20 Bedste Job For Teenagere

20 Bedste Job For Teenagere

Som teenager søger du måske efter måder at tjene penge på uden at komme bagud med skolearbejde og efterskoleaktiviteter. Heldigvis er der deltidsstillinger tilgængelige for teenagere til at få værdifulde færdigheder og erhvervserfaring, mens de tjener en indkomst. Mange vejledere vil arbejde direkte med teenagere for at træne dem og forberede dem til opgaverne i en deltidsstilling. I denne artikel fremhæver vi nogle af de bedste job for teenagere og identificerer, hvad der gør disse roller til gode første job.

Relateret: Job for 14 og 15-årige

Hvilke typer job er velegnede til teenagere?

Da teenagere typisk har skolepligt det meste af ugen, kan deltidsjob, der tilbyder weekend- og aftenvagter, være en fordelagtig mulighed. Disse job kan være gode for teenagere, da mange kræver lidt eller ingen erfaring at forfølge. Disse stillinger kan også give teenagere mulighed for at arbejde med en fleksibel tidsplan, der stemmer overens med deres skolearbejde og fritidsaktiviteter.

At forfølge disse job som teenager kan hjælpe dig med at udvikle de nødvendige bløde færdigheder, mens du forbereder dig til college- eller fuldtidsstillinger i fremtiden. Du kan også få relevant erhvervserfaring til at skrive på et CV eller college-ansøgning.

Relateret: 20 deltidsjob, der betaler godt

20 af de bedste job for teenagere

Der er en række stillinger teenagere kan forfølge baseret på deres tidsplan, interesser og færdigheder. Nogle personlige stillinger kan hjælpe dig med at få kundeservicefærdigheder, mens andre online stillinger kan hjælpe teenagere med at få tekniske eller skrivefærdigheder. Her er nogle af de bedste job for teenagere at forfølge. For den mest opdaterede information fra Bonjoures Salaries, klik på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Fastfood-passer

National gennemsnitsløn: $9,29 i timen

Primære opgaver: Fastfood-assistenter arbejder i fastfood-miljøet for at tilberede og servere mad eller drikkevarer til kunder. De kan arbejde bag disken og tage imod ordrer fra kunder i butikken eller ved drive-thru. Fastfood-betjente har brug for at kende de forskellige ingredienser i visse menupunkter for at besvare spørgsmål, kunder måtte have angående maden. De kan også rengøre dele af lobbyen og badeværelset, herunder borde, gulve, døre og vinduer.

2. Bilvaskeassistent

National gennemsnitsløn: $10,17 i timen

Primære opgaver: En bilvaskeassistent vasker, pudser og pudser biler. De vil rense både de indvendige og udvendige områder af biler på en rettidig og effektiv måde. Andre ansvarsområder omfatter støvsugning inde i bilen, smide affald ud, vask udvendigt af biler med sæbe, samt polering og tørring af biler.

3. Kennelassistent

National gennemsnitsløn: $10,54 i timen

Primære opgaver: Kennelassistenter arbejder i dyreinternater eller veterinærklinikker for at yde pleje til hunde og katte. De vil rense bure, strigle dyr, tage dem med på gåture, bade dem, give medicin og fodre dem. De kan også tjekke ind på gæster, der kommer for at besøge dyrene eller hilse på gæster, der afleverer hunde og katte.

4. Købmandskasse

National gennemsnitsløn: $10,55 i timen

Primære opgaver: Dagligvarebutikkers kasserere vil arbejde bag et kasseapparat for at scanne kundens varer, pakke deres produkter, modtage betalinger og returnere byttepenge. Kasserere i købmandsforretninger kan også have hylder på lager, tage opgørelser og hjælpe kunder med at finde produkter.

5. Dagplejeassistent

National gennemsnitsløn: $11,19 i timen

Primære opgaver: En dagplejeassistent passer børn i daginstitutioner. Dagplejeassistenter vil hjælpe små børn ved at skifte deres bleer, pottetræne dem, fodre dem, deltage i engagerende aktiviteter og læse historier.

6. Koncessionsstandsarbejder

National gennemsnitsløn: $11,35 i timen

Primære opgaver: Koncessionsstandsarbejdere tjener ved koncessionsstande for at give mad og drikkevarer til folk ved forskellige arrangementer. De vil tage imod ordrer på drikkevarer og mad fra gæster, behandle betalinger og sørge for byttepenge. Koncessionsstandsarbejdere er også ansvarlige for at holde koncessionsstandområdet rent og præsentabelt.

7. Restaurantserver

National gennemsnitsløn: $11,42 i timen

Primære opgaver: Restaurantservere skriver kunders ordrer ned og serverer dem derefter deres mad. De er også ansvarlige for at sikre, at kunderne nyder deres oplevelse og vil bringe dem mad, drikkevarer, krydderier eller andre ønsker. Servere kan også eskortere gæster til deres pladser, hvis værterne ikke er tilgængelige, rense og tørre borde og forberede kundernes checks.

Relateret: Lær om at være server

8. Restaurantvært/værtinde

National gennemsnitsløn: $11,55 i timen

Primære pligter: Restaurantværter og værtinder hilser kunderne velkommen, når de kommer ind i restauranten og fører dem hen til deres borde. De er ofte ansvarlige for at sidde gæster ved bordet, som de foretrækker, samtidig med at de sørger for, at servere modtager en rimelig mængde kunder i hver af deres sektioner. Andre ansvarsområder kan omfatte at besvare eventuelle kundespørgsmål, tage telefonopkald og foretage reservationer.

9. Barista

National gennemsnitsløn: $11,59 i timen

Primære opgaver: En barista arbejder i en kaffebar for at lave kafferelaterede drikkevarer til kunder. De vil følge og huske specifikke opskrifter for at skabe appetitlige drinks. Andre ansvarsområder for baristaer inkluderer at hilse på kunder, besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have om menuen, tage opgørelse og vedligeholde et rent lobbyområde for kunderne.

10. Livredder

National gennemsnitsløn: $11,81 i timen

Primære opgaver: Livreddere arbejder ved pools, strande eller akvatiske centre for at sikre sikkerheden for gæster, der svømmer i vandet. Andre ansvarsområder omfatter scanning af vandområdet for at sikre, at svømmere følger sikkerhedsretningslinjerne og redde druknende eller kæmpende svømmere. De er uddannet og certificeret i korrekte sikkerhedsprocedurer, HLR og førstehjælp. Livreddere skal også bestå eksamener, der tester deres svømmeevner.

11. Detailsalgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $11,94 i timen

Primære opgaver: Detailsalgsmedarbejdere arbejder i en butik for at hilse på kunder, sælge produkter og besvare eventuelle spørgsmål. De er også ansvarlige for at hjælpe kunder med ethvert behov, udveksle eller returnere produkter, tage opgørelse og sørge for, at butikken er ren og præsentabel hele dagen.

12. Lejrrådgiver

National gennemsnitsløn: $12,65 i timen

Primære opgaver: Lejrrådgivere arbejder sammen med campister for at sikre, at de er sikre og får en fornøjelig oplevelse. De vil ofte arbejde på lejre om sommeren og koordinere med andre rådgivere for at planlægge aktiviteter og arrangementer for at engagere campister. Andre ansvar omfatter at sørge for, at campister følger regler og retningslinjer, løse eventuelle problemer mellem campister og rengøring af dele af lejrfaciliteterne.

13. Husrens

National gennemsnitsløn: $13,20 i timen

Primære opgaver: Rengøringspersonale sikrer, at et hjem eller bestemte rum i et hus er ordentligt rengjorte. Fælles opgaver kan omfatte fejning, støvsugning, vask og tørring af tøj, aftørring, rengøring af badekar og toiletter, aftørring af diske og opvask.

14. Biblioteksassistent

National gennemsnitsløn: $13,24 i timen

Primære opgaver: Biblioteksassistenter vil arbejde med besøgende på biblioteker for at hjælpe med at finde bøger og tjekke dem ud. De vil også hjælpe bibliotekarer med at tage opgørelser, hylde bøger og digitalisere trykte filer eller ældre dokumenter.

15. Landskabsarbejder

National gennemsnitsløn: $13,64 i timen

Primære opgaver: Landskabsarbejdere arbejder på udendørs ejendomme for at hjælpe med at forbedre deres funktioner og gøre dem mere visuelt tiltalende. De vil bruge værktøjer til at slå græsplæner, sprede gødning, trimme træer, vande planter og klippe buske. Landskabsarbejdere vil udføre alle andre vedligeholdelsesopgaver, som ejendomsejere anmoder om.

16. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $15,23 i timen

Primære opgaver: Hundeluftere går og passer hunde, mens deres ejere er væk. De vil sikre, at hunde får nok motion, bliver sikkert gået til og fra deres hjem og får mad og vand. Hundeluftere kan være nødt til at gå tur med hunde i alle vejrforhold på bestemte tidspunkter hver dag.

17. Babysitter

National gennemsnitsløn: $16,13 i timen

Primære opgaver: Babysittere passer og passer børn, mens barnets forældre er væk. De kan være ansvarlige for opgaver som at fodre, transportere og bade børn. Babysittere og barnepige kan deltage i kurser for at blive certificeret i CPR eller førstehjælpspraksis for at yde avanceret pleje til børn i nødstilfælde.

18. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,81 i timen

Primære opgaver: Leveringschauffører afhenter forskellige pakker eller madvarer og leverer dem til bestemte steder. De er ofte ansvarlige for sikker levering af pakker eller madvarer uden at beskadige indholdet indeni. Leveringsdrivere sikrer, at varer bliver leveret rettidigt og effektivt.

19. Underviser

National gennemsnitsløn: $21,31 i timen

Primære pligter: Undervisere arbejder direkte med eleverne for at hjælpe dem med at forbedre deres viden inden for visse fag. De vil ofte arbejde med en elev, der kæmper i en bestemt klasse for bedre at forklare komplekse emner i enklere vendinger. Undervisere hjælper også eleverne med at udvikle bedre læringsmetoder ved at studere med dem og forenkle deres lektioner.

20. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $21,98 i timen

Primære opgaver: Webdesignere arbejder med at bygge, designe og tilføje forbedringer til websteder. De vil ofte arbejde tæt sammen med kunder for at lære deres overordnede vision og mål for deres hjemmeside. Webdesignere vil bruge det til at bygge en hjemmeside med tekst og farve, der matcher kundens eller virksomhedens webdesignvision. Der er flere tjenester, der har skabeloner til webstedsopbygning, selvom der kan være lidt af en indlæringskurve. Dette kunne vise sig at være en meget kraftfuld CV tilføjelse.

Osvald Ludvigsen
Osvald Ludvigsen Som teenager søger du måske efter måder at tjene penge på uden at komme bagud med skolearbejde og efterskoleaktiviteter. Heldigvis er der deltidsstillinger tilgængelige for teenagere til at få værdifulde færdigheder og erhvervserfaring, mens de tjener en indkomst. Mange vejledere vil arbejde direkte med teenagere for at træne dem og forberede dem til opgaverne i en deltidsstilling. I denne artikel fremhæver vi nogle af de bedste job for teenagere og identificerer, hvad der gør disse roller til gode første job.