20 Deltidsjob, Der Betaler Godt

20 Deltidsjob, Der Betaler Godt

Du har flere muligheder, når du skal beslutte dig for, hvilket deltidsjob der passer til dig. Mange deltidsstillinger har potentiale til at tjene et godt stykke over mindstelønnen. I denne artikel undersøger vi 20 deltidsjob, der betaler godt. Mens de job, der er anført nedenfor, næsten altid er timebaserede, vagtbaserede eller selvplanlagte, er der mange andre stillinger, der kan blive deltidsstillinger ved at tale med din leder eller kommende leder. Der er også mange traditionelt fuldtidsstillinger, som arbejdsgivere måske søger at besætte på deltid. Du kan finde disse job ved at filtrere efter "deltid" i venstre side af Bonjoures.com-søgeresultaterne.

Højtindtjenende deltidsjob

1. Kundeservicemedarbejder

Gennemsnitsløn: $13,48 i timen

Arbejdsopgaver: Kommunikere med kunder på vegne af en virksomhed. Kommunikation kan ske personligt, over telefonen, via e-mail eller chat på hjemmesiden. Kundeservicerepræsentanter sikrer, at kundernes bekymringer behandles, og feedback videregives til de rigtige teams.

Krav: Et gymnasieeksamen eller tilsvarende vil være påkrævet til de fleste job, dog kan nogle roller kræve en særlig licens, hvis de er i finans- eller forsikringsbranchen.

2. Bankkasserer

Gennemsnitsløn: $12,82 i timen

Arbejdsopgaver: Hils kunderne, når de ankommer, og diriger dem til den relevante station i kreditforeningen. Behandle indlån, hævninger og andre banktransaktioner for et stort antal kunder.

Krav: Grundlæggende matematikfærdigheder, gennemført uddannelse i banken.

3. Lagerarbejder

Gennemsnitsløn: $15,42 i timen

Arbejdsopgaver: Organisere, hente og vedligeholde lagerbeholdning, efterhånden som forsendelser ankommer til lageret. Fyld op på lageret, når det løber tør, og hold lageret organiseret og rent. Dataindtastning eller maskindrift kan være påkrævet i nogle lagerroller.

Krav: En gymnasieeksamen eller tilsvarende kan være påkrævet. Evne til at løfte og flytte inventar, der kan være tungt.

4. Personlig chauffør

Gennemsnitsløn: $14,55 i timen

Arbejdsopgaver: Køre passagerer til og fra forskellige lokationer. Yde fremragende kundeservice for at sikre, at passagererne er komfortable. Kør sikkert, hold et rent køretøj og find de mest effektive ruter.

Krav: Pålidelig transportform, gyldigt kørekort, ren kørehistorik.

5. Phlebotomist

Gennemsnitsløn: $14,85 i timen

Arbejdsopgaver: Udføre blodprøver på patienter til forskellige medicinske tests. Mærk hætteglas med korrekt patientinformation. Giv en positiv oplevelse ved at vælge den bedste indsamlingsmetode afhængigt af patientens behov.

Krav: Gyldig flebotomi-certificering (detaljerne varierer fra stat til stat).

6. Leveringschauffør

Gennemsnitsløn: $15,68 i timen

Arbejdsopgaver: Afhent ordrer og aflever dem sikkert til deres tilsigtede destination. Levering chauffør job opgaver varierer afhængigt af hvem de arbejder for og kan involvere planlægning af ruter for at sikre en effektiv levering tur samt dokumentation af varer, der er blevet leveret.

Krav: Leveringschauffører skal have et gyldigt kørekort. Mange virksomheder ønsker også at se et rent kørekort eller kan kræve, at ansøgere skal tage en køreprøve.

7. Barnepige

Gennemsnitsløn: $15,29 i timen

Arbejdsopgaver: Sørge for børnepasning inden for en fastsat tidsramme. Ansvarlig for at fodre, bade og lægge børn til lur. De organiserer også aktiviteter, hjælper med lektier, overvåger legetiden og kan få til opgave at køre børn til og fra skole eller fritidsaktiviteter.

Krav: Pålidelig transportform, erfaring med pasning af børn.

8. Postbud

Gennemsnitsløn: $16,70 i timen

Arbejdsopgaver: Levere indgående og hente udgående post og pakker. Følg specifikke postruter og giv korrekt besked i tilfælde af et mislykket leveringsforsøg. Sørg for underskrift på visse leverancer.

Krav: Gymnasieeksamen eller tilsvarende, bestået score til optagelsesprøven.

9. Bogholder

Gennemsnitsløn: $17,24 i timen

Jobopgaver: Bogholdere kan arbejde for en virksomhed eller sætte deres egne tidsplaner ved at vedligeholde deres egen kundebase. De er ansvarlige for at afbalancere og vedligeholde nøjagtige regnskaber. Bogholdere koordinerer bankindskud og rapporterer løbende økonomiske resultater.

Krav: Bachelor i regnskab eller relateret område.

10. Brand ambassadør

Gennemsnitsløn: $17,44 i timen

Arbejdsopgaver: Legemliggøre professionalisme og brandpersonlighed som en interaktiv, kundevendt repræsentant. Distribuer markedsføringsmateriale såsom prøver, flyers eller kuponer. Besvar spørgsmål om mærket eller produktet og informer kunderne om kommende tilbud eller begivenheder.

Krav: Højskoleeksamen eller tilsvarende foretrækkes.

11. Sikkerhedsofficer

Gennemsnitsløn: $13,16 i timen

Arbejdsopgaver: Sikkerhedsofficerer er ansvarlige for at holde øje med et bestemt forretningssted. Opgaverne kan omfatte inspektion af bygninger, pågribelse af indtrængere eller uautoriserede personer, rapportering af sikkerhedsbrud eller brud og gennemgang af sikkerhedskameraer.

Krav: Gymnasieeksamen eller tilsvarende er typisk påkrævet. Nogle virksomheder kan kræve et kørekort samt et rent baggrundstjek.

12. Receptionist

Gennemsnitsløn: $13,57 i timen

Arbejdsopgaver: Receptionister arbejder i en række forskellige miljøer. Opgaverne kan omfatte besvarelse af telefonopkald og e-mails, hjælpe kunder med at lave aftaler, byde kunder velkommen, indtaste data og modtage beskeder til nøglemedarbejdere.

Krav: En gymnasieeksamen eller tilsvarende foretrækkes til de fleste receptioniststillinger. Kommunikation og organisatoriske færdigheder er afgørende for denne karriere.

13. Personal shopper

Gennemsnitsløn: $21,62 i timen

Arbejdsopgaver: Udvikl en loyal kundebase og lever ensartede indkøbsoplevelser af høj kvalitet. Vedligeholde dybt kendskab til forskellige butikker og deres produkter. Lav købsanbefalinger baseret på kundens behov.

Krav: Højskoleeksamen eller GED foretrækkes.

14. Freelancer

Gennemsnitsløn: $22,50 i timen

Jobopgaver: Freelancere er personer, der sælger et specifikt talent, færdighed eller produkt ved at fastsætte deres egne priser og arbejdstider. Der er freelance designere, fotografer, forfattere, konsulenter og meget mere. De er ansvarlige for at opbygge deres egen kundebase og håndtere alle betalinger.

Krav: Varierer baseret på freelancer.

15. Bygningsarbejder

Gennemsnitsløn: $15,63 i timen

Arbejdsopgaver: Byggearbejdere bruger værktøj og maskiner til at bygge forskellige projekter. De arbejder med et team for at fuldføre det projekt, som lederen har skitseret.

Krav: Bygningsarbejdere skal have fysisk mobilitet for at kunne løfte og flytte tunge genstande. Der er forskellige licenser og certificeringer, som bygningsarbejdere kan forfølge, hvis de ønsker at betjene mere avancerede maskiner.

16. Underviser

Gennemsnitsløn: $24,40 i timen

Arbejdsopgaver: Spørg eleverne om svære emner eller fagområder for at sætte forbedringsmål. Gennemgå de seneste hjemmeopgaver og tests for at arbejde igennem problemer, som eleven ikke besvarede korrekt. Kommuniker med forældre/værger om problemområder eller andre problemer, der kræver opmærksomhed.

Krav: Pålidelig transportform, evne til at bestå et baggrundstjek og lægemiddelscreening.

17. Administrativ assistent

Gennemsnitsløn: $15,56 i timen

Arbejdsopgaver: Administrative assistenter arbejder med at støtte kunder, medarbejdere og ledelsesteams. Arbejdsopgaverne er varierede og involverer typisk administrativt arbejde såsom besvarelse af opkald og e-mails, fastsættelse af aftaler, indtastning af data og understøttelse af virksomhedens behov.

Krav: Administrative assistenter har typisk brug for en gymnasial eksamen eller tilsvarende, selvom nogle arbejdsgivere kan ønske en bachelorgrad.

18. Ejendomsmægler

Gennemsnitsløn: $82.646 om året

Arbejdsopgaver: Netværk og udsigt til at finde potentielle kunder. Rejs til ejendomme med kunder for at vise boliger og hjælpe dem med at sammenligne ejendomme baseret på deres behov. Guide kunder gennem processen med at iscenesætte og klargøre deres hjem til salg. Forhandle kontrakter, så vilkårene er så fordelagtige som muligt for kunden.

Krav: Nuværende og gyldig ejendomsmæglerbevilling.

19. Ergoterapeut

Gennemsnitsløn: $44,26 i timen

Jobopgaver: Udfør patientevalueringer for at bestemme fysisk tilstand, begrænsninger og personlige mål. Kommuniker med sundhedsudbydere for at bekræfte plejeplaner. Give terapivejledning, støtte og undervisning under patientforløb. Generer rapporter til patienter og deres læger og familier.

Krav: Kandidatgrad i ergoterapi, nuværende OT-licens.

20. Logoped

Gennemsnitsløn: $44,52 i timen

Arbejdsopgaver: Evaluere, diagnosticere og behandle klienter med stemmehandicap. Lav en behandlingsplan med forskellige aktiviteter og øvelser ud fra patientens behov. Udfør individuelle og gruppeterapisessioner. Samarbejd med andre sundhedsprofessionelle for at bekræfte og forbedre plejeplaner.

Krav: Gyldig statslogopædilicens.

At få et deltidsjob giver fleksibilitet til at tilbringe tid med familien eller forfølge andre passioner eller indtægtskilder. Selvom disse job er højtlønnede muligheder for dem, der leder efter en deltidsstilling, er der mange andre, der måske passer godt til dig. For enhver stillingsbetegnelse kan du finde det nyttigt at udføre en lønsammenligning for at finde ud af den gennemsnitlige løn i dit område.

Susanna Hougaard
Susanna Hougaard Du har flere muligheder, når du skal beslutte dig for, hvilket deltidsjob der passer til dig. Mange deltidsstillinger har potentiale til at tjene et godt stykke over mindstelønnen. I denne artikel undersøger vi 20 deltidsjob, der betaler godt. Mens de job, der er anført nedenfor, næsten altid er timebaserede, vagtbaserede eller selvplanlagte, er der mange andre stillinger, der kan blive deltidsstillinger ved at tale med din leder eller kommende leder. Der er også mange traditionelt fuldtidsstillinger, som arbejdsgivere måske søger at besætte på deltid. Du kan finde disse job ved at filtrere efter "deltid" i venstre side af Indeed.com-søgeresultaterne.