18 Karrierer I Radio- Og Tv: Lønoplysninger Og Jobopgaver

18 Karrierer I Radio- Og Tv: Lønoplysninger Og Jobopgaver

Broadcast media er en stor branche med kreative, tekniske og ledelsesmæssige stillinger. Broadcasting-karrierer er en vigtig rolle i underholdningsindustrien og en værdifuld kilde til at dele information med offentligheden. En karriere inden for broadcasting kunne interessere dig, hvis du nyder at skabe, optræde og se eller lytte til tv- og radioprogrammer. I denne artikel deler vi udsendelseskarrierer inden for tv, radio og salg og forklarer deres primære jobopgaver.

Hvad er en radio-karriere?

Broadcasting leverer medier gennem medier som tv og radio. En udsendelseskarriere kunne involvere at skabe udsendelser såsom nyhedsprogrammer, sportsudsendelser eller radioprogrammer. Mange karrierer inden for broadcasting kræver en bachelorgrad i radio, kommunikation eller journalistik. Gode ​​kommunikations- og præsentationsevner er vigtige for alle typer af karrierer i tv-branchen.

Broadcasting karriere

Her er 18 karrierer inden for broadcasting at overveje:

1. Kameraoperatør

National gennemsnitsløn: $32.141 om året

Primære opgaver: Kameraoperatører filmer video til udsendelse. De kan skrive, følge og øve manuskripter. Kameraoperatører samarbejder med instruktører og talenter for at bestemme, hvordan scener skal optages.

2. Produktionsassistent

National gennemsnitsløn: $33.472 om året

Primære opgaver: Produktionsassistenter arbejder i studier og på sæt for at hjælpe producere, instruktører og andre filmholdsmedlemmer. De hjælper med at justere belysningen og sætte udstyr op inden filmning. Produktionsassistenter kan også tage sig af gæster og personligheder i luften. For nogle projekter kan dette omfatte håndtering af opgaver såsom planlægning af gæsteinterviews, besvarelse af telefonopkald og koordinering af transport- og cateringtjenester.

Læs mere: Lær om at være produktionsassistent

3. Musikchef

National gennemsnitsløn: $35.662 om året

Primære opgaver: En musikdirektør fører tilsyn med musikprogrammering og planlægger musik til arrangementer. De kan styre musikproduktionen og planlægge både kunstnere og musikere til optagelsessessioner. Musikledere kan komponere musik og transponere værker fra andre komponister. I film og tv udvælger en musikinstruktør sangene til filmen.

4. Nyhedsreporter

National gennemsnitsløn: $36.116 om året

Primære opgaver: En nyhedsreporter forsker i aktuelle begivenheder og indsamler oplysninger for at præsentere nøjagtige rapporter til offentligheden. De kan interviewe vidner, spore kundeemner og skrive eller redigere nyhedshistorier. Nyhedsreportere kan også dukke op på kameraet for at præsentere deres nyhedshistorier.

5. Lydtekniker

National gennemsnitsløn: $39.663 om året

Primære opgaver: Lydteknikere betjener lydudstyr. De kan forbedre lyd, tilføje lydeffekter og optage lyd. Til liveshows og optrædener hjælper de med at opsætte udstyr, herunder mikrofoner, højttalere og instrumenter. Lydteknikere redigerer også lyd og retter lydproblemer, der kan opstå, såsom feedback fra mikrofoner eller defekte højttalere.

Læs mere: 16 karrierer du kan forfølge i musikproduktion

6. Nyhedsproducent

National gennemsnitsløn: $42.023 om året

Primære opgaver: En nyhedsproducent samarbejder med nyhedsdirektøren for at vælge udsendelsesindhold. De designer nyhedsudsendelser til at inkludere rapporter, grafik og videoindhold. De sætter også filmplaner og fortæller produktionsholdet og særlige gæster, hvornår de skal ankomme, og hvor meget tid de vil bruge på optagestedet.

7. Video editor

National gennemsnitsløn: $43.327 om året

Primære opgaver: Videoredaktører samler og redigerer rå videofiler og forbereder filmen til udsendelse. De kan udføre lydredigering, såsom at justere lydstyrken, reducere baggrundsstøj eller tilføje specielle lydeffekter. Redaktører tilføjer også videoovergange eller farvekorrekte optagelser for at sikre et rent og æstetisk tiltalende slutprodukt. Videoredaktører kan samarbejde med instruktører om at lave redigeringer på filmen.

Læs mere: Sådan bliver du videoredigerer: Definition og trin

8. Grafiker

National gennemsnitsløn: $44.594 om året

Primære opgaver: En grafiker skaber kunstværker og billeder til mediebrug. Grafiske kunstnere laver undertekster og overskrifter til nyhedsprogrammering, bruger deres viden om redigering og designsoftware til at skabe billeder til reklamer.

9. Studieleder

National gennemsnitsløn: $44.459 om året

Primære opgaver: Studieledere arbejder tæt sammen med kunder og leder projekter i et kreativt studie. De tildeler arbejde og gennemgår designs, før de sender arbejdet til kunderne. Studieledere kan også håndtere fakturering og løn.

10. Radiotekniker

National gennemsnitsløn: $45.694 om året

Primære opgaver: En radiotekniker vedligeholder primært udstyr på radiostationen. De kan installere nye sendere og modtageenheder og foretage reparationer på dette udstyr efter behov.

11. Diskjockey

National gennemsnitsløn: $52.197 om året

Primære opgaver: Diskjockeys er radiopersonligheder, der udfører forskellige opgaver for at køre et radioprogram, herunder at styre sætlisten, sætte musik og reklamer til at sende i henhold til tidsplanen og introducere handlinger eller nyhedssegmenter. Diskjockeyer kan også interviewe musikalske gæster og andre personligheder, som stationen inviterer til showet.

12. Broadcaster

National gennemsnitsløn: $53.228 om året

Primære opgaver: Broadcastere er tv- eller radiopersonligheder, der leverer nyhederne på skærmen. De kan fungere som nyhedsværtere eller sportsudsendelser. De kan også ofte udføre opgaver såsom at skrive og lede nyheder eller udføre voice-overs til reklamer og nyhedssegmenter.

13. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $58.910 om året

Primære opgaver: Tekstforfattere skriver og redigerer indhold til nyhedsmanuskripter og andre medier. Tekstforfattere skal muligvis lave omfattende research for deres arbejde og verificere kilder for at sikre nøjagtigt indhold.

Læs mere: Lær om at være tekstforfatter

14. Nyhedsredaktør

National gennemsnitsløn: $60.442 om året

Primære opgaver: En nyhedsredaktør reviderer nyhedshistorier, tjekker for fakta og nøjagtighed og designer kreative måder at præsentere nyhederne på. Nyhedsredaktører er ansvarlige for at overvåge, hvad der udsendes. For trykte medier hjælper nyhedsredaktører med at udgive historier.

15. Programleder

National gennemsnitsløn: $63.740 om året

Primære opgaver: Programlederen forsker, planlægger og implementerer nye strategier for organisationen. I et nyhedsstudie betyder det, at de laver programmeringsplaner for, hvad der vises på tv. Programdirektører administrerer tidslinjer og udviklingen af ​​projekter og historier.

Læs mere: Lær om at være programdirektør

16. Salgschef

National gennemsnitsløn: $77.559 om året

Primære opgaver: Salgschefer designer strategier og kampagner for virksomheder for at øge synlighed og hjælpe med at opbygge kundekreds. De sætter mål for salgsteamet og overvåger fremskridt hen imod at nå målene. Salgschefer i broadcasting sælger deres stationers annonceplads til virksomheder.

Læs mere: Lær om at være salgschef

17. Broadcast-ingeniør

National gennemsnitsløn: $79.802 om året

Primære opgaver: En broadcast-ingeniørs primære rolle er at betjene sendere til tv- og radioprogrammer. En ingeniør kan installere og vedligeholde nyt udstyr i et studie. De sikrer, at specialeffekter, grafik, reklamer og live-video sendes korrekt.

18. Nyhedsdirektør

National gennemsnitsløn: $89.805 om året

Primære opgaver: Nyhedsdirektører fører primært tilsyn med driften af ​​redaktionen. De sikrer nyhedsstationens overholdelse af love og journalistiske standarder. De dirigerer også reportere, ingeniører og kameraoperatører under direkte udsendelser af nyhederne.

Victor Fischer
Victor Fischer Broadcast media er en stor branche med kreative, tekniske og ledelsesmæssige stillinger. Broadcasting-karrierer er en vigtig rolle i underholdningsindustrien og en værdifuld kilde til at dele information med offentligheden. En karriere inden for broadcasting kunne interessere dig, hvis du nyder at skabe, optræde og se eller lytte til tv- og radioprogrammer. I denne artikel deler vi udsendelseskarrierer inden for tv, radio og salg og forklarer deres primære jobopgaver.