20 Campus-job, Du Kan Forfølge

20 Campus-job, Du Kan Forfølge

At have et arbejde, mens du går i skole, kan give indtægt, praktisk erhvervserfaring og vigtige netværksforbindelser. En måde at balancere skole og arbejde på er at få et campusjob, da disse roller typisk har mere fleksible arbejdsplaner, kommer med vejledere og kolleger, der forstår dine klasseopgaver og eksamensprioriteter og er tættere på hjemmet, hvis du bor i et kollegium eller lejlighed på campus. . I denne artikel udforsker vi nogle af de bedste campusjob og nogle tips til, hvordan du finder og sikrer en af ​​disse stillinger.

Top 20 campus job for universitetsstuderende

Mens følgende lønninger er landsgennemsnittet for hver rolle, kan lønsatser og fordele afhænge af din skole, det kontor, du arbejder for, de timer, du arbejder, og din tidligere erfaring. Nogle roller kan endda være berettiget til arbejdsstudier, som er et føderalt studiebeskæftigelsesprogram, hvor du tildeles en vis sum penge til undervisning og gebyrer hvert semester til gengæld for at arbejde i et campusjob. Andre roller kan betale dig gennem et stipendium eller stipendium i stedet for en almindelig lønseddel.

Tag et kig på de 20 bedste campusjob, som du kan finde på din skole:

1. Usher

National gennemsnitsløn: $9,87 i timen

Primære pligter: En betjent hilser publikumsmedlemmer, indsamler billetter og ser folk til deres pladser til en række liveoptrædener, såsom koncerter, sportsbegivenheder og teater. Disse studentermedarbejdere kan tjene som betjent på et stadion eller et gymnasium, hvor de er værter for studerendes sportsbegivenheder, koncerter og komedieshows eller på et campusteater til koncerter, skuespil og andre liveoptrædener. Indpassere kan også være ansvarlige for at rengøre teatret eller stadionet efter arrangementer og også forberede stadionet før arrangementer.

2. Elevambassadør

National gennemsnitsløn: $10,84 i timen

Primære pligter: En elevambassadør repræsenterer deres skole eller organisation over for potentielle studerende, campuspersonale og besøgende på skolen ved forskellige arrangementer. De kan også være ansvarlige for planlægning, oprettelse og styring af arrangementer, rekruttering af jævnaldrende og repræsentere studerende i møder med universitetspersonale og administration. Denne studerende arbejder typisk for et optagelseskontor, afdeling for alumnerelationer eller en klub eller organisation.

3. Barista

National gennemsnitsløn: $11,53 i timen

Primære opgaver: En barista er foodservice- og kundeservicemedarbejder, der laver kaffe, te og juicedrikke til kunder. De tager imod kundeordrer, anbefaler produkter, tilbereder drikkevarer og mad, kører kasseapparatet og holder forberedelses- og spisepladserne rene. Disse studentermedarbejdere kan arbejde i en kaffebar, cafe eller restaurant på campus, der betjener andre studerende, campuspersonale og besøgende.

Relateret: Lær om at være barista

4. Livredder

National gennemsnitsløn: $11,82 i timen

Primære pligter: En livredder overvåger gæster i swimmingpoolområder og sikrer, at svømmere følger reglerne vedrørende løb, dykning, spring og andre aktiviteter. De er uddannet og parat til at redde enhver gæst i potentiel fare, herunder forebyggelse af drukning, udføre HLR og yde førstehjælp til mindre skader. I nogle roller kan en livredder også lede svømmeundervisning og vandsikkerhedskurser. Disse studerende arbejder typisk i en skoles svømmefaciliteter eller fitnesscenter.

Relateret: Lær om at være livredder

5. Beboerassistent

National gennemsnitsløn: $12,03 i timen

Primære pligter: En beboerassistent er en studerende, der bor på et kollegium og fører tilsyn med en gruppe af studerende på campus. De håndhæver kollegie- og skoleregler, planlægger engagerende begivenheder for deres gruppe, giver vejledning i at navigere på universitetslivet og tilbyder følelsesmæssig støtte til studerende. Typisk har disse studerende boet på campus i mindst et semester og har afsluttet deres første år på college.

Relateret: Lær om at være beboerassistent

6. Pædagogmedhjælper

National gennemsnitsløn: $12,06 per time

Primære opgaver: En undervisningsassistent hjælper professorer og undervisere med at forberede sig til lektioner, opsætte klasseværelsesudstyr og overvåge elevernes deltagelse. Mange pædagogiske stillinger kræver, at den studerende er en toppræster i det fag, professoren eller underviseren underviser i, på den måde er den studerende pædagogisk assistent parat til at besvare spørgsmål fra studerende i klassen, holde pausesessioner med små grupper og bedømme lektier, papirer, eksamener og projekter.

Relateret: Lær om at være undervisningsassistent

7. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $12,25 i timen

Primære opgaver: En studerende forskningsassistent hjælper en professor eller ph.d.-stipendiat med deres forskningsprojekt, påtager sig ansvar som at organisere dokumenter og rapporter, korrekturlæsning af udkast til en undersøgelse, indsamling og analyse af prøver, katalogisering af prøver og yde al anden assistance efter behov. Disse studerende skal typisk være dygtige inden for det felt eller emne, som professoren eller stipendiaten forsker i, for at give den mest relevante og effektive støtte.

8. Social media assistent eller praktikant

National gennemsnitsløn: $12,52 i timen

Primære pligter: På et college eller et universitet kan en assistent på sociale medier – eller praktikant på sociale medier – være ansvarlig for at skrive kopi på sociale medier, planlægge og udføre sociale mediekampagner, gennemgå analyser, engagere sig i onlinepublikum og moderere kommentarer. Der er mange muligheder for en social medieassistent eller praktikantrolle på campus, herunder for universitetsoptagelser, studerendes sportshold, akademiske gymnasier og afdelinger, studenterorganisationer, alumnerelationer og studenterarrangementer og underholdning.

Relateret: Lær om at være praktikant på sociale medier

9. IT-assistent

National gennemsnitsløn: $27.539 om året

Primære opgaver: En IT-assistent kan være ansvarlig for installation, opdatering, fejlfinding og vedligeholdelse af computernetværk eller digital teknologi på universitetet. De kan reagere på IT-billetter på tværs af campus, reparere computere, klasseværelsesteknologi og mobile enheder. Under tilsyn af mere senior IT-professionelle, såsom IT-helpdesk-medarbejdere og IT-specialister, kan disse studerende anvende de færdigheder og viden, de lærer i deres computerteknik, programmering og informationssystemklasser i praktiske omgivelser.

Relateret: Lær om at være IT-tekniker

10. Biblioteksassistent

National gennemsnitsløn: $13,79 i timen

Primære opgaver: En biblioteksassistent hjælper bibliotekarer med at katalogisere bøger, tidsskrifter, forskningspublikationer og andre materialer og ressourcer og lokalisere og levere ressourcer til studerende og fakulteter. I nogle roller kan denne studerende arbejde ved cirkulationsskranken, tjekke bøger og ressourcer til lånere og indsamle materialer, der er blevet returneret.

11. Elev produktionsassistent

National gennemsnitsløn: $13,94 i timen

Primære pligter: Denne elevstilling involverer opsætning, styring og oprydning efter en begivenhed på campus, såsom en elevoptræden, en dans, koncert eller anden liveoptræden. Disse roller kræver typisk teknisk og lyserfaring til betjening af lys og lydudstyr. Denne rolle arbejder blandt andet for et kontor for studenterengagement, studenterorganisationer, optagelser eller alumnerelationer.

12. Catering server

National gennemsnitsløn: $14,24 i timen

Primære opgaver: Denne foodservice-rolle er ansvarlig for at opsætte catered mad, holde maden frisk, servere portioner til gæster, tage imod måltider og drikkevarer, bringe mad til borde og transportere borde. En catering-server-rolle fungerer typisk for universitetets foodservice-leverandør og kan arbejde ved en række forskellige campus-arrangementer eller endda i campus-spisesale.

13. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $15,56 i timen

Primære pligter: På et college eller et universitet styrer en administrativ assistent receptionen, hilser besøgende, besvarer telefonopkald og e-mails, arkiverer papirarbejde og udfører andre administrative supportopgaver for kontoret. Disse studerende arbejder ofte under opsyn af senior administrativt støttepersonale eller personalet og fakultetet, der driver kontoret. Med så mange kontorer og afdelinger på et kollegium eller universitet er der mange muligheder for denne rolle som studerende.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

14. Postbudsbetjent

National gennemsnitsløn: $15,63 i timen

Primære opgaver: En postbudsmedarbejder sorterer indgående og udgående post til et kontor, en bygning eller et kollegium. I nogle roller kan denne studentermedarbejder være ansvarlig for at levere post og pakker til forskellige medarbejdere og fakultetsmedlemmer på tværs af campus, overvåge elevpakker og indsamle post fra forskellige kontorer og afdelinger. Nogle af de mest almindelige steder at finde dette campusjob inkluderer sovesale, optagelser, akademiske gymnasier eller afdelinger og administration.

15. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $17,19 i timen

Primære pligter: En campus tour guide går potentielle studerende og deres familier rundt på campus, giver information om hver bygning og placering, giver deres perspektiv på campus liv og besvarer spørgsmål om programmer, aktiviteter og muligheder. Disse elevmedarbejdere hjælper optagelsesafdelingen med at fremhæve skolens bedste funktioner fra en elevs synspunkt, hvilket hjælper indkommende elever med at blive bekendt med skolen og begejstrede for at deltage.

16. Kandidatassistent

National gennemsnitsløn: $35.882 om året

Primære opgaver: En kandidatassistent er en studerende, der forfølger en master- eller doktorgrad. De kan arbejde på næsten alle kontorer eller afdelinger på campus, og deres ansvar kan variere afhængigt af, hvor de arbejder. Nogle kandidatassistenter hjælper professorer med at undervise i klasser eller udføre forskning, køre særlige programmer og arrangementer, yde kontorstøtte eller tjene i en rolle, der er unik for den afdeling, de arbejder for.

17. Sikkerhedseskorte

National gennemsnitsløn: $18,96 i timen

Primære opgaver: En studerendes sikkerhedseskorte arbejder sammen med universitetets politiafdeling for at yde yderligere overvågning af campusplaceringer og gå studerende til og fra forskellige områder for at fremme et sikkert miljø. Disse studerende kan også hjælpe politibetjente på campus med at håndhæve sikkerhedsregler, såsom jaywalking og ordentlig cykeletikette.

18. Fitnessinstruktør

National gennemsnitsløn: $22,43 i timen

Primære pligter: På et college eller et universitet kan en fitnessinstruktør arbejde på campus-gymnastiksalen og fitnesscentret og være vært for klasser i en eller nogle få typer guidet træning. Afhængigt af den studerendes erfaring, uddannelse og relevante certificering kan de undervise i yoga, pilates, cykling, boksning eller Zumba.

Relateret: Lær om at være yogalærer

19. Underviser

National gennemsnitsløn: $24,45 i timen

Primære pligter: En peer-vejleder er en studerende, der arbejder en-til-en og i små grupper med medstuderende, og guider dem gennem udfordrende principper og begreber i et specifikt fag, såsom matematik, naturvidenskab eller skrivning. Typisk er denne studentermedarbejder ansat i skolens vejledningscenter, akademiske succeskontor eller bibliotek, eller de kan vælge at arbejde selvstændigt.

20. Redaktør

National gennemsnitsløn: $26,29 i timen

Primære opgaver: En studerende redaktør arbejder for campus avis eller magasin, leder en gruppe af personale skribenter, pitche historie ideer, udføre forskning og interviews og korrekturlæsning af artikler. De kan også designe og organisere papirets eller magasinets layout til udgivelse og koordinere trykning og levering.

Tips til at finde og få et campusjob

Med så mange muligheder for campusjob er her nogle vigtige trin, når du søger, ansøger og interviewer disse roller:

  • Find job, der udvikler karriererelevante færdigheder. Når du beslutter dig for, hvilke job du skal overveje, så tænk på, hvordan den rolle kan hjælpe dig med at øve bløde, overførbare eller hårde færdigheder, der kan gælde for din fremtidige karriere.
  • Tjek din skoles jobtavle. Dit college eller universitet har sandsynligvis et karriereservicecenter, hvor de er vært for et online jobtavle for at udsende roller, der er på campus og uden for campus samt praktikophold, lærepladser og fuldtidsjob.
  • Spørg medstuderende, hvordan de fik deres job. Tal med dine venner, klassekammerater og naboer på kollegiet om, hvor de har hørt om rollen, hvordan man ansøger, og hvad man kan forvente af samtalen.
  • Spørg dine professorer om muligheder for assistentophold. Kontakt dine professorer om enhver potentiel undervisningsassistent, forskningsassistent eller andre støtteroller til deres arbejde.
  • Lav et professionelt CV og følgebrev. Ligesom med ethvert andet job, skal du sørge for at skrive et formelt CV, der inkluderer din tidligere professionelle og frivillige erfaring, fritidsaktiviteter, studenterorganisationer og uddannelse. Diskuter i dit følgebrev kort, hvordan din tidligere erfaring og nuværende uddannelse kan hjælpe dig med at få succes i rollen.
  • Hold dine karakterer oppe. Mens du ansøger om roller, og efter at du har sikret dig en, skal du sørge for at gøre dit bedste i skolen for at holde din GPA, da nogle roller kan afhænge af dine karakterer.

Olav Jakobsen
Olav Jakobsen At have et arbejde, mens du går i skole, kan give indtægt, praktisk erhvervserfaring og vigtige netværksforbindelser. En måde at balancere skole og arbejde på er at få et campusjob, da disse roller typisk har mere fleksible arbejdsplaner, kommer med vejledere og kolleger, der forstår dine klasseopgaver og eksamensprioriteter og er tættere på hjemmet, hvis du bor i et kollegium eller lejlighed på campus. . I denne artikel udforsker vi nogle af de bedste campusjob og nogle tips til, hvordan du finder og sikrer en af disse stillinger.