19 Populære Onlinejob For Universitetsstuderende

19 Populære Onlinejob For Universitetsstuderende

Universitetsstuderende har ofte behov for ekstra penge. Dette kan være for at hjælpe med at kompensere for nogle udgifter og mindske behovet for studielån, eller bare for at få ekstra penge til tøj, mad og benzin. Mange studerende undgår beskæftigelse på grund af tidsbegrænsninger og stramme tidsplaner. Men onlinejob tilbyder fleksible arbejdstider og stort indtjeningspotentiale, samtidig med at du kan arbejde hvor som helst. Disse job giver dig mulighed for at få flere færdigheder og erfaring. I denne artikel kan du finde et udvalg til enhver universitetsstuderende, der overvejer et onlinejob.

Top online job for universitetsstuderende

Her er 20 onlinejobs for universitetsstuderende at tjekke ud:

1. Undersøgelsestager

Landsgennemsnitsløn: Ingen løndata på nuværende tidspunkt

Primære opgaver: En online-undersøgelsestager vil tilmelde sig for at tage undersøgelser gennem en eller flere virksomheder. Det er nemt at tage undersøgelser. Arbejdet vil variere baseret på din demografi. Når du tilmelder dig til at deltage i undersøgelser, får du et spørgeskema om dig selv. Undersøgelserne bruges til mange formål og forskningsundersøgelser. Undersøgelsessteder betaler kontant, gavekort eller andre præmier. Udbetalingsniveauer kan variere på hvert websted.

2. Stemmeskuespiller

Landsgennemsnitsløn: Ingen løndata på nuværende tidspunkt

Primære opgaver: Nogle virksomheder opsøger stemmeskuespillere online. Du kan udføre disse opgaver fra din computer ved hjælp af din stemme og en mikrofon. Du vil normalt tilmelde dig disse muligheder på et websted og indsende et eksempel på din stemme til dem. Baseret på din prøve vil job blive tilbudt dig baseret på, hvad virksomheden søger i en stemmeskuespiller.

3. Sanger

National gennemsnitsløn: $19,25 i timen

Primære pligter: Hvis du har en fantastisk eller unik sangstemme, kan det være lukrativt at sende dine sange til online platforme. Penge optjenes baseret på likes, abonnementer og lyttede tider. Med nok lyttere har du potentialet til at tjene en berømthedsindkomst.

4. Afskriver

National gennemsnitsløn: $13,48 i timen

Primære pligter: Transskriberende lytter til andres optagelser og skriver dem ind i et dokument. Disse optagelser er typisk fra læger eller advokater. Effektiv skriveevne og et godt lyttende øre er påkrævet. Nogle virksomheder giver dig udstyr, mens andre bruger tastaturgenveje på din computer til at udføre opgaver. Hvis du er en god lytter, der har hurtighed og nøjagtighed i at skrive, kan transskription være perfekt for dig.

5. Crowdsourcing

Landsgennemsnitsløn: Ingen løndata på nuværende tidspunkt

Primære opgaver: Dem, der arbejder for crowdsourcing virksomheder, udfører små opgaver. På nogle websteder kan du tage færdighedstests for at øge mængden af ​​betaling, du modtager pr. opgave. Nogle af opgaverne er hurtige og betaler meget lidt.

Andre kræver mange skridt, men betaler mange penge. Mulighederne omfatter dataindtastning, at finde forskelle i et billede, undersøgelser, hjemmesidetest, app-test, diktering, blandt mange flere. Hvis du arbejder hurtigt og præcist, kan det generere mange penge at arbejde for en crowdsourcing-hjemmeside. Crowdsourcing kræver ikke en grad og kan udføres af dem uden tidligere erhvervserfaring.

6. Social media manager

National gennemsnitsløn: $48.084 om året

Primære opgaver: En social media manager administrerer en virksomheds sociale medie konti. Ledere på sociale medier lærer mærker at kende, de elsker, hjælper nye kunder med at blive bevidste om brandet og bliver virksomhedens online stemme.

Din pligt bliver at administrere online virksomhedskampagner, håndtere de daglige behov for sociale medier i en organisation og booste virksomhedens omdømme. Det er din opgave at bringe så mange nye mennesker til hjemmesiden som muligt og at gøre fans af dit brand til kunder af brandet.

7. Moderator

Landsgennemsnitsløn: Ingen løndata på nuværende tidspunkt

Primære opgaver: Nogle virksomheder ansætter folk til at være moderatorer i chatrum og på sociale medier. Moderatorer er der for at sikre, at folk følger de regler og politikker, de har accepteret, da de tilmeldte sig chatten eller webstedet.

8. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $14,07 i timen

Primære opgaver: En online dataentry assistent gør præcis som navnet antyder. De data, der skal indtastes, kan variere fra virksomhed til virksomhed. Disse job kræver lidt engagement og kan udføres efter din egen tidsplan. Hvis du er en effektiv maskinskriver, giver dataindtastning et stort potentiale for ekstra indtægt.

Vær opmærksom på, når du søger efter denne mulighed, at der er mange svindelnumre, der hævder at være legitime muligheder. Legitime arbejde hjemmefra vil aldrig kræve betaling på forhånd eller bede dig om at indløse en check for at købe forsyninger og derefter returnere penge til afsenderen.

9. Blogger

National gennemsnitsløn: $15,48 i timen

Primære pligter: En blogger skriver artikler til deres egne hjemmesider eller for andre. Når en blogger arbejder for en anden virksomhed, tildeler virksomheden typisk et emne, som bloggeren skal skrive om. På din egen hjemmeside genererer du omsætning gennem antallet af besøgende på din side. Hvis du har meget at sige eller interessante historier at fortælle, kan blogging være det perfekte onlinejob for dig. Hvis du er tryg ved kameraet, kan videoblogging også være en god måde at tjene ekstra penge på.

10. Teknisk supportspecialist

National gennemsnitsløn: $15,60 i timen

Primære opgaver: Nogle populære softwarevirksomheder ansætter folk til at tilbyde kunderne teknisk support hjemmefra. Disse job er normalt ikke så fleksible som andre og kræver, at du arbejder et vist antal timer. Disse job tilbyder fast løn og normalt personalegoder.

11. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $15,79 i timen

Primære opgaver: En virtuel assistents job kan variere fra dataindtastning til kundeservice. Dem, hvis speciale er copywriting eller e-mail-marketing, tjener flere penge. Du kan også besvare telefoner eller sende e-mails. Du skal muligvis deltage i møder via videochat. Virtuelle assistenter er dygtige til at bruge computerapplikationer, tastatur, e-mail og nogle gange økonomi.

12. Mystery shopper

National gennemsnitsløn: $16,28 i timen

Primære pligter: Mystery shopping er ikke helt online, men du rapporterer normalt til en app eller hjemmeside. Du vil også modtage dine opgaver via en app eller mail. Det er også meget fleksibelt, og du kan gøre det, mens du allerede er ved at købe varer, du alligevel skulle købe.

Lønnen afhænger af det job, du vælger. Nogle virksomheder betaler dig endda for rejseudgifter. Denne mulighed har mange svindlere, der hævder at være legitime job. Ingen legitim mulighed vil bede dig om betaling på forhånd eller kræve, at du indløser en check og sender penge tilbage til dem.

13. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $17,67 i timen

Primære opgaver: En grafisk designer laver alt fra visitkort til logoer. Grafiske designere skal have øje for detaljer. Du kan søge efter disse stillinger online, eller du kan vælge at være freelance grafisk designer. Freelance grafiske designere bør nå ud til lokale virksomheder og dele de tjenester, de tilbyder, sammen med en prisliste for hver.

14. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $18,56 i timen

Primære opgaver: En korrekturlæser tjekker dokumenter og andet skriftligt indhold for at sikre, at det er fri for grammatiske, typografiske og syntaksfejl. Denne stilling kræver en person, der er dygtig til grammatik og redigering.

15. Underviser

National gennemsnitsløn: $21,41 i timen

Primære opgaver: En online vejleder hjælper dem, der har brug for hjælp til deres uddannelse. Dette kan være at undervise folkeskoleelever eller gymnasieelever med emner som matematik eller sprogkundskaber eller lære børn at lære engelsk som andetsprog. Undervisere, der er fleksible med deres skemaer, har typisk det største potentiale til at tjene penge.

Mens mange online-vejledere arbejder via videochat, e-mailer mange undervisere simpelthen deres elever. Nogle undervisere har specialiseret sig i at rette engelske papirer eller i at hjælpe nye universitetsstuderende med korrekte skriveteknikker. Hvis du udmærker dig inden for et akademisk område, kan online vejledning være dit perfekte job.

16. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $24,67 i timen

Primære opgaver: En freelanceskribent skriver artikler til magasiner eller hjemmesider. Afhængigt af den virksomhed, hvor du søger, kan du blive betalt for dit originale indhold eller skrive for en virksomhed, der tildeler dig et emne. Arbejdstilgængeligheden varierer fra virksomhed til virksomhed. Freelanceskrivning kan vise sig at være et fantastisk onlinejob med et stort indtjeningspotentiale for dedikerede skribenter.

17. Onlinesalg

Landsgennemsnitsløn: Ingen løndata på nuværende tidspunkt

Primære opgaver: Online salgsrepræsentanter kan sælge varer for en anden virksomhed eller blive deres egne sælgere, der sælger deres egne varer eller produkter. Dette kaldes også nogle gange direkte salg eller direkte markedsføring. Hvis du elsker et produkt, kan du tilmelde dig som salgsrepræsentant for det pågældende firma. Hvis du har en evne til at lave noget unikt, kan du også sælge dit eget produkt.

18. Hjemmeside tester

Landsgennemsnitsløn: Ingen løndata på nuværende tidspunkt

Primære opgaver: Websitetestere navigerer på et websted og tjekker det for funktionalitet. Nogle testere tester også apps til smartphones. Arbejdsbelastningen varierer fra virksomhed til virksomhed. De fleste testere bliver bedt om at navigere på et bestemt websted. Du bliver bedt om at bruge et webcam og et headset eller en mikrofon. Du bliver derefter bedt om at bruge en vis mængde tid på hjemmesiden til at fortælle om din oplevelse, mens du klikker dig igennem hver side.

19. Fjernsygeplejerske

Landsgennemsnitsløn: Ingen løndata på nuværende tidspunkt

Primære opgaver: Studerende, der allerede har en sygeplejerskelicens, kan arbejde eksternt for lægekontorer, forsikringsselskaber eller skadestuesygeplejerskelinjer for at give lægeråd eller gennemgå lægejournaler. Disse job er tilgængelige for licenserede praktiske sygeplejersker (LPN'er) og registrerede sygeplejersker (RN'er). Stillingerne er på deltid op til fuld tid. De, der har en sygeplejelicens, kunne også sikre sig en online medicinsk skrivestilling. Disse er fleksible og udføres typisk efter invitation.

Holger Ebbesen
Holger Ebbesen Universitetsstuderende har ofte behov for ekstra penge. Dette kan være for at hjælpe med at kompensere for nogle udgifter og mindske behovet for studielån, eller bare for at få ekstra penge til tøj, mad og benzin. Mange studerende undgår beskæftigelse på grund af tidsbegrænsninger og stramme tidsplaner. Men onlinejob tilbyder fleksible arbejdstider og stort indtjeningspotentiale, samtidig med at du kan arbejde hvor som helst. Disse job giver dig mulighed for at få flere færdigheder og erfaring. I denne artikel kan du finde et udvalg til enhver universitetsstuderende, der overvejer et onlinejob.