21 Stillinger For Restaurantarbejdere

21 Stillinger For Restaurantarbejdere

Restaurantarbejde kan være tillokkende for mange på grund af de varierende skift og stillinger, der er til rådighed. Mange medarbejdere kan få en stilling i en restaurant uden erfaring og ved at forpligte sig til at lære om restaurationsbranchen, så de kan vokse inden for feltet. Restaurantarbejde kan være ideelt for dem, der ønsker at skabe deres egen balance mellem arbejde og privatliv, gå i skole eller ønsker at arbejde på deltid. I denne artikel udforsker vi 21 jobs, du kan overveje, hvis du vil arbejde på en restaurant.

21 restaurationsstillinger

Hvis du er interesseret i at arbejde på en restaurant, kan du gennemgå denne liste over stillinger i en restaurant med national gennemsnitsløn og primære opgaver for hver:

1. Fastfood-passer

National gennemsnitsløn: $25.024 om året

Primære opgaver: En fastfood-passer er ansvarlig for at tilberede mad, betjene kunder, behandle betalinger og rengøre fællesarealer i en fastfood-virksomhed. De arbejder også i drive-through-området, tager imod ordrer fra kunder over et samtaleanlæg og sørger for, at køkkenet giver dem den rigtige ordre til gæsten.

2. Busser

National gennemsnitsløn: $25.741 om året

Primære pligter: En busser er ansvarlig for rengøring af et bord og de omkringliggende områder, efter at en restaurantgæst forlader. De overholder sanitets- og andre rengøringsstandarder, samler en gæsts tallerkener, kopper og redskaber fra deres bord og giver dem til opvaskemaskinen og kan endda nulstille bordet til den næste gæst. Bussere er også ofte ansvarlige for at genopfylde drikkeglas til gæster eller give ekstra servietter og sølvtøj.

Læs mere: Lær om at være buser

3. Madløber

National gennemsnitsløn: $25.819 om året

Primære opgaver: En madløber er ansvarlig for at levere gennemførte ordrer fra køkkenet til gæster. De kan også kommunikere særlige gæsteordrer til kokken, hjælpe serverne med at tage imod bestillinger og genopfylde vandglas og tage tallerkener tilbage til køkkenet, hvis kundens ordre er forkert.

4. Kasserer

National gennemsnitsløn: $25.837 om året

Primære opgaver: En kasserer er ansvarlig for at gennemgå en kundes restaurantregning og acceptere og behandle deres betaling. De kan pakke to-go-genstande, adskille tips til andre restaurantarbejdere, sæde gæster og tage imod reservationer.

Læs mere: Lær om at være kasserer

5. Opvaskemaskine

National gennemsnitsløn: $26.149 om året

Primære opgaver: En opvaskemaskine er ansvarlig for grundig rengøring af tallerkener, redskaber, glas, køkkengrej og andet service, og sørger for, at de renser og rengør disse genstande i henhold til restaurantens regler. De kan også tage skraldet ud af restauranten til en større beholder, rense gulve og udføre andre rengøringsopgaver i hele virksomheden.

Læs mere: Lær om at være opvasker

6. Barista

National gennemsnitsløn: $26.856 om året

Primære opgaver: En barista er ansvarlig for at tage imod en gæsts kaffe- eller tebestilling, tilberede drinks og rengøre deres udstyr. De sælger ofte bagværk, lærer nye kaffetilberedningsteknikker og overvåger lagerniveauer, så de kan genbestille forsyninger, når det er nødvendigt.

Læs mere: Lær om at være barista

7. Prep cook

National gennemsnitsløn: $28.933 om året

Primære opgaver: En forberedende kok forbereder køkkenpersonalet ved at vaske ingredienser, hakke grøntsager, opsætte specifikke arbejdsstationer og forkoge mad, som en linjekok kan tilberede yderligere efter behov. Forberedende kokke er ofte ansvarlige for mere basale retter såsom salater eller nemme tilbehør.

Læs mere: Lær om at være prep Cook

8. Ekspeditør

National gennemsnitsløn: $33.361 om året

Primære opgaver: En ekspeditør er ansvarlig for at levere mad fra køkkenet til gæsterne. De styrer også bestillingerne i køkkenet for at sikre, at kokke prioriterer at bestille billetter, og at gæsterne får deres mad i rimelig tid. Ekspeditører kontrollerer også nøjagtigheden af ​​måltider, før serverne tager dem ud, og kan tilføje krydderier eller andre saucer til et måltid for at fuldende det i henhold til gæstens specifikationer.

9. Vært/værtinde

National gennemsnitsløn: $34.108 om året

Primære opgaver: En vært/værtinde er ansvarlig for at hilse på restaurantgæster, oprette en venteliste, tage imod reservationer, sidde gæster i henhold til deres ankomsttid og antal personer i selskabet, rengøring af menuer og rullende sølvtøj. Mange værter og værtinder besvarer også telefonopkald fra gæster og tager imod deres to-go-ordrer.

Læs mere: Lær om at være vært/værtinde

10. Server

National gennemsnitsløn: $34.443 om året

Primære opgaver: En server er ansvarlig for at tage imod gæsternes bestillinger, besvare spørgsmål om menuen, foreslå måltider i henhold til en gæsts præferencer, udarbejde en regning og tage imod betalinger. De genopfylder en gæsts drik og fjerner muligvis tallerkener og andet service, som en gæst er færdig med, for at holde bordet frit. Servere skal muligvis også kommunikere ordreændringer til medarbejdere i køkkenet.

Læs mere: Lær om at være server

11. Konditor

National gennemsnitsløn: $34.739 om året

Primære opgaver: En konditor er ansvarlig for at tilberede og tilberede bagværk, som kan omfatte kager, bagværk og frisk brød. Konditorer arbejder tæt sammen med chefkokken for at sikre, at måltider og desserttilbud passer godt sammen. De planlægger også dessertmenuen og laver opskriftsinstruktioner, som andre kan følge.

Læs mere: Lær om at være konditor

12. Bartender

National gennemsnitsløn: $35.129 om året

Primære opgaver: En bartender er ansvarlig for at tilberede drikkevarer til kunder. De skal kontrollere, at en gæst er i den lovlige alkoholalder, tage imod ordrer og overvåge inventar for at sikre, at baren forbliver på lager. Bartendere kan også servere mad til gæster, der sidder i baren og holder deres arbejdsområde rent og organiseret.

Læs mere: Lær om at være bartender

13. Linjekok

National gennemsnitsløn: $39.234 om året

Primære opgaver: En linjekok er ansvarlig for at tilberede måltider på deres arbejdsstation. De kan udføre opgaver som at skære frugt, hakke grøntsager, tilberede saucer og krydderier, grille kød og placere genstande på en tallerken som forberedelse til, at serverne kan levere dem til gæsterne. Linjekokke skal følge opskrifter og tilberede retter efter en koks specifikationer.

Læs mere: Lær om at være linjekok

14. Sommelier

National gennemsnitsløn: $43.880 om året

Primære opgaver: En sommelier er ansvarlig for at sammensætte en restaurant vinkort og komme med forslag til vinparring til kunder. De kan også arbejde med køkkenchefen for at skabe vinparringer til forskellige menupunkter. Sommeliers i restauranter vedligeholder også virksomhedens vinbeholdning, bestiller vin efter behov og uddanner andre medarbejdere i vine, så de aktivt kan sælge vin til deres gæster.

15. Køkkenleder

National gennemsnitsløn: $44.197 om året

Primære opgaver: En køkkenchef er ansvarlig for at føre tilsyn med den daglige drift af restauranten. De sikrer, at alle ansatte lever op til restaurantens kvalitetsstandarder ved at kontrollere, hvordan kokkene tilbereder mad, sørge for, at al mad er til temperatur, planlægge medarbejderne til skift og bestille mad og forsyninger efter behov. Køkkenledere kan også oprette menuer og etablere restaurantprocedurer for forskellige stillinger.

Læs mere: Lær om at være køkkenchef

16. Sous chef

National gennemsnitsløn: $46.736 om året

Primære opgaver: En souschef har ansvaret for at arbejde tæt sammen med køkkenchefen. De overvåger køkkenet, når køkkenchefen ikke er på arbejde, træner teammedlemmer i, hvordan man laver specifikke retter og etablerer fødevaresikkerhedsstandarder. Souschefer hjælper også chefkokken med at lave menuer, overvåge inventar og teste opskrifter. Det er almindeligt, at en souschef dækker ansvaret for andre kokke efter behov, for at køkkenet kan fungere så glat som muligt.

Læs mere: Lær om at være souschef

17. Cateringchef

National gennemsnitsløn: $49.311 om året

Primære opgaver: En cateringchef er ansvarlig for at føre tilsyn med cateringydelser til restauranten, herunder oprettelse af cateringmenuer, salg af cateringpakker til kunder som konferencer og virksomheder, planlægning af personalemedlemmer til at levere eller servere måltider til gæster og overvåge kvaliteten af ​​de måltider, som personalet laver til arrangementer og forplejningsmuligheder. De arbejder også med kundernes budgetter og kan arbejde sammen med et medlem af marketing for at reklamere for restaurantens cateringtjenester.

18. Daglig leder

National gennemsnitsløn: $55.497 om året

Primære opgaver: En daglig leder er ansvarlig for at ansætte personale til restauranten, registrere alle debiteringer og krediteringer på et regnskab og assistere med menuoprettelse. De kan udvikle politikker og procedurer for restauranten og lave en håndbog, som medarbejderne kan følge. General managers overvåger restaurantens ydeevne og etablerer retningslinjer for at øge omsætningen og kundetilfredsheden. Det er almindeligt, at en daglig leder taler med gæster om deres oplevelse, så de kan forstå mere om, hvordan restauranten kan leve op til en gæsts forventninger.

Læs mere: Lær om at være General Manager

19. Vedligeholdelsesperson

National gennemsnitsløn: $64.833 om året

Primære opgaver: En vedligeholdelsesperson er ansvarlig for at hjælpe restauranten med at køre effektivt og effektivt. De udfører opgaver som at installere udstyr, løse apparatproblemer og udføre generel vedligeholdelse omkring restaurantens yderside, hvilket kan omfatte vedligeholdelse af græsplænen og at holde parkeringspladsen fri for affald.

20. Udøvende kok

National gennemsnitsløn: $65.231 om året

Primære opgaver: En køkkenchef er ansvarlig for at lede køkkenet og alle medarbejdere, der arbejder i det område af restauranten, fra forberedende medarbejdere til souschefer. De laver menupunkter, tester opskrifter og sikrer, at alle kokke holder deres arbejdsstation ren. Udøvende kokke håndterer inventar, arbejder sammen med andre ledere om at etablere protokoller, giver uddannelse til nye kokke, forhandler leverandørkontrakter og madomkostninger og etablerer og vedligeholder køkkenets fødevaresikkerheds- og sanitetsstandarder.

Læs mere: Lær om at være chefkok

21. Mad- og drikkevareansvarlig

National gennemsnitsløn: $70.669 om året

Primære opgaver: En mad- og drikkevarechef er ansvarlig for at forudsige madbehov, indsende lagerordrer, arbejde sammen med kokkene om at udvikle menupunkter til gæster med diætrestriktioner og skabe politikker for forskellige dele af restauranten. De kan også tjekke ind med gæster for at sikre sig, at de nyder deres oplevelse og finde muligheder for at markedsføre restauranten til offentligheden eller være involveret i samfundet.

Nikolai Madsen
Nikolai Madsen Restaurantarbejde kan være tillokkende for mange på grund af de varierende skift og stillinger, der er til rådighed. Mange medarbejdere kan få en stilling i en restaurant uden erfaring og ved at forpligte sig til at lære om restaurationsbranchen, så de kan vokse inden for feltet. Restaurantarbejde kan være ideelt for dem, der ønsker at skabe deres egen balance mellem arbejde og privatliv, gå i skole eller ønsker at arbejde på deltid. I denne artikel udforsker vi 21 jobs, du kan overveje, hvis du vil arbejde på en restaurant.