20 Efterspurgte Informationsteknologijob, Der Betaler Godt

Positioner inden for informationsteknologi dukker op i et hurtigt tempo på grund af vores stadig mere digitale verden. Denne tendens vil sandsynligvis fortsætte med at vokse, efterhånden som udviklingen af ​​teknologiske løsninger bliver mere nødvendig. IT-stillinger kræver typisk ikke omfattende uddannelse for at få beskæftigelse, men de kræver evnen til at implementere løsninger på et højt niveau. I denne artikel opdager vi 20 it-jobs, der vil fortsætte med at vokse i efterspørgslen.

20 IT jobs

Her er en liste over 20 it-job med en løninterval på $43.352 til $138.672 ifølge Bonjouress nationale gennemsnit. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på lønlinket for hver stillingsbetegnelse nedenfor:

1. IT-koordinator

National gennemsnitsløn: $43.352 om året

Primære opgaver: It-koordinatorer omtales også som it-chefer. De fungerer som bindeled mellem et projekts tekniske positioner og brugerne. IT-koordinatorer fastlægger og implementerer organisationens teknologimål.

2. Netværkssystemadministrator

National gennemsnitsløn: $68.181 om året

Primære opgaver: En netværkssystemadministrator opretholder systemets effektivitet, overvåger aktivitetsfejlfinder eventuelle problemer, der opstår. De understøtter også netværksopsætninger, sikrer, at forskellige segmenter fungerer godt sammen og giver anbefalinger til software- og hardwareopgraderinger.

3. Computer retsmedicinsk efterforsker

National gennemsnitsløn: $69.807 om året

Primære opgaver: Computer retsmedicinske efterforskere analyserer oplysninger fundet på datalagringsenheder, herunder netværk og computere til brug i kriminel efterforskning. De er også forpligtet til at indsende rapporter baseret på disse oplysninger og kan blive bedt om at vidne i retten.

4. IT-analytiker

National gennemsnitsløn: $76.374 om året

Primære opgaver: En IT-analytiker evaluerer brugernes behov for at designe og implementere informationsteknologiske løsninger. De kommunikerer typisk med interessenter og virksomhedsledelse for at bestemme deres krav og koordinere med udviklere for at implementere en teknologisk løsning. De overvåger projektet fra start til slut og foretager ændringer, der passer bedst til organisationens behov.

5. Systemanalytiker

National gennemsnitsløn: $79.813 om året

Primære opgaver: Systemanalytikere er ansvarlige for at evaluere, diagnosticere og komme med anbefalinger til softwareløsninger i henhold til en virksomheds behov. De kan også overvåge implementeringen for at sikre problemfri migrering af organisatoriske data og processer.

6. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $82.429 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedsanalytiker arbejder sammen med organisationer for at bestemme niveauet for beskyttelse, deres data/organisation har brug for. De arbejder med at identificere trusler, designe og implementere løsninger, der passer til deres klients behov. Informationssikkerhedsanalytikere undersøger også sikkerhedsbrud og træffer foranstaltninger til at afbøde eventuelle skader af truslen.

7. App-udvikler

National gennemsnitsløn: $86.204 om året

Primære opgaver: Applikationsudviklere analyserer klientbehov og kodeapplikationer for at opfylde deres specifikationer. De kan også være ansvarlige for at arbejde sammen med en organisations it-afdeling for at implementere og vedligeholde softwareløsninger.

8. Netværksingeniør

National gennemsnitsløn: $88.844 om året

Primære opgaver: Netværksingeniører er ansvarlige for vedligeholdelse af computer-, hardware- og softwarenetværk. De beskytter data mod sikkerhedstrusler og udfører genoprettelsesaktiviteter. Netværksingeniører overvåger rutinemæssigt computersystemernes tilstand og giver anbefalinger til problemer, der opstår.

9. Datamodeller

National gennemsnitsløn: $89.807 om året

Primære opgaver: En datamodeller er ansvarlig for at definere, hvordan data lagres og hentes logisk i henhold til forretningsbehov. Datamodelbyggere arbejder typisk med dataarkitekter for at udvikle datamodeller, der arbejder med en computers binære proces. De implementerer foranstaltninger til at rense data, forhindre dubletter og bruger sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dem. En bachelorgrad er typisk påkrævet.

10. Programmer analytiker

National gennemsnitsløn: $92.201 om året

Primære opgaver: En programmøranalytiker evaluerer en virksomheds behov for økonomi, menneskelige ressourcer, produktion og marketing for at bestemme de bedste funktionelle løsninger. De kan også skrive kode og arbejde på fejlretning af en virksomheds nuværende applikationer. Programmeranalytikere anbefaler systemændringer og træner organisationer i brugen af ​​nye applikationer og opgraderinger.

11. Databaseadministrator

National gennemsnitsløn: $92.446 om året

Primære opgaver: En databaseadministrator er ansvarlig for implementering af løsninger, fejlfinding og beskyttelse af en organisations database. De kan også være ansvarlige for at analysere og designe dataløsninger og migrere data til nye systemer.

12. Senior IT-konsulent

National gennemsnitsløn: $111.906 om året

Primære opgaver: En it-konsulent hjælper virksomheder med at implementere informationsteknologiske løsninger i deres forretningsmodel. De analyserer en virksomheds nuværende it-struktur, udvikler og implementerer derefter en løsning baseret på kundens behov.

13. Løsningsarkitekt

National gennemsnitsløn: $116.173 om året

Primære opgaver: Løsningsarkitekter arbejder sammen med kunder om at udvikle skræddersyede løsninger til en virksomheds informationsteknologibehov. De arbejder normalt med et team af analytikere og ingeniører. Løsningsarkitekter bør have gode kommunikationsevner til at forklare de tekniske aspekter af løsninger til deres erhvervskunder. De fører tilsyn med ingeniørernes aktiviteter og sikrer, at design er korrekt implementeret.

14. Data scientist

National gennemsnitsløn: $121.503 om året

Primære opgaver: En dataforsker renser, behandler og organiserer data i en datamodel eller database. Den information, de sorterer, kommer fra et utal af kilder, såsom sociale netværk, mobile enheder og andre netværk. Data scientists er eksperter inden for deres felt og kræver normalt ti års erfaring for korrekt at administrere en organisations data.

15. Cloud systemingeniør

National gennemsnitsløn: $124.829 om året

Primære opgaver: En cloud-systemingeniør udfører opgaver relateret til design, styring og vedligeholdelse af et cloud-system. De har typisk en bachelorgrad og to års erfaring med at arbejde inden for området. De har erfaring med de mest fremtrædende programmeringssprog, operativsystemer og softwareudviklingsmetoder.

16. DevOps-ingeniør

National gennemsnitsløn: $125.214 om året

Primære opgaver: En DevOps-ingeniørs primære opgaver omfatter optimering og strømlining af processer mellem operationer. De har en stærk baggrund inden for softwareudvikling, systemdrift og udviklingsløsninger til dataimplementering.

17. Netværksarkitekt

National gennemsnitsløn: $126.350 om året

Primære opgaver: Netværksarkitekter er ansvarlige for at diagnosticere en organisations eller kommunes netværksbehov. Dette job adskiller sig fra en netværksingeniør, fordi dets primære fokus er på design og implementering af nye systemer frem for vedligeholdelse og fejlfindingsaktiviteter.

18. Dataarkitekt

National gennemsnitsløn: $135.368 om året

Primære opgaver: Dataarkitekter analyserer en organisations behov og implementerer løsninger til databaselagring og -styring. De arbejder sammen med et team af modelbyggere, administratorer og analytikere for at sikre data og sikre, at de er let tilgængelige via en computers binære funktioner.

19. Skyarkitekt

National gennemsnitsløn: $138.493 om året

Primære opgaver: En cloud-arkitekt er ansvarlig for at implementere et projekts tekniske behov i designet af en virksomheds cloud-struktur. Cloud-arkitektur involverer udvikling af platforme, grænseflader og netværk til cloud-baserede systemer. Kendskab til operativsystemer, computersprog, netværk og datasikkerhed er en fordel at starte på dette område.

20. Site reliability engineer

National gennemsnitsløn: $138.672 om året

Primære opgaver: Ingeniører af webstedets pålidelighed er ansvarlige for systemets ydeevne. De overvåger, fejlfinder og implementerer rutinemæssigt løsninger for at sikre, at et system eller netværk kører optimalt. I en forretningsmæssig sammenhæng er denne stilling en vigtig komponent for at sikre, at organisationen kan fortsætte med at bruge it-infrastrukturen og udføre regelmæssige forretningsaktiviteter.

Axel Lorentzen
Axel Lorentzen Positioner inden for informationsteknologi dukker op i et hurtigt tempo på grund af vores stadig mere digitale verden. Denne tendens vil sandsynligvis fortsætte med at vokse, efterhånden som udviklingen af teknologiske løsninger bliver mere nødvendig. IT-stillinger kræver typisk ikke omfattende uddannelse for at få beskæftigelse, men de kræver evnen til at implementere løsninger på et højt niveau. I denne artikel opdager vi 20 it-jobs, der vil fortsætte med at vokse i efterspørgslen.