20 Efterspurgte Færdigheder I Dagens Arbejdsstyrke

20 Efterspurgte Færdigheder I Dagens Arbejdsstyrke

Denne artikel er blevet godkendt af en Bonjoures Career Coach


Arbejdsmarkedet er i konstant forandring, og teknologidrevne karrierer bliver mere og mere populære. Uanset hvilket felt du vælger, kan det øge din sandsynlighed for succes at have bestemte karrierekompetencer. Det kan være nyttigt at bestemme, hvilke færdigheder der er mest efterspurgte, når du vælger en karrierevej. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de mest værdifulde moderne færdigheder at udvikle, mens du søger efter et job.

Opret et CV på Bonjoures

Topkvalifikationer efterspurgt i arbejdsstyrken

For at skubbe din karriere fremad, bliver du nødt til at forfølge efterspurgte færdigheder for at udvide din viden og evner og for at adskille dig fra andre kandidater. For at hjælpe dig med at forblive en konkurrencedygtig jobkandidat er her nogle af de mest efterspurgte færdigheder, du bør se efter at udvikle:

 1. Skyen
 2. Kunstig intelligens
 3. Salgsledelse
 4. Analyse
 5. Oversættelse
 6. Mobil app udvikling
 7. People management
 8. Video produktion
 9. Lydproduktion
 10. UX design
 11. SEO/SEM markedsføring
 12. Blockchain
 13. Industrielt design
 14. Kreativitet
 15. Samarbejde
 16. Tilpasningsevne
 17. Tidsadministration
 18. Overtalelse
 19. Digital journalistik
 20. Animation

1. Cloud computing

Færdigheder inden for cloud computing er meget efterspurgt på grund af det stigende antal virksomheder, der flytter forretningsfunktioner til skyen – det globale netværk af fjernservere. Cloud-ingeniører er de personer, der er ansvarlige for at udvikle og administrere disse cloud computing-systemer, så slutbrugere nemt kan gemme filer og sikkerhedskopiere deres data.

Cloud computing kræver tekniske færdigheder til at udføre migreringer, samt evnen til at forhandle vilkår med cloud-tjenesteudbyderne, sikre datasikkerhed og implementere bedste praksis gennem hele processen.

Relateret: Tekniske færdigheder: Definitioner og eksempler

2. Kunstig intelligens

På grund af det voksende antal virksomheder, der ønsker at strømline deres arbejdsgange og udlede indsigtsfulde data og samtidig minimere omkostningerne, er der stor efterspørgsel efter eksperter inden for kunstig intelligens (AI) og maskinlæring. Disse fagfolk håndterer normalt udviklingen af ​​AI. De bygger, tester og implementerer AI-modeller, samt vedligeholder organisationens underliggende AI-infrastruktur. Hvis du vil udvikle disse færdigheder, har du brug for et stærkt fundament inden for softwaredesign, statistik, kodning, teknik og lignende områder.

3. Salgsledelse

Salg er i sidste ende det, der holder de fleste virksomheder rentable, hvilket betyder at have erfaring med salgslederskab vil give dig muligheder i mange forskellige brancher. Salgsledelse er evnen til at indgå forretningsaftaler og coache andre. Fremragende salgsledere er strategiske, ser på det overordnede overblik over et problem og identificerer mønstre, der skal forbedres, eller områder med mulighed for at øge omsætningen. Nøglekarakteristika for højtydende salgsledere omfatter fremragende kommunikationsevner, evnen til at motivere, et drive for at opnå resultater og færdigheder inden for coaching og teambuilding.

4. Analyse

Virksomheder leder efter medarbejdere, der er gode til at undersøge et problem og finde den ideelle løsning på en effektiv og rettidig måde. Derfor er folk med stærke analytiske evner i høj efterspørgsel i mange brancher. Analytiske færdigheder refererer til din evne til at forstå og analysere et problem eller en situation og træffe en beslutning om, hvilke handlinger der skal tages næste gang. At udvikle denne færdighed hjælper ikke kun med at forbedre dit arbejde, men hjælper dig også med at nå virksomhedens mål.

Du bruger måske allerede analytiske færdigheder i dit daglige arbejde. Brainstorming, opdage mønstre, fortolke data, observere, teoretisere, integrere ny information og træffe beslutninger baseret på flere faktorer og tilgængelige muligheder kræver alt brug af analytiske færdigheder.

Relateret: Analytiske færdigheder: Definitioner og eksempler

5. Oversættelse

Med flere virksomheder, der skaber lokaliseret indhold til globale markeder, kan du finde et stigende antal arbejdsmuligheder som oversætter. Hvis du ønsker at blive en succesfuld oversætter, skal du beherske både det sprog, du oversætter fra, og det sprog, du oversætter til. Du skal også være bekendt med de kulturelle forskelle mellem det eller de lande, hvor kildesproget og målsproget tales. En måde at fremskynde dine oversættelsesevner på er at bruge tid eller bo i et land, der bruger det sprog, du planlægger at oversætte til.

6. Mobil app udvikling

Industrien for udvikling af mobilapplikationer fortsætter med at vokse, efterhånden som mobile enheder såsom smartphones og tablets bliver centrum for kommunikation og arbejde. Forretnings- og teknologisk udvikling er opstået i et imponerende tempo, hvilket har resulteret i en øget efterspørgsel efter folk med erfaring inden for app-udvikling.

Udvikling af mobilapps er et sæt processer og procedurer, der involverer programmering og oprettelse af applikationer eller software designet til hurtigt fungerende mobile enheder. Hvis du vil lære at udvikle en mobilapp, har du brug for nogle få specifikke færdigheder, såsom kodning og let grafisk design. Fordi mobilapps er så almindelige, kan du finde masser af tutorials eller vejledninger til app-oprettelse. Du kan tjekke opstartscamps for at starte dine app-udviklingsfærdigheder.

7. People management

Stærke menneskelige ledelsesevner handler om at opbygge og styrke relationer, holde teamet på sporet, give den rette motivation, forstå behovene hos en person på dit team og hjælpe andre med at nå deres mål.

People management omfatter brugen af ​​både hårde og bløde færdigheder. Hvis du ikke har været i en lederstilling før, men ønsker at gå ind i en, så prøv at fokusere på at forbedre de blødere sider af færdigheden, såsom håndtering af arbejdsstress, klar kommunikation og empati med dit team. Udvikling af disse færdigheder vil hjælpe dig med at demonstrere, at du med succes kan styre et team.

Relateret: Bløde færdigheder: Definitioner og eksempler

8. Videoproduktion

Evnen til at optage, redigere og producere en video er en værdifuld moderne færdighed. Mens videoproduktion normalt kræver en mere dybdegående uddannelse, behøver du ikke at gå tilbage til college for at lære det grundlæggende. Du kan lære videoredigering derhjemme med et kamera, en computer, en god mikrofon og videoredigeringssoftware. Mange professionelle bruger betalte applikationer, men du kan også vælge mellem flere gratis programmer, hvis du lige er startet.

9. Lydproduktion

I lighed med video bliver lydproduktion en mere værdifuld færdighed inden for en lang række områder. Mens radio, musik og underholdning er de mest almindelige industrier, der udnytter lydproduktionsfærdigheder, kan du også finde job i store virksomheder, der producerer deres egne marketingmaterialer og reklamer. Mens lydproduktion normalt kræver meget træning, kan mange onlineressourcer hjælpe dig med at lære det grundlæggende. Du skal bruge en computer, en god mikrofon og software til optagelse og redigering for at komme i gang.

10. UX-design

Brugeroplevelsesdesign er nøglen til at få en digital verden til at fungere for mennesker. Du kan finde et stigende antal vækstmuligheder på dette felt. At komme ind i denne lovende branche kræver de rigtige færdigheder og uddannelse for at imødekomme stigende forretningskrav. Hvis du ønsker at opnå en fordel, når du udvikler dine UX-designfærdigheder, kan du tilmelde dig en online uddannelse, følge UX-eksperter eller opbygge et netværk.

11. SEO/SEM markedsføring

Mange virksomheder indser vigtigheden af ​​digital markedsføring og leder jævnligt efter personer med stærke søgemaskineoptimerende marketingkompetencer for at øge deres virksomheds synlighed og tilstedeværelse på nettet. Denne tekniske færdighed er meget efterspurgt af indlysende årsager: øget synlighed betyder mere webstedstrafik, og mere webstedstrafik fører til øgede konverteringer, kunder og indtjening.

12. Blockchain

Virksomheder af alle typer og størrelser udnytter i stigende grad blockchain - teknologien, der ligger til grund for kryptovalutaer som bitcoin - for at reducere omkostninger, likviditetsforskelle og transaktionsbehandlingstid. Blockchain hjælper virksomheder med at koordinere med hinanden og foretage transaktioner problemfrit uden indblanding fra banker og andre finansielle institutioner.

13. Industrielt design

Industrielt design er den professionelle praksis med at designe produkter, såsom biler og smartphones, der bruges af millioner af forbrugere over hele verden. De fleste produkter gennemgår flere designgentagelser, før de når markedet. Disse produktiterationer involverer typisk flere beslutninger om design og funktion. Arbejdsgivere har normalt brug for en industriel designers færdigheder under disse trin. Industrielle designere fokuserer på et produkts funktionalitet og udseende, selvom de normalt er involveret i langt mere under udviklingsprocessen.

14. Kreativitet

Kreativitet er en af ​​de vigtige færdigheder, du kan udvikle på arbejdspladsen. At være kreativ betyder, at du har evnen til at udtænke nye måder at udføre opgaver på, møde udfordringer og løse problemer. Denne måde at tænke på kan hjælpe virksomheder med at bevæge sig i mere produktive retninger. Kreative medarbejdere er således ekstremt værdifulde for en virksomhed.

Du kan udvikle kreative tænkeevner gennem rekreation, være opmærksom på dine antagelser og løse gåder. Fritidsaktiviteter omfatter alt afslappende og ustruktureret, såsom at gå eller læse. Hvis du kender en meget kreativ person, så prøv at bede dem om et informativt interview eller bed om at skygge dem på deres job i et par dage. Dette kan hjælpe dig med at lære at være mere kreativ selv.

Relateret: 10 job, der kræver kreative tænkeevner

15. Samarbejde

Næsten alle typer job kræver mindst et vist niveau af teamwork på visse punkter. Dette gør samarbejde til en yderst vigtig færdighed i de fleste sektorer af den professionelle verden. Samarbejde refererer til at arbejde sammen med andre for at producere eller skabe noget. Denne færdighed giver dig mulighed for at engagere dig med andre effektivt og produktivt.

At opbygge samarbejde betyder at skabe tillid. Folk, der er effektive til at opbygge tillid, ved, hvordan de forstår en række forskellige synspunkter, administrerer prioriteter fra alle på holdet og hurtigt opfylder forventningerne som et pålideligt medlem af et team. Et vellykket samarbejde indebærer gensidig respekt og samarbejdsånd. Virksomheder leder normalt efter medarbejdere, der arbejder effektivt som en del af et team og er villige til at balancere personlig præstation med teamets mål.

16. Tilpasningsevne

Tilpasningsevne er vigtig, fordi efterhånden som teknologien fortsætter med at udvikle sig, kan virksomheder, der tager nye processer til sig, ofte forblive konkurrencedygtige i deres branche. Virksomheder søger medarbejdere, der kan vise stærke tilpasningsevner og blive virksomhedsledere.

Tilpasningsevne betyder at være i stand til at ændre sig for at opnå succes. Medarbejdere i en lederrolle skal normalt håndtere usædvanlige situationer, hvor der ikke er nogen eksplicitte instruktioner. De skal lære at stole på deres egen dømmekraft og være sikre på at træffe svære beslutninger. Hvis du er en person, der lærer hurtigt, betyder det, at du ved, hvordan du tilpasser dig. Du kan forbedre dine tilpasningsevner ved at prøve nye ting eller øve din evne til at løse problemer under forskellige omstændigheder.

17. Tidsstyring

Ligesom andre bløde færdigheder er tidsstyringsfærdigheder - såsom prioritering, planlægning, opgavestyring og delegering - i høj efterspørgsel. Tidsstyring betyder at arbejde effektivt. Virksomheder i alle brancher leder efter medarbejdere, der kan få mest muligt ud af den tid, de har til rådighed på jobbet.

Hvis du kan administrere din tid godt, kan du finde det lettere at være mere produktiv og mere tilbøjelige til at afslutte dine projekter inden for deadline. Udvikling af tidsstyringsevner vil hjælpe dig med at fokusere på tidsfølsomme opgaver og reducere spildtid.

Relateret: Tidsstyringsfærdigheder: Definitioner og eksempler

18. Overtalelse

Overtalelse på arbejdspladsen indebærer at overbevise andre om at acceptere en forpligtelse, at følge en handling eller at købe et produkt eller en service. Virksomheder værdsætter især overtalelsesevner hos deres medarbejdere, fordi de i høj grad kan påvirke flere aspekter af arbejdspladsen, hvilket kan være med til at øge produktiviteten.

Selvom overtalelse ofte er et medfødt personlighedstræk, kan det bestemt forbedres med den rigtige træning. Du kan deltage i salgsprogrammer, der tilbyder træning på arbejdspladsen, der hjælper dig med at perfektionere din overtalelsesevne.

19. Digital journalistik

Digitale journalistiske færdigheder er i høj efterspørgsel for mange roller, som tidligere krævede en person til at forstå konventionelle rapporteringsfærdigheder såsom at skrive, interviewe og researche. Mens journalister stadig er forpligtet til at researche og rapportere historier, bliver de nødt til at levere opdateringer via sociale medier, samt at fange og redigere billeder og videoer før, under og efter indsendelse af nyhedsrapporter.

20. Animation

Efterspørgslen efter animatorer er stigende på grund af det voksende behov for visuelle effekter i tv, film, videospil og online-forretninger. Animationsfærdigheder er oftest nødvendige for kreative og tekniske erhverv, såsom computersoftwareingeniører, multimediekunstnere, grafiske designere og webudviklere.

Felix Frank
Felix Frank Denne artikel er blevet godkendt af en Indeed Career Coach