19 Job I Kommunikationsvidenskab

19 Job I Kommunikationsvidenskab

Hvis du er interesseret i kommunikationsstudier, hjælper det at vide, hvilke slags jobs der er tilgængelige for dig. Kommunikationsjob spænder bredt over flere sektorer, så mulighederne er uendelige. I denne artikel vil vi udforske almindelige jobsektorer for hovedfag i kommunikationsstudier og job inden for dem.

Hvad er job i kommunikationsstudier?

Kommunikationsprofessionelle sikrer, at en organisations budskab kommunikeres tydeligt til de rigtige personer. God kommunikation er nødvendig på tværs af alle industrier for at sælge produkter til forbrugere; opbygge relationer med kunder, kunder, medarbejdere og investorer; og at sikre både interessenter og offentligheden et positivt billede af organisationen.

Kommunikationsjob i medier

At arbejde i medier kan være givende, hvis man nyder tempofyldte miljøer eller har fokus på dem. Blandt jobs til kommunikationsstudier i medier er:

1. Journalist

National gennemsnitsløn: $35.461 om året

Primære opgaver: Journalister researcher, udtrækker og indsamler information om deres emner for at udvikle overbevisende indhold til web, print og tv. Faktasøgning, skrivning og videoproduktion er en daglig del af deres job.

2. Nyhedsanker

National gennemsnitsløn: $38.979 om året

Primære pligter: Et nyhedsanker er ansvarlig for daglige nyhedsudsendelser og segmenter, både produktion og rapportering. De rapporterer live og seneste nyheder i luften, online og på sociale mediekanaler; deltage i samfundsfunktioner; og optræde offentligt

3. Webindholdseditor

National gennemsnitsløn: $56.328 om året

Primære opgaver: Webindholdsredaktører planlægger, opretter, redigerer og udgiver en række webbaserede medier for en organisation. De arbejder med interne og eksterne interessenter for at producere interessant, klik-tiltrækkende indhold.

4. Annoncesælger

National gennemsnitsløn: $53.460 om året

Primære opgaver: Annonceringsrepræsentant for potentielle kunder, placere kolde opkald og opbygge kunderelationer for at lukke annonceaftaler og generere annonceindtægter til et medie. De kan også arbejde med eksterne bureauer for at opbygge marketingplaner på vegne af deres klientel. Dette kan omfatte meddelelser og kreative eksekveringer for klienten.

Kommunikationsjob inden for marketing

Marketingjob er givende for dem, der kan lide at drive salg og andre organisatoriske mål med kreative budskaber og forbrugerindsigt.

1. Social media manager

National gennemsnitsløn: $44.288 om året

Primære opgaver: Social media managers håndterer de daglige og overordnede sociale medier bekymringer og promoveringer for en organisation. Deres opgaver kan omfatte daglig udvikling af indhold og opslag, kampagnestyring, kuration af sikkerhedsstillelse og udvikling af webfællesskaber. Sociale mediechefer kan også være ansvarlige for betalte kampagner, herunder køb af annoncer og udvikling af effektiv kreativitet.

2. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $62.352 om året

Primære opgaver : Tekstforfattere producerer engagerende, interessant indhold i overensstemmelse med standarder fastsat af organisationen. Deres job omfatter research, skrivning, redigering og udsendelse af indhold, mens de overholder et brands stil og stemme.

3. Brand manager

National gennemsnitsløn: $70.464 om året

Primære pligter: Brand managers er ansvarlige for at placere organisatoriske budskaber i offentlighedens sind. De overvåger udviklingen af ​​kampagner, herunder annoncering, promovering og public relations, der er afhængige af præcis kommunikation. De analyserer data om både offentligheden og konkurrenterne for at bestemme ting som produktpris, positionering og salgsfremmende strategier.

4. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $64.227 om året

Primære opgaver: Salgsprofessionelle bruger deres oplyste kommunikationsevner til at generere indtægter til en organisation. Deres opgaver omfatter ofte at finde potentielle kunder, cold calling, holde møder, forberede præsentationer, skabe forslag og lukke aftaler. Kommunikation er nøglen til at udvikle og vedligeholde personlige relationer til kunderne, så salg kan være et lukrativt valg til kommunikationsstudier.

Kommunikationsjob i PR

PR-professionelle fungerer som en virksomheds offentlige ansigt for at sikre et positivt offentligt image. At fastholde det image hos pressen og offentligheden er vigtigt, når man tiltrækker kunder, medarbejdere og investorer.

1. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $50.744 om året

Primære opgaver: Eventplanlæggere udtænker, planlægger, koordinerer og udfører livebegivenheder for virksomheder. Det kan være interne arrangementer, såsom konferencer og retreats, eller eksterne begivenheder, såsom fester eller konkurrencer. Eventplanlæggere samarbejder med spillesteder, leverandører og personale for at sikre, at alle detaljer i en begivenhed er fejlfri. De arbejder med marketingteams og PR for at offentliggøre begivenheder, når det er relevant, og sørge for, at al skiltning og beskeder er på mærket.

2. Publicist

National gennemsnitsløn: $52.346 om året

Primære opgaver: Publicister forfølger aktivt medieplacering til organisatoriske budskaber. Dette kan omfatte kontakt til journalister og producenter, forfølge medieplaceringer og koordinering af interviews. Publicister kan også skrive pressemeddelelser og indholdsstykker til distribution.

3. PR-chef

National gennemsnitsløn: $59.779 om året

Primære opgaver: Public Relations Managers fører tilsyn med en organisations daglige og overordnede PR-strategier. Dette omfatter skabelse af engagerende indhold om organisationen, oprettelse og distribution af pressemeddelelser, opbygning og opdatering af medielister og databaser og besvarelse af medieforespørgsler. Det kan også omfatte at forberede medlemmer af organisationen til at interagere med medierne og offentligheden.

4. Medierelationschef

National gennemsnitsløn: $74.507 om året

Primære opgaver: Medierelationschefer arbejder i højprofilerede organisationer, der ofte er i nyhederne. De overvåger pressedækningen om virksomheden, opbygger relationer til medier og koordinerer svar og udtalelser på vegne af organisationen.

Relateret: Topjob i kommunikationsgrad

Kommunikationsjob inden for menneskelige ressourcer

Hvis du kan lide at arbejde med mennesker, kan menneskelige ressourcer være en god mulighed. Personalepersonale kommunikerer internt i organisationen og eksternt for at fremme mål relateret til arbejdsstyrken.

1. Personalespecialist

National gennemsnitsløn: $47.417 om året

Primære opgaver: Personalespecialister overvåger de kommunikationsintensive funktioner i organisationer fra rekruttering til ansættelse og videre. De sikrer, at virksomhedens politikker kommunikeres effektivt og dagligt har kontakt med personalet ansigt til ansigt. De kan levere oplæg, lave medarbejdermanualer, sammensætte indhold til sociale medier og producere litteratur til rekruttering.

2. Rekrutteringsspecialist

National gennemsnitsløn: $48.539 om året

Primære opgaver: Organisationer søger at rekruttere specialister for at tiltrække potentielt talent. Det gør de ved at positionere virksomheden som et godt sted at arbejde. Dette kan omfatte udarbejdelse af jobbeskrivelser, placering af ansættelsesannoncer, oprettelse af indhold på sociale medier og vedligeholdelse af karrieresektionen på virksomhedens hjemmeside. Denne stilling kan også omfatte deltagelse i jobmesser og events.

3. Træningsspecialist

National gennemsnitsløn: $64.517 om året

Primære opgaver: Træningsspecialister kommunikerer i hele virksomheden og en-til-en med personalet for at sikre, at de lærer de færdigheder og procedurer, der er nødvendige for effektivt at udføre deres job. Undervisere udarbejder materialer, holder oplæg, skriver manualer og designkurser for nye og eksisterende medarbejdere. De kan også optage videotræning for onboarding af nye rekrutter og overvåge nye udviklinger i procedurer eller praksis, der påvirker deres materialer.

4. Intern kommunikationschef

National gennemsnitsløn: $71.745 om året

Primære opgaver: I store organisationer arbejder interne kommunikationschefer for, at alle i virksomheden modtager de rigtige beskeder fra ledelsen og andre afdelinger. De fører tilsyn med virksomhedens intranet, nyhedsbreve, håndbøger og anden kommunikation, der er internt vendt.

Andre job inden for kommunikationsstudier

Hvis du leder efter noget utraditionelt, der stadig bruger kommunikationsstudier, så overvej en af ​​disse tre spændende karrierer.

1. Oversætter og tolk

National gennemsnitsløn: $43.037 om året

Primære opgaver: Oversættere og tolke kommunikerer person-til-person og massebeskeder, der kommer til dem på et fremmedsprog. Deres job kan omfatte håndtering af særlige internationale projekter og oversættelse af notater og breve. De kan også bruge deres viden om sprog og kultur til at foreslå metoder til at opdatere, forenkle og forbedre kommunikationen for bedre at kunne betjene fremmedsprogtalende kunder og personale.

2. Sproglærer

National gennemsnitsløn: $47.982 om året

Primære opgaver: Sproglærere underviser i engelsk sprog til sekundære eller efterskoleelever. De udarbejder lektionsplaner, underviser i virtuelle eller personlige klasser, evaluerer opgaver og arbejder en-til-en med elever og forældre. Sproglærere planlægger ofte kreative projekter og udflugter for deres elever og kan være ansvarlige for at forberede dem til standardiserede prøver.

3. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $82.495 om året

Primære opgaver: Ejendomsmæglere bruger kommunikationsevner til at interagere med boligkøbere, sælgere og hinanden. De har brug for en iværksættertankegang og øje for markedstendenser for at sikre kunder, liste boliger, forhandle priser og indgå aftaler.

Kent Adamsen
Kent Adamsen Hvis du er interesseret i kommunikationsstudier, hjælper det at vide, hvilke slags jobs der er tilgængelige for dig. Kommunikationsjob spænder bredt over flere sektorer, så mulighederne er uendelige. I denne artikel vil vi udforske almindelige jobsektorer for hovedfag i kommunikationsstudier og job inden for dem.