22 Job For Folk Med En Kandidatgrad I Ernæring

22 Job For Folk Med En Kandidatgrad I Ernæring

Ernæringseksperter og diætister råder folk til at hjælpe dem med at nå deres sundheds- og velværemål gennem kosten. At få en master i ernæring kan kvalificere dig til jobmuligheder inden for dette felt eller relaterede, der måske ikke har været tilgængelige uden graden. Der er mange miljøer, hvor du kan finde job efter at have opnået en master i ernæring, fra indlagte hospitaler til private hjem. I denne artikel diskuterer vi, hvad en master i ernæring er og giver 22 job, du kan få med en.

Hvad er en master i ernæring?

En master i ernæring er en avanceret grad optjent fra en højere læreanstalt, der tilbyder de nødvendige kurser for at forberede dig til et job som ernæringsekspert, diætist eller en beslægtet karriere. En master i ernæring kan omfatte kurser relateret til mad, ernæring, fysiologi og psykologi og kan hjælpe dig med at vælge et specialiseringsområde, herunder sportsernæring, folkesundhed eller dyreernæring. Ernæringsprogrammer på kandidatniveau kan omfatte en forskningskomponent og afsluttes med en afhandling.

22 jobs for folk med en master i ernæring

Karrieremuligheder kan være vidtspændende for personer med en avanceret uddannelse i ernæring. De fleste job involverer at fremme sundhed og forståelse for at hjælpe folk til at opnå en bedre livskvalitet. Her er 22 job for folk, der har en master i ernæring:

1. Sundhedspædagog

National gennemsnitsløn: $27.313 om året

Primære opgaver: Sundhedsundervisere implementerer programmer for alle aldre, der fremmer bevidstheden om sund livsstil. De arbejder muligvis i skoler eller organisationer, der tilbyder disse tjenester til samfundet. De kan også udarbejde informationsvejledninger og indsamle data for at hjælpe med beslutningstagning i forbindelse med mad, kost og ernæring.

2. Hjemmesundhedshjælper

National gennemsnitsløn** :** $30.117 om året

Primære opgaver: Hjemmeplejehjælpere hjælper individer til at leve mere tilfredsstillende og komplette liv ved at levere tjenester, der giver patienterne mulighed for at blive i deres eget hjem længere inde i deres liv. De kan hjælpe med grundlæggende hygiejne- og ernæringsbehov, såsom fodring eller tilberedning af måltider. De kan også hjælpe med grundlæggende husholdning, medicinhåndtering og opgaver som tøjvask.

Relateret: Lær om at være hjemmehjælper

3. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $36.192 om året

Primære opgaver: Personlige trænere rådgiver klienter om motion, kost og ernæring for at opnå klientens ønskede resultater. De kan arbejde i fitnesscentre, medicinske faciliteter, hvor der er fitnesscentre eller fra en klients hjem. Personlige trænere fokuserer på de fysiologiske aspekter af en klients velbefindende, rådgiver om korrekt og sikker motion og uddanner om, hvordan kost og ernæring påvirker fysisk sundhed.

Relateret: Lær om at være personlig træner

4. Sundhedscoach

National gennemsnitsløn: $37.038 om året

Primære opgaver: En sundhedscoach støtter, vejleder og overvåger menneskers velvære og vejleder deres livsstil og kost. De kan hjælpe med at skræddersy en kost- eller ernæringsplan til hver persons specifikke sundhedsmål eller behov. De hjælper også med at holde folk orienteret om aktuelle tendenser og forskning inden for ernæring for at sikre, at de får den mest relevante pleje, når de arbejder hen imod deres mål.

Relateret: Hvad er en sundhedscoach? (Med færdigheder, løn og uddannelse)

5. Folkesundhedsadvokat

National gennemsnitsløn: $39.353 om året

Primære pligter: En folkesundhedsadvokat taler på vegne af det brede samfund og interesser i folkesundhedsområdet. Folkesundhedsadvokater kan arbejde i regeringen og især sundhedsafdelinger. Folkesundhedsfortalere kan tage fat på spørgsmål som sygdomsudbrud, og de kan forfatte og udstede officielle erklæringer fra agenturer eller på vegne af offentligheden eller særlige interessegrupper.

6. Ernæringsekspert

National gennemsnitsløn: $40.640 om året

Primære opgaver: En ernæringsekspert vurderer en patients helbred og hjælper dem med at nå deres mål gennem deres kost. En ernæringsekspert kan rådgive klienter i private omgivelser som konsulent, og de kan arbejde i et indlagt klinisk miljø som et hospital. Ernæringseksperter specialiserer sig ofte i forebyggelse af fedme, nyrernæring, diabetisk ernæring, graviditetssundhed, sportsernæring, seniorernæring eller diætetik.

7. Madfotograf

National gennemsnitsløn: $41.009 om året

Primære opgaver: Madfotografer har specialiseret sig i at få mad til at se attraktivt ud til kogebøger, magasiner, aviser eller andre former for medier. En person med en master i ernæring kan bidrage til at tilberede ingredienser eller måltider tilberedt til særlige diætbehov, der skal fotograferes. De kan også arbejde med psykologien bag billedsprog og sult for at nå de ønskede mål for det indhold, de producerer.

8. Producer

National gennemsnitsløn: $41.377 om året

Primære opgaver: Producere kunne arbejde med film, lyd, live-optræden eller udsendelse. At producere podcasts eller videoer til kunder med en fødevarebaseret virksomhed eller følger er et område, hvor ernæringseksperter kan udmærke sig. Fordi et stort publikum kan forbruge denne slags medier, kan folk med en master i ernæring hjælpe med at uddanne publikum og sikre, at folkesundhedsfakta og forskning er nøjagtige og letforståelige.

9. Kok

National gennemsnitsløn: $44.362 om året

Primære opgaver: Kokke har mange ansvarsområder i og uden for køkkenet, herunder bestilling af mad, skabe menuer, budgettering og prisfastsættelse og at skabe mad, som folk nyder at spise. Kokke guider den kulinariske oplevelse og styrer produktionen af ​​et køkken. De har også specialiseret sig i at skabe madoplevelser for mennesker, virksomheder, restauranter eller andre grupper og begivenheder.

Relateret: Lær om at være kok

10. Wellness-konsulent

National gennemsnitsløn: $45.033 om året

Primære opgaver: Wellness-konsulenter er ernæringseksperter, der åbner private praksisser for at rådføre sig med kunder. Disse kunder kan være personer eller virksomheder, hvor ernæringseksperter kan tilbyde konsulentbistand til medarbejdere for overordnet wellness- eller sundhedsplanadministration. De kan også rådføre sig med kogebogsforfattere og -redaktører for at sikre nøjagtighed i ernæringsmæssige fakta og udsagn, der tilbydes.

11. Diætist

National gennemsnitsløn: $47.936 om året

Primære opgaver: Diætister fokuserer på kosten, da den relaterer til sundhed. Diætister kan hjælpe med måltidsplanlægning og sund madudvælgelse for bedst muligt at møde grupper som skoler eller enkeltpersoner. Diætister kan evaluere deres klienters kalorie- og ernæringsindtag og arbejde for at opfylde deres behov bedst muligt. Diætister fokuserer ofte på særlige diætkategorier som diabetikere, hjertepatienter eller på hospitaler. De kan også uddanne deres kunder om bedste praksis for den enkelte eller gruppe.

12. Medicinsk teknolog

National gennemsnitsløn: $53.222 om året

Primære opgaver: Medicinske teknologer udfører test i et laboratorium. De kan forberede prøver til undersøgelse eller bruge automatiseret teknologi og specialiseret instrumentering til at gennemføre en test og fortolke resultater. De kan udføre test af væsker, væv og blod. Dem med en master i ernæring kan fokusere på at udføre test på mad eller de fysiologiske komponenter i fordøjelseskanalen og opdage, hvordan ernæring påvirker den menneskelige krop.

13. Forretningsudviklingschef

National gennemsnitsløn: $59.529 om året

Primære opgaver: Forretningsudviklingsledere udvikler en virksomhed gennem salg og kundeerhvervelse. Forretningsudviklingsledere kan arbejde i industrier, der producerer og sælger ernæringsprodukter, dagligvarer, nutraceuticals, farmaceutiske produkter og medicinsk udstyr. Personer inden for forretningsudvikling og salg kan også rådføre sig med restauranter, kokke og kurbade for at sikre, at de opfylder ernæringsbehov.

14. Ernæringsskribent

National gennemsnitsløn: $60.275 om året

Primære opgaver: Ernæringsskribenter specialiserer sig i mad og kost og kan skrive til magasiner, aviser eller onlineforretninger. De kan udforske emner relateret til de seneste trends inden for mad, gennemgå opskrifter eller rapportere ernæring og fødevarebaserede videnskabelige fremskridt. De kan undersøge en specifik populær diæt og rapportere om de kort- og langsigtede virkninger og sund kvalitet, den giver, eller de kan videregive de seneste sundhedsvejledninger og hjælpe med at forklare, hvad det betyder.

15. Klinisk socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $66.262 om året

Primære opgaver: Kliniske socialrådgivere vurderer og rådgiver enkeltpersoner og familier til deres behov. De arbejder ofte med undertjente befolkninger, hvor ernæring er en nøglefaktor ved risikovurdering. De samarbejder også med andre professionelle om at skabe en behandlingsstrategi ved hjælp af metoder som adfærdsterapi og andre psykoterapeutiske teknikker til at hjælpe klienter.

Relateret: Lær om at være en klinisk socialrådgiver

16. Fødevareteknolog

National gennemsnitsløn: $69.714 om året

Primære opgaver: Fødevareteknologer udvikler teknologi og systemer, der relaterer til fødevarer. De arbejder muligvis i produktionsfaciliteter eller forskningslaboratorier, hvor de innoverer for fremtidens fødevarer. Folk inden for dette felt arbejder med kunder, der søger fremtidige innovationer inden for fødevareteknologi, og de kan fokusere på områder af specifik interesse som fødevareproduktion eller opbevaring.

17. Sundhedsadministrator

National gennemsnitsløn: $71.462 om året

Primære opgaver: En sundhedsadministrator kontrollerer den overordnede drift af en sundhedsorganisation. De arbejder for at forbedre patienters sundhedsoplevelser ved at skabe politiske ændringer, overvågningssystemer og øge effektiviteten. En sundhedsadministrators opgaver omfatter økonomisk styring af anlægget, og de kan være ansvarlige for virksomhedens regulatoriske anliggender.

Relateret: Lær om at være sundhedsadministrator

18. Ernæringsprojektleder

National gennemsnitsløn: $75.397 om året

Primære opgaver: Projektledere, der fokuserer på ernæring, er ansvarlige for fødevarebaserede programmer med ikke-statslige organisationer og sager, hvor de implementerer ernæringsteori i programmer, der påvirker folks sundhed. Programledere kan ofte arbejde i børne- og familieernæringsfokuserede organisationer. Projektledere kan også spille en sundhedsfortalervirksomhed for de befolkninger, de tjener.

19. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $79.216 om året

Primære opgaver: Sygeplejersker er sundhedsprofessionelle, der yder pleje, støtte, behandling og fortalervirksomhed til patienter. De behandler syge mennesker og arbejder nogle gange med raske personer for at fremme en sund livsstil. Sygeplejersker med en master i ernæring kunne sandsynligvis fokusere på kost og ernæring for deres patienter.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

20. Fødevareforsker

National gennemsnitsløn: $92.048 om året

Primære opgaver: Fødevareforskeres primære ansvar kan omfatte produktforskning og udvikling af produkter og tjenester, der påvirker en persons helbred. Fødevareforskere kan analysere fødevarer på mange stadier. De kan være involveret i kliniske forsøg og udvikling af farmaceutiske eller medicinske produktprotokoller.

21. Klinisk forsøgsadministrator

National gennemsnitsløn: $92.919 om året

Primære opgaver: En klinisk forsøgsadministrators opgaver omfatter overvågning af de administrative aspekter af kliniske forsøg, analyse af resultater fra medicin- og medicinsk udstyrstest og udarbejdelse af forsøgsdokumenter. De arrangerer og deltager også i møder, gennemgår protokoller og koordinerer forskningsundersøgelser. Administratorer af kliniske forsøg kan arbejde hos lægemiddelproducenter eller medicinske faciliteter.

22. Regulatorisk leder

National gennemsnitsløn: $102.988 om året

Primære opgaver: Regulatory affairs managers arbejder i vid udstrækning med offentligheden, regeringer og folkevalgte for at nå mål gennem regulering og lovgivning, normalt på vegne af en klient. Nogle gange kaldet lobbyister, kan ledere af offentlige anliggender vidne for udvalg eller andre styrende organer for at tilbyde ekspertise inden for ernæringsemner. At have en master i ernæring giver regulatoriske anliggender mulighed for at tale med autoritet om disse emner.

Mai Greve
Mai Greve Ernæringseksperter og diætister råder folk til at hjælpe dem med at nå deres sundheds- og velværemål gennem kosten. At få en master i ernæring kan kvalificere dig til jobmuligheder inden for dette felt eller relaterede, der måske ikke har været tilgængelige uden graden. Der er mange miljøer, hvor du kan finde job efter at have opnået en master i ernæring, fra indlagte hospitaler til private hjem. I denne artikel diskuterer vi, hvad en master i ernæring er og giver 22 job, du kan få med en.