22 Job I Rumindustrien At Udforske

22 Job I Rumindustrien At Udforske

At studere rum giver en lokkende mulighed for at udforske det ukendte og gøre spændende opdagelser. Mens medierne og historierne ofte viser astronauter som den mest almindelige rumrelaterede karrierevej, er der en række karrieremuligheder, inklusive nogle, der ikke kræver videnskab eller matematikekspertise. I denne artikel diskuterer vi fordelene ved at forfølge et job i rumindustrien og giver en liste over job, der skal overvejes, med deres respektive lønoplysninger og primære jobopgaver.

Fordele ved job i rumindustrien

Jobs i rumindustrien omfatter en række forskellige områder, såsom videnskab, fremstilling, forskning og andre specialer. Disse muligheder kan være gennem regeringen eller private virksomheder, og mange private organisationer har kontrakter med føderale agenturer. At forfølge en af ​​disse karrierer giver dig mulighed for at deltage i udviklingen og skabelsen af ​​banebrydende projekter. Det kan også give dig mulighed for at følge og dele din passion med dit fællesskab og jævnaldrende.

US Bureau of Labor Statistics sporer ikke data specifikt for rumforskere. Imidlertid fremskriver de beskæftigelsesvækst på beslægtede områder. For eksempel, fra 2019 til 2029, projekterer BLS en 7% stigning i beskæftigelsen af ​​fysikere og astronomer og en 6% stigning i beskæftigelsen af ​​atmosfæriske videnskabsmænd. BLS tilskriver denne vækst til folk, der forlader arbejdsstyrken for at gå på pension eller forfølge andre job og forventer, at de fleste af de tilgængelige stillinger vedrører forskning og udvikling.

22 jobs i rumindustrien

Her er nogle job i rumindustrien, du bør overveje:

1. Flytekniker

National gennemsnitsløn: $36.309 om året

Primære opgaver: En flytekniker hjælper med kommunikation, navigation og andre systemer relateret til fly og rumfartøjer. De registrerer problemer og reparationer og kan rådgive ingeniører om potentielle forbedringer til fremtidige designs. Fælles opgaver for flyteknikere at udføre inkluderer installation af instrumentpaneler, udskiftning af komponenter og test af forskellige elektroniske instrumenter.

Relateret: Sådan bliver du flytekniker i 4 trin

2. Producer

National gennemsnitsløn: $41.697 om året

Primære opgaver: En producent kan hjælpe med at lette oprettelsen af ​​undervisnings- eller salgsfremmende videoer. De opretter budgettet og produktionsplanen og samler det team, der kræves til at lave videoen. Producere samarbejder ofte med instruktøren eller besætningen for at sikre, at videoen stemmer overens med specificerede mål.

Relateret: Sådan bliver du producent

3. Fotograf

National gennemsnitsløn: $42.709 om året

Primære opgaver: En fotograf kan hjælpe med at dokumentere et bestemt projekts fremskridt. De kan tage billeder af de forskellige faser af et projekt fra udvikling til lancering. Fotografer er dog ikke ansvarlige for at tage billeder fra rummet.

Relateret: Sådan bliver du fotograf

4. Forskningsstipendiat

National gennemsnitsløn: $53.130 om året

Primære opgaver: En stipendiat hjælper med at udvikle forskningsstrategier for projekter. De kan arbejde på forskningsfaciliteter, universiteter eller lignende institutioner, og de kan være ansvarlige for at skaffe midler til deres forskning. Forskningsstipendiater færdiggør, analyserer og udgiver også deres egen forskning.

5. Elektriker

National gennemsnitsløn: $55.340 om året

Primære opgaver: En elektriker arbejder med forskellige elektriske komponenter. De kan installere, vedligeholde og reparere kontroller og ledningssystemer. Elektrikere arbejder med en række forskellige systemer for at sikre, at fly og rumfartøjer fungerer korrekt, såsom kommunikationssystemer og belysningssystemer.

Læs mere: Lær om at være elektriker

6. Lasertekniker

National gennemsnitsløn: $55.357 om året

Primære opgaver: En lasertekniker arbejder med en række forskellige enheder med laserteknologi og en række laserudstyr. De håndterer montering, kalibrering, drift og test af lasere. Laserteknikere hjælper også med at udføre fejlfinding og vedligeholdelse på lasere.

7. PR-specialist

National gennemsnitsløn: $55.820 om året

Primære opgaver: En PR-specialist stræber efter at holde offentligheden informeret om rumrelaterede projekter, nyheder og opdagelser. De fortolker og forbereder information til at dele gennem forskellige kanaler, såsom pressemeddelelser eller blogs. PR-specialist kan også håndtere medierelationer, såsom at besvare anmodninger om at mødes med pressen eller planlægge pædagogiske talere på skoler.

Relateret: Lær om at være en Public Relations Account Manager

8. Teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $57.340 om året

Primære opgaver: En teknisk skribent fortolker kompleks information for at skrive dokumenter, som offentligheden let kan forstå. De arbejder ofte tæt sammen med videnskabsmænd for at gøre det. Tekniske forfattere kan også forberede visuelle elementer som diagrammer, diagrammer og fotografier til at understøtte deres dokumenter.

Læs mere: Lær om at være en teknisk forfatter

9. Bogholder

National gennemsnitsløn: $57.549 om året

Primære opgaver: En revisor vedligeholder en organisations økonomiske optegnelser. De kan udarbejde forskellige regnskaber og relaterede dokumenter, revisionserklæringer for nøjagtighed og føre tilsyn med organisationens udgifter. Revisorer hjælper også med at overvåge budgetter og hjælpe med at forhindre problemer med finansielle poster.

Læs mere: Lær om at være revisor

10. Satellitteknolog

National gennemsnitsløn: $66.092 om året

Primære opgaver: En satellitteknolog eller satellittekniker arbejder med satellitter og de komponenter og enheder, der er relateret til dem. De installerer, vedligeholder og reparerer alle aspekter af satellitter. Satellitteknologer kan også fejlfinde satellitter eller udføre andre tests for at sikre, at de fungerer korrekt.

11. Biolog

National gennemsnitsløn: $80.421 om året

Primære opgaver: En biolog er en videnskab, der har specialiseret sig i studiet af organismer og levende ting. De kan forske i eller studere de virkninger rumflyvning eller ophold i rummet har på kroppen. Biologer kan udføre eksperimenter på Jorden eller i rummet for bedre at forstå, hvordan dette påvirker bekymringer som udvikling, stofskifte, reproduktion og lignende ting.

Læs mere: Hvad er en biolog?

12. Produktionsingeniør

National gennemsnitsløn: $82.649 om året

Primære opgaver: En produktionsingeniør vurderer eksisterende fremstillingsprocesser for at identificere områder med forbedringer, såsom måder at forbedre effektiviteten, reducere omkostningerne eller forbedre kvaliteten. De hjælper med at udvikle og implementere løsninger på disse problemer. En produktionsingeniør kan hjælpe med bekymringer relateret til processer forbundet med montering, produktion, test, transport og mere.

Læs mere: Lær om at være produktionsingeniør

13. Maskiningeniør

National gennemsnitsløn: $91.895 om året

Primære opgaver: En maskiningeniør designer, bygger og tester forskellige typer enheder. De kan udvikle udvikler til at understøtte rummissioner, såsom motorer, sensorer og værktøjer. Mekaniske ingeniører arbejder ofte sammen med andre ingeniører for at udvikle komplekse produkter, såsom at samarbejde med rumfartsingeniører for at skabe en styremekanisme til raketdyser.

Læs mere: Lær om at være maskiningeniør

14. Atmosfærisk videnskabsmand

National gennemsnitsløn: $92.597 om året

Primære opgaver: En atmosfærisk videnskabsmand, der ligner en meteorolog, observerer klimaet og vejret og kan observere forskellige atmosfæriske fænomener. De indsamler og fortolker data for at lære mere om klimaet og vejret, og de fokuserer primært på Jorden, men kan også forske i andre planeter. Nogle atmosfæriske videnskabsmænd bruger også computerprogrammer og andre værktøjer til at udarbejde kort- og langsigtede prognoser.

Relateret: 8 job i meteorologi

15. Robotingeniør

National gennemsnitsløn: $93.841 om året

Primære opgaver: En robotingeniør designer, skaber, tester, vedligeholder, reparerer og opdaterer robotter. Dette omfatter korrekt programmering af robotten, så den kan indsamle data, som robotingeniøren kan analysere. Robotingeniører yder ofte også teknisk support til robotter, og de fejler ofte computerprogrammer.

Læs mere: Lær om robotteknologi

16. Elektronikingeniør

National gennemsnitsløn: $104.315 om året

Primære opgaver: En elektronikingeniør arbejder med specifikt elektronisk udstyr, og de har ofte ét nichefokusområde. De inspicerer eksisterende komponenter og udvikler nye komponenter for at sikre, at udstyret fungerer optimalt og sikkert. Ud over at udvikle komponenter, skriver elektronikingeniører vedligeholdelsesprocedurer for at hjælpe andre med deres vedligeholdelse.

17. Luftfartsingeniør

National gennemsnitsløn: $104.353 om året

Primære opgaver: En rumfartsingeniør arbejder med flyvning og fokuserer på flyveaktiviteter i og uden for Jordens atmosfære. De kan designe, konstruere og teste ting som fly, missiler, satellitter og andre rumfartøjer. Luftfartsingeniører overvejer forskellige forhold for at sikre, at alt udstyr fungerer korrekt.

Læs mere: Lær om at være en rumfartsingeniør

18. Softwareudvikler

National gennemsnitsløn: $105.804 om året

Primære opgaver: En softwareudvikler opretter applikationer eller softwareprogrammer, som brugere kan bruge til at udføre specifikke opgaver. De kan vurdere aktuelle programmer og samarbejde med videnskabsmænd og andre projektprofessionelle for at finde en løsning. Softwareudviklere kan skabe software til satellitter og anden teknologi.

Læs mere: Lær om at være softwareudvikler

19. Computer hardware ingeniør

National gennemsnitsløn: $106.452 om året

Primære opgaver: En computerhardwareingeniør arbejder med computersystemer og udstyr, som organisationer kan bruge til at måle aktivitet på Jorden eller i rummet. De forsker, designer, udvikler og tester hvert af disse systemer. Computerhardwareingeniører opretter ofte detaljerede dokumenter om deres design og hvordan de fungerer for at hjælpe med fremtidig systemudvikling.

Relateret: Sådan bliver du en computerhardwareingeniør

20. Astronom

National gennemsnitsløn: $119.730 om året

Primære opgaver: En astronom observerer forskellige objekter i universet, såsom sorte huller, galakser, måner, planeter og stjerner. De indsamler og analyserer data for at lære mere om universet. Astronomer bruger en kombination af jordbaseret og rumbaseret udstyr til at indsamle data.

Læs mere: Lær om at være astronom

21. Fysiker

National gennemsnitsløn: $129.850 om året

Primære opgaver: En fysiker forsker i naturens love og vurderer, hvordan dette påvirker praktiske og teoretiske mål. De kan studere atomer, energi, stof, molekyler, rum, tid og lignende emner. Fysikere udfører forskning og udvikler teorier baseret på deres resultater og eksisterende matematiske principper og ligninger, og de kan udføre deres egne eksperimenter og formelt offentliggøre deres resultater.

Læs mere: Lær om at være fysiker

22. Cyberarkitekt

National gennemsnitsløn: $135.688 om året

Primære opgaver: En cyberarkitekt eller en cybersikkerhedsarkitekt skaber systemer og netværk for at beskytte rumfartøjer mod cyberangreb. De vurderer nuværende systemer og undersøger potentielle sårbarheder for at identificere områder, der giver anledning til bekymring. Baseret på deres resultater udvikler og implementerer en cyberarkitekt løsninger til at beskytte private oplysninger, og de kan omvendt udvikle software til at gøre det.

Torben Laugesen
Torben Laugesen At studere rum giver en lokkende mulighed for at udforske det ukendte og gøre spændende opdagelser. Mens medierne og historierne ofte viser astronauter som den mest almindelige rumrelaterede karrierevej, er der en række karrieremuligheder, inklusive nogle, der ikke kræver videnskab eller matematikekspertise. I denne artikel diskuterer vi fordelene ved at forfølge et job i rumindustrien og giver en liste over job, der skal overvejes, med deres respektive lønoplysninger og primære jobopgaver.