18 Karrierer I Informationsvidenskab

18 Karrierer I Informationsvidenskab

Efterhånden som verden bliver mere afhængig af teknologi, bliver informationsvidenskab et stadig vigtigere ekspertiseområde. For dem, der er interesseret i informationsvidenskabelige karrierer, er det vigtigt at forstå, hvad disse job er og deres primære pligter, for at beslutte sig for din karrierevej. I denne artikel oplister vi 18 af de bedste karrieremuligheder for informationsvidenskabelige fagfolk, viser deres lønninger og beskriver deres daglige ansvar.

Hvad er informationsvidenskab?

Informationsvidenskab er et felt med fokus på indsamling, manipulation og opbevaring af information og data. Informationsforskere interagerer hovedsageligt med computere, software og anden teknologi for at studere den måde, information og teknologi integreres med hverdagslivet.

Selvom næsten alle informationsvidenskabelige job bruger avancerede analyse- og dataindsamlingsteknikker, kan informationsvidenskabsfolk finde arbejde i næsten enhver industri, der er afhængig af teknologi til kundedata, informationssikkerhed eller finansielle transaktioner.

Relateret: Lær om informationsteknologiområdet

18 top job inden for informationsvidenskab

Her er 18 efterspurgte informationsvidenskabelige job, der opererer i forskellige brancher:

1. Løsningsspecialist

National gennemsnitsløn: $45.147 om året

Primære opgaver: Løsningsspecialister er IT-professionelle, der specialiserer sig i at hjælpe forbrugere - som ofte er professionelle - med at få det bedste ud af deres teknologiske investeringer. De indsamler brugerdata for at bestemme områder for vækst og forbedring, og udvikler derefter handlingsrettede løsninger til at implementere disse forbedringer.

2. Datavisualiseringsmanager

National gennemsnitsløn: $59.789 om året

Primære opgaver: Datavisualiseringsansvarlige er analytikere, der analyserer klientdata for at konvertere dem til forståelig og brugbar information. For at gøre dette udvikler og skaber de digitale dashboards eller infografik, der formidler disse data og deres forhold til kundens behov for at hjælpe med at nå mål for deres kunder, kunder eller arbejdsgivere.

3. Record manager

National gennemsnitsløn: $61.629 om året

Primære opgaver: Record managers bygger og implementerer systemer til indsamling, styring og organisering af poster for flere brancher, fra virksomheder til regeringer. De analyserer disse poster for aktualitet og anvendelighed og organiserer dem til søgbar lagring. Hvis det er nødvendigt, kan de ødelægge optegnelser af sikkerhedsmæssige årsager eller oprette nye baseret på nye oplysninger.

4. Computer retsmediciner analytiker

National gennemsnitsløn: $61.909 om året

Primære opgaver: Computer retsmedicinske analytikere er IT-fagfolk, der specialiserer sig i at løse potentielle cyberkriminalitet. De analyserer computerdata for at gendanne tabte eller slettede data, såsom dokumenter og andet følsomt materiale. Hvis der sker en cyberkriminalitet, vurderer de den digitale information for at bestemme detaljerne, det digitale indgangspunkt og kilden til truslen. De leverer disse oplysninger i rapporter til deres kunder eller arbejdsgivere.

5. Forskningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $68.198 om året

Primære opgaver: Forskningsanalytikere vurderer data og konverterer dem til brugbare oplysninger for kunder for at øge fortjenesten og forbedre processer. De undersøger og analyserer også konkurrentdata for at informere ledere og interessenter. De kan være med til at skabe forbedrede virksomhedsmål og udvikle databaserede metoder til at nå dem.

6. Teknisk supportingeniør

National gennemsnitsløn: $70.549 om året

Primære opgaver: Tekniske supportingeniører løser deres arbejdsgivers computerhardware- og softwareproblemer. De analyserer og vurderer disse systemer for at bestemme potentielle eller aktuelle problemer. Hvis de finder problemer, foreslår og implementerer de passende løsninger.

7. Dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $73.886 om året

Primære opgaver** :** Dataanalytikere arbejder primært i erhvervslivet og analyserer data for at udvikle forbedrede metoder til bedre at nå ud til kunder, øge indtjeningen eller forbedre forretningsprocesser. Da de arbejder med fagfolk og interessenter, som måske ikke er it-eksperter, sørger dataanalytikere for, at deres rapporter er forståelige for dem, der vil bruge oplysningerne til at træffe forretningsbeslutninger.

Relateret: Lær om at være dataanalytiker

8. Applikationsanalytiker

National gennemsnitsløn: $74.078 om året

Primære opgaver: Applikationsanalytikere arbejder på en organisations informationsteknologiteam for at bestemme funktionen af ​​den pågældende organisations digitale applikationer. Det gør de ved at indsamle og analysere data. De bruger derefter disse oplysninger til at forbedre nuværende digitale applikationer eller bygge nye, der bedre hjælper organisationen med at øge produktiviteten og nå dens mål.

9. Klinisk informatiker

National gennemsnitsløn: $76.610 om året

Primære opgaver** :** Kliniske informatikere er data- og analyseprofessionelle, der arbejder i sundhedssektoren. De designer og skaber software til sikker opbevaring af kliniske patientdata. De analyserer også data for forbedret patientpleje og bedring. Kliniske infomatikere træner sygeplejersker og andre sundhedspersonale i den korrekte brug af den software, de skaber.

10. Systemanalytiker

National gennemsnitsløn: $78.306 om året

Primære opgaver: Systemanalytikere er IT-professionelle, der skaber, tester og overvåger digitale systemer, der hjælper med at strømline forretningsprocesser og opfylde virksomhedens mål. De laver også brugermanualer og træningsprogrammer for at hjælpe medarbejderne med at bruge disse systemer.

Relateret: Lær om at være systemanalytiker

11. IT-sikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $81.706 om året

Primære opgaver: IT-sikkerhedsspecialister, nogle gange kaldet cybertrusselsanalytikere, fokuserer på at skabe sikre servere og netværk til virksomheder, regeringer og andre industrier. De overvåger og vurderer disse netværk og servere for potentielle trusler. IT-sikkerhedsspecialister skaber metoder og bygger systemer til at øge digital- og cybersikkerheden, såsom kryptering, password-beskyttede systemer og RF-badges.

Relateret: Lær om at være IT-specialist

12. Videnchef

National gennemsnitsløn: $97.660 om året

Primære opgaver** :** Knowledge managers er forretningsfolk, der bygger datastyringssystemer. De skaber både softwaren til og metoderne til at indsamle deres virksomheds data. De organiserer disse data i brugbare oplysninger og kompilerer dem derefter til en navigerbar videnbase til brug, når virksomhedens medarbejdere har brug for informationen for at udføre deres opgaver.

13. Dataprojektleder

National gennemsnitsløn: $107.254 om året

Primære opgaver: Dataprojektledere fører tilsyn med projekter vedrørende virksomhedsdata. De opretter projektplaner for at nå virksomhedens mål, administrerer medarbejdere for at sikre færdiggørelsen af ​​opgaver og opdaterer overordnede om projektets fremskridt. Disse projekter letter dataanalysen, der bestemmer måder at forbedre salget, reducere omkostninger og implementere forbedrede processer.

Relateret: Lær om at være dataadministrator

14. Usability ingeniør

National gennemsnitsløn: $114.682 om året

Primære opgaver: Usability-ingeniører er fagfolk i dataanalyse, der skaber systemer til at indsamle data om produktets anvendelighed. De gør dette ved at bruge spørgeskemaer, undersøgelser eller andre metoder, og indsamler data direkte fra brugerfeedback. De bruger de indsamlede data til at bestemme, hvor nemt det er for brugere at udføre opgaver ved hjælp af det pågældende produkt og bestemme nødvendige ændringer til forbedring.

15. Cloud-ingeniør

National gennemsnitsløn: $117.680 om året

Primære opgaver: Cloud-ingeniører arbejder inden for informationsteknologi for at udvikle og skabe cloud-computertjenester og -software til arbejdsgivere eller kunder. De bruger principperne for teknik til at bygge forskellige digitale aktiver og software, udvikle digitale teststrategier for at sikre brugervenlighed og sikkerhed og køre og vedligeholde disse digitale systemer i deres daglige drift.

16. Penetrationstester

National gennemsnitsløn: $118.472 om året

Primære opgaver: Penetrationstestere er cybersikkerhedsprofessionelle, der udvikler og administrerer testapplikationer og -software for at opdage sikkerhedstrusler mod en organisations software, netværk, servere og andre digitale aktiver. De vurderer også hardwaren til disse systemer for at bestemme sikker funktionalitet. De opretter rapporter til ledere og interessenter og foreslår forbedringer eller ændringer, der kan øge sikkerheden for disse digitale aktiver.

17. Dataforsker

National gennemsnitsløn: $122.305 om året

Primære opgaver** :** Dataforskere er fagfolk, der arbejder for regeringer, agenturer eller private institutioner og virksomheder. De skaber digitale produkter til at analysere data for mønstre, der kan informere strategiske mål. For at gøre dette opretter de databaserede rapporter og omdanner den information, de opdager, til brugbar information for deres arbejdsgivere eller kunder.

Relateret: Lær om at være dataforsker

18. Informationsarkitekt

National gennemsnitsløn: $135.498 om året

Primære opgaver: Informationsarkitekter er dataanalyse- og forretningsfolk, der analyserer specifikke datasæt for at forbedre brugeroplevelsen for digitale applikationer, websteder og andre digitale aktiver. De analyserer data vedrørende kundeoplevelser for at finde ud af, hvilken information kunderne har brug for, og hvordan de bruger den. Derefter laver de websidelayouts og andre digitale produkter, der vil hjælpe forbrugeren. De laver også mockups af digitale aktiver for at teste foreslåede builds og ændringer.

Michael Juul
Michael Juul Efterhånden som verden bliver mere afhængig af teknologi, bliver informationsvidenskab et stadig vigtigere ekspertiseområde. For dem, der er interesseret i informationsvidenskabelige karrierer, er det vigtigt at forstå, hvad disse job er og deres primære pligter, for at beslutte sig for din karrierevej. I denne artikel oplister vi 18 af de bedste karrieremuligheder for informationsvidenskabelige fagfolk, viser deres lønninger og beskriver deres daglige ansvar.