20 Jobs I Underholdningsindustrien: Med Løn

20 Jobs I Underholdningsindustrien: Med Løn

Underholdningsindustrien beskæftiger folk med en bred vifte af faglige baggrunde. De fleste former for underholdning kræver støttehold til at forberede, facilitere og markedsføre produktionen, så forbrugerne kan nyde den. Hvis du er interesseret i at arbejde i underholdningsindustrien, er der mange roller, der er afgørende for at bringe kunstneres og kunstneres talenter til offentligheden. I denne artikel gennemgår vi 20 jobs i underholdningsindustrien med løn og ansvar.

Relateret: At skrive et underholdnings-CV med tips, skabelon og eksempel

20 job i underholdningsindustrien

Her er en liste over 20 jobs i underholdningsindustrien, der kan passe godt til dig:

1. Skuespiller

National gennemsnitsløn: $10,67 i timen

Primære opgaver: Skuespillere portrætterer karakterer i film og tv, teater og reklamer. De går på audition til dele efter at have læst et manuskript og øvet dets indhold. Ofte ændrer skuespillere deres udseende og studerer andres adfærd for bedre at forstå og udføre dele.

2. Filmhold

National gennemsnitsløn: $11,12 i timen

Primære opgaver: Filmhold varetager opgaver, der sikrer, at produktionen af ​​en film eller et show lykkes. De forbereder sæt til filmoptagelse, betjener forskelligt udstyr og opretholder sikre arbejdsforhold. Nogle filmhold har mere kreative roller, såsom iscenesættelse af scener, og andre udfører mere tekniske funktioner, såsom reparationsarbejde eller belysning.

3. Dyretræner

National gennemsnitsløn: $13,03 i timen

Primære opgaver: Dyretrænere forbereder dyr til deres optræden i film, film eller andre underholdningsproduktioner. De overvåger måske pasningen af ​​dyr på et sæt og giver behagelige forhold for både dyrene og talentet, der interagerer med dem.

4. Catering

National gennemsnitsløn: $13,10 i timen

Primære opgaver: Cateringvirksomheder, der specialiserer sig i underholdning, sørger for måltider til talenter og produktionsmedarbejdere gennem et projekt. Deres opgaver kan overlappe med, hvad underholdningsindustrien kalder "håndværksservice", som refererer til at levere snacks og forfriskninger mellem måltiderne.

Relateret: Lær om at være caterer

5. Personlig assistent

National gennemsnitsløn: $13,37 i timen

Primære opgaver: Personlige assistenter administrerer deres arbejdsgivers tidsplaner, forretningsrelaterede udgifter og rejsebehov. De kan arbejde for talenter eller for industriledere, der har brug for støtte for at forblive effektive.

Relateret: Lær om at være personlig assistent

6. Teaterchef

National gennemsnitsløn: $14,36 i timen

Primære opgaver: Teaterchefer er ansvarlige for driften af ​​live-forestillingssteder og præsentation af kvalitets iscenesatte produktioner. De arbejder for at maksimere salget og begrænse omkostningerne, mens de også fører tilsyn med teaterpersonalet. Ofte er teaterchefer med til at vælge produktioner og markedsføre dem.

7. Underholdningsmarkedsfører

National gennemsnitsløn: $14,92 i timen

Primære opgaver: Underholdningsmarketingfolk er specialiseret i at organisere kampagner omkring kunstneriske produktioner, individuelle talenter og produkter. De udfører markedsundersøgelser for at identificere forbrugere, der med størst sandsynlighed vil nyde en kommende udgivelse, og udvikler marketingmateriale for at nå dem. Underholdningsmarkedsførere leder efter muligheder for at udvikle partnerskaber mellem produktioner eller talenter og brands for at udvide potentielle målgrupper.

8. Booking agent

National gennemsnitsløn: $15,11 i timen

Primære opgaver: Bookingagenter arrangerer optrædener og optrædener for deres kunder, såsom skuespillere, musikere eller offentlige talere, og forhandler detaljerne i engagementer. De finder enten talent på egen hånd eller arbejder for talentbureauer, der tildeler dem kunder. Kunstnere er afhængige af bookingagenter for at finde velbetalte koncerter, der giver dem eksponering og udvikler deres færdigheder.

9. Fotograf

National gennemsnitsløn: $17,28 i timen

Primære opgaver: Fotografer er eksperter i at belyse, komponere og redigere billeder taget på film eller digitalt. Inden for underholdning optager fotografer livebegivenheder, producerer billeder til reklamemateriale og dokumentproduktion. De er dygtige til forskellige typer kameraer og holder sig opdateret med industristandardprogrammer, der bruges til at forbedre billeder.

10. Animatør

National gennemsnitsløn: $18,03 i timen

Primære opgaver: Animatører er professionelle kunstnere, der har specialiseret sig i manuelle og digitale illustrationer, der bruges i film, tv og reklamer. For det meste arbejder animatorer med specialiseret software for at udvikle skitser og ideer til endelige produkter. De kan bidrage til at udvikle et projekts kunstneriske stil eller kan modtage vejledning fra ledende animatorer til at udføre.

Relateret: Lær om at være en animator

11. Video editor

National gennemsnitsløn: $18,31 i timen

Primære opgaver: Videoredigerere er eksperter i de programmer, der bruges til at tage råoptagelser og justere billedkvalitet og sekvensklip. De samarbejder med instruktører for at udføre deres visioner ved at producere flere redigeringer før den endelige klipning. Videoredigerere inkorporerer lyde, specialeffekter og tekstkomponenter i store og små projekter, fra spillefilm til onlineindhold.

12. Producer

National gennemsnitsløn: $41.982 om året

Primære opgaver: Producenterne administrerer film- eller tv-produktioner fra start til slut. De begynder med at vælge et manuskript, sikre finansiering og ansætte nøglemedarbejdere. Producere overvåger optagelsesprocessen og arbejder til sidst med redaktører og publicister for at skabe en succesfuld debut.

Relateret: 15 filmskabende job i underholdningsindustrien

13. Publicist

National gennemsnitsløn: $42.578 om året

Primære opgaver: Publicister genererer positiv presse- og mediedækning for individuelle talenter og større projekter, såsom filmdebuter. De udarbejder pressemeddelelser og koordinerer med medier for at offentliggøre artikler, artikler og anmeldelser af kunders seneste arbejde.

Relateret: Lær om at være publicist

14. Koreograf

National gennemsnitsløn: $21,42 i timen

Primære opgaver: Koreografer arbejder med at udvikle danserutiner eller andre koordinerede bevægelser, som en produktionens talent udfører. De anvender et dybtgående kendskab til dansestile og -traditioner for at opfylde instruktørers og kunstneres kreative mål. Koreografi er ofte vigtig for at lave musikvideoer, performancekunst og atletiske rutiner.

15. Lydtekniker

National gennemsnitsløn: $21,76 i timen

Primære opgaver: Lydteknikere er professionelle med ekspertise i at optage og mixe lyd. De kan arbejde sammen med musikere om at skabe sange eller filmskabere for at kombinere lydspor, lydeffekter og optaget dialog. Deres job kræver ekspertise med både lydhardware og computerprogrammer.

Relateret: Job for musikelskere: 15 job, hvor du kan lave, arbejde med og lytte til musik

16. Biograf

National gennemsnitsløn: $24,93 i timen

Primære opgaver: Biografer er professionelle kameraoperatører, som også samarbejder om et show eller en films visuelle styling. De tager vejledning fra instruktører og finder de tilsvarende skud, vinkler og kamerabevægelser. Biografer har en grundig forståelse af belysning og det nødvendige udstyr i forskellige omgivelser og forhold.

17. Underholdningsskribent

National gennemsnitsløn: $26,22 i timen

Primære opgaver: Forfattere inden for underholdning skaber manuskripter og reklametekster. De kan lave manuskripter eller arbejde for en tv-produktion for at skrive regulære monologer til værter. Disse forfattere kan også skabe indhold om branchen i nyhedsartikler, anmeldelser eller magasinartikler.

Relateret: Karrierer i den kreative kunstindustri: De bedste job for kreative

18. Makeupartist

National gennemsnitsløn: $31,63 i timen

Primære pligter: Makeupartister forbereder folk til at optræde foran kameraer eller live-publikum med kosmetik, der forbedrer naturlige træk. For nogle produktioner kan makeupartister bruge deres færdigheder kreativt til at give karakterer karakteristiske træk.

Relateret: Lær om at være makeupartist

19. Voice-over kunstner

National gennemsnitsløn: $33,90 i timen

Primære opgaver: Voice-over-kunstnere bruger deres underholdende eller tilpasningsdygtige stemmer i radio, tv eller film uden at optræde fysisk i værket. De udfører karakterroller, giver fortælling eller læser kommercielle manuskripter.

20. Casting manager

National gennemsnitsløn: $76.602 om året

Primære opgaver: Casting-ledere finder talent, der er velegnet til at udføre en rolle. Typisk organiserer de auditions for at finde kandidater, men de kan også forfølge bestemte personer. Casting-ledere forstår klart deres klients vision og er dygtige til at forudsige, hvordan en skuespiller eller skuespillerinde kan opnå det.

Stefan Brink
Stefan Brink Underholdningsindustrien beskæftiger folk med en bred vifte af faglige baggrunde. De fleste former for underholdning kræver støttehold til at forberede, facilitere og markedsføre produktionen, så forbrugerne kan nyde den. Hvis du er interesseret i at arbejde i underholdningsindustrien, er der mange roller, der er afgørende for at bringe kunstneres og kunstneres talenter til offentligheden. I denne artikel gennemgår vi 20 jobs i underholdningsindustrien med løn og ansvar.