20 Måder For Lærere At Tjene Ekstra Penge På

Når du arbejder som lærer, kan du have adskillige muligheder for at supplere din indkomst. Mulighederne for sidejob kan variere fra at vejlede studerende til at arbejde som lejrrådgiver. Afhængigt af hvordan du vælger at forfølge at tjene ekstra penge som lærer, kan du muligvis arbejde om aftenen, i weekenden eller i skolepauserne. I denne artikel udforsker vi 20 måder, hvorpå lærere kan tjene ekstra penge, der passer til en række forskellige færdighedssæt.

Hvorfor er ekstra penge til lærere vigtige?

Uanset om du har et fuldtids- eller deltidslærerjob, kan du opleve, at du gerne vil supplere din løn, eller at du har fritid, hvor du kunne arbejde mere for at tjene ekstra penge. Det kan for eksempel være, at du vil tage et vikariat i din sommerferie eller et deltidsjob i weekenden.

Når lærere tjener ekstra penge, kan de vælge at bruge dem på mange forskellige måder. Du kan anvende din ekstra indkomst på undervisnings- eller certificeringsregninger, så du kan avancere din uddannelse eller forfølge en forfremmelse. Alternativt kan du lægge din ekstra indtjening til din pensionskasse eller spare op til et større køb, såsom en ny bolig.

Relateret: Hvor meget tjener lærere?

20 måder at tjene ekstra penge på som lærer

Her er 20 måder, hvorpå lærere kan tjene ekstra penge:

1. Børnepasning eller barnepige

Når du har en karriere, der fokuserer på at pleje børn i skolealderen, så kan babysitter virke som en nem måde at øge din indkomst på. Som babysitter kan du tjene ekstra penge om aftenen eller i weekenden, mens du får ekstra øvelse i at arbejde med børn. Som barnepige kan du arbejde tættere sammen med en enkelt familie og få en ekstra lønseddel i sommermånederne.

Relateret: Lær om at være babysitter

2. Coaching eller henvisning af sportshold

Udover undervisning er coaching en af ​​de mest givende måder at arbejde med børn på. Ved at arbejde som træner eller dommer kan du hjælpe eleverne med at mestre teamwork og teamwork, mens du tjener penge om eftermiddagen eller i weekenden. Overvej at forfølge en trænerrolle på din skole eller hos en lokal ungdomsorganisation.

Relateret: Sådan bliver du coach

3. Oprettelse af en e-bog

Efter et par års undervisning vil du sandsynligvis føle, at du har en masse historier og ekspertise at dele. Ved at skrive en e-bog kan du samle dine historier til et enkelt bind og dele dem på en måde, som alle kan nyde, lige fra kolleger til lærere over hele kloden. Du kan vælge mellem flere muligheder for selvudgivelse, der giver dig mulighed for at sælge kopier og tjene penge.

4. Udvikling af online kurser

Hvis du hellere vil dele din ekspertise gennem undervisning, så overvej at oprette et onlinekursus. Mange online kursusplatforme giver dig mulighed for at udvikle og sælge kurser om stort set ethvert emne, lige fra undervisningsmetoder til ethvert andet emne, hvor du har avanceret viden.

5. At få færdigheder som virtuel assistent

Som lærer ved du, hvordan du forbliver organiseret og administrerer din tid effektivt. Du kan nemt anvende disse færdigheder til en virtuel assistentstilling, hvor du vil hjælpe virksomhedsejere med at håndtere væsentlige opgaver. Som virtuel assistent kan du indstille dine egne timer, så du kan tjene penge, hver gang du ikke underviser.

Relateret: Hvad er en virtuel assistent?

6. At få et livredderjob

Hvis du hellere ikke vil tage sommerferien, så overvej et sæsonjob som at arbejde som livredder. I denne type rolle kan du tjene en indkomst hele sommeren, mens du udvikler færdigheder som teamwork, kommunikation og problemløsning.

Relateret: Lær om at være livredder

7. Hjælpe elever med prøveforberedelse

Når du undersøger, hvordan lærere kan tjene ekstra penge, vil du sandsynligvis lære, at hjælpe med prøveforberedelse er et almindeligt valg for gymnasielærere. Ved at hjælpe elever med at forberede sig til prøver kan du forbedre deres viden om udfordrende emner, øge deres chancer for succes og sikre, at de er klar til næste fase af deres uddannelse.

8. Deltag i en undervisning i udlandet

At undervise i det samme klasseværelse år efter år kan være givende. Undervisning i nye lande kan dog være en helt ny oplevelse, som kan hjælpe dig med at forbedre dine faglige færdigheder. Mange undervisningsprogrammer i udlandet finder sted hen over sommeren, hvilket giver dig mulighed for at tjene ekstra penge i en tid, som du normalt ville have en længere pause.

9. Åbning af en håndlavet butik

Uanset om du er kunstlærer eller blot har en passion for håndværk, kan du sælge dine håndlavede genstande. Du kan overveje at sælge dem på lokale markeder for at udvikle en tilhængerskare i dit fællesskab, eller du kan oprette en onlinebutik, der måske giver dig mulighed for at udvide din kundebase endnu mere.

10. Overvåge efterskoleprogrammer

En af de mest bekvemme måder, hvorpå lærere tjener ekstra penge, er at administrere efterskoleprogrammer. Hvis du overvåger et program på din egen skole, behøver du måske ikke engang forlade klasseværelset for at deltage. Derudover kan det at køre en efterskole give dig mulighed for at knytte bedre bånd til dine tidligere, nuværende og fremtidige elever.

11. Sikring af en adjungeret professorrolle

Uanset hvilke klassetrin du underviser i, er du måske interesseret i udfordringen med at arbejde med mere avancerede elever. I en tilpasset professorrolle ville du undervise på universitetsniveau og arbejde med et helt andet sæt studerende. Hvis du stræber efter at undervise på fuld tid på et universitet senere i din karriere, så kan en justere professorrolle give dig mulighed for at prøve denne rolle og få erfaring.

12. Salg af dit undervisningsmateriale

Når du undersøger, hvordan du tjener ekstra penge som lærer, bliver du måske overrasket over, at en almindelig metode involverer videresalg af materialer, du allerede har. Hvis du udmærker dig ved at udvikle lektionsplaner, så overvej at sælge dem til andre lærere, der er mindre dygtige, eller som har mindre tid. Ved at videresælge dine undervisningsmaterialer kan du få endnu mere værdi fra den tid, du bruger på at lave dem.

13. Starte en blog

Hvis du kan lide at skrive, dele viden og bygge fællesskaber, så kan det være en smart idé at starte en blog. Du kan blogge om uddannelse, dit lokalområde eller nærmest et andet emne, der interesserer dig. Med tiden kan du dyrke en tilhængerskare og bruge din blog til at tjene penge, såsom ved at annoncere eller acceptere sponsorater.

Relateret: Sådan starter du en blog

14. Undervisning i engelsk som andetsprog (ESL)

Når du begynder at udforske, hvordan lærere tjener ekstra penge, vil du helt sikkert opdage, at ESL er en populær mulighed. Selvom nogle ESL-lærere arbejder i fysiske klasseværelser, arbejder mange i stigende grad online. Det betyder, at du kan arbejde med elever på en lang række forskellige steder og hjælpe dem med at forbedre deres engelskkundskaber.

Relateret: Sådan bliver du ESL-lærer

15. Undervisning i sommerskole

Hvis du elsker at undervise dine elever i løbet af skoleåret, vil du måske fortsætte dit hårde arbejde hen over sommeren. Ved at undervise i sommerskole kan du sikre dig, at eleverne mestrer de fag, de skal bruge for at komme videre til næste klassetrin. Du kan også fortsætte med at finpudse dine undervisningsevner og sikre, at du er mere forberedt end nogensinde før til det næste skoleår.

16. Oversættelse af materialer

Hvis du er flersproget, eller hvis du underviser i et andet sprog, kan du bruge disse færdigheder til at tjene ekstra penge. Mange oversættelsesroller er udelukkende tilgængelige online, hvilket gør dette sidejob til en af ​​de nemmere måder at tjene ekstra penge på eksternt, i komfort på dit eget hjemmekontor.

17. Vejledning af studerende

Som lærer ved du allerede, hvordan du uddanner elever, og hjælper dem med at lære vigtige færdigheder og fag. Nogle elever har dog brug for yderligere hjælp uden for klasseværelset. Når du arbejder som vejleder, kan du undervise eleverne selvstændigt, så de kan stille spørgsmål en-til-en eller hjælpe dem med at udmærke sig på områder, hvor de kæmper.

Relateret: Lær om at være underviser

18. Gånde hunde og pasning af kæledyr

Uanset om du underviser i grund- eller sekundærklasse, er der en god chance for, at dine timer i undervisningen er anderledes end almindelige arbejdstider. Hvis du typisk ankommer hjemme i god tid før kl. Overvej at starte en lille hunde- eller dyrepasservirksomhed, så du kan tjene ekstra penge efter skoletid.

19. Arbejder som lejrvejleder

Hvis du typisk holder en lang sommerferie, går du måske glip af den forbindelse, du har med dine elever, eller de utallige muligheder for at fungere som mentor. Som lejrvejleder kan du arbejde med elever i skolealderen og hjælpe dem med at udvikle et nyt sæt færdigheder. I denne stilling kan du også arbejde og tjene flere penge i den langsomme sommersæson.

20. Skrivning eller redigering

Lige meget hvad du underviser i, skal du skrive og redigere konstant. Nogle gange kan du skrive lektionsplaner eller statusrapporter, og i andre tilfælde kan du udarbejde forslag eller skrive i en akademisk sammenhæng. Uanset hvad, kan du bruge disse færdigheder til at forfølge freelance skrive- og redigeringsjob. Da disse freelanceroller giver dig mulighed for at indstille dine egne timer, kan du nemt inkorporere dem i din undervisningsplan.

Danny Thomasen
Danny Thomasen Når du arbejder som lærer, kan du have adskillige muligheder for at supplere din indkomst. Mulighederne for sidejob kan variere fra at vejlede studerende til at arbejde som lejrrådgiver. Afhængigt af hvordan du vælger at forfølge at tjene ekstra penge som lærer, kan du muligvis arbejde om aftenen, i weekenden eller i skolepauserne. I denne artikel udforsker vi 20 måder, hvorpå lærere kan tjene ekstra penge, der passer til en række forskellige færdighedssæt.