22 Job, Der Bruger Din International Business Master's Degree

22 Job, Der Bruger Din International Business Master's Degree

Den internationale virksomheds industri rummer en bred vifte af muligheder. At tjene en mastergrad i international business kan forberede dig til de store og indflydelsesrige beslutninger fra global virksomhed og udvide dine karrieremuligheder. At lære mere om interessante stillinger i branchen kan hjælpe, når du beslutter dig for, hvor du skal fokusere din jobsøgning. I denne artikel diskuterer vi 22 job, du kan få med en kandidatgrad i international business, og nogle grunde til, at du kan forfølge graden.

Top 22 job for en kandidatgrad i international business

En international erhvervsuddannelse kan være nyttig for enhver virksomhedsstilling, der involverer store internationale virksomheder eller transnational handel. Her er en liste over 22 relevante job:

1. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $53.209 om året

Primære opgaver: En marketingchef er ansvarlig for at lede en virksomheds marketingkampagner for at promovere deres produkt. De kan arbejde i enhver branche, og de kan bruge deres forståelse af internationale forretningsprincipper fra denne type MBA til at forbedre en virksomheds kampagner, kampagner og produktlinjer.

2. Medieplanlægger

National gennemsnitsløn: $54.181 om året

Primære opgaver: En medieplanlægger skaber strategier for reklamekampagner og salgsincitamenter for at maksimere deres effektivitet. Internationale forretningsfærdigheder kan hjælpe en medieplanlægger med at maksimere rækkevidden af ​​deres brand og tage internationale kulturelle faktorer i betragtning.

3. Digital marketingchef

National gennemsnitsløn: $56.482 om året

Primære opgaver: En digital marketingchef udvikler lang- og kortsigtede annonceforslag til det digitale rum, optimerer aktuelle kampagner og identificerer nye medier og værktøjer. Da en digital tilstedeværelse eller kampagne kan have en global indflydelse, uanset hvor lokalt publikum er, kan en international erhvervsuddannelse være nyttig for enhver digital marketingchef.

Læs mere: Lær om at være digital marketingchef

4. Mægler

National gennemsnitsløn: $59.357 om året

Primære opgaver: En mediator arbejder for at holde forhandlingerne rolige og hjælpe med at skabe enighed i mange omstridte situationer, såsom kommercielle aftaler, arbejds- eller arbejdskonflikter og endda indenlandske situationer. En international erhvervsuddannelse kan hjælpe dem med at forstå kommercielle uenigheder og foreslå ideer eller kompromiser.

5. Ekstern revisor

National gennemsnitsløn: $66.269 om året

Primære opgaver: En ekstern revisor gennemgår en virksomheds økonomi for sammenhæng og overholdelse af lovbestemmelser og udarbejder derefter en rapport over deres resultater. De kan revidere internationale virksomheder eller rejse for at udføre en revision, så det kan hjælpe at kende internationale regler.

Læs mere: Lær om at være revisor

6. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $67.155 om året

Primære opgaver: En marketingchef arbejder med at vedligeholde og udbygge en virksomheds politik for markedsføring. Dette kan omfatte etablering af marketingplaner, definering af et målmarked, overvågning af markedstendenser og finpudsning af prisstrategier. Det er vigtigt, at de ved, hvordan de tilpasser planer for at nå internationale markeder, og hvordan priser og tendenser kan variere afhængigt af placering.

Læs mere: Lær om at være marketingchef

7. Personalechef

National gennemsnitsløn: $69.301 om året

Primære opgaver: En personaleansvarlig er ansvarlig for at føre tilsyn med en virksomheds personale, fra udarbejdelse af politikker til ansættelse og lønbudgettering. Med en mastergrad i international business kan de fuldt ud forstå, hvad internationale kandidater kan bidrage med til virksomheden og bedre rumme en international arbejdsstyrke.

Læs mere: Lær om at være HR Manager

8. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $69.907 om året

Primære opgaver: En finansanalytiker arbejder på at forbedre en virksomheds interne økonomi ved at analysere dens præstationer, indkøb og salg. De anvender viden om trends og markeder til at optimere virksomhedens investeringer. En international business mastergrad kan hjælpe en finansanalytiker til at forstå mere om driften af ​​en international virksomhed og give en dybere viden om nuværende og historiske markeder i andre lande.

Læs mere: Lær om at være finansanalytiker

9. Forretningsudviklingschef

National gennemsnitsløn: $71.939 om året

Primære opgaver: En forretningsudviklingschef er ansvarlig for at finde nye konti og markedsudvidelsesmuligheder for en virksomhed og samtidig opretholde nuværende forretningsforbindelser. De udvikler et solidt kendskab til det internationale industriklima for bedre at kunne positionere virksomheden i partnerskaber.

Læs mere:** Lær om at være forretningsudviklingschef**

10. Salgschef

National gennemsnitsløn: $77.774 om året

Primære opgaver: En salgschef leder salgsteamet for en virksomhed, som kan omfatte personaleledelse, udarbejdelse og overvågning af salgsmål og udvikling af planer, der skal præsenteres for ledere. Kandidatuddannelse kan hjælpe dem med at blive mere effektive til at planlægge og udføre internationale salgskampagner og strategier.

Læs mere: Lær om at være salgschef

11. Informationssikkerhedschef

National gennemsnitsløn: $78.866 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedschef er ansvarlig for at opretholde en virksomheds datasikkerhed, hvilket kan omfatte administration af virksomhedens enhedssikkerhedsprotokoller og sikring af kundeoplysninger. For større virksomheder eller onlineforhandlere kan dette indebære at navigere i internetsikkerhedsreglerne og forbrugerbeskyttelsen for mange lande.

12. Compliance manager

National gennemsnitsløn** :** $79.263 om året

Primære opgaver: En compliance manager arbejder for at holde en virksomhed inden for juridiske og etiske regler. En international kandidatgrad kan hjælpe dem med at vide, hvilke regler og konventioner der regulerer indkøb, handel eller fremstilling på tværs af grænser.

Læs mere: Lær om at være en Compliance Manager

13. Supply chain manager

National gennemsnitsløn: $82.854 om året

Primære opgaver: En supply chain manager varetager sourcing, opbevaring, logistik og levering for virksomheder, der laver et fysisk produkt. Da mange virksomheder køber eller fremstiller i det mindste noget af deres produkter i et andet land, kan en forsyningskædeleder med en international uddannelse være bedre forberedt til at træffe disse aftaler og beslutninger.

Læs mere: Lær om at være Supply Chain Manager

14. Virksomhedsinvesteringsbankmand

National gennemsnitsløn: $83.162 om året

Primære pligter: En virksomheds investeringsbankmand leder en virksomhed eller en fond, hvor den mest rentabelt kan investere sine penge. De letter forhandlinger mellem virksomheder og hjælper med at udstede værdipapirer, og de spiller normalt en væsentlig rolle i virksomhedsfusioner og -opkøb. Det er vigtigt, at de ved, hvordan internationale reguleringer og økonomier kan tage højde for disse aftaler.

15. Indkøbschef

National gennemsnitsløn: $83.585 om året

Primære opgaver: En indkøbschef er ansvarlig for at få den bedste handel på de forsyninger, tjenester og udstyr, som en virksomhed har brug for. Hvis de indkøber materialer eller tjenester internationalt, kan en global videnbase hjælpe dem med at forstå relevante begrænsninger, tariffer og udgifter.

Læs mere: Lær om at være indkøbschef

16. Finansinspektør

National gennemsnitsløn: $86.627 om året

Primære opgaver: En finansinspektør er ansvarlig for en virksomheds økonomiske rapportering, fra budgetstyring til udarbejdelse af regelmæssige rapporter og tilsyn med økonomiteamet. Stillingen kræver normalt en kandidatgrad, og at studere international business kan være nyttig til denne stilling i en stor virksomhed, der regelmæssigt beskæftiger sig med andre markeder.

Læs mere: Lær om at være Financial Controller

17. Ledelsesanalytiker

National gennemsnitsløn: $88.188 om året

Primære opgaver: En ledelsesanalytiker arbejder på at øge omsætningen og reducere omkostningerne for en virksomhed ved at analysere data og processer og derefter skabe planer for forbedringer. Med en international forretningsbaggrund kan en ledelsesanalytiker give mere indsigt i større virksomheders drift.

18. Politikanalytiker

National gennemsnitsløn: $89.034 om året

Primære opgaver: En politikanalytiker opretter forslag og planer til løsning af politiske spørgsmål inden for en lang række områder. De overvåger internationale politiske tendenser og sporer resultaterne af andre initiativer for at fremskrive, hvilken effekt potentielle politiske ændringer kan have.

19. Statschef

National gennemsnitsløn: $109.300 om året

Primære opgaver: En regeringschef bruger international juridisk ekspertise til at hjælpe virksomheder med at navigere i reglerne for at opretholde overholdelse af lokale skatteregler, handelslove og arbejdsmarkedsbestemmelser. Uden international erhvervsuddannelse er det svært eller umuligt at være leder af offentlige anliggender.

20. Økonom

National gennemsnitsløn: $112.315 om året

Primære opgaver: En økonom arbejder med at forstå og projektere økonomiske tendenser i specifikke brancher og i den bredere økonomiske sfære. De arbejder måske for en virksomhed eller forsker for en akademisk institution eller nonprofit. De har normalt mindst en kandidatgrad til at forstå og analysere international økonomisk adfærd.

21. Administrerende direktør

National gennemsnitsløn: $116.761 om året

Primære opgaver: En administrerende direktør er ansvarlig for alle operationer i en virksomhed. De rapporterer normalt til bestyrelsen og leder virksomhedens øvrige direktører og ledere. I sidste ende overvåger de alle en virksomheds nationale og internationale finanser, strategier, politikker og mål.

Læs mere: Lær om at være administrerende direktør (Chief Executive Officer)

22. Risikomanager

National gennemsnitsløn: $117.651 om året

Primære opgaver: En risikomanager eller chief risk officer er ansvarlig for at genkende risici, som en virksomhed står over for, og afbøde dem, hvis det er muligt. Normalt kommer disse risici fra teknologiske fremskridt, nye overholdelseskrav og andre virksomheder, så en risikomanager holder sig meget informeret om branchens nationale og internationale tilstand, relevante love og konkurrerende virksomheder.

Hvorfor tage en master i international business?

Her er nogle grunde til, at du måske vælger at forfølge en mastergrad i international business:

Fremme din karriere

En bachelorgrad er tilstrækkelig til mange erhvervskarrierer, men en avanceret grad kan udvikle din karriere og udvide dine muligheder. En kandidatgrad i internationale relationer kan ændre dine færdigheders ønskelighed, og i en større virksomhed kan det hjælpe dig med at flytte ind i mere ledende stillinger, der håndterer virksomhedens internationale anliggender.

Udvid dit perspektiv

På kandidatskolen kan du studere og lære af klassekammerater med forskellig baggrund og få praktisk erfaring på globale markeder. Ved at dække mere specifikt materiale end en MBA, kan en international erhvervsuddannelse give dig erfaring med at arbejde på tværs af grænser og kulturer og introducere dig til mange nye mennesker.

Har mulighed for at rejse

Nogle internationale erhvervsprogrammer giver mulighed for at tage et års studier i et andet land, nogle gange kaldet et sandwich-år. Mange job, der kræver denne grad, tilbyder også muligheder for at rejse, uanset om det er at gå til en anden gren af ​​virksomheden, spejder potentielle produktionssteder eller forhandle nye kontrakter.

Sigt efter en ledende stilling

Hvis du arbejder hen imod en ledende stilling i en stor virksomhed, kan det være nyttigt at få den rigtige uddannelse. En kandidatgrad i international business, erhvervet kort efter en bachelorgrad, kan fremhæve din viden og hjælpe dig med at fremme stillinger hurtigere.

Arne Kvist
Arne Kvist Den internationale virksomheds industri rummer en bred vifte af muligheder. At tjene en mastergrad i international business kan forberede dig til de store og indflydelsesrige beslutninger fra global virksomhed og udvide dine karrieremuligheder. At lære mere om interessante stillinger i branchen kan hjælpe, når du beslutter dig for, hvor du skal fokusere din jobsøgning. I denne artikel diskuterer vi 22 job, du kan få med en kandidatgrad i international business, og nogle grunde til, at du kan forfølge graden.