20 Topbetalende Associate Degree-job

De bedste associerede grader giver en hurtig og klar karrierevej og beskæftigelsesmuligheder efter endt uddannelse. I denne artikel oplister vi nogle af de bedste associerede jobs på tværs af adskillige felter og brancher.

Hvad er en associeret grad?

En associeret grad tager normalt to års post-sekundære studier at fuldføre. Associerede grader søges almindeligvis af nyuddannede fra gymnasiet, der ønsker at videreuddanne sig, før de begynder på en karriere, og af folk, der ønsker enten at gå over til en ny karriere eller gå videre i deres nuværende. Du kan opnå en associeret uddannelse i en lang række fag, og de er typisk billigere og hurtigere at tjene end en bacheloruddannelse, hvilket gør dem til et attraktivt uddannelsesalternativ.

Associeret grad karriereveje

Nedenfor er de typer job, du kan få med en associeret grad. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på linket til den nationale gennemsnitlige løn for hver stilling nedenfor.

1. Kosttekniker

National gennemsnitsløn: $11,87 i timen

Primære opgaver: Diætteknikere, også kendt som kostassistenter, arbejder sammen med diætister for at hjælpe klienter med diætproblemer. Målet for enhver diættekniker er at hjælpe kunder med at forbedre deres livskvalitet ved at hjælpe med deres kost, såsom at lave madplaner og informere dem om sunde valg. De arbejder også med klienter for at diskutere specifikke mål, og hvordan de kan nå dem, såsom vægttab eller opbygning af muskelmasse.

Uddannelseskrav: Associate of Applied Science i diætetik eller ernæring eller en Associate of Science i diætetisk teknologi

Relateret: Lær om at være kosthjælper

2. Landskabstekniker

National gennemsnitsløn: $14,86 i timen

Primære opgaver: Landskabsteknikere, også kendt som anlægsgartnere eller groundskeepers, gør udendørsarealer æstetisk tiltalende. De bruger deres viden om planter og udvendig udsmykning til at forbedre græsplæner, haver og andre udendørs steder. Typisk arbejde omfatter klipning af græsplæner, trimning af buske, plantning af blomster og træer, bygning af springvand og skabelse af stier.

Uddannelseskrav: Associate degree i landskabs- og prydgartneri

Relateret: Lær om at være havemand

3. Konditor

National gennemsnitsløn: $14,64 i timen

Primære opgaver: Konditorer laver forskellige desserter og lækkerier. De har specialiseret sig i at lave kager, småkager, brownies, scones og andet slik. Konditorer kan arbejde på en restaurant, som freelancere eller for store virksomheder, der producerer produkter i løs vægt.

Uddannelseskrav: Associate degree in kulinariske kunst.

Læs mere: Lær om at være konditor

4. Modedesigner

National gennemsnitsløn: $17,93 i timen

Primære pligter: Modedesignere bruger deres kreativitet til at skabe nye looks inden for tøjmoden. De designer ting som skjorter, bukser, sko, tasker, kjoler, jakkesæt og meget mere. Hvis du har øje for, hvad der ser godt ud på andre mennesker og ønsker et job, hvor du får brugt din kreativitet, bør du overveje at designe mode.

Uddannelseskrav: Associate degree i modedesign

5. Kontorchef

National gennemsnitsløn: $51.481 om året

Primære opgaver: At drive et kontor kræver mange færdigheder. En kontorchef arbejder for at gøre medarbejderne glade, øge produktiviteten og sikre, at alle har det, de skal bruge for at få deres arbejde udført. Du har brug for stærke organisatoriske og kommunikationsevner for at være en effektiv kontorchef.

Uddannelseskrav: Associate degree in office supervision and management

Læs mere: Lær om at være kontorchef

6. Butikschef

National gennemsnitsløn: $44.344 om året

Primære opgaver: En butikschef arbejder for at sikre, at en butik altid fungerer problemfrit. Dette kræver ofte en masse multitasking. Butiksledere skal være organiserede, personable og ansvarlige for at holde alt kørende effektivt. En associeret grad vil hjælpe med at demonstrere, at du ved, at det er nødvendigt at udføre opgaver som at spore lagerbeholdning, bestille forsyninger og effektivt planlægge medarbejdere.

Uddannelseskrav: Associate of Applied Science i detailledelse

Læs mere: Lær om at være butikschef

7. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $23,43 i timen

Primære opgaver: Webdesignere bruger deres kreativitet og tekniske viden til at designe funktionelle og æstetisk tiltalende hjemmesider baseret på en kundes behov. De kan arbejde for designfirmaer, på marketingteams og som freelancere. Webdesignere skal lære nogle programmeringssprog sammen med de grundlæggende elementer i design, så de kan tage en kundes ideer og omdanne dem til et komplet websted.

Uddannelseskrav: Associate degree i webdesign

Læs mere: Lær om at være webdesigner

8. VVS-installatør

National gennemsnitsløn: $22,47 i timen

Primære opgaver: En VVS-installatør er ansvarlig for installation, reparation og vedligeholdelse af VVS-anlæg i boliger og virksomheder. HVAC-systemer leverer opvarmning, ventilation og aircondition til en bygning. Det er HVAC-installatørens opgave at se, at dette system er installeret korrekt. VVS-installatører skal typisk rejse til lokale steder for installationen, og de arbejder både indendørs og udendørs.

Uddannelseskrav: HVAC-tekniker associeret grad

9. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $27,01 i timen

Primære opgaver: Computerprogrammører skriver instruktioner, som computere kan følge for at udføre komplekse handlinger. De kan arbejde med en række forskellige programmeringssprog, såsom Python, Ruby eller C++. Programmører arbejder i en bred vifte af industrier for at skabe applikationer til computere. De kan oprette det indledende program samt køre test for at lede efter problemer og foretage opdateringer til applikationen eller softwaren over tid.

Uddannelseskrav: Associate degree i datalogi

Læs mere: Lær om at være computerprogrammør

10. Paralegal

National gennemsnitsløn: $48.317 om året

Primære opgaver: En advokatfuldmægtigs hovedansvar er at bistå advokater. Det gør de ved at udarbejde dokumenter, organisere akter, arkivere papirarbejde, mødes med klienter for at diskutere sagsdetaljer og foretage forskning i retspraksis. En advokatfuldmægtig er en almindelig stilling for folk, der ønsker at få erfaring på vej til at blive advokater. Som advokatfuldmægtig kan du forvente, at dine dage bliver fyldt med en masse juridisk læsning og papirarbejde.

Uddannelseskrav: Associate degree in paralegal studies

Læs mere: Lær om at være advokatfuldmægtig

11. Flyveleder

National gennemsnitsløn: $46.459 om året

Primære opgaver: Flyveledere er ansvarlige for at koordinere bevægelsen af ​​fly for at sikre deres sikkerhed. De administrerer både afgang og ankomst af fly til lufthavne, udsteder start- og landingsinstruktioner og godkender eventuelle ændringer af flyveveje. Flyveledere vil også advare piloter om eventuelle problemer eller advare lufthavnens reaktionshold i tilfælde af en nødsituation.

Uddannelseskrav: Associate degree i flyvekontrol

12. Politibetjent

National gennemsnitsløn: $53.506 om året

Primære opgaver: En politibetjents primære opgave er at beskytte mennesker og ejendom. De er ansat af hver stat til at patruljere byer, håndhæve love og yde assistance, når det er nødvendigt. Politibetjente reagerer på nødopkald af enhver art og påtager sig derefter ansvaret for at håndtere situationen. De er også forpligtet til at lave fuldstændige rapporter om hver hændelse og skal muligvis afgive vidneforklaring i retten.

Uddannelseskrav: Associate degree i strafferetspleje

Læs mere: Lær om at være politibetjent

13. Audiovisuel ingeniør

National gennemsnitsløn: $62.936 om året

Primære opgaver: Audiovisuelle ingeniører sikrer, at medieudstyr fungerer korrekt. Dette kan omfatte opgaver som at opsætte projektorer til præsentationer, hjælpe virksomheder med at holde videokonferencer online eller installere lydudstyr ved forestillinger. Hvis nogen form for præsentation kræver lyd- eller visuel teknologi, så er en audiovisuel ingeniør der for at hjælpe.

Uddannelseskrav: Associeret grad i lydproduktion og teknik

14. Socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $60.025 om året

Primære opgaver: Socialrådgivere hjælper andre gennem svære tider. De giver råd og vejledning til at hjælpe mennesker gennem svære situationer. Socialt arbejde kan være følelsesmæssigt svært, men det er også meget givende. Hvis du vil have en karriere, hvor du kommer til at gøre en reel forskel i andre menneskers liv, bør du overveje socialt arbejde.

Uddannelseskrav: Associate degree in human services

Læs mere: Lær om at være socialrådgiver

15. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $28,91 i timen

Primære opgaver: En registreret sygeplejerske overvåger, sporer og registrerer patientstatus. De arbejder med patienter dagligt, yder behandling, udfører tests og besvarer spørgsmål. Det er en registreret sygeplejerskes ansvar at føre nøjagtige journaler vedrørende hver patient. Sygeplejersker kan også administrere medicin og behandling efter patientens behandlingsplan, som er ordineret af en læge.

Uddannelseskrav: Associeret grad i sygepleje og bestået NCLEX-RN

Læs mere: Lær om at være en registreret sygeplejerske

16. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $75.945 om året

Primære opgaver: Webudviklere laver fungerende hjemmesider. Mens webdesignere fokuserer på, hvordan en hjemmeside ser ud, fokuserer webudviklere på, hvad hjemmesiden kan. Nogle ting, som webudviklere kan arbejde på, er online indkøbskurve, produktsporing, e-mail-abonnementslister eller oprettelse af et tilpasset indholdsstyringssystem. De bruger programmeringssprog som HTML, CSS, Java og Python.

Uddannelseskrav: Associate degree i webdesign og udvikling

Læs mere: Lær om at være webudvikler

17. Civiltegner

National gennemsnitsløn: $80.163 om året

Primære opgaver: Civile tegnere arbejder for at hjælpe med at skabe nye bygninger, veje og andre byudviklinger. Hver gang en ny bygning, park eller vej skal bygges, er det den civile tegner, der kommer med planerne. Det gør de enten ved at tegne planerne i hånden eller gennem computerstøttet software.

Uddannelseskrav: Associate of Applied Science i udarbejdelse

18. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $37,86 i timen

Primære opgaver: Tandplejere udfører forskellige opgaver omkring et tandlægekontor, såsom indledende patientsamtaler, tandrensninger og instruktion af patienter i, hvordan de bedst plejer deres tænder. Som tandplejer kommer du også til at arbejde tæt sammen med tandlæger for at hjælpe med at lave behandlingsplaner for patienter og yde assistance under tandlægetilfælde.

Uddannelseskrav: Associategrad i tandhygiejne

Læs mere: Lær om at være tandplejer

19. Stråleterapeut

National gennemsnitsløn: $73.970

Primære opgaver: Strålebehandlere udfører den strålebehandling, der er ordineret af radiologer. De forbereder udstyr, holder styr på patientoplysninger, administrerer ordinerede doser og fungerer generelt som mellemled mellem læge og patient. Stråleterapeuter overvåger patienter for problemer eller bivirkninger, sammen med at uddanne patienter og deres familier om, hvordan behandlingen og procedurerne fungerer.

Uddannelseskrav: Associate degree eller certifikat i stråleterapi

20. Elektrotekniker

National gennemsnitsløn: $51.563 om året

Primære opgaver: Elektroteknikere er ansvarlige for at bygge og reparere elektriske systemer eller instrumenter. De arbejder ofte på byggepladser for at sikre, at byggeprocessen passer til de elektriske behov. De vil også inspicere eksisterende elektriske systemer til kvalitetskontrol og lave rapporter om eventuelle problemer, de finder.

Uddannelseskrav: Associate degree i elektroteknik

Læs mere: Lær om at være elektroingeniør

Nis Overgaard
Nis Overgaard De bedste associerede grader giver en hurtig og klar karrierevej og beskæftigelsesmuligheder efter endt uddannelse. I denne artikel oplister vi nogle af de bedste associerede jobs på tværs af adskillige felter og brancher.