20 Arbejde Hjemmefra For Gravide Kvinder: Med Pligter Og Løn

Et arbejde hjemmefra kan tilbyde mange fordele for medarbejderne, herunder fleksibilitet i arbejdsplan og påklædning. For gravide kvinder kan denne form for job være en mulighed for at tjene en indkomst, mens de bliver hjemme, har det godt og får hvile hele dagen. Hvis du er gravid, kan en hjemmearbejdsplads gøre det lettere for dig at opfylde dine sundhedsmæssige og medicinske behov. I denne artikel diskuterer vi, hvad et arbejde hjemmefra er, og giver 20 eksempler på arbejde hjemmefra (med pligter og løn).

Hvad er et arbejde hjemmefra?

Et arbejde hjemmefra, eller fjernjob, er et job, som folk kan udføre i deres hjem i stedet for en virksomheds kontor eller hovedkvarter. Disse job involverer typisk kommunikation med vejledere og kolleger gennem e-mails, beskeder og videoopkald. Mens mange servicejob er personligt, kan folk, der primært arbejder på computere, ofte arbejde hjemmefra.

Arbejde hjemmefra for gravide kvinder

Da de er online, har hjemmearbejde typisk fleksible timer og muligheder for pauser. Dette er ideelt for gravide kvinder, som måske har brug for at spise snacks, drikke vand og bruge badeværelset mere end den gennemsnitlige person. Fjernjob kan også give gravide kvinder mulighed for at føle sig mere tilpas. For eksempel, i stedet for at sidde på en hård skrivebordsstol i flere timer, kan de sidde på deres sofa eller en træningsbold.

Her er 20 hjemmearbejde for gravide kvinder sammen med almindelige pligter og lønninger:

1. Online lærer

National gennemsnitsløn: $23.590 om året

Primære opgaver: Onlinelærere giver virtuelle lektioner til elever i fag som matematik, naturvidenskab, samfundsfag, sprogkunst og engelsk som andetsprog. De er sandsynligvis dygtige til at arbejde med mennesker, forklare komplekse emner klart, give test og lede aktiviteter. Onlinelærere kommunikerer typisk med deres elever over internettet, besvarer spørgsmål og tilbyder hjælp gennem videoopkald og e-mails.

Relateret: Lær om at være lærer

2. Blogger

National gennemsnitsløn: $36.864 om året

Primære pligter: En blogger opretter og poster artikler og billeder om emner, de brænder for og har viden om. Bloggere kan dække enhver form for emne eller niche, herunder kæledyrspleje, sund livsstil, meditation, indretning, skrivning, havearbejde, rejser, madlavning, kaffe og relationer. De laver normalt ugentligt indhold til deres fans, men bloggere har en tendens til at have stor fleksibilitet med hensyn til, hvor ofte de skaber digitalt indhold til deres hjemmeside.

3. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $38.428 om året

Primære opgaver: En transskriptionist konverterer lyd fra videoer eller lydfiler til skrevet tekst. Transcriptionists udfører ofte lukkede billedtekster til tv-shows og videoer og skaber undertekster til karakterdialog og andre lyde. Folk i denne rolle er sandsynligvis eksperter i at skrive hurtigt, skrive uden fejl og forstå forskellige slags tale.

4. Databehandler

National gennemsnitsløn: $39.748 om året

Primære opgaver: En databehandler indsamler og analyserer data eller informationsbidder. Databehandlere udfører ofte digitaliseringsarbejde, hvor de overfører skriftligt materiale, såsom papirfiler, til en database. De er normalt ekstremt detaljeorienterede, organiserede og fremragende til at udføre gentagne opgaver.

5. Forfatter

National gennemsnitsløn: $40.800 om året

Primære opgaver: En forfatter skaber skriftligt værk, såsom skønlitterære og faglitterære bøger, skuespil, noveller, digte, manuskripter, sange, essays og nyhedsartikler. Forfattere har en tendens til at have stærke kreative, skrivende og forskningsmæssige færdigheder, og de er ofte eksperter i at fortælle innovative, interessante historier. De i denne rolle har typisk fleksible arbejdstider, så længe de overholder udgivelsesdeadlines.

6. Produktfotograf

National gennemsnitsløn: $42.984 om året

Primære opgaver: En produktfotograf laver brugbare billeder af høj kvalitet af produkter og tjenester. Virksomheder bruger ofte produktbilleder til at vise produktfunktioner, oprette annoncer og vise produkter i online og fysiske butikker. Produktfotografer kan indrette studier i deres hjem med ordentlig belysning og udstyr til at tage produktbilleder.

7. Bevillingsskribent

National gennemsnitsløn: $43.911 om året

Primære opgaver: En tilskudsforfatter udfører online research for at finde tilskud eller finansieringsmuligheder for en virksomhed eller organisation. De i denne rolle udfylder ansøgninger om tilskud eller indsender originale forslag til potentielle finansiører. Grant-skribenter arbejder typisk for nonprofitorganisationer eller små virksomheder og indsamler penge til samfundsprogrammer, forskningsprojekter, lønninger, leveomkostninger og andre omkostninger.

Relateret: Lær om at være en tilskudsforfatter

8. Social media manager

National gennemsnitsløn: $45.105 om året

Primære opgaver: En social media manager bygger, driver og vedligeholder en virksomheds sociale medie platforme, normalt for at markedsføre sine produkter og tjenester til brugerne. De i denne rolle skaber digitalt indhold, stiller spørgsmål til brugere af sociale medier for at skabe engagement, modererer kommentarer og skriver kreative billedtekster. De kan også bruge opslag på sociale medier til at informere kunder om rabatter eller særlige programmer.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

9. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $47.361 om året

Primære opgaver: En webdesigner opretter og udvikler hjemmesider for virksomheder eller andre organisationer. Dette omfatter normalt programmering og design af tekst, billeder, knapper og anden grafik på websteder for at forbedre brugeroplevelsen. Webdesignere bygger ofte e-handels- eller onlinesalgssystemer, så brugerne kan købe produkter og tjenester via websteder.

Relateret: Lær om at være webdesigner

10. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.477 om året

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter kommunikerer med kunder over telefonen eller online for at løse problemer og løse dem. De arbejder ofte med kunder for at løse tekniske problemer og er sandsynligvis dygtige til at bruge onlineværktøjer såsom websteder, databaser og e-mail. Mange kundeservicejob har pauser mellem sessionerne, der giver medarbejderne mulighed for at hvile, drikke vand, spise snacks eller bruge badeværelset.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

11. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $47.899 om året

Primære opgaver: En grafisk designer skaber digitalt indhold såsom animationer, tegnefilm, logoer, t-shirts, infografik, billeder, brochurer, magasiner, rapporter og diagrammer. De arbejder typisk freelance eller for virksomheder, der forsøger at opbygge deres online tilstedeværelse og tiltrække potentielle kunder. Grafiske designere kan hjælpe virksomheder med at markedsføre deres produkter og tjenester på kunstneriske måder.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

12. Influencer

National gennemsnitsløn: $49.641 om året

Primære opgaver: En influencer administrerer en social medieplatform med et stort antal følgere og tjener penge gennem sponsorerede opslag, som er annoncer for virksomheder. Influencers leverer digitalt indhold til fans i en specifik niche, såsom rådgivning om graviditet, børnepasning, boligindretning eller rejsesteder. De i denne rolle er typisk eksperter i at lave visuelt tiltalende indhold og promovere produkter og tjenester.

13. Søgemaskineoptimeringsspecialist

National gennemsnitsløn: $51.816 om året

Primære opgaver: En søgemaskineoptimering, eller SEO, specialist forbedrer en virksomheds online tilstedeværelse. Dette inkluderer at sikre, at deres websteder og sociale medieplatforme bruger de korrekte søgeord, alt-tekst og andre værktøjer til at tiltrække mest kundetrafik (kunder, der besøger deres sider). SEO-specialister tester hjemmesider og online platforme for at sikre, at de er funktionelle og brugervenlige.

14. Redaktør

National gennemsnitsløn: $54.434 om året

Primære opgaver: Redaktører eller kopiredaktører korrekturlæser og sikrer nøjagtigheden af ​​skriftligt materiale i magasiner, aviser, bøger, hjemmesider og sociale mediers sider i virksomheder. Redaktører er dygtige til korrekt stavning, tegnsætning, grammatik og sætningsstruktur, og de er meget opmærksomme på detaljer for at sikre, at teksten er klar og fejlfri. De arbejder med forfattere for at skabe indhold, der er engagerende og nyttigt for læserne.

15. Underviser

National gennemsnitsløn: $54.752 om året

Primære pligter: En vejleder yder ekstra hjælp til elever, der oplever vanskeligheder i deres klasser, ved at tilbyde rådgivning og skabe lektioner og aktiviteter for eleverne for at forbedre deres færdigheder. En vejleder kan dække emner som matematik, naturvidenskab, skrivning og historie. Nogle vejledere forbereder eleverne til specifikke eksamener, såsom SAT college optagelsesprøven.

Relateret: Lær om at være underviser

16. Corporate rekrutterer

National gennemsnitsløn: $56.155 om året

Primære opgaver: En virksomhedsrekrutterer eller headhunter leder efter jobkandidater til at udfylde en bestemt jobåbning for en virksomhed. De opretter jobbeskrivelser, lægger jobåbninger ud på jobsøgningswebsteder, læser CV'er og følgebreve igennem og gennemfører screeninger og interviews før interview. De er ofte ansvarlige for at udvikle en kvalificeret gruppe af kandidater, som deres vejledere kan vælge imellem.

17. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $57.409 om året

Primære opgaver: En virtuel assistent hjælper en person med planlægning, journalføring, korrespondance og andre kontoropgaver. Virtuelle assistenter kan arbejde for virksomhedsejere, ledere, administrerende direktører eller andre fagfolk over internettet. De har typisk brug for fremragende computerfærdigheder og viden om tekstbehandlingsprogrammer, drev, regneark og andre onlineværktøjer.

18. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $57.445 om året

Primære opgaver: En tekstforfatter skriver kopi eller skriftligt materiale til hjemmesider, magasiner, aviser og andre virksomheder. De kan arbejde for et bureau eller en virksomheds marketingafdeling, eller de kan arbejde som freelanceskribent og vælge, hvilke opgaver de skal løse. Tekstforfattere er typisk dygtige til at skabe engagerende, klart og handlekraftigt indhold for læserne. De kan normalt arbejde fleksible timer, så længe de overholder deres kvoter og deadlines.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

19. Erhvervscoach

National gennemsnitsløn: $60.398 om året

Primære opgaver: En forretningscoach hjælper virksomhedsejere med at drive deres virksomhed ved at afklare mål, missioner og strategier. Business coaches kan også hjælpe iværksættere med komplekse opgaver, såsom at lave forretningsplaner, designe salgs- og marketingtaktik og løse problemer. De i denne rolle har typisk forretningsuddannelser og har stærke kommunikations-, analyse- og organisationsevner.

20. Netbutiksejer

National gennemsnitsløn: $86.288 om året

Primære opgaver: En netbutiksejer sælger håndlavede eller fremstillede produkter til kunder, såsom tøj, møbler og kunsthåndværk. Mange onlinebutiksejere "vender" varer, køber dem til lave priser i genbrugsbutikker og ændrer og sælger dem til højere priser i deres butikker. Da onlinebutiksejere er deres egne chefer, er deres timer fleksible, og de kan arbejde hjemmefra.

Loke Espersen
Loke Espersen Et arbejde hjemmefra kan tilbyde mange fordele for medarbejderne, herunder fleksibilitet i arbejdsplan og påklædning. For gravide kvinder kan denne form for job være en mulighed for at tjene en indkomst, mens de bliver hjemme, har det godt og får hvile hele dagen. Hvis du er gravid, kan en hjemmearbejdsplads gøre det lettere for dig at opfylde dine sundhedsmæssige og medicinske behov. I denne artikel diskuterer vi, hvad et arbejde hjemmefra er, og giver 20 eksempler på arbejde hjemmefra (med pligter og løn).