at forfølge en administrativ stilling. Når det kommer til højtlønnede administrative job, kan du finde muligheder i en række forskellige brancher. I denne artikel forklarer vi de færdigheder, du har brug for til et administrativt job, lister 23 højtlønnede administrative jobs og giver dig tips til at opnå beskæftigelse i en administrativ rolle.