20 Weekendjob

At arbejde i weekenden kan være en god måde at tjene ekstra indkomst på og lære nye færdigheder. Weekendjob kan også hjælpe dig med at skabe forbindelser inden for forskellige områder, som kan være nyttige i fremtiden. Du kan sandsynligvis finde et weekendjob, der matcher dine nuværende færdigheder, eller du kan søge et, der giver dig mulighed for at udvikle nye.

I denne artikel vil vi udforske 20 jobs, som du kan udføre i weekenden.

Job du kan udføre i weekenden

Dette er en liste over nogle job, du bare kan udføre i weekenden som deltidsarbejde.

1. Server

National gennemsnitsløn: $11,51 i timen

Primære opgaver: Servere fungerer som det første kontaktpunkt for kunder i en restaurant. De tager imod bestillinger og serverer mad og drikkevarer til kunderne. Andre ansvarsområder omfatter at informere kunder om tilbud, besvare eventuelle menuspørgsmål, overvåge tabeller gennem deres måltid og behandle transaktioner.

Læs mere: Lær om at være server

2. Barista

National gennemsnitsløn: $11,61 i timen

Primære opgaver: Baristaer laver kaffedrikke ved hjælp af espressomaskiner til kunder på kaffebarer, caféer og andre butikker. De hilser på kunder, hjælper dem med at vælge menupunkter, foretager erstatninger og arbejder med et salgsstedssystem til at behandle transaktioner.

Læs mere : Lær om at være barista

3. Bartender

National gennemsnitsløn: $11,77 i timen

Primære opgaver: Bartendere tilbereder og serverer alkoholiske og ikke-alkoholiske drinks til kunderne på barer og andre spillesteder. De kommunikerer med kunder, laver drikkevareforslag, åbner og overvåger faner, genopfylder drikkevarer og udfører lagerkontrol.

Læs mere : Lær om at være bartender

4. Prep cook

National gennemsnitsløn: $12,32 i timen

Primære opgaver: En forberedende kok hjælper køkkenpersonalet med at blive klar til et skift. De kan komme tidligt ind for at skære frugt og grøntsager, trække varer fra fryseren og begynde at lave mad, der tager lang tid at færdiggøre. Yderligere opgaver kan omfatte klargøring af varer til opbevaring, overvågning af udløbsdatoer og udførelse af lagerkontrol.

Læs mere : Lær om at være prep Cook

5. Social media assistent

National gennemsnitsløn: $13,75 i timen

Primære opgaver: Sociale medieassistenter laver kampagner for kunder for at hjælpe dem med at markedsføre deres produkter på forskellige sociale medieplatforme. De analyserer også kampagnernes ydeevne ved hjælp af relevante værktøjer, opretter rapporter og præsenterer fund for marketing- og salgsteams.

6. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $13,82 i timen

Primære pligter: Transcriptionists lytter til live og optagede lydfiler og skriver dem i skrevet tekst. De transskriberer lydfilen, læser korrektur på deres arbejde og foretager eventuelle ændringer efter behov. Disse fagfolk kan have brug for branchespecifik erfaring for at sikre, at de tekster, de transskriberer, giver mening.

7. Kundesupportrepræsentant

National gennemsnitsløn: $14,55 i timen

Primære opgaver: Kundesupportrepræsentanter hjælper kunder med fejlfinding, leverer produktoplysninger og behandler transaktioner. De dokumenterer også interaktionen med kunderne over telefonen eller via e-mails. CSR'er kunne udelukkende fungere over telefonen eller via e-mails eller sms'er.

Læs mere : Lær om at være kundeservicerepræsentant

8. Retail associeret

National gennemsnitsløn: $28.828 om året

Primære opgaver: Retail associerede arbejder i butikker, sælger varer og tjenester til kunderne. Opgaverne kan omfatte at hilse på kunder, besvare spørgsmål, foreslå produkter og demonstrere, hvordan produkter fungerer, hvis det er nødvendigt. De anbefaler også løsninger og behandler de indkøb, som kunderne foretager.

Læs mere : Lær om at være detailsalgsmedarbejder

9. Babysitter/barnepige

National gennemsnitsløn: $16,20 i timen

Primære pligter: Babysittere fører tilsyn med børn, herunder at se dem lege, tilberede måltider til dem og hjælpe med deres skoleopgaver. Andre opgaver omfatter at gøre børn klar til at gå i seng, håndtere udbrud og fuldføre alt, som forældrene anmoder om.

Læs mere : Lær om at være babysitter

10. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $16,24 i timen

Primære opgaver: Virtuelle assistenter hjælper klienter med deres administrative arbejde fra et eksternt sted. De udfører opgaver såsom aftaleindstilling, e-mailhåndtering og oprettelse af indhold. Nogle kunder kan også have brug for dem til at hjælpe med teknisk og kreativt arbejde.

11. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,81 i timen

Primære opgaver: Leveringschauffører transporterer varer til kunder inden for en given tidsperiode. De tjekker, at ordren er korrekt, inden den afleveres til kunden. De tjekker også med kunderne om eventuelle problemer med produktet, opkræver betalinger og udfylder relevant papirarbejde.

Læs mere : Lær om at være leveringschauffør

12. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $17,82 i timen

Primære opgaver: Grafiske designere skaber visuelt indhold til annoncer, nyhedsbreve, publikationer og digitale medier. De producerer indhold i både trykte og digitale formater. De har normalt stor erfaring med at bruge software til at skabe illustrationer som logoer.

Læs mere : Lær om at være grafisk designer

13. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $19,61 i timen

Primære pligter: Korrekturlæsere læser skriftligt indhold for at identificere og rette eventuelle grammatiske eller stavefejl. De kunne arbejde for aviser, magasiner eller online platforme inden for mange forskellige områder. De, der arbejder inden for et specifikt felt, bør have kendskab til brancheterminologien for at sikre, at tekster er korrekte.

14. Online tutor

National gennemsnitsløn: $21,34 i timen

Primære pligter: Undervisere udarbejder personlige undervisningsprogrammer til eleverne for at hjælpe dem uden for det traditionelle klasseværelse. De hjælper elever i specifikke fag som matematik eller naturvidenskab. Online-vejledere kan instruere på ethvert uddannelsesniveau, selvom de bør have avanceret viden om emnet.

Læs mere : Lær om at være underviser

15. Freelance webdesigner

National gennemsnitsløn: $22,10 i timen

Primære opgaver: Webdesignere opretter og vedligeholder websteder. De kommunikerer med kunder for at forstå specifikationerne vedrørende de typer websteder, de ønsker, og bruger derefter programmeringssprog til at skabe tiltalende, brugervenlige sider. De kan samarbejde med andre fagfolk, såsom grafiske designere, for visse projekter.

Læs mere : Lær om at være webdesigner

16. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $23,40 i timen

Primære opgaver: Freelanceskribenter producerer indhold, såsom artikler og blogs, til trykte publikationer og websteder. De skaber også andre tekstmaterialer som marketingkopier, annoncer på sociale medier og e-bøger. Freelanceskribenter har nogle gange brug for specifik viden om en branche for at skrive om bestemte emner.

17. SEO specialist

National gennemsnitsløn: $52.302 om året

Primære opgaver: SEO-specialister gennemgår websteder for at forbedre deres ydeevne på søgemaskinerne. De kommunikerer med virksomhedsejere og anbefaler værktøjer, der kan forbedre deres websteders synlighed. Opgaverne kan omfatte at udføre analyser, indsamle data, oprette rapporter og komme med forslag til kunder.

18. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $33,95 per time

Primære opgaver: Registrerede sygeplejersker bistår læger og andet medicinsk personale i deres patientplejeopgaver. De administrerer lægejournaler og uddanner patienterne til at hjælpe dem med at forstå deres behandlingsplaner. De administrerer også medicin og udfører visse medicinske tests. På grund af en større efterspørgsel efter sundhedspersonale er der et øget behov for RN'er, der kan arbejde weekendhold.

Læs mere : Lær om at være en registreret sygeplejerske

19. Kvalitetssikringstester

National gennemsnitsløn: $34,18 i timen

Primære opgaver: Kvalitetssikringstestere vurderer og overvåger websteder og applikationer på desktops, bærbare computere og mobile enheder for at sikre korrekt funktion. De genererer rapporter om problemerne med websteder og applikationer og implementerer passende værktøjer til at forbedre effektiviteten.

20. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $87.430 om året

Primære opgaver: Ejendomsmæglere hjælper med at hjælpe kunder med at købe, sælge eller leje erhvervs- og boligejendomme. De kunne liste ejendommen, planlægge visninger, forhandle kontrakter og besvare eventuelle spørgsmål under hele processen.

Eigil Sloth
Eigil Sloth At arbejde i weekenden kan være en god måde at tjene ekstra indkomst på og lære nye færdigheder. Weekendjob kan også hjælpe dig med at skabe forbindelser inden for forskellige områder, som kan være nyttige i fremtiden. Du kan sandsynligvis finde et weekendjob, der matcher dine nuværende færdigheder, eller du kan søge et, der giver dig mulighed for at udvikle nye.