20 Kreative Job Du Kan Udføre Hjemmefra

20 Kreative Job Du Kan Udføre Hjemmefra

At arbejde hjemmefra kan have mange fordele, såsom at have mere fritid fra ikke at skulle pendle og at kunne tilpasse dit eget arbejdsområde. Flere jobs, der kan fungere eksternt, involverer også at være kreativ på arbejdet, hvilket kan være ideelt for professionelle, der ønsker at forfølge en specifik kreativ passion. Hvis du kan lide at være kreativ og ønsker at arbejde eksternt, kan et kreativt arbejde hjemmefra være ideelt for dig. I denne artikel udforsker vi 20 kreative arbejde hjemmefra.

Relateret: Sådan finder du et fjernjob

Hvad er et kreativt arbejde hjemmefra?

Et kreativt arbejde hjemmefra er enhver stilling, der involverer at være kreativ, og som du kan udføre eksternt. Mange af disse job findes i brancher som skrivning, design og marketing, da disse brancher ofte giver muligheder for at være kreativ på arbejdet. Når du søger et kreativt arbejde hjemmefra, skal du typisk have adgang til alt det udstyr, du måtte bruge, og en stabil internetforbindelse.

Relateret: 15 typer fjernjob

20 kreative job hjemmefra

Her er 20 job, der involverer at være kreativ, og som du kan udføre hjemmefra:

1. Kopier editor

National gennemsnitsløn: $34.522 om året

Primære opgaver: En kopiredaktør gennemgår dokumenter for nøjagtighed og retter eventuelle uoverensstemmelser, de finder. Kopieringsredaktører kan lede efter stave- og grammatikfejl i et dokument, verificere, at alle fakta, der er inkluderet i et dokument, er sande og afgøre, om der er plagiat, for at anbefale de nødvendige ændringer.

2. Blogger

National gennemsnitsløn: $35.823 om året

Primære pligter: En blogger er en skribent, der skaber indhold til digitale publikationer, normalt med fokus på et bestemt emne eller interesseområde, såsom livsstil, rejser eller sport. Bloggere kan udføre forskning om deres emne af interesse for at finde ideer at skrive om, skrive artikler, der diskuterer specialiserede emner og nogle gange tilbyde råd og arbejde til sig selv eller en eksisterende online publikation.

3. Fotoredigering

National gennemsnitsløn: $38.575 om året

Primære opgaver: En fotoredaktør er en fotograf, der forbedrer billeder for at opnå en vis æstetik. Fotoredigerere kan have ansvar som at udføre farvekorrektion, skjule eller slette pletter og justere indstillinger som lys, eksponering og skygge, så fotografier vises på en bestemt måde.

4. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $40.639 om året

Primære opgaver: En specialist i sociale medier er ekspert i sociale medier, som administrerer konti på sociale medier for individuelle kunder og organisationer. Sociale mediespecialister kan mødes med kunder for at bestemme, hvordan de ønsker, at deres tilstedeværelse på sociale medier skal være, udvikle og skabe originalt indhold og udgive det indhold, de skaber på forskellige sociale medieplatforme.

5. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $41.389 om året

Primære opgaver: En eventplanlægger er en professionel, der organiserer særlige begivenheder som bryllupper, fordele og ceremonier. Eventplanlæggere kan mødes med kunder for at diskutere deres vision for en særlig begivenhed, overvåge en begivenhed, mens den finder sted, og planlægge hvert aspekt af en begivenhed, herunder detaljer som dekorationer, forfriskninger og gæstelister.

Relateret: Lær om at være begivenhedsplanlægger

6. Animatør

National gennemsnitsløn: $42.063 om året

Primære opgaver: En animator er en kunstner, der designer billeder til digitale medier, herunder film, videospil og tv-shows. Animatorer kan tegne designs til karakterer og indstillinger, samarbejde med forfattere og instruktører for at opnå en specifik vision for et projekt gennem animationer og bruge computersoftware til at tilføje bevægelse til deres design, såsom ansigtsudtryk, træer, der blæser i vinden og bevægelige vandmasser.

Relateret: Lær om at være en animator

7. Video editor

National gennemsnitsløn: $43.780 om året

Primære opgaver: En videoredaktør redigerer rå videooptagelser for at skabe projekter, såsom film, tv-shows og musikvideoer. Videoredigerere kan klippe og flytte klip fra videooptagelser til at blive vist i en bestemt rækkefølge, samarbejde med instruktører og andre redaktører for at opnå en specifik kunstnerisk vision og tilføje specialeffekter som lyde og animationer til et videoprojekt.

8. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $47.343 om året

Primære opgaver: En webdesigner udvikler de visuelle aspekter af websteder, som brugerne interagerer med. Webdesignere kan skrive kode til websteder for at udvikle deres udseende, indsætte visuelle elementer som billeder eller videoer på et websted og arbejde med teams af grafiske designere og computerprogrammører for at udvikle avancerede webstedselementer som animationer.

Relateret: Lær om at være webdesigner

9. Stylist

National gennemsnitsløn: $47.345 om året

Primære opgaver: En stylist er en modeprofessionel, der hjælper kunder med at beslutte, hvordan de skal klæde sig. Deres job kan indebære at anbefale stykker tøj til kunderne at bære, vælge makeup og hårprodukter til deres kunder og bevare den stil og det image, som deres kunder ønsker at have ved at holde sig opdateret om de seneste trends inden for mode og design.

10. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $48.165 om året

Primære opgaver: En freelanceskribent kan arbejde på næsten enhver type skriveprojekt og vælge de projekter, de vil bidrage til. Freelanceskribenter kan producere romaner og andre bøger som ghostwriters, skabe engagerende kopi til reklameformål eller skrive artikler til periodiske publikationer, såsom magasiner, blogs eller aviser.

11. Illustrator

National gennemsnitsløn: $48.579 om året

Primære opgaver: En illustrator er en kunstner, der skaber billeder til at ledsage skriftligt arbejde, såsom i bøger eller magasiner. Illustratorer kan tegne karakterer og indstillinger til børnebøger, skabe illustrationer til instruktionsmanualer og lærebøger og udvikle designs til projekter som bogomslag eller bladopslag.

12. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $49.314 om året

Primære opgaver: En grafisk designer er en billedkunstner, der skaber designs til digitale og trykte publikationer. Deres job kan indebære at designe logoer til firmaannoncer og produkter, illustrere billeder til bøger eller magasiner og vælge størrelse og farve på skrifttyper til websteder.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

13. Indholdsproducent

National gennemsnitsløn: $53.615 om året

Primære opgaver: En indholdsproducent skaber digitalt indhold, ofte til en bestemt virksomhed eller et bestemt formål. Indholdsproducenter kan skrive artikler eller andet indhold til at publicere på websteder, udvikle og udgive opslag på sociale medier på forskellige platforme og samarbejde med indholdsstrateger for at sikre, at de producerer indhold, der kan gavne og tilfredsstille deres kunder.

14. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $55.447 om året

Primære opgaver: En tekstforfatter udvikler skriftligt indhold til virksomheder for at opmuntre kunder til at engagere sig med dem eller foretage andre specifikke handlinger, såsom at lære om en sag eller abonnere på en tjeneste. Tekstforfattere kan arbejde på træningsmanualer for at sikre, at de er informative og tilgængelige, skabe indhold til sociale medieplatforme og skrive artikler som pressemeddelelser, artikler og e-mails til massedistribution.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

15. Teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $57.230 om året

Primære opgaver: En teknisk skribent bruger specifik ekspertise til at gøre tekniske dokumenter lettere at forstå for almindelige læsere, såsom akademiske artikler eller instruktionsmanualer. Tekniske skribenter kan revidere et dokument, så det bruger et tilgængeligt sprog, undersøge det emne, de skriver om for at sikre, at de inkluderer de korrekte oplysninger og arbejde sammen med andre tekniske skribenter for at forbedre kvaliteten af ​​hinandens arbejde.

Relateret: Lær om at være en teknisk forfatter

16. Forfatter

National gennemsnitsløn: $61.625 om året

Primære pligter: En forfatter er en kreativ professionel, der producerer deres egne originale ideer i værker, såsom bøger, noveller eller essays. Forfattere kan skitsere og udarbejde ideer til nye projekter, udføre forskning i emner, de ønsker at skrive om og indsende deres projekter til udgivelse på forskellige forretninger, såsom forlag, tidsskrifter eller magasiner.

17. Forslagsskribent

National gennemsnitsløn: $64.772 om året

Primære opgaver: En forslagsskribent hjælper organisationer ved at organisere forslag, der kan sikre finansiering eller forretning for dem. Forslagsforfattere kan skrive dokumenter, der forklarer, hvorfor en organisation beder om finansiering, kompilere eksisterende dokumenter, der viser, hvad en organisation kan bruge finansiering til og samarbejde med grafiske designere for at skabe de visuelle aspekter af et forslag, såsom billeder eller kreative skrifttyper.

18. Indholdsstrateg

National gennemsnitsløn: $68.398 om året

Primære opgaver: En indholdsstrateg udvikler planer for, hvordan en virksomhed kan bruge webindhold til at forbedre sin forretning. Indholdsstrateger kan bruge de krav, som en virksomhed stiller til at bestemme, hvilke typer digitalt indhold der kan gavne det mest, skabe strategier til produktion og udgivelse af indhold online og guide produktionen af ​​onlineindhold, så det følger alle retningslinjer, som virksomheden har givet.

19. Kreativ direktør

National gennemsnitsløn: $90.102 om året

Primære opgaver: En kreativ direktør fører tilsyn med udviklingen af ​​kreative materialer til virksomheder, såsom nye produkter, digitale eller trykte publikationer og annoncer. Kreative direktører kan finde innovative måder at repræsentere ideer på kunstnerisk, vælge fotografier og kunst til brug i reklamer og markedsføring og mødes med kunder for at dele deres fremskridt og justere deres indsats i henhold til kundernes feedback.

Relateret: Lær om at være en kreativ direktør

20. Produktdesigner

National gennemsnitsløn: $116.293 om året

Primære opgaver: En produktdesigner hjælper med at udvikle nye produkter. Dette kan indebære at gennemgå eksisterende produktdesigns for at finde måder at innovere, designe nye produkter med et specifikt publikum eller formål for øje og skabe prototyper af nye produkter til at vise til aktionærer og ingeniører.

Carsten Callesen
Carsten Callesen At arbejde hjemmefra kan have mange fordele, såsom at have mere fritid fra ikke at skulle pendle og at kunne tilpasse dit eget arbejdsområde. Flere jobs, der kan fungere eksternt, involverer også at være kreativ på arbejdet, hvilket kan være ideelt for professionelle, der ønsker at forfølge en specifik kreativ passion. Hvis du kan lide at være kreativ og ønsker at arbejde eksternt, kan et kreativt arbejde hjemmefra være ideelt for dig. I denne artikel udforsker vi 20 kreative arbejde hjemmefra.