20 Job, Der Betaler Over $300.000 Pr. år

20 Job, Der Betaler Over $300.000 Pr. år

At bestemme hvilken karriere du ønsker at forfølge involverer ofte en række faktorer og overvejelser. Når du vurderer forskellige karrieremuligheder og -veje, er en af ​​de faktorer, du sandsynligvis overvejer, lønskalaen for hver stilling. Højtlønnede karrierer er tilgængelige, selvom de fleste job, der betaler over $300K om året, kræver omfattende uddannelse og erfaring. I denne artikel diskuterer vi job, hvor topindtjenere inden for et felt tjener $300.000 om året eller mere.

Relateret: Job, der betaler godt

Hvilke job tjener $300.000 om året?

Nogle af de højest betalte job, der er tilgængelige for ansøgere, er i teknologi-, sundheds- og forretningsindustrien. Hvis du ønsker at tjene en høj løn, så se på nogle af de job, der betaler $300.000 om året til de bedste lønmodtagere.

1. Radiolog

National gennemsnitsløn: $59.771 om året

Topindtjenere : $383.297 om året i Brooklyn, NY

Primære opgaver: En radiolog er en læge, der har specialiseret sig i diagnosticering og behandling af forskellige sygdomme og skader ved brug af medicinske billedbehandlingsteknikker. Disse teknikker kan omfatte computertomografi (CT), røntgenstråler, nuklearmedicin, fusionsbilleddannelse, magnetisk resonansbilleddannelse (MRI), ultralyd og positronemissionstomografi (PET).

Relateret: Lær om at være radiolog

2. Administrerende direktør (CEO)

National gennemsnitsløn: $113.353 om året

Topindtjenere : $253.506 + $50.000 i overskudsdeling om året i San Jose, CA

Primære opgaver: En administrerende direktør er ansvarlig for at varetage de opgaver, der er forbundet med at drive en virksomhed. Administrerende direktører træffer forretningsbeslutninger og leder executive teamet, som kan omfatte en finansdirektør (CFO), chief operations officer (COO) og andre fagfolk på C-niveau. Administrerende direktører i store offentlige virksomheder får de højeste lønninger, og de fleste af disse personer arbejder sig op gennem andre stillinger.

Relateret: Lær om at være administrerende direktør

3. Økonomidirektør (CFO)

National gennemsnitsløn: $134.080 om året

Topindtjenere : $291.222 + $21.000 i overskudsdeling om året i Lake Forest, CA

Primære opgaver: En finansdirektør er ansvarlig for at styre en organisations økonomiske handlinger. De sporer pengestrømme, planlægger økonomien for virksomheden og analyserer finansielle styrker og svagheder for at komme med anbefalinger til korrigerende handlinger.

Relateret: Lær om at være CFO

4. Hovedsoftwarearkitekt

National gennemsnitsløn: $163.107 om året for den lignende rolle som hovedarkitekt

Topindtjenere : $305.743 om året i Cupertino, CA

Primære opgaver: De vigtigste softwarearkitekter er IT-professionelle på højt niveau, der administrerer design og udvikling af webapplikationer og software. De overvåger juniorarkitekters og teknikeres arbejde, sikrer, at teams gennemfører projekter til tiden og opfylder kundernes behov gennem hele processen. Hovedarkitekter kan udelukkende arbejde på interne projekter eller hjælpe eksterne kunder, og de håndterer ofte flere softwareprojekter på én gang.

5. Obstetrik og gynækologisk læge

National gennemsnitsløn: $170.962 om året

Topindtjenere: $300.000 i Pisgah, AL

Primære opgaver: En fødselslæge-gynækolog (OB-GYN) er en læge, der har specialiseret sig i kvindelig reproduktiv sundhed. De yder pleje til gravide kvinder, herunder under fødslen og fødslen, og kan udføre kirurgi for at føde en baby eller håndtere andre tilstande med de reproduktive organer.

Relateret: Lær om at være en OB-GYN

6. Akut læge

National gennemsnitsløn: $176.450 om året

Topindtjenere : $445.746 om året i Watertown, NY

Primære opgaver: En akutlæge arbejder på akutmodtagelsen på et hospital eller en klinik for at yde akut hjælp til syge eller tilskadekomne patienter. De skal træffe hurtige beslutninger og tage sig af en række tilstande, herunder bløddelsskader, hjertehændelser, bevidsthedstab og andre potentielt livstruende medicinske problemer.

7. Psykiater

National gennemsnitsløn: $220.409 om året

Topindtjenere : $336.427 om året i San Diego, CA

Primære opgaver: Psykiatere er specialiserede i mental sundhed, diagnosticering og behandling af tilstande og lidelser forbundet med menneskers mentale sundhed. De yder også behandling og rådgivning for misbrugsproblemer. En psykiater ordinerer ofte medicin til behandling af sygdomme og overvåger patienters langsigtede fremskridt gennem hele behandlingen.

Relateret: Lær om at være psykiater

8. Læge

National gennemsnitsløn: $233.135 om året

Topindtjenere : $354.230 om året i Modesto, CA

Primære opgaver: En læge kan specialisere sig i en række medicinske fokus afhængigt af deres færdigheder og interesser. Nogle af de højest betalte læger er opført separat, men en læge inden for ethvert speciale kan øge deres indtjeningspotentiale, efterhånden som de får mere erfaring. Det område, hvor en læge praktiserer medicin, påvirker også deres indtjeningspotentiale, da visse regioner og områder har større efterspørgsel efter læger.

Relateret: Tjen om at være læge

9. Tandlæge

National gennemsnitsløn: $237.826 om året

Topindtjenere : $313.164 om året i Camden, NJ

Primære opgaver: En tandlæge praktiserer i mundpleje og behandler tandproblemer, der inkluderer problemer med tænder og tandkød. De diagnosticerer og behandler mundsygdomme, udfylder hulrum, reparerer og fjerner beskadigede tænder og udfører mindre orale kirurgiske indgreb.

Relateret: Lær om at være tandlæge

10. Ortodontist

National gennemsnitsløn: $241.554 om året

Topindtjenere: $300.000 om året i Santa Rosa, CA

Primære opgaver: En ortodontist er ansvarlig for at håndtere medicinske tilstande relateret til ansigtsvækst og tandudvikling. De diagnosticerer og yder behandling for skævheder i kæben, overbid og underbid og skæve tænder.

Relateret: Lær om at være ortodontist

11. [ Onkolog ](https://www.Bonjoures.com/q-Oncologist-jobs.html)

National gennemsnitsløn: $266.196 om året

Topindtjenere : $451.327 om året i Atlanta, GA

Primære opgaver: En onkolog er en læge, der diagnosticerer og behandler kræft. Feltet omfatter tre hovedområder, som er kirurgisk, medicinsk og stråling. Medicinske onkologer fokuserer på medicinske behandlinger for kræft, såsom immunterapi eller målrettet terapi, mens stråleonkologer administrerer og administrerer strålebehandlinger. Kirurgiske onkologer udfører kirurgi for at fjerne kræftceller fra kroppen.

Relateret: Lær om at være onkolog

12. Ortopædkirurg

National gennemsnitsløn: $267.501 om året baseret på den lignende rolle som kirurg

Topindtjenere : $370.731 om året i Jacksonville, FL

Primære opgaver: En ortopædkirurg diagnosticerer og behandler tilstande relateret til muskuloskeletale systemet, herunder knogler, led, nerver, sener, muskler og ledbånd. De rådfører sig med patienter for at diagnosticere medicinske tilstande og bestemme den bedste behandlingsmulighed, som kan være operation. Hvis operation er nødvendig, kan kirurgen udføre proceduren. Almindelige procedurer omfatter knogletransplantation, intern fiksering med plader og skruer og stabilisering af skader.

Relateret: Lær om at være ortopædkirurg

13. Hospitalist

National gennemsnitsløn: $269.108 om året

Topindtjenere : $393.430 om året i Wellsville, NY

Primære opgaver: Hospitalister er læger, der yder pleje til patienter på hospitalet. De arbejder sammen med et team af medicinske fagfolk for at diagnosticere og behandle patienter på et hospital. De går rundt for at mødes med patienter og familier, bestiller test, evaluere resultater, ordinere behandlinger og give instruktioner til hjemmepleje, når patienten er udskrevet.

14. Plastikkirurg

National gennemsnitsløn: $285.927 om året

Topindtjenere : $466.625 i Minneapolis, MN

Primære opgaver: En plastikkirurg udfører rekonstruktiv eller kosmetisk kirurgi for at genoprette form og funktion eller ændre udseendet eller formen af ​​den menneskelige krop. Nogle specialiserer sig i visse procedurer, mens andre giver en række kirurgiske behandlingsmuligheder for forskellige tilstande og bekymringer.

Relateret: Lær om at være plastikkirurg

15. Hudlæge

National gennemsnitsløn: $286.002 om året

Topindtjenere : $393.003 om året i Reading, PA

Primære opgaver: En hudlæge er specialiseret i diagnosticering og behandling af forskellige hud-, hår- og neglelidelser. De mødes med patienter, evaluerer tilstanden og ordinerer medicin eller specifikke behandlingsplaner for at helbrede eller lindre tilstanden. Nogle sygdomme, som hudlæger kan identificere omfatter eksem, psoriasis, svær acne og hudkræft.

Relateret: Lær om at være hudlæge

16. Urolog

National gennemsnitsløn: $320.353 om året

Topindtjenere: $425.000 om året i Alexandria, MN

Primære opgaver: Urologer undersøger, diagnosticerer og behandler tilstande og lidelser i genitourinære kanaler og organer. De er ansvarlige for at gennemgå patienter og dokumentere tilstande, bestille, udføre og fortolke diagnostiske tests, udføre operationer og andre procedurer og bruge specialudstyr.

Relateret: Lær om at være urolog

17. Neurokirurg

National gennemsnitsløn: $324.691 om året

Topindtjenere: Data er ikke tilgængelige

Primære opgaver: En neurokirurg diagnosticerer og behandler tilstande i hjernen, nervesystemet og rygsøjlen gennem både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlingsmuligheder. De kan behandle hjerne- og spinaltumorer, slagtilfælde, cerebrale aneurismer, hjerneblødninger, skader på hoved, nakke eller rygsøjle, anfald, neurologiske lidelser, kroniske smerter og langvarige rygsygdomme.

Relateret: Lær om at være neurokirurg

18. Hjerte-thoraxkirurg

National gennemsnitsløn: $332.745 om året

Topindtjenere : $448.578 i Abilene, TX

Primære opgaver: En kardiothoraxkirurg opererer på de organer, der er placeret inde i kardiothorax (bryst)hulen, herunder lungerne og hjertet. Ud over at udføre kirurgi, diagnosticerer og behandler kardiotorakale kirurger tilstande og sygdomme i disse organer.

19. [ Anæsthesiologist ](https://www.Bonjoures.com/q-anesthesiologist-jobs.html)

National gennemsnitsløn: $376.724 om året

Topindtjenere : $476.959 om året i Cincinnati, OH

Primære opgaver: En anæstesilæge er en læge, der evaluerer, overvåger og overvåger patientbehandling før, under og efter operationen. De har specialiseret sig i smertebehandling, anæstesiadministration og intensivmedicin. De fleste anæstesilæger arbejder på operationsstuer for at sikre sikkerheden for patienter, der gennemgår operation, og overvåger deres vitale tegn og reaktioner på den medicin, der administreres, og de procedurer, der udføres.

Relateret: Lær om at være anæstesiolog

20. Karkirurg

National gennemsnitsløn: $461.997 om året

Topindtjenere : $467.156 i Columbia, SC

Primære opgaver: Karkirurger udfører kirurgi på arterierne og venerne i den menneskelige krop. Disse medicinske fagfolk diagnosticerer og behandler også sygdomme i arterierne og venerne. De interagerer med patienter, laver behandlingsplaner, bestiller og fortolker diagnostiske tests og træffer ofte kritiske beslutninger, når de opererer og behandler patienter.

Relateret: Lær om at være karkirurg

Esben Jepsen
Esben Jepsen At bestemme hvilken karriere du ønsker at forfølge involverer ofte en række faktorer og overvejelser. Når du vurderer forskellige karrieremuligheder og -veje, er en af de faktorer, du sandsynligvis overvejer, lønskalaen for hver stilling. Højtlønnede karrierer er tilgængelige, selvom de fleste job, der betaler over $300K om året, kræver omfattende uddannelse og erfaring. I denne artikel diskuterer vi job, hvor topindtjenere inden for et felt tjener $300.000 om året eller mere.