20 Sommertidsjob

20 Sommertidsjob

Hvis du er studerende, der søger et sommerjob, er det nyttigt at vide, hvilke muligheder der er tilgængelige for dig, og hvilke færdigheder de kan lære dig til den fremtidige udvikling af din karriere. Samlet set er et sommerjob en fantastisk måde at holde sig selv beskæftiget i løbet af sommeren, tjene ekstra penge og tilegne sig vigtige jobkompetencer.

I denne artikel vil vi liste en bred vifte af sommertidsjob, der passer til alle interesser og færdighedsniveauer.

Hvad er et sommerjob?

Et sommerjob er et sæson- eller vikariat, der typisk tages af studerende, der har to måneders sommerferie fra skolen. Hvis du er studerende, der leder efter et deltids- eller fuldtidsjob for at tjene nogle ekstra penge i løbet af sommeren, kan et sommerjob give både de midler, du søger, og en værdifuld læringserfaring, som du kan bære med dig hele vejen igennem. dit professionelle liv. Sommerjob kan også give erfaring til dit CV, der vil hjælpe dig med at få job på højere niveau inden for relaterede områder i fremtiden.

Sommertidsjob

For at bekæmpe rastløshed i sommertiden, tjen nogle ekstra penge og hjælp andre, vurder dine egne færdigheder og interesser og overvej at tage et af følgende sommerjob:

1. Biografbetjent

National gennemsnitsløn: $9,89 i timen

Primære pligter: Indlederne bidrager til at skabe en indbydende filmoplevelse for kunderne ved at hilse dem varmt, give film- og biografoplysninger, sikre kvalitetslyd og billede og sørge for, at teatret er rent og behageligt. Ordførerne er også ansvarlige for at opretholde orden i teatret i tilfælde af en nødsituation. Indpassere kan også være ansvarlige for andre opgaver, som at arbejde ved koncessionsstanden, billetkontoret eller andre roller efter behov.

2. Opvaskemaskine

National gennemsnitsløn: $11,35 i timen

Primære opgaver: Denne rolle er ansvarlig for at udføre en række fysiske opgaver, der kræver at stå, gå, løfte og mere. En opvaskemaskine i en restaurantlignende indstilling er ansvarlig for at vedligeholde effektive kommunikationsevner samt udføre skriftlige og mundtlige ordrer, der kan omfatte yderligere opgaver såsom at tage skraldet ud, pakke sengetøj i sække til afhentning, hjælpe med genopfyldning af leverancer og rengøringsopgaver .

Relateret: Lær om at være opvaskemaskine

3. Husholderske

National gennemsnitsløn: $11,43 i timen

Primære opgaver: En husholderske arbejder typisk på feriesteder, hoteller eller countryklubber og er ansvarlig for at udføre almindelige husholdningsopgaver såsom støvsugning, mopping, rengøring af vinduer, aftørring, tøjvask og skift af sengetøj. Husholdning er et meget fysisk arbejde, så husholdersken forventes fysisk at kunne udføre alle pålagte opgaver, som kan involvere klatring, bøjning, løft, træk og arbejde med farlige kemikalier.

Relateret: Lær om at være husholderske

4. Server

National gennemsnitsløn: $11,55 per time plus drikkepenge

Primære opgaver: Restauranter, private golfklubber og andre madserveringsvirksomheder har en tendens til at lede efter sommerservere med fremragende kommunikationsevner, kundeservicerelateret erfaring og den fysiske evne til at stå, gå og bære bakker i flere timer ad gangen. En server er ansvarlig for at være grundigt vidende om menupunkter og deres ingredienser og skal servere alkohol ansvarligt. De forventes også at udføre mange rengørings- og lageropgaver før og efter deres vagter.

Relateret: Lær om at være server

5. Bartender

National gennemsnitsløn: $11,74 i timen plus drikkepenge

Primære opgaver: Bartendere er ansvarlige for at opsætte barområdet med glasvarer, garniture og coasters, ekspert blande og hælde drikkevarer, betjene kunder, håndtere kontanter og faner og vaske glasvarer under hele skiftet. Da dette erhverv er et erhverv, hvor du vil tjene drikkepenge som en stor del af din hjemkomstindkomst, er det bartenderens ansvar at indberette denne indtjening til skattemæssige formål.

Relateret: Lær om at være bartender

6. Livredder

National gennemsnitsløn: $11,87 i timen

Primære pligter: Livreddere arbejder overalt, hvor der er et offentligt svømmested, uanset om det er en offentlig strand eller pool eller vandture i forlystelsesparker. De er ansvarlige for at vedligeholde deres CPR- og livreddercertificeringer samt at udføre sikkerhedstjek på alt udstyr, rutsjebaner, forlystelser eller andre aspekter af vandaktiviteter før starten af ​​hvert skift, de arbejder. Livredderen er ansvarlig for at være en stærk svømmer med skarpe instinkter og skal udføre sikkerheds- og redningsprocedurer, når det er påkrævet.

Relateret: Lær om at være livredder

7. Sommerlejrvejleder

National gennemsnitsløn: $12,74 i timen

Primære pligter: Lejrvejledere er ansvarlige for sikkerheden og trivslen for de campister, der er i deres varetægt. Typisk er hvert par eller trio af rådgivere ansvarlige for otte til 12 campister i forskellige aldre, afhængigt af lejrens aldersgruppe, eskorterer dem til forskellige aktiviteter, er en rollemodel og sørger for, at de interagerer produktivt i gruppen.

8. Receptionist

National gennemsnitsløn: $13,44 i timen

Primære opgaver: Receptionistopgaver omfatter besvarelse af telefoner, vedligeholdelse og opdatering af filer, fastsættelse af aftaler, behandling af betalinger og mere. Denne rolle kræver et højt niveau af kundeservice samt kommunikationsevner, tidsstyring og organisation.

Relateret: Lær om at være receptionist

9. Ældre ledsager

National gennemsnitsløn: $13,86 i timen

Primære pligter: Ledsagende plejere giver ældre borgere mulighed for at nyde de sidste stadier af deres liv. Ledsagere yder omsorgsydelser såsom tilberedning af måltider og let husholdning, indkøb og ærinder og simpelthen at holde seniorselskabet for at forhindre ham eller hende i at være ensom. Disse ydelser er med til at forbedre de ældres sundhed og velvære.

10. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $14,06 i timen

Primære pligter: En dyrepasser passer på nogens kæledyr i hundepasserens hjem eller i dyreejerens hjem, enten at blive i hjemmet mens ejerne er væk eller besøge hjemmet en eller flere gange om dagen. Dyrepasseren er ansvarlig for at lege med kæledyr, gå tur med hunde, rense kattebakker, fodre kæledyrene efter deres normale tidsplan og tage dem med til dyreparker eller andre sociale situationer, hvis det er relevant. Sidderen er ansvarlig for at sikre kæledyrets lykke og sikkerhed, mens kæledyrsejeren er væk.

11. Byrejseleder

National gennemsnitsløn: $14,23 i timen plus drikkepenge

Primære opgaver: Turguider giver vandre-, tale- og cykelture til turistattraktioner rundt i deres by eller endda på internationale ture til grupper af mennesker, der besøger området. Rejseledere giver generelt rundvisninger i naturstier, større byer i USA og andre lande, museer, historiske steder eller endda 'hjemsøgte' steder. Rejselederen er ansvarlig for at informere turgrupperne om enhver potentiel fare (planter, dyr, ujævnt underlag) langs ruten som et middel til at holde dem sikre under turen.

12. Retail associeret

National gennemsnitsløn: $14,57 i timen

Primære opgaver: Detailhandlere har mange ansvarsområder relateret til kundeservice, lagerføring, lastning, løft, rengøring og mere. De har primært til opgave at give kunderne en venlig og hjælpsom indkøbsoplevelse ved at besvare deres spørgsmål, hjælpe dem med at finde de varer, de har brug for, og bære tasker til kundens køretøj. Andre opgaver omfatter lette rengøringsopgaver som fejning, støvsugning og mopping af gulve, rengøring af glas og oprydning af displays.

Relateret: Lær om at være en detailmedarbejder

13. Svømmelærer

National gennemsnitsløn: $16,16 i timen

Primære pligter: Svømmeinstruktører eller svømmetrænere er uddannet i akvatisk undervisning og har licens som livreddere for at sikre, at de elever, de lærer at svømme, er i det sikrest mulige miljø. Svømmeinstruktøren giver svømmeinstruktion og selvredningsmanøvrer til børn, teenagere eller voksne i forskellige vanddybder samt underviser i korrekt brug af pooltilbehør og sikkerhedsudstyr.

14. Babysitter

National gennemsnitsløn: $16,35 i timen

Primære pligter: Babysittere tager sig af børn i forskellige aldre og skaber et sikkert sted for dem at lege, lære og opleve social interaktion. Babysitteren vil overvåge børnenes leg og sørge for, at legetøjet og udstyret er rengjort og vedligeholdt, hvilket sikrer sikkerheden af ​​deres opladninger, og skaber interaktive læringsaktiviteter, der er både sjove og lærerige. Babysitteren opretholder også kommunikation med forældre om deres børns adfærd, læringsfremskridt eller andre relevante detaljer.

Relateret: Lær om at være babysitter

15. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,76 i timen

Primære pligter: Leveringschauffører er ansvarlige for at levere varer som dagligvarer, mad fra restauranter, varer bestilt via online shopping og mere. Disse chauffører er typisk ansvarlige for enten at køre et leveringskøretøj sikkert, i tilfælde af pakkelevering, eller have deres egen pålidelige transport til mad- og dagligvareleveringer. Chauffører er også ansvarlige for at opretholde en ren kørebog og sørge for, at pakker ankommer til deres destination til tiden og uskadt.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

16. Ungdomsidrætstræner

National gennemsnitsløn: $20,98 i timen

Primære pligter: En ungdomsidrætstræner er ansvarlig for at lære børn og unge teenagere at udvikle deres kommunikationsevner, teamwork og motivation. Trænere skal brænde for at hjælpe børn med ikke kun at forbedre deres færdigheder, men også udvise yndefuld sportsånd, uanset om de vinder eller taber spillet. En coach er ansvarlig for at være en positiv rollemodel og give sjove, interaktive læringsoplevelser til deres teams.

17. Underviser

National gennemsnitsløn: $21,43 i timen

Primære pligter: En vejleder arbejder med elever i et en-til-en-miljø eller i en lille gruppe på fire til fem elever for at hjælpe dem med at indhente emner, de kan være kommet bagud i løbet af det foregående skoleår, så de kan begynde i næste klasse med passende viden og færdigheder. Derudover arbejder nogle vejledere med gymnasieelever for at hjælpe dem med at studere til deres SAT- eller ACT-eksamener. Vejlederen vil diskutere emner med eleverne og hjælpe dem med lektieproblemer samt udvikle undervisnings- og læringsmaterialer til eleven.

Relateret: Lær om at være underviser

18. Personal shopper

National gennemsnitsløn: $21,81 i timen

Primære pligter: Nogle personlige shoppere er ansvarlige for at modtage indkøbsordrer via mobilapp, finde alle varer eller passende erstatninger og levering af nævnte varer. Andre arbejder i en butik eller butik for at hjælpe kunderne ved at bestemme deres behov og levere de oplysninger og produkter, som kunden har brug for. Denne rolle kan omfatte opfyldelse af salgskvoter, opretholdelse af renligheden af ​​deres butik og yde fremragende kundeservice. Denne rolle kræver tålmodighed og gode kommunikationsevner.

19. Fitnessinstruktør

National gennemsnitsløn: $22,83 i timen

Primære opgaver: En fitnessinstruktør skal have gode kommunikationsevner og være i stand til at fremme og overholde en forpligtelse til en sund og aktiv livsstil. De skal være fysisk i stand til at vedligeholde fitnessaktiviteter, mens de leder klasser fra 30 minutter til en time, flere gange om dagen med lidt eller ingen nedetid mellem klasserne. Fitnessinstruktøren skal være forpligtet til at hjælpe andre til at blive de sundeste udgaver af sig selv, være udadvendt og nyde at arbejde med grupper af mennesker.

20. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $22,96 i timen

Primære opgaver: En freelanceskribent arbejder typisk på stykbasis, hvilket betyder, at de fastsætter deres priser for hver artikel eller stykke arbejde, de producerer, i stedet for at arbejde for en enkelt virksomhed og tjene en løn. Freelanceskribenter arbejder med de typer skrivning, som de er mest dygtige til, uanset om det inkluderer CV-skrivning, blogging, teknisk skrivning eller magasinartikler. I nogle tilfælde skal forfatteren skrive anonymt eller under et pseudonym, eller endda som en ghostwriter, hvor de skriver som en anden specifik person.

Alex Isaksen
Alex Isaksen Hvis du er studerende, der søger et sommerjob, er det nyttigt at vide, hvilke muligheder der er tilgængelige for dig, og hvilke færdigheder de kan lære dig til den fremtidige udvikling af din karriere. Samlet set er et sommerjob en fantastisk måde at holde sig selv beskæftiget i løbet af sommeren, tjene ekstra penge og tilegne sig vigtige jobkompetencer.