20 Gennemsnitlige Lønninger For En CRNA

20 Gennemsnitlige Lønninger For En CRNA

Hvis du er interesseret i at blive sygeplejerske og administrere anæstesi, kan du overveje at blive en certificeret registreret anæstesiplejerske (CRNA). Selvom dine daglige opgaver kan virke skræmmende, spiller dine forskellige ansvarsområder en afgørende rolle på operationsstuen. På grund af disse vigtige pligter modtager CRNA'er højtbetalende kompensation fra deres arbejdsgivere. I denne artikel vil vi definere rollen for en CRNA, den gennemsnitlige CRNA-løn efter stat, og hvad du kan gøre for at hjælpe med at øge din årlige løn som en CRNA.

Relateret: Lær om at være en registreret sygeplejerske (RN)

Hvad er et CRNA?

En CRNA er en avanceret læge, der administrerer anæstesi til en række patienter til forskellige operationer og medicinske procedurer. De spiller en afgørende rolle på operationsstuen. CRNA'er samarbejder med flere andre medicinske fagfolk, herunder kirurger, tandlæger, fodterapeuter og anæstesiologer. De arbejder på forskellige faciliteter, herunder hospitaler, ambulatorier, tandlægekontorer, plastikkirurgers kontorer, arbejds- og fødeafdelinger, fodterapeuter og mere.

Hvad gør et CRNA?

Et CRNA har mange avancerede ansvarsområder centreret omkring anæstetika. Sammen med administration af anæstesi til patienter har CRNA'er til opgave flere andre opgaver. Disse kan omfatte følgende:

 • Administrer anæstesi til patienter under operationer og procedurer
 • Give smertebehandling
 • Overvåg postoperativ patientopsving
 • Giv patientpleje før, under og efter anæstesi
 • Uddan patienter og deres familier om bivirkninger af anæstesi
 • Overvåg patienternes velbefindende under operationer og medicinske procedurer
 • Udfør spinal, epidural eller nerveblokering

Gennemsnitlig CRNA-løn

Den nationale gennemsnitlige løn for en CRNA er $185.099 om året. Lønnen for denne stilling kan svinge alt fra $43.000 om året til $425.000. (For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på lønlinket.) Det er også vigtigt at huske på, at din årsløn ikke kun afhænger af din erfaring og ekspertise, men også af din placering. CRNA'er kan også modtage et gennemsnit på $27.000 om året i overtidsbetaling.

Relateret: 10 bedst betalte sygeplejejob

Lønninger efter stat

Den løn, du vil modtage som CRNA, afhænger i høj grad af din placering. Dette skyldes, at CRNA'er har en tendens til at være i højere efterspørgsel i mere befolkede byer og stater. Lønningerne nedenfor blev udfyldt ved hjælp af statsspecifikke data fra Bonjoures Salaries. Her er 20 af de forskellige lønninger, efter stat, som du kan forvente som CRNA:

 1. South Carolina: $104.900 om året
 2. Alabama: $121.952 om året
 3. South Dakota: $140.342 om året
 4. Louisiana: $144.906 om året
 5. Massachusetts: $163.116 om året
 6. West Virginia: $164.610 om året
 7. Pennsylvania: $167.606 om året
 8. Virginia: $168.089 om året
 9. Ohio: $177.912 om året
 10. North Carolina: $179.078 om året
 11. Missouri: $189.283 om året
 12. Texas: $195.444 om året
 13. Nebraska: $199.207 om året
 14. Californien: $200.232 om året
 15. Wyoming: $201.756 om året
 16. New Mexico: $205.724 om året
 17. Indiana: $208.771 om året
 18. Maine: $208.929 om året
 19. Arkansas: $218.779 om året
 20. Florida: $262.191 om året

Tips til at øge din CRNA-løn

Her er nogle tips til at øge din løn som CRNA:

 • Arbejde nathold eller i weekender. De fleste foretrækker at arbejde om dagen og en typisk arbejdsuge. Hvis du tilbyder at tage arbejde om natten eller i weekenden, kan din arbejdsgiver tilbyde dig en højere løn.

 • Bliv rejsende sygeplejerske. En anden måde at øge din løn som CRNA er at blive en rejsende sygeplejerske.

 • Opdater dit CV. En måde at hjælpe med at booste din årsløn på er at sikre, at dit CV er opdateret med din seneste erhvervserfaring, uddannelse og forskellige præstationer. Dette hjælper ansættelsesledere med at forstå hele spektret af dine færdigheder og den samlede værdi, du vil tilføre deres facilitet.

 • Få en yderligere certificering. Jo mere avancerede dine færdigheder og uddannelse er, jo mere sandsynligt vil du blive tilbudt en højere betalt løn.

 • Avancere til en lederrolle. Som med enhver rolle kan det at flytte ind i en ledelses- eller lederstilling også hjælpe med at øge din løn.

Relateret: Lær om at være direktør for sygepleje

Hvad kræves der for at blive et CRNA?

Som CRNA skal du have en bachelorgrad i sygepleje eller et beslægtet felt. Nogle mennesker kan vælge at opnå en associeret grad før deres bachelorgrad. Du skal også have din registrerede sygeplejerskelicens og have et års praktisk erfaring som registreret sygeplejerske i et akut plejemiljø.

For at fortsætte vil den næste milepæl være at opnå en mastergrad fra et akkrediteret anæstesisygeplejerskeprogram. Du vil derefter skulle bestå den certificerede registrerede anæstesiplejerske-eksamen. Herefter skal du vedligeholde din CRNA-licens ved at gennemføre efteruddannelsestimer. Når du har opfyldt disse krav, vil du være i stand til at få et job som CRNA.

Hvilke færdigheder er nødvendige som CRNA?

Som CRNA skal du have en række forskellige færdigheder for at kunne udføre dit job med succes. Disse kan omfatte både hårde og bløde færdigheder. Her er nogle færdigheder, du bør have i denne rolle:

 • Kritisk tænkning: Som CRNA skal du være i stand til at vurdere og analysere en patients vitale funktioner under og efter deres operation eller procedure.

 • Kommunikationsevner: Uanset om du interagerer med dine patienter eller taler med dine teammedlemmer, er det vigtigt at have gode verbale kommunikationsevner. Dette er især vigtigt, fordi patientens liv er i din varetægt.

 • Sygeplejerske og anæstesifærdigheder: Som det kan forventes, skal du vide, hvordan du sikkert administrerer anæstesi som et CRNA. Som sygeplejerske skal du også vide, hvordan du plejer patienter korrekt.

 • Smertehåndteringsevner : CRNA'er er ansvarlige for at håndtere smerten hos forskellige patienter. For effektivt at lindre deres smerter, skal du kende forskellige smertebehandlingsteknikker.

 • Kirurgifærdigheder: Da det meste af dit job drejer sig om anæstesi under operationen, er det vigtigt, at du er vidende om den kirurgiske proces.

 • Postoperative plejefærdigheder: Som CRNA skal du også overvåge patienter efter deres operation eller medicinske procedure. Du skal vurdere deres velbefindende fra start til slut i forhold til bedøvelsen.

Gorm Villumsen
Gorm Villumsen Hvis du er interesseret i at blive sygeplejerske og administrere anæstesi, kan du overveje at blive en certificeret registreret anæstesiplejerske (CRNA). Selvom dine daglige opgaver kan virke skræmmende, spiller dine forskellige ansvarsområder en afgørende rolle på operationsstuen. På grund af disse vigtige pligter modtager CRNA'er højtbetalende kompensation fra deres arbejdsgivere. I denne artikel vil vi definere rollen for en CRNA, den gennemsnitlige CRNA-løn efter stat, og hvad du kan gøre for at hjælpe med at øge din årlige løn som en CRNA.