22 Bedste Job For Softwareingeniører

22 Bedste Job For Softwareingeniører

Softwareingeniørområdet giver en række muligheder for fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere. De bedste job for softwareingeniører er dem, der giver fagfolk mulighed for at arbejde inden for specialområder, maksimere deres indtjening og påtage sig lederroller. Ved at lave mere forskning om de bedste job for softwareingeniører kan du bestemme, hvilken uddannelse og hvilke færdigheder du har brug for for at nå dine karrieremål. I denne artikel definerer vi softwareingeniørjob og gennemgår 22 af de bedste jobs for softwareingeniører for at hjælpe dig med at identificere en eller flere karriereområder.

Relateret: Hvad er Software Engineering?

Hvad er de bedste softwareingeniørjob?

De bedste softwareingeniørjob giver softwareingeniører mulighed for at forbedre deres karriere gennem nicheområder og lederroller. Disse omfatter teamleder, projektledelse og senior softwareingeniørstillinger og dem, der kræver specialviden i specifikke programmeringssprog og typer software.

22 eksempler på de bedste jobs for softwareingeniører

Her er 22 gode job for softwareingeniører, der giver softwareingeniører mulighed for at udforske nye karriereforløb og specialroller:

1. Videospil designer

National gennemsnitsløn: $60.588 om året

Primære opgaver: Videospildesignere arbejder for underholdnings- eller spilvirksomheder for at hjælpe med brainstorming, design og test af videospil. De kan også arbejde med teammedlemmer for at bestemme, hvordan man fornyer et eksisterende videospil på markedet. For at blive videospildesigner skal kandidater opnå en bachelorgrad inden for et område som softwareudvikling, softwareteknik, spildesign eller datalogi.

2. SQA ingeniør

National gennemsnitsløn: $80.699 om året

Primære opgaver: En SQA-ingeniør, også kaldet software kvalitetssikringsingeniør, arbejder for softwareingeniør- eller udviklingsvirksomheder for at måle kvaliteten af ​​softwareprogrammer, reparationer eller opdateringer, som medarbejdere udfører for kunder. De kan også hjælpe softwareudviklingsteams med at sætte realistiske deadlines for at opretholde kvalitet og øge kundetilfredsheden. For dem, der overvejer en karriere som SQA-ingeniør, er en bachelorgrad i softwareteknik, computerteknik eller datalogi minimumsuddannelseskravene. Dog en kandidatgrad i software engineering eller kvalitetssikring.

3. Cybersikkerhedsingeniør

National gennemsnitsløn: $81.158 om året

Primære opgaver: Cybersikkerhedsingeniører evaluerer computersystemer, netværk og softwareprogrammer for at bestemme potentielle svage punkter for sikkerhedsbrud. De kan også gennemføre standardkodning som en del af deres jobansvar. For at kvalificere sig til en cybersikkerhedsingeniørrolle skal enkeltpersoner først gennemføre en bachelorgrad inden for et område som cybersikkerhed, softwareteknik eller datalogi, efterfulgt af et par års erfaring i en softwareingeniør- eller it-sikkerhedsrolle.

4. Applikationsingeniør

National gennemsnitsløn: $87.710 om året

Primære opgaver: En applikationsingeniør designer softwareapplikationer og opdaterer eller fornyer eksisterende softwareapplikationer for at tilpasse sig en klients behov. De samarbejder typisk med softwareingeniører og softwareudviklere for at skabe applikationskomponenterne til større softwareprogrammer. Applikationsingeniører tjener normalt bachelorgrader i enten softwareteknik, computerprogrammering eller datalogi.

5. Software projektleder

National gennemsnitsløn: $92.026 om året

Primære opgaver: En softwareprojektleder fører tilsyn med et team af softwareingeniører og softwareudviklere for at sikre, at de designer, tester eller fornyer softwareprogrammer rettidigt. Softwareprojektledere tildeler også teamroller, overvåger projektbudgetter, kommunikerer med ledere eller kunder og hjælper deres team med at fejlfinde og teste programmer gennem hele processen. For at blive softwareprojektleder opnår kandidater typisk en bachelorgrad i enten softwareudvikling eller softwareingeniør, efterfulgt af et par års erhvervserfaring i en softwareudvikler- eller ingeniørrolle.

Relateret: Lær om at være IT-projektleder

6. Softwaretestingeniør

National gennemsnitsløn: $97.752 om året

Primære opgaver: Softwaretestingeniører arbejder for softwarevirksomheder for at teste softwareprogrammer og finde yderligere måder at forbedre programmer på. De gør dette ved at oprette automatiserede scripts til at køre gennem programmet, udvikle evalueringskriterier og kommunikere med softwareudviklere og ingeniører, hvis de støder på fejl. Softwaretestingeniører kan drage fordel af at opnå en bachelorgrad i softwareingeniør og tidligere erfaring som softwareingeniør.

7. Fuld stack ingeniør

National gennemsnitsløn: $108.274 om året

Primære opgaver: Full stack-ingeniører designer, koder og tester front- og backend-komponenterne til softwareprogrammer og applikationer. De modtager normalt projekter direkte gennem kunder eller fra en leder og skal gennemføre kodningsprojekter inden for en fastsat deadline. Full stack-udviklere kører også test og fejlfinder problemer med software for at sikre funktionalitet. For at arbejde som full stack-ingeniør skal kandidater gennemføre en bacheloruddannelse inden for et område som softwareteknik eller webudvikling.

8. Javascript-ingeniør

National gennemsnitsløn: $109.621 om året

Primære opgaver: En JavaScript-ingeniør har specialiseret sig i at bruge JavaScript-kodningssproget til at designe visuelle komponenter til brugersiden af ​​websteder. De samarbejder typisk med webdesignere og frontend-udviklere, når de gennemfører kodningsprojekter. JavaScript-ingeniører kan drage fordel af at opnå en bachelorgrad inden for et område som softwareteknik eller computerprogrammering og opnå programmeringscertificeringer i JavaScript.

9. Softwareudviklingsingeniør

National gennemsnitsløn: $111.190 om året

Primære opgaver: En softwareudviklingsingeniør eller softwareingeniør designer, koder og tester softwareprogrammer og applikationer. De kan arbejde for virksomheder på tværs af brancher, men kan også arbejde for softwarevirksomheder eller som selvstændige. For at arbejde som softwareingeniør skal kandidater have fremragende kodningsevner og helst en bachelorgrad i softwareingeniør.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

10. Mobilingeniør

National gennemsnitsløn: $117.200 om året

Primære opgaver: Mobilingeniører specialiserer sig i at designe, kode og teste applikationer til telefoner og andre mobile enheder. De kan arbejde for et bestemt telefonselskab for at udvikle applikationer til virksomhedens produkter, eller de kan arbejde for virksomheder og softwareingeniørfirmaer for at udvikle apps til kunder. Mobilingeniører har normalt en bachelorgrad i softwareingeniør og forfølger nogle gange mastergrader inden for et relevant område som mobilapplikationsudvikling. For dem, der ønsker at oprette applikationer til et specifikt telefonmærke, kan de drage fordel af at opnå virksomhedscertificeringer.

11. Cloud-ingeniør

National gennemsnitsløn: $117.668 om året

Primære opgaver: Cloud-ingeniører specialiserer sig i at hjælpe organisationer med at opsætte og vedligeholde cloud-lagringssystemer til vigtige data. De udfører standard kodningsaktiviteter som en del af deres job og forstår typisk, hvordan de implementerer cloud storage-systemer ved hjælp af cloud-udbydere. Cloud-ingeniører kan drage fordel af at opnå en eller flere cloud-certificeringer og opnå en bachelorgrad i computerteknik, softwareteknik eller datavidenskab. Cloud-ingeniører bør også erhverve et par års professionel erfaring i softwareingeniørroller eller andre cloud-relaterede stillinger.

12. iOS-ingeniør

National gennemsnitsløn: $119.951 om året

Primære opgaver: En iOS-ingeniør har specialiseret sig i at skabe applikationer til Apple-enheder. De arbejder typisk for virksomheder på tværs af brancher, der ønsker at oprette virksomhedsapplikationer, som medarbejdere eller kunder kan få adgang til i Apple Store. For at blive iOS-ingeniør skal kandidater opnå en bachelorgrad i softwareudvikling eller softwareteknik og kan også drage fordel af at opnå iOS-certificeringer.

13. Android-ingeniør

National gennemsnitsløn: $120.901 om året

Primære opgaver: Android-ingeniører specialiserer sig i at designe, kode og teste applikationer til Android-mobilenheder. For at arbejde som Android-ingeniør skal kandidater opnå en bachelorgrad i enten datalogi, softwareteknik eller softwareudvikling. De kan fremme deres kvalifikationer ved at opnå certificeringer til at designe Android-applikationer.

14. Data scientist

National gennemsnitsløn: $121.858 om året

Primære opgaver: Dataforskere arbejder for virksomheder på tværs af brancher for at hjælpe virksomhedsledere med at finde måder at forbedre en virksomhed på. Dataforskere ser på både virksomheds- og industridata for at hjælpe dem med at fokusere deres søgning. Det gør de ved at skrive standardkode, mine gennem data og indsamle relevante data for at bestemme tendenser eller mønstre. For dem, der ønsker at blive dataforskere, kan de drage fordel af at opnå en bachelorgrad i enten datavidenskab eller datalogi, efterfulgt af en kandidatgrad.

Relateret: Lær om at være dataforsker

15. Udviklingsdriftsingeniør

National gennemsnitsløn: $122.745 om året

Primære opgaver: En udviklingsingeniør, eller DevOps-ingeniør, koordinerer mellem IT- og softwareteamene og forretningsafdelingerne for at bestemme, hvordan ny software, automatiserede systemer eller integrerede arbejdsgange kan gavne forretningsdriften. De kan også være ansvarlige for at bruge kode til at integrere eller automatisere eksisterende firmasoftware. For at blive DevOps-ingeniør skal enkeltpersoner opnå en bachelorgrad inden for et område som softwareteknik eller datalogi. Der er også DevOps-certificeringer, der kan hjælpe professionelle med at få dybdegående viden.

Relateret: Lær om at være DevOps-ingeniør

16. Backend-ingeniør

National gennemsnitsløn: $123.762 om året

Primære opgaver: En backend-ingeniør designer komponenterne på serversiden til et websted eller en webapplikation. De samarbejder med Python-udviklere og frontend-ingeniører for at kombinere deres arbejde med frontend-funktioner. For at arbejde som backend-ingeniør kan enkeltpersoner enten opnå certificeringer i computerprogrammering, webudvikling og backend-udvikling eller opnå en bachelorgrad i enten softwareingeniør, webudvikling eller computerprogrammering.

17. Software engineering lead

National gennemsnitsløn: $125.108 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør leder er en erfaren softwareingeniør, der bruger deres avancerede viden til at guide et team af softwareingeniører i udførelsen af ​​daglige opgaver. De overvåger deadlines, evaluerer individuelle præstationer og giver vejledning til junior softwareingeniører. Software engineering leads har typisk en bachelorgrad i software engineering kombineret med et par års erfaring i en software engineering rolle.

18. Applikationssikkerhedsingeniør

National gennemsnitsløn: $125.589 om året

Primære opgaver: En applikationssikkerhedsingeniør har specialiseret sig i at opretholde sikkerheden for web- eller softwareapplikationer. Det gør de ved at udføre penetrationstests, implementere cybersikkerhedsforanstaltninger og inkludere sikker kode for at styrke sikkerheden i en applikation. For at blive en applikationssikkerhedsingeniør skal kandidater opnå en bachelorgrad i enten computerprogrammering, softwareteknik eller cybersikkerhed. De kan også drage fordel af at opnå cybersikkerhedscertificeringer.

19. Dataingeniør

National gennemsnitsløn: $131.189 om året

Primære opgaver: Dataingeniører skaber datasystemer til at hjælpe med dataanalyse, lagring eller maskinlæringsaktiviteter. De hjælper også med at integrere data og skabe databehandlingsmekanismer for at gøre jobbet som dataforsker meget lettere. For dem, der overvejer en karriere som dataingeniør, bør de opnå en bachelorgrad inden for et område som softwareudvikling, softwareteknik, datalogi eller computerteknik.

20. Softwarearkitekt

National gennemsnitsløn: $135.591 om året

Primære opgaver: Softwarearkitekter udvikler planer for softwareprogrammer eller applikationer, herunder hvilke behov programmerne skal opfylde og de tekniske krav til et projekt. De arbejder tæt sammen med softwareingeniører for at formidle deres vision og sikre, at en softwareingeniørs arbejde afspejler deres oprindelige projektmål. For at arbejde som softwarearkitekt kan enkeltpersoner drage fordel af at opnå en bachelorgrad inden for et område som softwareudvikling eller softwareingeniør, efterfulgt af et par år at arbejde som softwareingeniør eller computerprogrammør.

Relateret: Lær om at være softwarearkitekt

21. Computer vision ingeniør

National gennemsnitsløn: $144.734 om året

Primære opgaver: En computervisionsingeniør er specialiseret i kodning til maskinlæringsaktiviteter. Dette involverer brug af kode til at skabe algoritmer til at hjælpe computere med at indsamle, fortolke og spejle digitale billeders bevægelser. Computervisionsingeniører har typisk en bachelorgrad i enten datalogi eller computerteknik.

Relateret: Lær om at være computeringeniør

22. Maskinlæringsingeniør

National gennemsnitsløn: $150.804 om året

Primære opgaver: Maskinlæringsingeniører designer og tester maskinlæringssystemer for at hjælpe computere med at sortere og fortolke data. De arbejder tæt sammen med dataforskere for at skabe modeller på produktionsniveau og skabe automatiserede instruktioner, der hjælper computere med at vælge datatal baseret på en dataforskers behov.

For at blive maskinlæringsingeniør opnår enkeltpersoner typisk en mastergrad inden for et område som datalogi eller computerteknik. De kan dog også have en ph.d. i faget. De kan også drage fordel af at arbejde i entry-level software engineering eller computerprogrammeringsroller for at forbedre deres forståelse af kodning.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Niklas Damgaard
Niklas Damgaard Softwareingeniørområdet giver en række muligheder for fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere. De bedste job for softwareingeniører er dem, der giver fagfolk mulighed for at arbejde inden for specialområder, maksimere deres indtjening og påtage sig lederroller. Ved at lave mere forskning om de bedste job for softwareingeniører kan du bestemme, hvilken uddannelse og hvilke færdigheder du har brug for for at nå dine karrieremål. I denne artikel definerer vi softwareingeniørjob og gennemgår 22 af de bedste jobs for softwareingeniører for at hjælpe dig med at identificere en eller flere karriereområder.