20 Marine Corps Job At Udforske

20 Marine Corps Job At Udforske

Når du slutter dig til marinekorpset, kan du gøre karriere i militæret. Marine Corps har over 180 rekrutterede job, der passer til dine færdigheder og interesser - og de kan sætte dig i stand til at fremme din karriere. 

I denne artikel vil vi give en omfattende liste over job, du kan få, hvis du tilslutter dig Marine Corps.

Relateret: Sæt mål for at forbedre din karriere

Jobs i Common Marine Corps

Job for dem, der melder sig til marinekorpset, er kendt som militære besættelsesspecialiteter (MOS). Denne gren af ​​militæret går fra et kodesystem, der tildeler forskellige job, der tilbydes med lignende funktioner, kendt som erhvervsområder. Men de færdigheder, du erhverver gennem din MOS, kan overføres til andre erhverv i arbejdsstyrken og præsentere en bred vifte af muligheder for karrierefremgang efter at have været i tjenesten.
Her er en liste over job, som ansat Marine Corps-personale kan overveje:

1. Radiooperatør

National gennemsnitsløn: $27.167 om året

Primære opgaver: Marine Corps radiooperatører sender og modtager beskeder med deres kommandopost. De hjælper med at opsætte lydudstyr til brug og tune det for at sikre tilstrækkelig kvalitet på radiobølger. De holder også styr på beskeder og tager kontakt til andre operatører i marken.

2. Automekaniker

National gennemsnitsløn: $27.933 om året

Primære opgaver: En Marine Corps-bilmekaniker holder slagmarkskøretøjer intakte og i perfekt stand, før de udfører deres mission. Mekanikere skal arbejde under forskellige forhold, men de arbejder hovedsageligt på motorer og tankning af køretøjer, når det er nødvendigt.

3. Driftsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $27.800 om året

Primære opgaver: En operationsmedarbejder i marinekorpset hjælper med at prioritere administrative opgaver for marinekorpset. De giver også feedback på programmerne, der er befordrende for at strømline militære operationer, såsom budgetter og ressourcer allokeret til forskellige afdelinger.

4. Infanterist

National gennemsnitsløn: $29.490 om året

Primære opgaver: En marinekorps-infanterist identificerer og ødelægger en fjende med dødelig magt og er en forsvarslinje mod fjendens angreb på en fastholdt position. De er forpligtet til at navigere i usikre forhold for at nå deres mission, som leveres af en befalingsmand.

5. Administrativ specialist

National gennemsnitsløn: $30.043 om året

Primære opgaver: Marine Corps administrative specialister fører tilsyn med databasen for hele grenen ud over at hjælpe andre med at forbedre deres computerfærdigheder og udføre procedurer som anbefalet af en officer.

6. Holdleder

National gennemsnitsløn: $31.219 om året

Primære opgaver: En holdleder i marinekorpset forbereder sig til missioner og udsteder ordrer til deres andre infanterister. De hjælper også med at træne infanterister i deres hold til at fuldføre den tildelte mission med succes og tage sig af yderligere anmodninger, når det er nødvendigt.

7. Flyveleder

National gennemsnitsløn: $31.855 om året

Primære opgaver: En Marine Corps flyveleder styrer lufttrafikken i det luftrum, de opererer ud af. Opgaver udføres i et kontroltårn og hænger sammen med udpegningen af ​​landingszoner for fly.

8. Efterretningsspecialist

National gennemsnitsløn: $32.688 om året

Primære opgaver: Marine Corps efterretningsspecialister indsamler, undersøger og distribuerer information til de rigtige kommunikationskanaler til korrekt brug. De dyrker et forhold til betjente og rekrutteret personale for at sikre, at klassificerede oplysninger gives til den rigtige person.

9. Tekniker

National gennemsnitsløn: $34.740 om året

Primære opgaver: Marine Corps-teknikere udfører teknologiske reparationer af udstyr og modifikationer, når det er relevant. De genererer rapporter og bestiller dele til at udføre vedligeholdelse i tide.

10. Lastbilchauffør

National gennemsnitsløn: $35.989 om året

Primære opgaver: En marinekorps-lastbilchauffør transporterer personale og udstyr til målområder. De hjælper også med at vedligeholde lastbilen og bruge værktøjer relateret til det køretøj, de opererer på under kamp- og nødoperationer.

11. Militærpoliti

National gennemsnitsløn: $36.593 om året

Primære opgaver: Marinekorpsets politibetjente driver fangeoperationer, hjælper udenlandsk sikkerhedspersonale og yder nødhjælp. De administrerer også efterforskninger af forbrydelser udført af detektiver og arbejder med hunde i bestemte missioner for at indsamle beviser.

12. Aircondition tekniker

National gennemsnitsløn: $41.315 om året

Primære opgaver: En klimatekniker fra Marine Corps håndterer reparationsanmodninger til klimaanlæg af køretøjer til jordoperationer samt varme- og køleudstyr. De afmonterer og tester udstyrets funktionalitet for at sikre, at det fungerer effektivt.

13. Kommunikationschef

National gennemsnitsløn: $44.364 om året

Primære opgaver: Marine Corps kommunikationschefer holder informationsstrømmen i bevægelse mellem officerer og personale. De skriver filialmaterialer, udarbejder udkast til præsentationer og taler med medarbejdere om relevante emner.

14. Regnskabsleder

National gennemsnitsløn: $61.860 om året

Primære opgaver: En Marine Corps regnskabstilsynsførende administrerer regnskabsafdelingens hovedfunktioner, herunder logning af finansielle poster og udførelse af revisioner, hvis der er uoverensstemmelser. De udfører også procedurer i overensstemmelse med føderale regler og skal opbygge relationer med medarbejdere for at få løsninger fra afdelingsmedlemmer.

15. Informationsteknologispecialist

National gennemsnitsløn: $70.286 om året

Primære opgaver: Marine Corps informationsteknologispecialister fejlfinder problemer med computersystemernes hardware og software, installerer og redigerer programmer for at beskytte fortrolige oplysninger og kompilerer rapporter om kvalitetskontrol og behandling af vigtige data.

16. Kommandør

National gennemsnitsløn: $72.063 om året

Primære opgaver: En marinekorpschef er ansvarlig for udførelsen af ​​officerer og infanterister under dem. De udsteder hovedsageligt ordrer om kampoperationer og giver parametre til gruppeledere for, hvordan man gennemfører missioner med succes. De er også ansvarlige for levevilkårene på en base og bliver rapporteret til med eventuelle problemer.

17. Råd

National gennemsnitsløn: $72.793 om året

Primære opgaver: Marine Corps generalrådgivere forbereder og giver juridisk rådgivning til den part, de repræsenterer i en militærdomstol.

18. Pilot

National gennemsnitsløn: $77.902 om året

Primære opgaver: En marinekorpspilot flyver fly såsom fly og helikoptere for at støtte infanterister på slagmarken. Nogle missioner omfatter transport af tropper til et udpeget sted, medicinske evakueringer for sårede infanterister og angrebsstøtte til kampmissioner.

19. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $87.004 om året

Primære opgaver: Marine Corps softwareingeniører skaber og udvikler computersoftware, der skal implementeres på computersystemer. Applikationer kan køres til forskellige formål såsom at sikre og holde styr på fortrolige data, adgang til webbrowsere og regneark til at arbejde med administrative projekter.

20. Programanalytiker

National gennemsnitsløn: $87.464 om året

Primære opgaver: En Marine Corps-programanalytiker foreslår metoder til at forbedre grenens organisatoriske planlægningsstruktur. De sigter mod at opgradere eksisterende processer for at styrke effektiviteten og forblive på sporet med administrative projekter.

Felix Nicolaisen
Felix Nicolaisen Når du slutter dig til marinekorpset, kan du gøre karriere i militæret. Marine Corps har over 180 rekrutterede job, der passer til dine færdigheder og interesser - og de kan sætte dig i stand til at fremme din karriere.