20 Bedste Job For Empater

20 Bedste Job For Empater

At finde et job, der passer til din personlighedstype, kan være en fantastisk måde at udvikle en yderst tilfredsstillende og succesfuld karriere på. En specifik type kendt som en empat kan især drage fordel af at finde en karriere, der stemmer overens med deres personlighed. Denne personlighedstype har en tendens til at opleve høj følsomhed over for deres egne følelsesmæssige tilstande og andres. I denne artikel forklarer vi kendetegnene ved en empat og giver 20 job til medfølende mennesker.

Hvad er en empati?

En empat er en person, der oplever høje niveauer af følsomhed over for deres egne følelser og følelserne hos dem omkring dem. De udviser ofte kvaliteter af medfølelse, omsorg og intuition på arbejdet og i deres personlige liv. Disse egenskaber kan være aktiver i mange jobtyper og arbejdsmiljøer, og empatiske mennesker kan nyde lange og succesrige karrierer. Hvis du identificerer dig med egenskaberne ved en empat, så overvej at finde job, der passer godt til din personlighedstype for at hjælpe dig med at finde den mest mulige arbejdspladstilfredshed.

20 bedste job for empater

Hvis du er en medfølende og empatisk person, er her nogle job, der kan passe godt til dig:

1. Kunstner

National gennemsnitsløn: $13,95 i timen

Primære opgaver: Kunstnere producerer en bred vifte af visuelle materialer i mange medier. De arbejder nogle gange til kommercielle formål eller selvstændigt.

2. Dyrlægetekniker

National gennemsnitsløn: $29.267 om året

Primære opgaver: Veterinærteknikere passer dyr på veterinærklinikker. De tager blodprøver, administrerer medicin og assisterer dyrlægen i medicinske procedurer.

Relateret: Lær om at være veterinærtekniker

3. Rådgiver

National gennemsnitsløn: $29.597 om året

Primære pligter: Rådgivere hjælper enkeltpersoner, familier og lokalsamfund med at opnå velvære ved at evaluere og drage omsorg for deres mentale, sociale og følelsesmæssige sundhed. De arbejder ofte for hospitaler, skoler og non-profit organisationer.

4. Lærer

National gennemsnitsløn: $14,79 i timen

Primære opgaver: Lærere planlægger undervisning, underviser i lektioner og giver feedback til elever på alle niveauer. De opfylder normalt også andre faglige ansvarsområder såsom udvalgsarbejde og udvikling af læseplaner.

Relateret: Lær om at være lærer

5. Park ranger

National gennemsnitsløn: $35.798 om året

Primære opgaver: Parkvagter overvåger og uddanner besøgende til stats- og nationalparker og monumenter. De leder ofte rundvisninger, holder oplæg og varetager administrative opgaver som opkrævning af entre.

Relateret: Lær om at være en Park Ranger

6. Gartner

National gennemsnitsløn: $44.140 om året

Primære opgaver: Gartnere vedligeholder planteliv og uderum på virksomheder og institutioner. Nogle gange arbejder de også for private eller anlægsgartnervirksomheder.

7. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $47.369 om året

Primære opgaver: Grafiske designere udvikler visuelt indhold til trykte og digitale publikationer. De arbejder ofte for marketing- og designfirmaer samt individuelle virksomheders marketingafdeling.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

8. Musiker

National gennemsnitsløn: $47.771 om året

Primære opgaver: Musikere optræder individuelt eller med grupper ved koncerter og til indspilninger. De er nogle gange ansat af virksomheder eller organisationer, og de kan også arbejde på freelancebasis.

9. Redaktør

National gennemsnitsløn: $56.971 om året

Primære opgaver: Redaktører gennemgår trykt og online skriftligt materiale for potentielle revisioner og fejl i grammatik, brug og mekanik. På højere niveauer administrerer redaktører også flere forfattere på tværs af publikationer ved at tildele skriveprojekter og administrere udgivelsesprocessen.

10. Bibliotekar

National gennemsnitsløn: $59.243 om året

Primære opgaver: Bibliotekarer organiserer, katalogiserer og hjælper lånere med at få adgang til store mængder information. De er normalt eksperter i både trykte og digitale informationsmedier.

Relateret: Lær om at være bibliotekar

11. Socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $59.928 om året

Primære opgaver: Socialrådgivere støtter enkeltpersoner og familier i en række forskellige omstændigheder, såsom skader, handicap og afhængighed. De vurderer kundens behov, vurderer mulige løsninger og forbinder kunderne med de bedst mulige ressourcer.

Relateret: Lær om at være socialrådgiver

12. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $61.943 om året

Primære opgaver: Tekstforfattere producerer skriftligt materiale til markedsføringspublikationer såsom kataloger og hjemmesider. De arbejder ofte for individuelle virksomheder eller marketingfirmaer såvel som på freelancebasis.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

13. Professor

National gennemsnitsløn: $62.056 om året

Primære opgaver: Professorer planlægger undervisning, underviser i lektioner og reagerer på elevernes arbejde på det post-sekundære niveau. De arbejder normalt for gymnasier og universiteter.

Relateret: Lær om at være adjungeret professor

14. Massageterapeut

National gennemsnitsløn: $30,19 i timen

Primære opgaver: Massageterapeuter bruger manuelle trykteknikker til at lindre smerter, lindre stress og øge deres klienters velvære. De kan arbejde individuelt eller som ansatte på et hospital eller spa.

Relateret: Lær om at være massageterapeut

15. Terapeut

National gennemsnitsløn: $69.590 om året

Primære opgaver: Terapeuter yder mentale sundhedsydelser til klienter i omgivelser som privat praksis, klinikker og skoler. De bruger en række psykologiske strategier for at hjælpe med at opfylde deres klienters behov.

16. Yogalærer

National gennemsnitsløn: $70.562 om året

Primære opgaver: Yogalærere planlægger og underviser klasser i yogapraksis. De specialiserer sig ofte i én slags yoga, og de kan arbejde for specialiserede studier såvel som institutioner som hospitaler og fitnesscentre.

Relateret: Lær om at være yogalærer

17. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $76.950 om året

Primære opgaver: Webudviklere skriver koden til hjemmesider, både de dele, forbrugerne ser, og de dele, de ikke ser. De fortolker klientanmodninger, implementerer hjemmesideopdateringer og ændringer og overvåger brugersvar.

Relateret: Lær om at være webudvikler

18. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $78.116 om året

Primære opgaver: Tandplejere hjælper med at opretholde tandpatienters mundsundhed ved at rense deres tænder og udføre undersøgelser. De udfører hyppigt patientuddannelse og hjælper tandlægen med procedurer og røntgenbilleder.

Relateret: Lær om at være tandplejer

19. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $81.574 om året

Primære opgaver: Sygeplejersker yder støttende pleje til patienter i sundhedsvæsenet, såsom hospitaler, klinikker og langtidsplejefaciliteter. De overvåger deres patienters vitale tegn, registrerer sygehistorier, giver patientuddannelse og hjælper med at administrere medicinske behandlinger.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

20. Virksomhedsejer

National gennemsnitsløn: $85.390 om året

Primære opgaver: Virksomhedsejere er en del af eller hele interessenter i virksomheder, enten udviklet af dem selv fra starten eller købt af en anden iværksætter. Deres niveau af ledelsesmæssig involvering kan variere afhængigt af typen af ​​virksomhed og deres personlige præferencer.

Stig Aagaard
Stig Aagaard At finde et job, der passer til din personlighedstype, kan være en fantastisk måde at udvikle en yderst tilfredsstillende og succesfuld karriere på. En specifik type kendt som en empat kan især drage fordel af at finde en karriere, der stemmer overens med deres personlighed. Denne personlighedstype har en tendens til at opleve høj følsomhed over for deres egne følelsesmæssige tilstande og andres. I denne artikel forklarer vi kendetegnene ved en empat og giver 20 job til medfølende mennesker.