20 Højtlønnede Psykologjob

20 Højtlønnede Psykologjob

Ikke alene giver en psykologikarriere dig mulighed for at hjælpe andre, men den kommer også med en givende løn. Fra terapeuter til skolerådgivere er der flere højtlønnede job at overveje. Når du kender de muligheder, der er tilgængelige for dig, kan det hjælpe dig med at finpudse din jobsøgning og sikre, at du kommer ind i den stilling, du vælger. I denne artikel skitserer vi fordelene ved et psykologjob og giver dig en liste over 20 af de bedst betalte psykologjob, deres nationale gennemsnitlige lønninger og primære opgaver.

Relateret: 15 Top Psychology Degree Jobs

Hvad er fordelene ved at få et psykologjob?

Når du går ind i psykologiområdet, præsenteres du for flere fordele. At forstå disse fordele kan hjælpe dig med at afgøre, om denne branche er den rigtige for dig. Her er nogle fordele, du kan drage fordel af med et job inden for dette felt:

  • Hjælp andre: Som psykolog hjælper du flere mennesker med at forbedre deres livskvalitet. Dette inkluderer at hjælpe dem gennem psykiske lidelser, adfærdsproblemer, handicap og følelsesmæssige kampe. At vide, at du var den, der hjalp dem gennem deres udfordringer, kan hjælpe dig med at finde dit formål med livet.

  • Mulighed for selvstændig virksomhed: Med en karriere inden for psykologi har du mulighed for at åbne din egen private praksis. Dette er fantastisk for psykologer, der ønsker at opleve iværksætteri og have en fleksibel arbejdstid.

  • Højt indtjeningspotentiale: Uanset om du arbejder deltid eller fuld tid, er psykologiområdet en lukrativ karriere for enhver person. Den nationale gennemsnitlige løn for en generel psykolog er $99.655 om året.

Relateret: Sådan bliver du psykolog

20 højtlønnede psykologjob

Hvis du overvejer at gå ind på psykologiområdet, er her 20 af de bedst betalte psykologjob at vælge imellem. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på lønlinket for hver stillingsbetegnelse nedenfor:

1. Rådgiver

National gennemsnitsløn: $1.914 pr. måned

Primære pligter: Rådgivere bruger en række forskellige metoder til at hjælpe folk med at håndtere og håndtere problemer vedrørende mental og følelsesmæssig sundhed. De lytter til deres patienter, laver en behandlingsplan og hjælper med at guide dem til et bedre helbred. Rådgivere arbejder i forskellige miljøer, herunder hospitaler og skoler.

2. Skolerådgiver

National gennemsnitsløn: $12,96 i timen

Primære opgaver: Skolevejledere hjælper eleverne med at håndtere følelsesmæssige, sociale og mentale problemer relateret til den akademiske verden. De hjælper dem med at behandle deres følelser og bekymringer. Skolerådgivere hjælper også studerende med college-ansøgninger og stipendier.

Relateret: Lær om at være skolerådgiver

3. Interventionsspecialist

National gennemsnitsløn: $17,34 i timen

Primære opgaver: Interventionsspecialister arbejder for at uddanne akademisk kæmpende studerende ved at give dem specialiseret træning inden for visse fagområder. De vurderer elever, overvåger deres fremskridt, samarbejder med lærere og rektorer og bruger data til at hjælpe med at forbedre deres elevers forståelse.

4. Adfærdsspecialist

National gennemsnitsløn: $18,02 i timen

Primære pligter: Adfærdsspecialister evaluerer en elevs problemer, når de relaterer til adfærd og følelser. De bruger data til at lave en adfærdsplan og samarbejder med lærere, rådgivere og psykologer for at bestemme den bedste fremgangsmåde.

5. Adfærdsterapeut

National gennemsnitsløn: $19,43 i timen

Primære opgaver: Adfærdsterapeuter diagnosticerer adfærdsforstyrrelser, udvikler behandlingsplaner og hjælper deres patienter med at forbedre og udvikle deres færdigheder. De kommunikerer også deres resultater med deres patienters familier.

Relateret: Lær om at være adfærdsterapeut

6. Karriererådgiver

National gennemsnitsløn: $44.108 om året

Primære opgaver: Karriererådgivere hjælper enkeltpersoner med at finde det bedst egnede job for dem. De giver folk egnetheds- og præstationsprøver, der evaluerer deres færdigheder, interesser og evner. Karriererådgivere tager også hensyn til deres uddannelse og erfaring.

7. Rusmiddelrådgiver

National gennemsnitsløn: $45.481 om året

Primære opgaver: Stofmisbrugsrådgivere hjælper personer, der lider af stofmisbrug. De lytter til dem, hjælper dem med at klare deres kampe og udarbejder en behandlingsplan.

8. Psykiatrisk tekniker

National gennemsnitsløn: $23,66 i timen

Primære opgaver: Psykiatriske teknikere yder omsorg til personer, der har psykiske lidelser og handicap. Når de arbejder i et sundhedsmiljø, observerer og kommunikerer de med deres patienter for at hjælpe dem med bedre at forstå, hvad de går igennem.

9. Vejleder

National gennemsnitsløn: $50.703 om året

Primære opgaver: Vejledere hjælper eleverne med deres faglige og sociale kompetenceudvikling. De observerer, hvordan de præsterer i klasseværelset og hjælper dem med at realisere deres mål.

Relateret: Lær om at være vejleder

10. Specialpædagog

National gennemsnitsløn: $51.162 om året

Primære opgaver: Speciallærere underviser elever, der beskæftiger sig med en række forskellige handicap. Disse handicap kan være mentale, følelsesmæssige, fysiske eller relateret til læring. De laver lektionsplaner, der imødekommer deres særlige behov.

Relateret: Lær om at være specialpædagog

11. Familieterapeut

National gennemsnitsløn: $53.525 om året

Primære opgaver: Familieterapeuter hjælper familiemedlemmer med problemer relateret til familie eller ægteskab. De mødes med mennesker i en gruppe eller individuelle omgivelser. Ud fra de problemstillinger, de finder, yder de vejledning og mægling.

12. Socialdirektør

National gennemsnitsløn: $58.130 om året

Primære opgaver: Denne profession fører tilsyn med en afdeling for sociale tjenester og hjælper med at udtænke tjenester og programmer til gavn for forskellige individer. I bund og grund er de socialrådgivere, der har påtaget sig en ledelsesrolle. En socialdirektør udfører også patientvurderinger og hjælper dem med at tilpasse sig nye forhold og situationer.

13. Autoriseret professionel rådgiver

National gennemsnitsløn: $67.108 om året

Primære opgaver: Autoriserede professionelle rådgivere er professionelle, der hjælper mennesker med psykiske problemer. De hjælper patienter med flere problemer, herunder psykologiske og følelsesmæssige problemer. Autoriserede professionelle rådgivere kan også påtage sig et speciale.

14. Klinisk vejleder

National gennemsnitsløn: $68.141 om året

Primære opgaver: Kliniske supervisorer opretter klientbehandlingsplaner baseret på deres vurdering af kliniske journaler. De ser over sagsbehandlingen, kredser medarbejderspørgsmål og arbejder for at opretholde et sundt forhold mellem ledere og medarbejdere.

15. Skolepsykolog

National gennemsnitsløn: $69.979 om året

Primære opgaver: Skolepsykologer arbejder med børn og unge. De lytter til elevernes bekymringer og problemer, når de forholder sig til akademikere eller sociale interaktioner. På baggrund af deres samtaler hjælper de eleverne med at klare de problemer, de står over for.

16. Autoriseret klinisk socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $40,82 i timen

Primære opgaver: Autoriserede kliniske socialrådgivere udvikler behandlingsplaner for deres klienter baseret på deres observationer og klientens behov. De diagnosticerer også adskillige adfærdsmæssige, følelsesmæssige og psykologiske lidelser for at skabe en mere gavnlig behandlingsplan.

17. Psykiatrisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $41,93 i timen

Primære opgaver: Psykiatriske sygeplejersker arbejder i et sundhedsmiljø og hjælper med at udarbejde patientbehandlingsplaner. De kommunikerer også med patienternes familier for at hjælpe dem med bedre at forstå en patients behov og kampe.

18. Klinisk psykolog

National gennemsnitsløn: $96.970 om året

Primære opgaver: Kliniske psykologer diagnosticerer en række forskellige patientlidelser og udarbejder behandlingsplaner for at hjælpe dem. De observerer deres klienter, gennemfører interviews og udfører tests for at fastslå patienters psykiske problemer.

Relateret: Lær om at være en klinisk psykolog

19. Psykiatrisk-psykisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $123.492 om året

Primære opgaver: Denne type sygeplejerske diagnosticerer patienter med psykiske lidelser og ordinerer medicin baseret på deres resultater. Nogle lidelser, de diagnosticerer, omfatter ADHD og angst. De giver også psykoterapi efter behov.

20. Psykiater

National gennemsnitsløn: $217.747 om året

Primære opgaver: Psykiatere gennemgår patientdata og tests for at diagnosticere deres patienters psykiske lidelser. Baseret på deres analyse giver de patienter psykoterapeutiske behandlinger eller medicin til at behandle disse lidelser.

Relateret: Lær om at være psykiater

Alex Holst
Alex Holst Ikke alene giver en psykologikarriere dig mulighed for at hjælpe andre, men den kommer også med en givende løn. Fra terapeuter til skolerådgivere er der flere højtlønnede job at overveje. Når du kender de muligheder, der er tilgængelige for dig, kan det hjælpe dig med at finpudse din jobsøgning og sikre, at du kommer ind i den stilling, du vælger. I denne artikel skitserer vi fordelene ved et psykologjob og giver dig en liste over 20 af de bedst betalte psykologjob, deres nationale gennemsnitlige lønninger og primære opgaver.