20 Job, Der Betaler $100.000 Om året Uden En Grad

Du ved det måske ikke, men der er faktisk flere karrieremuligheder tilgængelige, der betaler sekscifrede lønninger og ikke kræver en bachelorgrad. I disse roller værdsættes praktisk erfaring mere end formel videregående uddannelse. Nedenfor lister vi 20 job, der betaler $100.000 (eller mere), som ikke kræver en fireårig uddannelse, deres jobbeskrivelser og gennemsnitlige lønninger for at hjælpe dig med at beslutte, om disse roller er rigtige for dig.

20 job, der betaler 100.000 om året uden en uddannelse

Mens mange personer, der forfølger disse stillinger, har grader, er det ikke en obligatorisk komponent for at opnå en af ​​disse karrierer. Det er dog vigtigt at huske på, at flere af disse stillinger kræver flere års erfaring og uddannelse. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på hvert lønlink nedenfor:

1. Seniorkonsulent

National gennemsnitsløn: $96.952 om året

Primære opgaver: Ledelseskonsulenter, også kaldet ledelsesanalytikere, er fagfolk, der arbejder for at forbedre en virksomheds samlede effektivitet. De kan rådgive ledere og andre tilsynsførende om, hvordan man mere effektivt kan drive en organisation for at øge rentabiliteten og reducere omkostningerne. De fleste seniorkonsulenter har en bachelorgrad, men nogle virksomheder vil ansætte ledelseskonsulenter, som har stor erfaring på området uden nogen grad.

Relateret: Lær om at være konsulent

2. Senior webudvikler

National gennemsnitsløn: $98.811 om året (med et gennemsnit på $5.000 i bonusser om året)

Primære opgaver: Webudviklere er ansvarlige for at bygge og ændre alle typer hjemmesider. De kan kode, designe og layoute et websted på en måde, der opfylder kundens eller virksomhedens krav. Webudviklere arbejder typisk som et team med webdesignere og programmører for at producere hjemmesider.

Relateret: Lær om at være webudvikler

3. Risikomanager

National gennemsnitsløn: $100.759 om året

Primære opgaver: En risikomanager er en professionel, der er ansvarlig for at planlægge, udvikle og implementere risikostrategier i en virksomhed. Risikomanagere identificerer og kontrollerer forskellige potentielle farer, der kan påvirke en virksomhed negativt. De adresserer og løser også risikorelaterede situationer, der allerede har fundet sted. Fælles færdigheder, der er nødvendige for at være en succesfuld risikomanager, omfatter et skarpt øje for detaljer, forskningsfærdigheder, kommunikationsevner og problemløsningsevner. Videregående uddannelse er ikke obligatorisk for denne stilling, men kravene vil variere fra virksomhed til virksomhed.

4. Salgsdirektør

National gennemsnitsløn: $101.132 om året

Primære opgaver: En salgsdirektør spiller en væsentlig rolle i at hjælpe en virksomhed med at forbedre dens samlede salg og omsætning. De kan føre tilsyn med ansættelsen og uddannelsen af ​​nye salgsrepræsentanter, udtænke strategier for lancering af nye produkter eller tjenester, sikre, at kundeservicestandarder overholdes og holde salgspersonalet motiveret. Vigtige færdigheder for salgsdirektører omfatter forhandlingsevner, kommunikationsevner og lederevner. En grad kræves typisk ikke for at være salgsdirektør; dog er flere års erfaring med salg, samt en dokumenteret track record, ofte at foretrække til overvejelse for denne stilling.

Relateret: Lær om at være salgsdirektør

5. Senior account manager

National gennemsnitsløn: $101.855 om året

Primære opgaver: Senior account managers er generelt ansvarlige for at administrere konti såvel som et team af account managers. De arbejder på at opbygge relationer med kunder, udvikle kontostyringsstrategier og identificere måder at vokse kundekonti på.

6. Udviklingsdirektør

National gennemsnitsløn: $101.976 om året

Primære opgaver: En udviklingsdirektørs rolle er at skabe og implementere strategier for at rejse finansiering til deres organisation. De arbejder oftest for nonprofitorganisationer og virksomheder, men kan også arbejde for andre typer virksomheder. Udviklingsdirektører kan også hjælpe med at udtænke andre monetære relaterede strategier med medarbejdere på ledelsesniveau i organisationer.

7. Driftsdirektør

National gennemsnitsløn: $102.753 om året

Primære opgaver: En driftsdirektør er typisk ansvarlig for at føre tilsyn med den daglige drift af en virksomhed. Deres ansvar kan omfatte at sætte strategiske mål, overvåge teams, regelmæssigt evaluere forretningsprocesser for at sikre effektivitet og overvåge budgetter. Disse fagfolk har typisk flere års erfaring som direktør for operationer af tilsvarende såvel som stærke organisatoriske færdigheder, lederevner og kommunikationsevner.

Relateret: Lær om at være Chief Operating Officer

8. Account Executive

National gennemsnitsløn: $103.391 om året

Primære opgaver: Kontochefer kan arbejde i flere brancher med den primære rolle at hjælpe med at vokse en organisations kundebase ved at finde og fremme relationer med potentielle kunder. Disse fagfolk kan administrere flere konti i en virksomhed og overvåge og vedligeholde de produkter og tjenester, som kunden køber.

Relateret: Lær om at være Account Executive

9. Produktchef

National gennemsnitsløn: $104.001 om året

Primære opgaver: En produktchef er en professionel, der fører tilsyn med udviklingen af ​​produkter for en virksomhed. En produktchef kan udvikle og implementere den forretningsstrategi, der driver produktudviklingsprocessen, samt styre lanceringen af ​​produktets funktioner. Produktledere arbejder ofte sammen med et team af andre fagfolk for at udvikle et produkt, som kan omfatte softwareingeniører og designere. Selvom videregående uddannelse ikke altid er påkrævet, er der ofte behov for flere års erfaring med produktudvikling for at opnå en stilling som produktchef.

Relateret: Lær om at være produktmarketingchef

10. Sikkerhedsdirektør

National gennemsnitsløn: $106.222 om året

Primære opgaver: Denne fagmand er ansvarlig for alle aspekter af sikkerhed for en virksomhed. Sikkerhedsdirektørens fælles opgaver omfatter at føre tilsyn med og implementere forskellige sikkerhedsstrategier; at sikre, at alle lokale, statslige og føderale love overholdes, og ansættelse og uddannelse af sikkerhedspersonale. Mens mange personer, der forfølger direktør for sikkerhedsstillinger, har en bachelorgrad, begynder nogle mennesker simpelthen at arbejde i en sikkerhedsstilling på begynderniveau og arbejder sig op til direktør.

Relateret: Lær om at være sikkerhedsofficer

11. Computernetværksarkitekt

National gennemsnitsløn: $119.774 om året

Primære opgaver: En computernetværksarkitekt er en person, der designer og bygger data relateret til både små og store kommunikationsnetværk. De arbejder ofte tæt sammen med medarbejdere på ledelsesniveau for at afgøre, hvor der er behov for netværk i en organisation. Computernetværksarkitekter kan også bestemme, hvilket netværksrelateret udstyr, der skal implementeres i en virksomhed, undersøge ny netværksteknologi og præsentere netværksplaner for organisationsledere. De fleste stillinger kræver, at enkeltpersoner har en bachelorgrad, dog kan nogle virksomheder ansætte folk, der har stor erfaring med computernetværk uden en uddannelse.

12. Pilot

National gennemsnitsløn: $114.187 om året

Primære opgaver: Piloter er ansvarlige for at navigere og flyve fly, såsom helikoptere og flyvemaskiner. Der findes flere typer piloter, herunder militærpiloter, flyselskabspiloter og kommercielle piloter. Pligterne for en pilot vil afhænge af den branche, de arbejder i, men de fleste piloter transporterer gods eller mennesker, flyver fly af kommercielle årsager eller arbejder med militæret. De fleste individer begynder deres pilotkarriere som kommercielle piloter, hvilket kun kræver et gymnasieeksamen og et kommercielt pilotcertifikat. Efter at have erhvervet erfaring kan en pilot vælge at forfølge en karriere som flyselskabspilot eller en anden type pilot.

13. Senior salgschef

National gennemsnitsløn: $114.518 om året

Primære opgaver: Salgschefer har til opgave at finde nye salgsmuligheder gennem forskellige metoder, herunder cold calling og netværk. De kan oprette og afholde møder med potentielle og nuværende kunder, levere præsentationer om nye produkter og tjenester og forhandle og lukke aftaler. Seniorsalgschefer overvåger typisk alle aktiviteter i et team af salgschefer og skal have flere års erfaring inden for salgsbranchen.

14. Informationssystemansvarlig

National gennemsnitsløn: $115.397 om året

Primære opgaver: En informationssystemchef er ansvarlig for at overvåge og implementere informationsteknologi (IT) i en virksomhed. De kan arbejde sammen med et team af it-professionelle om at udvikle og integrere nye it-systemer eller opdatere eksisterende systemer. Informationssystemadministratorer kan også stå for it-installationer, vedligeholdelse og opgraderinger. Mens de fleste informationssystemadministratorer har en grad i datalogi eller et relateret område, kan nogle virksomheder tillade, at omfattende erfaring og ekspertise er tilstrækkelig til denne stilling.

15. Senior IT-chef

National gennemsnitsløn: $117.573 om året

Primære opgaver: En informationsteknologi (IT) leder er en professionel, der overvåger, planlægger og implementerer computerrelaterede aktiviteter og strategier i en organisation. En it-chef kan bestemme en virksomheds computerrelaterede behov og præsentere deres resultater om ny teknologi for ledelsen. De kan også styre et team af andre it-professionelle i en virksomhed.

Relateret: Lær om at være IT-chef

16. Senior ejendomsforvalter

National gennemsnitsløn: $131.742 om året

Primære opgaver: Ejendomsforvaltere er ansvarlige for at føre tilsyn med den daglige drift af en ejendom, såsom et lejlighedskompleks eller en erhvervsbygning. De administrerer typisk vedligeholdelsesteams, sikrer, at der betales husleje og udfylder ledige stillinger. For at blive senior ejendomsmægler skal du typisk få erfaring i entry-level-stillinger og arbejde dig op.

17. Datavarehusarkitekt

National gennemsnitsløn: $135.425 om året

Primære opgaver: Mens de fleste datavarehusarkitekter har bachelorgrader eller højere, har nogle personer ikke en videregående uddannelse og udmærker sig i denne stilling. De fleste mennesker, der bliver datavarehusarkitekter, begynder som en entry-level udvikler eller relateret stilling. Års erfaring og en forpligtelse til at finpudse håndværket er nødvendige for at opnå denne karrieretitel. Disse fagfolk er ansvarlige for at skabe designvarehusløsninger og hjælpe virksomheder med at implementere dem.

18. Teknisk programleder

National gennemsnitsløn: $152.873 om året

Primære opgaver: En teknisk programleder er en professionel, der fører tilsyn med forskellige typer tekniske projekter for en virksomhed. Mens hver branche og virksomhed vil variere med hensyn til det nøjagtige ansvar for en teknisk programleder, deltager mange ledere i produktudvikling, programledelse, designteamledelse og løsning af tekniske problemer. Nøglefærdigheder, der er nødvendige for at være en god teknisk programleder, omfatter tidsstyringsevner, problemløsningsevner, kommunikationsevner og organisatoriske færdigheder.

Læs mere: Lær om at være programleder

19. Senior engagement manager

National gennemsnitsløn: $172.323 om året

Primære opgaver: En engagement manager er en person, der er ansvarlig for at opbygge og fremme relationer med kunder, efter at de har underskrevet kontrakter med en virksomhed. De kan levere virksomhedens ressourcer til kunden, udføre fakturering og fakturering for kunder og arbejde sammen med salgsteamet og andet personale for at sikre, at kundernes forventninger bliver opfyldt.

20. Ejer operatør chauffør

National gennemsnitsløn: $220.244 om året

Primære opgaver: En ejer-operatør-chauffør er en person, der ejer deres egen lastbil eller lastbilvirksomhed. De kan udleje deres tjenester eller lastbiler til virksomheder eller enkeltpersoner, der skal transportere varer, eller de kan drive deres virksomhed under deres egen kommando. Disse personer har ofte flere års erfaring med at køre for andre virksomheder, dog er dette ikke et krav. Folk, der ønsker at forfølge denne karriere og operere under deres egen myndighed, vil højst sandsynligt have behov for at få et Department of Transportation og Motor Carrier registreringsnummer for deres virksomhed.

Gregers Mørch
Gregers Mørch Du ved det måske ikke, men der er faktisk flere karrieremuligheder tilgængelige, der betaler sekscifrede lønninger og ikke kræver en bachelorgrad. I disse roller værdsættes praktisk erfaring mere end formel videregående uddannelse. Nedenfor lister vi 20 job, der betaler $100.000 (eller mere), som ikke kræver en fireårig uddannelse, deres jobbeskrivelser og gennemsnitlige lønninger for at hjælpe dig med at beslutte, om disse roller er rigtige for dig.