18 Redningsjob I Militæret

18 Redningsjob I Militæret

At forfølge en karriere i militæret kan have mange fordele, som at udføre jobopgaver og muligheder for at rejse. Et område af militæret, der giver flere spændende karriereveje, er eftersøgning og redning eller processen med at lokalisere og redde soldater og civile i områder med militær aktivitet. Fordi der er mange situationer, hvor militæret muligvis skal engagere sig i eftersøgnings- og redningsprocedurer, er der typisk flere job at vælge imellem inden for militær redning. I denne artikel definerer vi, hvad et militært redningsjob er, og udforsker en liste over 18 redningsjob i militæret.

Relateret: Militære karrierer: En endelig guide

Hvad er et militært redningsjob?

I militæret refererer et redningsjob til enhver stilling, der bidrager til at redde liv på steder, der oplever militær aktion. Dette kan omfatte steder som kampzoner, militærbaser eller steder, hvor militære konflikter finder sted. Mange fagfolk i militæret omtaler de enheder, der udfører redningsjob, som eftersøgning og redning (SAR). Militært personale kan finde eftersøgnings- og redningsstillinger i næsten enhver gren, og de fleste eftersøgnings- og redningsjob kræver, at teammedlemmer forbliver på vagt, så de kan reagere på eventuelle nødsituationer, der måtte opstå.

Relateret: De amerikanske militærgrene forklaret

8 redningsjob, du kan forfølge i militæret

Her er otte militære redningsjob at overveje, sammen med deres arbejdsopgaver og gennemsnitlige lønninger:

1. Bådsmandsmand

National gennemsnitsløn: $32.885 om året

Primære opgaver: En bådsmandsstyrmand tager ansvaret for besætningen på små både i kystvagten. Bådsmænds kammerater kan lede redningsmissioner for at genoprette soldater eller civile, der har brug for hjælp, deltage i missioner, der fremmer miljøforsvar og give instruktioner til deres besætningsmedlemmer om at guide dem gennem redningsmissioner. Mange bådsmænds kammerater arbejder på steder som fredstid kystsikkerhed og maritime aflytning, ud over at udføre eftersøgnings- og redningsindsats.

2. Medicinsk tekniker

National gennemsnitsløn: $33.571 om året

Primære opgaver: En medicinsk tekniker hjælper med at diagnosticere medicinske tilstande ved at udføre tests. I militær eftersøgning og redning kan en medicinsk tekniker udføre medicinske tests på patienter, der er kommet sig gennem redningsmissioner, forberede laboratorieudstyr ved at desinficere og organisere det og deltage i specialiserede tests inden for områder som flebotomi eller urinanalyse. Medicinske teknikere kan også fungere som assistenter under kirurgiske procedurer ved at hjælpe læger med at håndtere udstyr og værktøjer.

Relateret: Lær om at være medicinsk tekniker

3. Hospitalskorpsmand

National gennemsnitsløn: $35.603 om året

Primære opgaver: En hospitalskorpsmand er en militær professionel, der yder lægehjælp til militært personel og behandler sygdomme og skader. Hospitalskorpsmænd kan fungere som kliniske teknikere til at hjælpe med medicinske tests, tilbyde lægehjælp til soldater, der oplever skade i kamp, ​​og assistere læger med kirurgiske procedurer på hospitalsmiljøer. En hospitalskorpsmand kan arbejde i flere typer miljøer, såsom flådehospitaler, vagtstationer, flådens marinestyrker og specialstyrker.

4. Besætningsmedlem

National gennemsnitsløn: $37.688 om året

Primære opgaver: Et besætningsmedlem er en militær medarbejder, der arbejder på et fly eller på et søfartsfartøj. Besætningsmedlemmer, der arbejder med eftersøgning og redning, kan bruge helikoptere og andre luftfartskøretøjer til at udføre redningsopgaver fra luften, tage både ud for at redde folk fra skibsvrag og andre maritime ulykker og lokalisere savnede personer gennem afholdelse af undersøgelser og eftersøgningsfester. Et besætningsmedlem, der arbejder på en båd, kan også fungere som inspektør for genstande, der sendes fra eller til nationale havne for at opretholde sikkerheden.

5. Skadekontrolmand

National gennemsnitsløn: $38.483 om året

Primære opgaver: En skadeskontrolmand hjælper med at vedligeholde skadeskontroludstyr og -systemer, der reagerer på nødsituationer. Dette kan involvere planlægningsstrategier for skadeskontrol, engagere sig i beskyttelsesopgaver som brandslukning og bortskaffelse af potentielt farligt affald og ledende skadekontrolparter ved at tilbyde instruktioner og vejledning gennem nødsituationer. Skadekontrollører kan også organisere detaljerede optegnelser og rapporter for at holde styr på de situationer, de reagerer på, til brug i fremtidige nødsituationer.

6. Paramediciner

National gennemsnitsløn: $41.118 om året

Primære opgaver: En paramediciner er en avanceret akutmedicinsk tekniker, der tilbyder medicinsk behandling til patienter, der oplever nødsituationer. Dette kan involvere kommunikation med store grupper af mennesker for at rydde områder til medicinske patienter, yde livreddende lægehjælp til patienter i kritisk tilstand og betjene udstyr i en ambulance. Mange paramedicinere i militæret deltager også i redningsmissioner for at tage sig af civile eller militært personel, der er kommet sig og har brug for lægehjælp.

Relateret: Lær om at være paramediciner

7. Akut medicinsk tekniker

National gennemsnitsløn: $43.252 om året

Primære opgaver: En akutmedicinsk tekniker, eller EMT, er en sundhedsperson, der reagerer på medicinske nødsituationer. I militæret kan dette involvere behandling af patienters sår eller skader i kampzoner, ydelse af lægehjælp til civile, der oplever medicinske tilstande på grund af militæraktion i deres område og ledende evakueringer for at hjælpe folk med at rejse sikkert fra et potentielt farligt sted. Akutmedicinske teknikere i militæret kan arbejde i militære sundhedsfaciliteter, men de kan også arbejde i felten, stationeret i kampzoner eller på militærfartøjer.

8. Dykker

National gennemsnitsløn: $52.387 om året

Primære opgaver: En dykker er en maritim professionel, der udfører dykkerekspeditioner under vandet. I militæret kan en dykker ofte finde arbejde som redningsdykker, hvor de kan deltage i genopretningsmissioner for at redde civile eller soldater, der er faret vild til søs, udføre HLR og anden grundlæggende lægehjælp på reddede patienter og bruge dykkerudstyr til at komme sig. mennesker i åbent vand, såsom i søer eller nær strande. Dykkere kan også hjælpe med at reagere på naturkatastrofer ved at evakuere civile fra potentielt farlige områder, der oplever oversvømmelser.

10 flere søge- og redningsjob i militæret

Her er 10 yderligere militære redningsjob:

  • Kampredningsofficer
  • Førstelinjeleder for brandsluknings- og forebyggelsesarbejdere
  • Specialist i overlevelsesudstyr
  • Pararescue specialist
  • Militær brandmand
  • Personalesøgning og bearbejdningsspecialist
  • Trænings- og udviklingsspecialist
  • Luftfartsredningssvømmer
  • Specialist i arbejdsmiljø og sikkerhed
  • Specialist i beredskabshåndtering

Ole Caspersen
Ole Caspersen At forfølge en karriere i militæret kan have mange fordele, som at udføre jobopgaver og muligheder for at rejse. Et område af militæret, der giver flere spændende karriereveje, er eftersøgning og redning eller processen med at lokalisere og redde soldater og civile i områder med militær aktivitet. Fordi der er mange situationer, hvor militæret muligvis skal engagere sig i eftersøgnings- og redningsprocedurer, er der typisk flere job at vælge imellem inden for militær redning. I denne artikel definerer vi, hvad et militært redningsjob er, og udforsker en liste over 18 redningsjob i militæret.