18 Universitetsstuderende Job På Hospitaler

College studerende job på hospitaler kan være en god måde at forberede sig til medicinsk eller sygeplejerske skole. Disse typer af stillinger giver ofte studerende direkte interaktioner med patienter i en medicinsk behandling. Denne oplevelse kan også hjælpe eleverne med at vælge et område inden for medicin, som de er mest interesserede i at forfølge. I denne artikel diskuterer vi nogle få topstuderende jobs på hospitaler, såvel som den gennemsnitlige løn og hver enkelts pligter.

Studenterjob på hospitaler

College studerende job på hospitaler omfatter både direkte og indirekte pleje stillinger, der kan hjælpe dig med at udvikle visse færdigheder. Disse stillinger er en god måde at forberede studerende, der arbejder hen imod en karriere i den medicinske industri. Derudover kan det at have erfaring på et hospital på dit CV hjælpe med optagelse på læge, sygepleje eller en anden type sundhedsskole.

Her er et par job til universitetsstuderende på hospitaler:

1. Kostassistent

National gennemsnitsløn: $11,05 i timen

Primære pligter: Mange patienter på et hospital har diætrestriktioner. Dette kan skyldes kroniske helbredstilstande eller en nylig kirurgisk procedure. Kostassistenter arbejder sammen med patienten om at lære at vælge de rigtige diætmad. De er også ofte ansvarlige for at sikre korrekt fødevaresanering. Arbejdet som kostassistent kan give eleverne erfaring på flere afdelinger i et hospitalsmiljø.

2. Plejer

National gennemsnitsløn: $12,72 i timen

Primære opgaver: Pårørende er ansvarlige for at hjælpe patienter med deres daglige pleje. Dette kan omfatte hjælp til fodring, pleje, påklædning eller flytning på hospitalet. Der er behov for plejere efter operationen, såvel som patienter med kroniske helbredstilstande på hospitalet. At arbejde som pårørende giver eleverne direkte, praktisk plejeerfaring med patienter.

Relateret: Hvad er en omsorgsperson?

3. Medicinsk transportør

National gennemsnitsløn: $13,08 i timen

Primære opgaver: Medicinske transportører hjælper patienter med at flytte fra en afdeling på hospitalet til et andet område. De kan være ansvarlige for at transportere patienter til operationsstuen eller assistere, når en patient udskrives. Medicinske transportører er også nødvendige for at tage patienter i et hospitalsrum til testlaboratorier. At arbejde som medicinsk transportør giver eleverne mulighed for at arbejde direkte med patienter.

4. Erhvervsassistent

National gennemsnitsløn: $13,54 i timen

Primære opgaver: Erhvervsassistenter hjælper patienter efter operation. De arbejder direkte med ergoterapeuten og hjælper patienter med at udføre fysioterapeutiske opgaver. De kan hjælpe patienter med at strække sig, forbedre mobiliteten eller lære at bruge bestemt udstyr. Arbejdshjælpere er også involveret i planlægning af aftaler og forberedelse af terapirummet. At arbejde som erhvervshjælper som studerende giver dem mulighed for at arbejde direkte med patienter, mens de er involveret i deres rehabilitering.

Relateret: Hvad er ergoterapi?

5. Lægeskriver

National gennemsnitsløn: $13,73 i timen

Primære opgaver: Lægeskrivere varetager kontoropgaver for læger og sygeplejersker. De ledsager læger under patientbesøg og transskriberer begivenhederne under sessionen. De tager derefter disse oplysninger og indtaster dem i programmet for at opdatere patientfiler. At arbejde som læge kan give eleverne praktisk medicinsk erfaring, så de kan se og arbejde i det medicinske miljø.

6. Lægevagt

National gennemsnitsløn: $14,01 i timen

Primære opgaver: Ordregivere hjælper patienter ved at besvare opkald og give dem de ressourcer, de har mest brug for. De kan kontakte patientens læge eller diskutere medicin med deres sygeplejerske. Ordregivere kan også være ansvarlige for at forberede patienter til en kommende procedure eller hjælpe dem med at følge en. Læger kan arbejde med flere patienter på én gang, overvåge deres vitale funktioner og sikre, at de følger lægens ordrer. Denne stilling kan forberede eleverne til at udvikle multi-tasking færdigheder.

Lær mere: Hvad er en ordensmand?

7. Hudplejespecialist

National gennemsnitsløn: $15,10 i timen

Primære opgaver: Hudplejespecialister i et hospitalsmiljø arbejder ofte sammen med hudlæger om at vurdere hudabnormiteter og administrere behandling. De kan også hjælpe læger med at identificere hudlæsioner, såsom liggesår, på patienter i langtidsplejeafdelinger. At arbejde som hudplejespecialist kan hjælpe eleverne med at lære om vurderinger og behandling af hudlidelser.

8. Medicinsk screener

National gennemsnitsløn: $15,53 i timen

Primære opgaver: Medicinske screenere omtales også som en sikkerhedsvagt, men i et hospitalsmiljø. De er ansvarlige for at screene patienter, lede dem til den rigtige afdeling og screene alle besøgende. De kan også være involveret i at implementere lægens ordrer, såsom at begrænse patientbesøg til bestemte tidspunkter eller dage. At arbejde som medicinsk screener kan give studerende adgang til logistikken på et hospital.

9. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $15,75 i timen

Primære opgaver: Lægeassistenter bistår sundhedsudbydere, ofte på en administrativ måde. De kan være involveret i at hilse på patienter, tjekke forsikringer, henvise patienter til den rigtige afdeling eller opdatere patientjournaler. Nogle medicinske assistenter kan også hjælpe sundhedsudbydere i eksamenslokalet, give dem forsyninger og tage vitale ting. Studerende kan få en masse erfaring i den medicinske industri ved at være direkte involveret i patientvurderinger.

10. EMT

National gennemsnitsløn: $15,76 i timen

Primære opgaver: Emergency medicinske teknikere (EMT'er) udfører livreddende procedurer, mens de transporterer patienter til hospitalet. De kan rense og klæde sår, udføre HLR, overvåge vitale funktioner og administrere medicin. Selvom det kan være stressende at arbejde som EMT, kan det introducere eleverne til det til tider hektiske arbejde på et hospital. Denne stilling giver også de studerende færdigheder, der er nødvendige for akutmedicin.

11. Medicinsk transkriptionist

National gennemsnitsløn: $15,79 i timen

Primære opgaver: Medicinsk transkriptionist tager rapporter fra læger og andre læger og transskriberer dem til journaler. De kan transskribere mundtlige rapporter eller organisere skriftlige rapporter til en officiel lægerapport. At arbejde som medicinsk transcriptionist kan give eleverne chancen for at lære patientsymptomer, diagnostik og behandlinger.

Lær mere: Ofte stillede spørgsmål om transcriptionist job

12. Lægesekretær

National gennemsnitsløn: $15,83 i timen

Primære opgaver** :** Lægesekretærer arbejder i en administrativ stilling, besvarer telefonopkald og dirigerer patienter til den rigtige hospitalsafdeling. De kan være involveret i at planlægge aftaler, foretage rykkeropkald, sende fakturaer og administrere administrative fejl. At arbejde som lægesekretær giver de studerende mulighed for at arbejde i et medicinsk miljø og forstå de mange aspekter, det involverer.

13. Massageterapeut

National gennemsnitsløn: $31,17 i timen

Primære opgaver: Medicinske massageterapeuter arbejder ofte med patienter efter en ulykke eller et kirurgisk indgreb. De kan tilbyde massageterapi for at implementere blodgennemstrømning og tilskynde til restitution. De hjælper ofte patienter med overrevne ledbånd eller forbindelsesproblemer. At arbejde som massageterapeut som studerende kan give dem chancen for at arbejde direkte med patienter, samtidig med at de lærer de forskellige dele af kroppen.

14. Psykiatrisk tekniker

National gennemsnitsløn: $32,81 i timen

Primære opgaver: Psykiatriske teknikere tilbyder assistance på sygehusets psykiatriske afdeling. De kan udføre plejeopgaver eller være involveret i fodring eller administration af medicin. Psykiatriske teknikere vil hjælpe psykiatriske sygeplejersker i deres daglige opgaver, som kan omfatte organisering af gruppearrangementer, implementering af rekreative aktiviteter eller hjælp til vurderinger. At arbejde som psykiatrisk tekniker er en god måde at forberede sig på en medicinsk karriere i en psykiatrisk sammenhæng.

15. Ultralydstekniker

National gennemsnitsløn: $35,02 i timen

Primære opgaver: Ultralydsteknikere udfører diagnostisk screening af patienter. De tager billeder ved hjælp af ultralydsmaskinen og opretter en rapport, hvor de deler informationen med patientens læge. At arbejde som ultralydstekniker kan give eleverne en chance for at lære den diagnostiske side af medicin, samt hvordan man bruger bestemt udstyr.

16. Medicinsk fakturerer

National gennemsnitsløn: $30.321 om året

Primære opgaver: Medicinske fakturaudstedere opkræver betaling fra patienter. De kan besøge patienter på deres hospitalsværelse for at opdatere deres fakturering eller forsikring. De kan også oprette fakturaer og følge op på forfaldne konti. Nogle medicinske fakturaudstedere kan også arbejde i ambulante omgivelser, verificere forsikringen før behandling og indsende procedurer til forsikringsselskabet. At arbejde som medicinsk fakturagiver giver eleverne praktisk erfaring med faktureringssiden af ​​medicin.

17. Phlebotomist

National gennemsnitsløn: $33.945 om året

Primære opgaver: Phlebotomists tager blodprøver. De kan arbejde i et center med at indsamle donationer eller prøver til diagnostiske formål. En phlebotomist er ansvarlig for at desinficere alt udstyr, overvåge patienten under og efter udtagningen og opbevare eller transportere prøverne. Arbejde som phlebotomist kan hjælpe med at forberede eleverne til medicinske procedurer, de kan udføre senere i deres karriere.

18. Certificeret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $34.892 om året

Primære opgaver: Certificerede sygeplejersker (CNA) arbejder under opsyn af en registreret sygeplejerske. De hjælper sygeplejersker og andre sundhedsudbydere med at udføre medicinske opgaver, såsom overvågning af vitale opgaver, fodringsassistance, mobilitet og hygiejniske opgaver. De arbejder tæt sammen med patientens familie og giver dem opdateringer og fremskridt hen imod deres rehabilitering. CNA'er kan arbejde i en post-kirurgisk del af hospitalet eller i langtidsplejefaciliteter. Arbejde som CNA kan lære eleverne empati, samt hvordan man tager sig af forskellige hospitalspatienter.

Jannie Hemmingsen
Jannie Hemmingsen College studerende job på hospitaler kan være en god måde at forberede sig til medicinsk eller sygeplejerske skole. Disse typer af stillinger giver ofte studerende direkte interaktioner med patienter i en medicinsk behandling. Denne oplevelse kan også hjælpe eleverne med at vælge et område inden for medicin, som de er mest interesserede i at forfølge. I denne artikel diskuterer vi nogle få topstuderende jobs på hospitaler, såvel som den gennemsnitlige løn og hver enkelts pligter.