19 Bedste Sommerjob For Gymnasieelever: Med Tips Til At Få Jobbet

19 Bedste Sommerjob For Gymnasieelever: Med Tips Til At Få Jobbet

Når sommermånederne kommer, finder mange gymnasieelever et job, så de kan optage deres tid og tjene ekstra penge, inden det nye skoleår begynder. Et sommerjob kan også give reel erhvervserfaring, som du kan inkludere på dit CV, hjælpe dig med at lære vigtige færdigheder som tidsstyring, organisation, kommunikation og problemløsning og forbinde dig med fagfolk, der kan hjælpe dig med at få et job i fremtiden. Hvis du gerne vil have et job i sommermånederne, er der masser af stillinger, der er åbne for gymnasieelever, der har ambitioner.

I denne artikel giver vi en liste over nogle af de bedste gymnasiesommerjob og deler en lille liste over tips, du kan bruge til at sikre dig en sommerstilling.

19 bedste job for gymnasieelever om sommeren

Hvis du er interesseret i at have et job i din sommerferie fra skolen, kan du udforske denne liste over nogle stillinger, der kan være tilgængelige for dig:

1. Vognpasser

National gennemsnitsløn: $10,68 i timen

Primære opgaver: En vognpasser er ansvarlig for at samle indkøbsvogne fra parkeringspladser og læssepladser rundt om bygningen og returnere dem til butikken. De kan rense vognene, arrangere dem i butikken, hjælpe kunder med at læsse deres varer af i deres biler og hente vogne til kunder, der har brug for dem.

2. Filmekspedient

National gennemsnitsløn: $10,85 i timen

Primære opgaver: En filmmedarbejder yder kundeservice til biografgængere. De udskriver biografbilletter, behandler betalinger, dirigerer kunder til deres tildelte biograflokale, arbejder på koncessionsstanden og holder biografen ren.

3. Kasserer

National gennemsnitsløn: $11,02 i timen

Primære opgaver: En kasserer er ansvarlig for at scanne og ringe op varer til en kundes køb. De behandler betalinger, returnerer og ombytter varer til kunder, taskekøb, løser kundeproblemer og gennemfører pristjek. Nogle kasserere skal opfylde en salgskvote ved at foreslå andre produkter og tjenester til kunder.

Læs mere: Lær om at være kasserer

4. Busser

National gennemsnitsløn: $11,02 i timen

Primære opgaver: En busser opstiller og rydder af borde i en restaurant. De kan også genopfylde drikkeglas, hjælpe servere med at bringe mad ud til gæsterne, udskifte sølvtøj og rense forskellige områder af restauranten. Nogle bussere vasker op og organiserer dele af køkkenet for maksimal effektivitet.

Læs mere: Lær om at være buser

5. Poolpasser

National gennemsnitsløn: $11,23 i timen

Primære opgaver: En poolpasser er ansvarlig for at holde et poolområde rent og sikkert for alle gæster. De uddeler håndklæder, giver pooludstyr til gæsterne, kommunikerer sikkerhedsreglerne og fungerer som livredder efter behov. Poolbetjente kan også arbejde med det andet pooludstyr som skimmere og pumper.

6. Vært/værtinde

National gennemsnitsløn: $11,45 i timen

Primære opgaver: En vært/værtinde har plads til gæster på en restaurant. De vedligeholder reservationssystemet til restauranten, sørger for ventetider for gæsterne, renser menuer, ruller sølvtøj og sætter gæsterne plads, når deres borde er klar. Værter og værtinder besvarer også telefonopkald og kan tage to-go-ordrer.

Læs mere: Lær om at være vært/værtinde

7. Barista

National gennemsnitsløn: $11,46 i timen

Primære opgaver: En barista er ansvarlig for at lave drikkevarer, normalt kaffedrikke og te. De tager imod bestillinger fra gæster, foreslår drikkevarer og andre genstande til gæster, renser deres arbejdsområde og alt udstyr og skal muligvis betjene kunderne deres ordrer. Baristaer overvåger også butikkens lagerbeholdning og laver lagerbestillinger efter behov.

Læs mere: Lær om at være barista

8. Husholderske

National gennemsnitsløn: $11,76 i timen

Primære opgaver: En husholderske rengør rum, som kan omfatte familieboliger, kontorer og andre bygninger. De støvsuger, støver, mopper gulve, vasker vinduer, fejer, vasker op og tager skraldet ud. Husholdere kan også sterilisere de områder, de renser, og organisere forskellige områder af rummet, de har renset.

Læs mere: Lær om at være husholderske

9. Livredder

National gennemsnitsløn: $11,93 i timen

Primære opgaver: En livredder er ansvarlig for at holde øje med en vandmasse og advare svømmere om potentielle trusler. De håndhæver pool- og strandreglerne og sørger for, at alle gæster følger vandsikkerhedspolitikkerne. Livreddere kan også være nødt til at yde førstehjælp, redde nødstedte svømmere og hjælpe dem, der er blevet såret i vandet.

Læs mere: Lær om at være livredder

10. Server

National gennemsnitsløn: $12,12 i timen

Primære opgaver: En server tager imod gæsternes bestillinger og formidler dem til køkkenpersonalet. De serverer også gæsterne deres mad- og drikkevarebestillinger, foreslår vin- og madpar, ringer op til ordrer og udskriver checks, besvarer menuspørgsmål og overvåger deres gæsters tilfredshed.

Læs mere: Lær om at være server

11. Automotive detailer

National gennemsnitsløn: $12,31 i timen

Primære opgaver: En automotive detailer er ansvarlig for rengøring af køretøjer. De vasker, støvsuger, vokser og polerer køretøjerne, renser ruderne og deodoriserer køretøjets interiør. Automotive detaljister kan også bemærke eventuelle udvendige og indvendige problemer med køretøjet, såsom buler og ridser, som kunden kan tage sig af.

12. Lagermedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,56 i timen

Primære opgaver: En strømpemedarbejder fylder hylder og flytter varer efter butikkens behov. De modtager lagerbeholdning, organiserer salgsgulvet, viser produkterne i overensstemmelse med butikkens specifikationer og skal muligvis yde kundeservice til kunderne. Lagermedarbejdere fuldfører også lagerbeholdning, normalt kvartalsvis, for at hjælpe deres butik med at måle overskud og tab.

Læs mere: Lær om at være stocker

13. Udbringer

National gennemsnitsløn: $14,19 i timen

Primære opgaver: En leveringsperson er ansvarlig for at levere varer og produkter til kunder. De henter de varer, de skal levere, følger en rute for at optimere deres tid på vejen og yder grundlæggende kundeservice til kunderne. Nogle leveringsmedarbejdere, især dem, der leverer større varer, kan hjælpe kunder med at sammensætte deres køb.

Læs mere: Lær om at være leveringschauffør

14. Plæneplejespecialist

National gennemsnitsløn: $14,33 i timen

Primære opgaver: En plæneplejespecialist vedligeholder gårdhaver for enkeltpersoner, familier og virksomheder. De slår græsplænen, planter buske, blomster og andre planter, skovler sne og spreder gødning og andre produkter for at vedligeholde plænens grønne områder. Plæneplejespecialister kan også luge, hjælpe med sprinklerreparation, trimme træer og lægge spadestik.

Læs mere: Lær om at være havemand

15. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $15,42 i timen

Primære pligter: En hundelufter er ansvarlig for at gå med hunde og give dem grundlæggende pleje. De fodrer og bader kæledyret, sørger for, at det har vand og holder hunden med selskab i en vis periode. Hundeluftere kan også tage deres kunders hunde med til hundeparken, sørge for at den får nok motion og kan være nødt til at tage hunden til dyrlægen, hvis der er en nødsituation.

16. Svømmelærer

National gennemsnitsløn: $17,44 i timen

Primære opgaver: En svømmeinstruktør lærer enkeltpersoner at svømme. De kan undervise en række mennesker fra alle aldre og baggrunde, så deres klienter føler sig godt tilpas i en vandmasse. Svømmeinstruktører lærer også folk at dykke, flyde, redde sig selv, hvis de har en nødsituation i vand og træde.

17. Babysitter/barnepige

National gennemsnitsløn: $18,03 i timen

Primære opgaver: En babysitter eller barnepige er ansvarlig for at passe mindre børn og babyer. De bader, klæder, fodrer og leger med de børn, de holder øje med, og skal muligvis skifte ble, forberede flasker og lægge babyer til deres lur. Nogle babysittere udvikler grundlæggende lektionsplaner eller kommer med kunst- og håndværksideer for at holde børnene beskæftiget.

Læs mere: Lær om at være babysitter

18. Lejrvejleder

National gennemsnitsløn: $19,60 i timen

Primære opgaver: En lejrvejleder fører tilsyn med campister og laver aktiviteter, som campisterne vil nyde, og sørger for at alle campister er trygge og har det godt. Lejrrådgivere overvåger også måltider, planlægger gruppeaktiviteter, hjælper campister med at lære nye færdigheder, håndterer konflikter mellem campister og udfører opgaver, som ledelsen har tildelt.

19. Underviser

National gennemsnitsløn: $25,12 i timen

Primære pligter: En vejleder er ansvarlig for at hjælpe eleverne med at forstå et emne bedre. De taler med eleven for at forstå deres læringsstil, forklarer de emner, de måske kæmper med, giver støtte til deres lektionsplaner og besvarer elevens spørgsmål om et emne. Vejledere kommunikerer også elevens fremskridt til deres forældre eller værger.

Læs mere: Lær om at være underviser

Tips til at få et sommerjob

Selvom du måske leder efter en kortvarig stilling i din sommerferie fra skolen, er der andre kandidater, der kan gøre det samme. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrenterne og sikre dig det sommerjob, du er interesseret i:

  • Søg tidligt. Overvej at søge stillinger et par uger før dit skoleår slutter. Dette vil give dig det forspring, du muligvis har brug for til at interviewe og udfylde ethvert papirarbejde, så du kan starte i din nye stilling med det samme.
  • Udarbejd en referenceliste. Hvis du har haft job før, taget ledelsen i et skoleprojekt, hjulpet en bestemt lærer, har været frivillig eller deltaget i lejr eller kirkegruppe, har du sikkert nogle personer i dit netværk, som kan skrive professionelle eller personlige anbefalingsbreve til dig.
  • Spørg andre om beskæftigelsesmuligheder. Dine familiemedlemmer, venner, naboer og andre personer, du kender, kan have indsigt i ledige stillinger for gymnasieelever. Spørg rundt for at lære mere om de roller, du kan være interesseret i at søge.
  • Køb et interview outfit. Det er vigtigt at klæde sig professionelt på, uanset hvilken stilling du søger. Køb et outfit, som du kan have på til interviews, så du kan imponere den ansættelsesansvarlige.
  • Opret et CV. Selvom du ikke har en ansættelseshistorie, kan du stadig inkludere klasseprojekter, frivillig erfaring, de kurser, du har taget og nuværende GPA på dit CV. Overvej også at inkludere et sammenfattende mål, som er et afsnit øverst på dit CV, der kommunikerer dine jobønsker.

Anders Frederiksen
Anders Frederiksen Når sommermånederne kommer, finder mange gymnasieelever et job, så de kan optage deres tid og tjene ekstra penge, inden det nye skoleår begynder. Et sommerjob kan også give reel erhvervserfaring, som du kan inkludere på dit CV, hjælpe dig med at lære vigtige færdigheder som tidsstyring, organisation, kommunikation og problemløsning og forbinde dig med fagfolk, der kan hjælpe dig med at få et job i fremtiden. Hvis du gerne vil have et job i sommermånederne, er der masser af stillinger, der er åbne for gymnasieelever, der har ambitioner.