23 Alternative Karrierer For Farmaceuter

23 Alternative Karrierer For Farmaceuter

Hvis du har en grad i farmakologi, kan du udforske mange karrierer uden for at blive farmaceut. Mens en karriere som farmaceut kan give dig mange fordele, giver andre karrierer inden for dette felt dig mulighed for at bruge din grad på forskellige måder. At kende dine karrieremuligheder, og hvad disse job indebærer, kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk karrierebeslutning. I denne artikel definerer vi rollen som en farmaceut, lister 23 alternative karrierer for farmaceuter og giver dig tips til en karriere inden for farmakologi.

Relateret: 16 apotekerkarrieremuligheder, du kan forfølge

Hvad er en farmaceut?

En farmaceut er en sundhedsperson, der er specialiseret i fremstilling og udlevering af receptpligtig medicin. Farmaceuter rådgiver patienter om deres medicin, kommunikerer med ordinerende læger og forsikringsselskaber, leder et apotekspersonale og sikrer patientsikkerheden. De sikrer også, at patienter får den rigtige medicin og den rigtige dosis.

Relateret: Lær om at være farmaceut

Alternative jobs for farmaceuter

Mange job inden for farmakologi involverer en række opgaver og en lukrativ løn. At kende de daglige pligter for disse job kan hjælpe dig med at afgøre, om du ønsker at forfølge dem. Her er 12 job, hvor farmaceuter kan anvende deres færdigheder:

1. Farmaceutisk forskningstekniker

National gennemsnitsløn: $40.248 om året

Primære opgaver: Farmaceutiske forskningsteknikere bistår læger, dyrlæger eller videnskabsmænd med forskning og udvikling af nye eller eksisterende lægemidler. De overvåger ofte eksperimenter, dokumenterer laboratorieresultater, fører optegnelser og tester for forskellige forbindelser. Farmaceutiske forskningsteknikere sikrer også et rent laboratoriemiljø.

2. Laborant

National gennemsnitsløn: $49.793 om året

Primære opgaver: En laboratorietekniker er en person, der udfører forskellige procedurer i et laboratoriemiljø. De vedligeholder udstyr, sikrer et rent arbejdsområde og hjælper med at lede videnskabsmænd med forskellige eksperimenter. Laboratorieteknikere analyserer også prøver og udfører laboratorietest baseret på standardprocedurer.

Relateret: Lær om at være laborant

3. Lægevidenskabelig forbindelse

National gennemsnitsløn: $66.167 om året

Primære opgaver: Lægevidenskabelige forbindelser fungerer som videnskabelige kammerater i det medicinske samfund. De sikrer, at et produkt bliver brugt rigtigt og leverer videnskabelig ekspertise til deres kolleger. Lægevidenskabelige forbindelser opretholder også kommunikation og relationer med akademiske forskere, deltager i konferencer og engagerer sig i diskussioner om lægemiddelterapier og sygdomme.

4. Klinisk forskningskoordinator

National gennemsnitsløn: $68.881 om året

Primære opgaver: Kliniske forskningskoordinatorer administrerer kliniske forsøg under tilsyn af en klinisk forskningsleder. De administrerer og udfører kliniske forsøg, indsamler data, fortæller deltagerne om en undersøgelses formål og administrerer spørgeskemaer.

Relateret: Lær hvordan du bliver en klinisk forskningskoordinator

5. Medicinsk skribent

National gennemsnitsløn: $70.844 om året

Primære opgaver: En medicinsk forfatter skaber videnskabelige artikler såsom forsknings- eller lægemiddelrelaterede dokumenter og litteratur eller indhold til medicinske eller sundhedsmæssige websteder. De skriver og redigerer deres medicinske skriftlige leverancer og arbejder sammen med videnskabsmænd eller læger.

6. Farmaceutisk salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $75.327 om året

Primære opgaver: Farmaceutiske salgsrepræsentanter sælger deres virksomheds farmaceutiske produkter. De uddanner medicinske fagfolk om disse produkter og om, hvordan disse lægemidler, enheder og behandlinger kan opfylde deres patienters behov. Farmaceutiske salgsrepræsentanter hjælper også læger med at se, hvordan deres produkter adskiller sig fra deres konkurrenters.

7. Lægerepræsentant

National gennemsnitsløn: $77.813 om året

Primære opgaver: Medicinske repræsentanter sælger deres virksomheds forskellige produkter, herunder dets farmaceutiske lægemidler eller medicinsk udstyr. De rejser til forskellige lokationer og kontakter potentielle kunder på sundhedsfaciliteter som hospitaler, klinikker og plejehjem. Medicinske repræsentanter arrangerer ofte aftaler med hospitalets lægehold for at dele deres virksomheds produkter.

8. Klinisk forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $97.140 om året

Primære opgaver: En klinisk forskningsmedarbejder leder kliniske forsøg og undersøgelser relateret til farmaceutiske og bioteknologiske produkter, lægemidler og procedurer. De udfører forskning for at sikre sikkerheden af ​​disse produkter på markedet.

9. Forsker

National gennemsnitsløn: $107.617 om året

Primære opgaver: Forskere designer og analyserer information i laboratorieundersøgelser, forsøg og eksperimenter. De planlægger og udfører eksperimenter, skriver tilskudsforslag, udfylder finansieringsansøgninger og arbejder sammen med teammedlemmer og støttepersonale.

10. Regulatory affairs manager

National gennemsnitsløn: $107.783 om året

Primære pligter: Regulatoriske anliggender ledere sikrer, at virksomhederne forbliver i overensstemmelse med regler og forskrifter fastsat af forskellige regulatoriske agenturer. De overvåger reguleringsprocessen, opretter procedurer til at verificere overholdelse og koordinerer virksomhedsinspektioner.

11. Klinisk forsker

National gennemsnitsløn: $112.564 om året

Primære opgaver: Kliniske forskere udfører medicinsk forskning i laboratoriemiljø. De bruger det meste af deres tid på at forske og undersøge forskellige sygdomme for at identificere sundhedstilstande. De bruger deres resultater til at hjælpe læger med at give patienter præcise diagnoser. Kliniske forskere sikrer også sikkerheden og effektiviteten af ​​medicin, behandlinger, procedurer og anordninger og designer forsøgsmaterialer.

12. Farmakolog

National gennemsnitsløn: $118.271 om året

Primære opgaver: Farmakologer studerer og tester ny medicin og kemiske forbindelser til udvikling af lægemiddelterapier og forebyggelse af skadelige lægemiddelinteraktioner. De evaluerer potentielle bivirkninger af forskellige lægemidler, udfører eksperimenter, fortolker data og administrerer laboratorie- og personalemedlemmer.

Relateret: Lær om at være farmakolog

Yderligere karrierer

Her er 11 flere job, hvor du kan anvende dine farmakologiske færdigheder:

 1. Videnskabsskribent
 2. Toksikolog
 3. Regulatorisk medarbejder
 4. Produktudviklingsforsker
 5. Procesudviklingsforsker
 6. Veterinær farmaceut
 7. Videregående lektor
 8. Medicinsk kemiker
 9. Biomedicinsk videnskabsmand
 10. Neurovidenskabsmand
 11. Medicinsk salgschef

Tips til en karriere inden for farmakologi

Brug disse tips til at hjælpe dig med at få en karriere inden for farmakologi eller komme videre inden for dette felt:

 • Deltag i konferencer. Gå til en farmakologikonference for at lære nye ting og møde nye mennesker inden for dit felt. Du kan også bruge disse konferencer til at lære mere om andre muligheder inden for farmakologiområdet.
 • Netværk med branchefolk. Socialiser med farmaceuter i dit område. Dette giver dig mulighed for at chatte om dine erfaringer og lære mere om branchen generelt.
 • Tag en klasse. Selvom du allerede har din grad, kan du overveje at tilmelde dig efteruddannelsesklasser. At tage disse klasser kan hjælpe dig med at lære mere om dit felt og hjælpe med at genoplive din interesse for farmakologi.

Malene Ottosen
Malene Ottosen Hvis du har en grad i farmakologi, kan du udforske mange karrierer uden for at blive farmaceut. Mens en karriere som farmaceut kan give dig mange fordele, giver andre karrierer inden for dette felt dig mulighed for at bruge din grad på forskellige måder. At kende dine karrieremuligheder, og hvad disse job indebærer, kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk karrierebeslutning. I denne artikel definerer vi rollen som en farmaceut, lister 23 alternative karrierer for farmaceuter og giver dig tips til en karriere inden for farmakologi.