20 Job For Folk Med En Uddannelse I Sportskommunikation

20 Job For Folk Med En Uddannelse I Sportskommunikation

Hovedfag i sportskommunikation er et spændende og informativt valg på bacheloruddannelsen. Dine kurser vil sandsynligvis dække emner relateret til produktion, underholdning og sportsvirksomhed og ledelse, og mange uddannelser tilbyder brancheforbindelser, herunder praktikophold og netværksbegivenheder. Hvis du overvejer denne vej, undrer du dig måske over, hvilke typer job der er tilgængelige for folk, der tjener denne grad. I denne artikel beskriver vi 20 jobs for personer med sportskommunikationsgrader og giver tips til succes på dette område.

Hvad er sportskommunikation?

Sportskommunikation er en almindelig hovedfag for bachelorstuderende. Det indebærer undervisning i udsendelsesjournalistik, sportsunderholdning, videoproduktion og sport- og sportsledelse. Afhængigt af universitetet eller programmet, du vælger, kan dit studie også omfatte klasser om rapportering, marketing, annoncering, begivenhedsplanlægning og promovering. Folk, der opnår en associeret grad eller bachelorgrad i sportskommunikation, kan gå ind i en bred vifte af områder eller karrierer efter endt uddannelse.

Relateret: 108 kommunikationsjobtitler, du bør overveje

20 job for folk med sportskommunikationsuddannelser

De fleste karrierer for folk med en sportskommunikationsgrad er inden for sportsunderholdning, produktion, sportsskrivning eller markedsføring og reklame. Her er 20 job for folk med sportskommunikationsgrader på tværs af disse almindelige områder:

Sportsunderholdning

Her er en liste over tre kommunikationsjob, du bør overveje inden for sportsunderholdning:

1. Broadcaster

National gennemsnitsløn: $52.883 om året

Primære opgaver: En sportsudsender er en underholdningsprofessionel, der leverer play-by-play-kommentarer og analyser af sportsbegivenheder og spil. De arbejder jævnligt i tv, i onlinemedier og på radioprogrammer. Sports tv-selskaber er ofte tidligere spillere, tidligere trænere eller brancheeksperter. De primære opgaver for denne rolle omfatter forberedelse til dybdegående diskussioner og undersøgelse af spil, spillere, hold og statistik. De læser også fra manuskripter og interagerer med kommentatorer, særlige gæster og andre sportsannoncører.

Relateret: 9 Sports Broadcasting Jobs

2. Videospilsdesigner

National gennemsnitsløn: $64.786 om året

Primære opgaver: En sportsvideospildesigner er en virtuel historiefortæller. De hjælper med at skabe interaktive karakterer og forudsigende dialog. De samarbejder også med teammedlemmer for at bestemme spillets objekt, struktur og regler. For at være videospildesigner til sportsrelaterede spil skal en person have et indgående kendskab til sportshold, spillere og popkultur. De skal også være dygtige historiefortællere eller tekniske programmører.

3 . Manuskriptforfatter til radio og tv

National gennemsnitsløn: $71.290 om året ifølge Bureau of Labor and Statistics

Primære opgaver: Radio- og tv-manuskriptforfattere forbereder manuskripter til nyhedspersonligheder, tv-stationer, kommentatorer, trænere og spillere. Deres primære opgaver inkluderer at overholde tidsplaner, levere underholdende drillerier eller dialog og skrive manuskripter, der skal fremkalde specifikke følelsesmæssige reaktioner. De arbejder under vejledning af en redaktør og overholder regelmæssigt hurtige deadlines.

Produktion

Her er en liste over tre kommunikationsjob, du bør overveje i sportsproduktion:

1. Producer og instruktør

National gennemsnitsløn: $41.923 om året

Primære opgaver: Instruktører eller producer koordinerer live-udsendelsen af ​​sportsbegivenheder. De er kreative fagfolk, der fører tilsyn med finansiering, drift og større beslutninger for præ-produktion, produktion og post-produktion af sportsprogrammer. Deres opgaver kan omfatte organisering af underholdning, planlægning af reklamer og uddelegering af ansvar.

2. Videograf

National gennemsnitsløn: $76.214 om året

Primære opgaver: En videograf er en teknisk professionel, der filmer og optager produktioner. En sportsvideograf er en person, der filmer sportsbegivenheder og interviewer spillere. Deres primære opgaver omfatter at rejse til optagelsessteder, vedligeholde og reparere professionelt videoudstyr, sikre korrekte lys- og filmforhold og redigere optagelser.

3. Audiovisuel tekniker

National gennemsnitsløn: $80.841 om året

Primære opgaver: Audiovisuelle teknikere hjælper videografer med at filme og optage. De er ansvarlige for at placere og teste lyd- og videooptageudstyr. Under live-spil udstyrer audiovisuelle teknikere trænere, kommentatorer, reportere og spillere med mikrofoner, og de sørger for korrekt belysning og kameravinkler for at fange vigtige øjeblikke og begivenheder.

Markedsføring

Her er en liste over syv sportskommunikationsjob, du skal overveje i marketing:

1. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $33.000 om året

Primære opgaver: Planlæggere af sportsbegivenheder koordinerer med hold, spillere, facility managers og kommuner for at organisere forskellige aspekter af sportsbegivenheder. De arbejder for at sikre problemfri drift, spillersikkerhed, underholdningsværdi og optimal indtægtsgenerering. De er primære opgaver inkluderer at forbinde med leverandører, ledere og mediepersonale og designe projekter og overholde budgetplaner.

2. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $47.607 om året

Primære opgaver: En grafisk designer er en dygtig fagmand, der har evner inden for både kunst og teknologi. De skaber visuel grafik til sportshold og organisationer, og de arbejder på at skabe digitale billeder, videoelementer og motion graphics for visuelt at lokke sportsfans og seere.

Relateret: Visuel designer vs. grafisk designer: Understanding the Difference

3. PR-chef

National gennemsnitsløn: $57.662 om året

Primære opgaver: PR-chefer i sport arbejder for at opretholde relationer mellem sportshold, ledere, atleter og medier. De taler med journalister, tv-selskaber og andre medieprofessionelle, og deres arbejdsopgaver omfatter ofte at arrangere konferencer, lede eller screene interviewanmodninger og hjælpe atleter, trænere og atletiske ledere og udvikle et positivt offentligt image.

4. Annoncechef

National gennemsnitsløn: $60.897 om året

Primære opgaver: Annoncechefer designer marketingkampagner for at skabe brandbevidsthed, promovere begivenheder og generere omsætning. De arbejder for sportsfranchises, sportsligaer, professionelle hold og universitetshold. Deres arbejdsopgaver omfatter at koordinere med andre marketingmedarbejdere, organisere fokusgrupper, designe og gennemgå reklamemateriale og udvikle kreative kampagneideer.

Relateret: Hvad er forskellen mellem markedsføring og annoncering?

5. Brand manager

National gennemsnitsløn: $65.584 om året

Primære opgaver: Brand management i sport vedrører personlige eller professionelle brands for sportshold, atleter, trænere, universiteter og andre sportsrelaterede organisationer. De designer sociale mediekampagner, annoncer og andre kreative initiativer for at hjælpe med at udvikle optimal brandsynlighed. De har brug for et indgående kendskab til fans og seeres ønsker og behov, og de skal også have en omfattende forståelse af sport og sportskultur.

6. Sportspromoter

National gennemsnitsløn: $85.250 om året ifølge Bureau of Labor and Statistics

Primære opgaver: Sportspromotorer er marketingprofessionelle, der organiserer og planlægger aspekter af sportsbegivenheder vedrørende deltagelse, indtægtsprognoser, nichemarkeder for leverandører og spillestedslogistik. Promoters designer ofte marketingplaner og samarbejder med andre marketingmedarbejdere for at designe marketingdirektiver og kampagneinitiativer.

7. Sportsagent

National gennemsnitsløn: $102.300 om året ifølge Bureau of Labor and Statistics

Primære opgaver: En sportsagent er en person, der repræsenterer atleter og deres bedste interesser. De arbejder med at forhandle kontrakter, udvikle relationer med sponsorer og skabe et positivt offentligt image for atleter. Sportsagenter hjælper også regelmæssigt med at administrere spillernes økonomi og hjælper med at organisere en økonomisk plan for pensionering eller andre investeringer.

Relateret: Sådan bliver du sportsagent

Sportsskrivning

Her er en liste over fire kommunikationsjob, du bør overveje i sportsskrivning:

1. Blogger

National gennemsnitsløn: $36.422 om året

Primære pligter: En sportsblogger er en forfatter, der arbejder for en hjemmeside eller en publikation. De laver artikler, informationsartikler og meningsindslag om sportshold, sportsbegivenheder og spillere. Nogle gange arbejder sportsbloggere selvstændigt eller som freelanceskribenter, og andre gange arbejder de som en del af et team eller på kontraktbasis.

2. Sportsredaktør

National gennemsnitsløn: $38.266 om året

Primære opgaver: Sportsredaktører er dygtige lingvister og forfattere. De arbejder for at sikre den faktuelle og grammatiske nøjagtighed af artikler, nyheder, overskrifter og indhold på sociale medier til sportsrelateret indhold og applikationer. Sportsredaktører arbejder typisk under vejledning af en chefredaktør, og deres opgaver omfatter regelmæssigt at kommunikere med forfattere og gennemgå skriftligt materiale.

3. Sportsskribent

National gennemsnitsløn: $41.293 om året

Primære pligter: Sportsskribenter er journalister, der forsker i sportsrelateret information og interviewer sportsprofessionelle. De forbereder nyhedsartikler til udgivelse, og deres arbejdsopgaver omfatter research af opgaver, afholdelse af interviews, verificering af fakta, skrivning, redigering og overholdelse af strenge deadlines.

4. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $60.259 om året

Primære opgaver: Sociale mediespecialister for sportshold administrerer deres online tilstedeværelse. De er marketing- og reklameprofessionelle, der sikrer, at indholdet og kopien til sociale medier er i overensstemmelse med overordnede branddesigns og -planer. Deres arbejdsopgaver omfatter at udvikle kampagner, redigere billeder og skabe online og kopiere.

Intern kommunikation

Her er en liste over tre sportsjob, du skal overveje i intern kommunikation:

1. Intern kommunikationsspecialist

National gennemsnitsløn: $74.496 om året

Primære opgaver: Interne kommunikationsspecialister er forfattere og dygtige kommunikatører. De skriver indhold og kopierer til medarbejders e-mails, bulletiner og nyhedsbreve. De er også ansvarlige for at skrive og vise virksomhedsoplysninger på interne hjemmesider, eksterne hjemmesider og sociale medier. Deres primære funktion er at formidle information til medarbejderne.

2. Sportsstatistiker

National gennemsnitsløn: $98.665 om året

Primære opgaver: Statistikere er matematikere, der indsamler data og statistik. En sportsstatistiker analyserer professionelle sportsspil og indsamler og analyserer data vedrørende spillere, hold og andre sportsrelaterede variabler. De giver information til manuskriptforfattere, tv-stationer og producenter for at sikre, at kvalitetsinformation bliver givet til fans og seere.

3. UX designer

National gennemsnitsløn: $101.247 om året

Primære opgaver: UX-designere er professionelle, der arbejder for at forbedre brugeroplevelsen, som folk har, mens de interagerer med elektroniske webbaserede eller cloud-baserede produkter, tjenester eller systemer. Inden for sportskommunikation sikrer UX-designere, at de elektroniske tjenester og computersoftwareprogrammer, som producenter, teknikere, forfattere og andre sportsunderholdningsprofessionelle driver, er intuitive og designet med brugervenlighed i tankerne.

4 tips til at forberede sig til en sportskarriere

Her er fire tips til at forberede sig til en sportsrelateret karrierevej:

Søg praktikplads

Et praktikophold er en betalt eller ulønnet læringserfaring. De varer typisk mellem to måneder på et år. Du kan ansøge om et sportsrelateret praktikophold, mens du er i skole, eller når som helst du ønsker at få mere erfaring. At udvikle en karriere inden for sportskommunikation afhænger i høj grad af din erfaring, professionelle netværk, brugbare færdigheder og træningsevne. Et praktikophold kan være med til at styrke alle disse afgørende karriereaspekter.

Opdater dine profiler på sociale medier

Nogle gange kræver stillinger inden for sportskommunikation, at en person har en kundevendt rolle eller offentlig person. Af denne grund ser arbejdsgivere på en persons tilstedeværelse på sociale medier for at afgøre, om de passer godt til rollen eller virksomheden. Opdatering af din profil på sociale medier, så den afspejler dine færdigheder, interesse for sport og sportskommunikation – og sikring af, at dine opslag eller indhold er arbejdsegnet – kan være gavnligt for dine karriereresultater.

Studer forskellige sportsligaer

Når du søger sportsrelaterede kommunikationsstillinger, er kærlighed og indgående kendskab til sport et krav. Hvis du søger til en stilling som denne, er der stor sandsynlighed for, at du allerede har en dyb forståelse af et eller flere sportshold eller sportsligaer. Det er dog vigtigt at friske op på en række forskellige sportstyper og hold, da mange job inden for dette felt kræver, at folk kender fakta og statistik, der spænder over flere sportstyper, ligaer og hold.

Overvej at deltage i et certifikatprogram

Et certifikatprogram er en lærerig oplevelse, der fører til en specifik akkreditering eller certificering. Der er workshops, seminarer, kurser og uddannelser på kandidatniveau, der tilbyder certifikater i sportsrelateret forretning, kommunikation og marketing. At deltage i en workshop eller et program og opnå et certifikat viser din dedikation til læring og vækst, og det kan hjælpe med at adskille dig fra andre kandidater, når du søger et nyt job eller en ny rolle.

Eigil Clemmensen
Eigil Clemmensen Hovedfag i sportskommunikation er et spændende og informativt valg på bacheloruddannelsen. Dine kurser vil sandsynligvis dække emner relateret til produktion, underholdning og sportsvirksomhed og ledelse, og mange uddannelser tilbyder brancheforbindelser, herunder praktikophold og netværksbegivenheder. Hvis du overvejer denne vej, undrer du dig måske over, hvilke typer job der er tilgængelige for folk, der tjener denne grad. I denne artikel beskriver vi 20 jobs for personer med sportskommunikationsgrader og giver tips til succes på dette område.