22 Unikke Job I Naturen: Med Beskrivelser Og Lønoplysninger

22 Unikke Job I Naturen: Med Beskrivelser Og Lønoplysninger

Hvis det lyder som en drøm at være i naturen hele dagen for dig, skal du vide, at der er masser af karrierer, der kan gøre det muligt. Uanset om du blot ønsker at tilbringe dine dage udendørs eller have en positiv indvirkning på miljøet, er der helt sikkert en jobtitel, der passer til disse ønsker. I denne artikel deler vi 22 unikke jobs i naturen.

Hvorfor vil folk have job i naturen?

Når folk ikke kan forestille sig at arbejde på et skrivebord hele dagen, kan de tiltrækkes til job i naturen. Ved at bruge en stor del af dagen udenfor, har du mulighed for at bevæge dig rundt og få noget motion. Folk, der ønsker at have en positiv indvirkning på miljøet, kan også tage job i naturen, hvor de påtager sig opgaver som at finde måder at skære ned på forureningen og finde mere bæredygtige ressourcer.

22 jobs for naturelskere

Hvis du vil have et job i naturen, så tjek disse jobtitler. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på hvert lønlink nedenfor:

1. Havemand

National gennemsnitsløn: $13,03 i timen

Primære opgaver: En grundejer er ansvarlig for at vedligeholde landskabsplejen på den ejendom, de arbejder på. Deres almindelige arbejdsopgaver omfatter gødskning af græsplæner, vanding af planter, spredning af muld, trække ukrudt, plantning af blomster, trimning af træer og buske, påføring af pesticider, rydning af grunde for affald og affald, fjernelse af sne og pleje af kunstvandingssystemer. De er også ansvarlige for drift og vedligeholdelse af værktøjer, såsom plæneklippere, save, skovle og trimmere.

Læs mere: Lær om at være havemand

2. Skiinstruktør

National gennemsnitsløn: $13,41 i timen

Primære opgaver: En skilærer giver skiundervisning til lånere af et skisportssted. De bruger praktisk instruktion til at lære skielever de grundlæggende skiløbsteknikker eller hjælpe dem med at forbedre deres nuværende færdigheder og forbedre deres evner. Skiinstruktører arbejder med en bred vifte af elever og underviser ofte folk i alle aldre i gruppe- eller privattimer. De er også ansvarlige for at opretholde et sikkert miljø for rekreativt skiløb og sikre, at gæster følger sikkerhedsregler.

3. Landskabsarbejder

National gennemsnitsløn: $14,19 i timen

Primære opgaver: En landskabsarbejder er ansvarlig for vedligeholdelse og ændring af en ejendoms terræn. De bruger river, koste, skovle og håndsave til at udføre en række forskellige opgaver, som at skære træ, trimme grene, rydde op i blade og passe haver. Andre opgaver, som dette job indebærer, omfatter græsslåning, fejlfinding af problemer med plænevedligeholdelsesudstyr, udtrækning af ukrudt, vanding af planter, montering af kanter og alt andet, som en ejendomsadministrator anmoder om.

4. Fiskerugeri tekniker

National gennemsnitsløn: $14,27 i timen

Primære opgaver: En fiskerugeritekniker høster fisk og fiskeæg. Efter at have indsamlet disse varer, vejer, tæller de og læsser dem på lastbiler. I nogle tilfælde er de også ansvarlige for at transportere fiskene og fiskeæggene til kunder eller forudbestemte naturområder. De kan også være ansvarlige for at distribuere og frigive dem. Andre diverse opgaver, de kan udføre, omfatter grundlæggende manuelt arbejde, vedligeholdelse og reparation af arbejdsudstyr og registrering.

5. Naturfotograf

National gennemsnitsløn: $15,74 i timen

Primære opgaver: En naturfotograf bruger fotoudstyr til at tage billeder af forskellige naturscener. De skal være meget dygtige med kameraer, objektiver, blitz, stativer og andet udstyr. Efter at have taget billeder, er de ansvarlige for at redigere dem, ofte ved hjælp af software som Adobe Photoshop. Mange naturfotografer specialiserer sig i en bestemt region eller art. Deres arbejde er baseret på deres arbejdsgiveres eller kunders behov, selvom mange naturfotografer også arbejder for sig selv.

Læs mere: Sådan bliver du fotograf

6. Wildland brandmand

National gennemsnitsløn: $16,33 i timen

Primære opgaver: En vildmarksbrandmand arbejder på at slukke skovbrande. De er specielt uddannet til at arbejde under farlige forhold for at slukke, undertrykke eller kontrollere naturbrande. Wildland brandmænd arbejder ofte for statslige agenturer, såsom Bureau of Land Management, Department of Interior og National Park Service. Deres ansvar omfatter drift af vand- og kemikalieslanger, analyse af brandvejr og topografiske data, bygning af landingssteder til brandbekæmpelseshelikoptere og redning af ofre, der er fanget i skovbrande.

Læs mere: Sådan bliver du en Wildland Brandmand

7. Gartner

National gennemsnitsløn: $17,02 i timen

Primære opgaver: En gartner er meget vidende om forskellige plantearter. De bruger denne viden til at dyrke og formere planter. De kan også arbejde som konsulent for landmænd, der dyrker blomster, frugter og grøntsager. Andre jobansvar omfatter at undersøge skadedyr og sygdomme, bevare naturressourcer, regenerere forringede områder, eksperimentere med at skabe hårdere planter og alt andet, der har at gøre med den tekniske pleje af planter.

8. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $17,13 i timen

Primære opgaver: En rejseguide går besøgende rundt i ukendte områder, mens de deler indsigtsfuld information om vigtige vartegn. De kan også være ansvarlige for at planlægge rejseruter, anbefale oplevelser, levere sikkerhedsudstyr, planlægge besøg og imødekomme gæsternes behov. Målet med deres job er at gøre gæster bekendt med et nyt område og samtidig give en sjov og sikker oplevelse.

9. Parkvagt

National gennemsnitsløn: $35.692 om året

Primære pligter: En parkbetjent er ansvarlig for at patruljere campingpladser, stier og omkringliggende områder for at beskytte både besøgende og den grund, de nyder. De arbejder for at håndhæve parkens bevaringsindsats og informere gæster om regler og regler. Andre arbejdsopgaver omfatter at byde gæster velkommen, tjekke gæster ind, give rundvisninger på grunden, besvare spørgsmål og deltage i eftersøgnings- og redningsindsatsen. En parkbetjent skal have ekspertviden om de områder, de befinder sig på, og en dyb forståelse for naturen.

Læs mere: Lær om at være Park Ranger

10. Arborist

National gennemsnitsløn: $21,56 i timen

Primære opgaver: En arborist er en anlægsgartner, der har specialiseret sig i pleje og vedligeholdelse af træer. Deres ansvar omfatter plantning, trimning eller fjernelse af træer og andre træagtige planter. Dette fysisk krævende job kræver, at arborister klatrer op og ned af stiger og betjener tungt maskineri. Andre arbejdsopgaver omfatter behandling af træsygdomme, anvendelse af pesticider, overvågning af jordbundsforhold og udarbejdelse af træanbefalinger.

11. Fritidschef

National gennemsnitsløn: $50.327 om året

Primære opgaver: En rekreativ leder er ansvarlig for at føre tilsyn med de rekreative programmer, der leveres af parker, sportsfaciliteter, forsamlingshuse og andre organisationer. De arbejder for at sikre, at tilrettelæggelsen og udførelsen af ​​disse programmer fungerer efter planen. Deres arbejdsopgaver omfatter planlægning af begivenheder, styring af økonomi, generering af reklame, styring af coaches og lancering af nye programmer. De arbejder på at vurdere samfundets behov og skabe programmer, der udfylder disse huller.

12. Vindmølletekniker

National gennemsnitsløn: $53.480 om året

Primære opgaver: En vindmølletekniker sikrer, at vindmøller og anvendeligt maskineri fungerer korrekt. De arbejder med at installere, efterse, vedligeholde og reparere vindmøller. Meget af deres job omfatter diagnosticering af programmer og fejlfinding af måder at rette dem på. Nogle vindmølleteknikere har til opgave at bygge nye vindmøller, selvom størstedelen af ​​deres arbejde er at sikre, at udstyret kører rigtigt.

Læs mere: Sådan bliver du vindmølletekniker: Karrierekrav, løn og udsigter

13. Landmåler

National gennemsnitsløn: $61.289 om året

Primære opgaver: En landinspektør er ansvarlig for at fastlægge lovlige ejendomsgrænser. Når de udfører fysiske webstedsundersøgelser, bruger de en række forskellige udstyr og værktøjer til at bestemme grænser. Deres andre vigtige jobopgaver omfatter at forberede skitser og noter, indsamle og behandle feltdata, verificere nøjagtigheden af ​​data, undersøge tidligere undersøgelsesbeviser og forberede webstedsopmålingsdokumenter til at præsentere for kunderne.

Læs mere: Lær om at være landmåler

14. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $69.207 om året

Primære opgaver: En miljøforsker arbejder for at beskytte miljøet og menneskers sundhed med deres betydelige viden om naturvidenskab. De bruger meget af deres tid på at indsamle feltdata og overvåge miljøforhold. De tager derefter disse oplysninger og analyserer dem på kontorer eller laboratorier.

15. Landskabsarkitekt

National gennemsnitsløn: $69.474 om året

Primære opgaver: En landskabsarkitekt designer æstetisk tiltalende udendørs rum, såsom parker, haver, legepladser, universitetscampusser, boligområder og andre offentlige rum. Sammen med at designe rummets strukturer vælger de blomster, buske, træer og andet løv inden for disse områder. De bruger det, de lærer af deres klient kombineret med begrænsningerne i et udendørs rum til at skabe et område, som offentligheden kan nyde.

Læs mere: Lær om at være landskabsarkitekt

16. Arkæolog

National gennemsnitsløn: $70.784 om året

Primære opgaver: En arkæolog er en forsker, der studerer artefakter for at lære om tidligere civilisationer. Deres vigtigste arbejdsopgaver omfatter udgravning, genvinding og analyse af artefakter. Disse artefakter kan omfatte værktøjer, keramik, bygningsruiner og andre menneskeskabte genstande, der er efterladt. De arbejder også med at vedligeholde arkæologiske opgørelser, skabe felttegninger, forberede artefakter til analyse og konsultere projekthold om, hvordan man følger regler og regler omkring arkæologiske steder.

Læs mere: Sådan bliver du arkæolog: Uddannelseskrav og trin

17. Vildtbiolog

National gennemsnitsløn: $73.256 om året

Primære opgaver: En dyrelivsbiolog studerer organismer og deres naturlige levesteder. Deres ansvar omfatter at studere økosystemer, implementere bevaringsindsatser, skrive videnskabelige rapporter og forskningsartikler og præsentere deres resultater. De fanger, mærker og flytter dyr for at lære mere om specifikke arter. De kan også arbejde med fiske- og vildtvogtere for at styre det lokale dyreliv.

Læs mere: Sådan bliver du dyrelivsbiolog

18. Geolog

National gennemsnitsløn: $73.598 om året

Primære opgaver: En geolog er en jordforsker, der studerer jordens processer, materialer og historie. Gennem deres arbejde håber de at forstå kronologien af ​​jordens geologiske begivenheder. Deres arbejdsopgaver omfatter at studere miljøpåvirkninger, finde mere bæredygtige processer, indsamle og analysere data, designe topografiske og geologiske kort, indsamle prøver, føre tilsyn med entreprenører og sikre, at organisationer overholder reglerne.

19. Havbiolog

National gennemsnitsløn: $73.767 om året

Primære opgaver: En havbiolog studerer havets liv. Hvad de studerer afhænger ofte af deres specialisering, med fælles områder som havpattelogi, marin mikrobiologi og marin økologi. Fælles jobopgaver for en havbiolog inkluderer at studere livet i havet i både naturlige og kontrollerede miljøer, indsamle data og prøver, studere adfærd og karakteristika, se på menneskelig påvirkning, håndtering af befolkninger, rapportering af fund og undervisning.

Læs mere: Sådan bliver du havbiolog

20. Naturressourcetekniker

National gennemsnitsløn: $73.933 om året

Primære opgaver: En naturressourcetekniker arbejder under opsyn af en naturressourcespecialist. Deres opgave er at analysere miljøproblemer og udvikle planer for at overvinde sådanne problemer. De arbejder for at informere politiske beslutningstagere og regionale planlæggere om resultaterne af ressourceforvaltning. Andre jobopgaver omfatter beskyttelse og forbedring af naturlige levesteder.

21. Parkforvalter

National gennemsnitsløn: $74.565 om året

Primære opgaver: En parkleder fører tilsyn med driften af ​​offentlige eller private parker. De sikrer, at alt er i orden, og at gæsterne trygt kan nyde grunden. Deres ansvar omfatter at føre tilsyn med parkdrift, skabe opsøgende programmer, planlægge nye faciliteter, administrativt arbejde og direkte ledelse af en parks personale.

22. Miljøingeniør

National gennemsnitsløn: $82.287 om året

Primære opgaver: En miljøingeniør bruger deres baggrund inden for teknik, kemi, biologi og samfundsvidenskab til at finde løsninger på miljøproblemer. Fælles problemer, de tager fat på, omfatter folkesundhed, forureningskontrol og genbrug. Deres arbejdsopgaver omfatter at designe systemer til at løse miljøproblemer, rapportere miljøproblemer og gennemgå miljøpolitikker.

Læs mere: Lær om at være miljøingeniør

Tina Fabricius
Tina Fabricius Hvis det lyder som en drøm at være i naturen hele dagen for dig, skal du vide, at der er masser af karrierer, der kan gøre det muligt. Uanset om du blot ønsker at tilbringe dine dage udendørs eller have en positiv indvirkning på miljøet, er der helt sikkert en jobtitel, der passer til disse ønsker. I denne artikel deler vi 22 unikke jobs i naturen.