20 Job I Jagtbranchen: Med Lønninger

20 Job I Jagtbranchen: Med Lønninger

Mange jobsøgende og dem, der netop er ved at opbygge deres karriere, ønsker at arbejde i en branche eller specifik stilling, der passer godt til deres interesser. Jo mere afstemt dine hobbyer er med, hvad du gør hver dag for at tjene til livets ophold, jo større sandsynlighed er der for, at du oplever øget arbejdsglæde, udfordrer dig selv kreativt og øger produktionen. Der er så mange hobbyer, som du kan bruge i din karriere, inklusive jagt. I denne artikel deler vi en liste over karrierer, du kan overveje, hvis du vil arbejde i jagtbranchen.

Læs mere: Sådan gør du en hobby til et job

10 jagtbranchejob

Hvis du er interesseret i at arbejde i jagtbranchen, er der en række karrierer, du kan overveje. Gennemgå denne liste over job, organiseret efter national gennemsnitsløn:

1. Outfitter

National gennemsnitsløn: $31.506 om året

Primære opgaver: En outfitter er ansvarlig for at hjælpe kunder med at forberede sig til en jagt. De sørger for, at jægere har det udstyr, de skal bruge for at få succes, kommer med forslag til produkter, som en jæger kan have brug for, eller tjenester, som de vil have gavn af, og kan arrangere transport for jægere.

2. Våbensmed

National gennemsnitsløn: $36.207 om året

Primære opgaver: En våbensmed er ansvarlig for at bygge og reparere våben og supplerende udstyr. De kan modificere dele af en jægers våben, udskifte dele, der er slidte, designe våben efter en kundes eller virksomheds specifikationer og kan udføre restaurering på ældre våben, så jægere sikkert kan bruge dem i deres fartøjer. Våbensmede inspicerer også våben, træner enkeltpersoner i, hvordan man bruger dem og kan tilføje tilpasninger, fejlfinde problemer og teste affyring af udstyret for at sikre, at det fungerer, som det skal.

3. Jagtguide

National gennemsnitsløn: $39.536 om året

Primære opgaver: En jagtguide er ansvarlig for at ledsage jægere på ture. De sikrer, at alle jægere følger alle statslige regler og statslige og lokale love, spejder efter dyrelivet, planlægger ruter baseret på dyreaktiviteten i området, giver jægere instruktion i, hvordan de bedst bruger deres udstyr, tilbereder måltider til længere jagter og guider jægere. så de er i stand til med succes at jage dyrelivet i området. Jagtguider sikrer også, at alle i deres gruppe overholder sikkerhedsstandarderne.

4. Butikschef

National gennemsnitsløn: $45.682 om året

Primære opgaver: En butikschef er ansvarlig for at føre tilsyn med den daglige drift af en detailbutik. En person, der jager, kan finde en lederstilling i en sportsbutik eller lignende. Butikschefer overvåger også salget af deres butik og udvikler strategier for at øge indtjeningen, kommunikere kundeserviceprocedurer til personalet, skabe mål for butikken, ansætte medarbejdere, foretage anmeldelser og sikre, at hylderne forbliver fyldt med produkter, der hjælper butikken med at opfylde sit salgsmål.

Læs mere: Lær om at være butikschef

5. Udendørs skribent

National gennemsnitsløn: $61.219 om året

Primære opgaver: En udendørs skribent er ansvarlig for at skabe skriftligt indhold om udendørs emner, herunder jagt. De udfører research om deres tildelte emne, gennemfører interviews for at tilføje en eksperts mening til deres historie og kan gøre ting som at teste udstyr, tilmelde sig jagtgrupper eller rapportere om de bedste jægere i branchen eller nyheder inden for jagt, alt sammen for at fange interessen og opmærksomhed fra deres tilsigtede læserskare. Udendørsskribenter pitcherer også historier, gennemgår deres artikler for fejl og tastefejl og kan arbejde sammen med en grafisk designer for at udvikle supplerende indhold, der engagerer et publikum.

6. Fisker

National gennemsnitsløn: $66.864 om året

Primære opgaver: En fisker er ansvarlig for at bruge specifikke teknikker til at fange fisk til en række forskellige formål. De kan sælge fisk og andet havliv til akvarier eller forvandle deres fangst til lokkemad for sig selv, andre fiskere eller grejbutikkere. Fiskere bruger også en båd til at køre deres besætning til bedre områder for fiskeri, vedligeholde deres udstyr som net, stænger og lokker, og nogle fiskere går ind i vandet for at udføre deres arbejde, fisker i vegetation og bruger supplerende udstyr til at fange fisk.

7. Kommunikationschef

National gennemsnitsløn: $67.237 om året

Primære opgaver: En kommunikationschef er ansvarlig for at promovere deres virksomheds brand og tilbud til en tiltænkt målgruppe. De holder brandtonen og stemmen afstemt på tværs af flere kommunikationskanaler og laver ofte kommunikationsplaner for interne medarbejdere for at holde dem engageret i organisationen. Kommunikationsledere, der nyder at jage, kan arbejde for organisationer, der specialiserer sig i denne branche og skrive mediehistorier, booke medieinterviews og udvikle strategier til at øge brandbevidstheden.

8. Vildtbiolog

National gennemsnitsløn: $71.836 om året

Primære opgaver: En dyrelivsbiolog er ansvarlig for at studere vilde dyr for at finde ud af mere om, hvordan de interagerer med hinanden og deres miljø. De udfører forskning, gennemgår dyrs adfærd og søger detaljer om dyrenes levesteder og hvordan mennesker påvirker dyrepopulationens liv.

9. Udendørs videograf

National gennemsnitsløn: $73.981 om året

Primære opgaver: En udendørs videograf er ansvarlig for at optage indhold ved brug af videoudstyr. De optager videoer, udfører redigeringer på dem og distribuerer derefter videoen som anvist og afhængig af dens brug. Udendørs videografer kan specialisere sig i jagtvideoer og tage sig tid til at studere bevægelserne af de dyr, de skal have i deres videoer, så de kan forstå mere om, hvordan de bevæger sig, hvad de laver hver dag, og hvordan man kan få video af dem uden være en forstyrrelse.

10. Landforvalter

National gennemsnitsløn: $80.737 om året

Primære opgaver: En landforvalter er ansvarlig for at vedligeholde og udvikle landing, herunder de skove og andre miljøer, som jægerne måtte benytte. De overvåger brugen af ​​arealerne for at sikre, at alle på ejendommen følger eventuelle lovkrav eller regler og forbliver inden for overholdelse. Landforvaltere kan også indsende udviklingsplaner og finde på måder at beskytte de arealer, de administrerer, mod uautoriseret brug eller ugunstige vejrforhold.

10 yderligere stillinger i jagtbranchen

Udforsk disse andre karriereveje, du måske er interesseret i, hvis jagt er din passion:

  • Aktivitetsguide
  • Bueskydningsinstruktør
  • Udstyrskøber
  • Vildtfoged
  • Lobbyist
  • Marketing specialist
  • Produktudvikler
  • Ejendomsadministrator
  • Taxidermist
  • Wildlife Conservator

Tina Fabricius
Tina Fabricius Mange jobsøgende og dem, der netop er ved at opbygge deres karriere, ønsker at arbejde i en branche eller specifik stilling, der passer godt til deres interesser. Jo mere afstemt dine hobbyer er med, hvad du gør hver dag for at tjene til livets ophold, jo større sandsynlighed er der for, at du oplever øget arbejdsglæde, udfordrer dig selv kreativt og øger produktionen. Der er så mange hobbyer, som du kan bruge i din karriere, inklusive jagt. I denne artikel deler vi en liste over karrierer, du kan overveje, hvis du vil arbejde i jagtbranchen.