18 Job For Videospillere, Som Du Kan Forfølge

18 Job For Videospillere, Som Du Kan Forfølge

Videospil hjælper spillere med at udvikle unikke færdigheder, fra hånd-øje-koordination til historieskrivning. Spillere kan anvende disse færdigheder i mange forskellige karrierer. Når du forstår de typer karrierer, der passer til dine færdigheder som gamer, kan du finde en karriere, du nyder og kan præstere godt i. I denne artikel diskuterer vi en række job, der er gode for videospillere.

Hvad er gode job for videospillere?

At vide, hvilke typer job der er tilgængelige for folk, der elsker spil, kan hjælpe dig med at finde en karriere, du elsker. Her er nogle karrierer, du bør overveje, hvor de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures Salaries er knyttet til lønnen ved hver stillingsbetegnelse nedenfor:

1. Lærer

National gennemsnitsløn: $23.717 om året

Primære pligter: Lærere er ansvarlige for at give pædagogisk undervisning online og i klasseværelser. De forbereder klasseværelset til undervisning, udvikler undervisningsmaterialer, evaluerer elevernes præstationer, bedømmer klassearbejde og holder forelæsninger og lektioner. Lærerjob er fantastiske for gamere, fordi de kræver kritisk tænkning og analytiske færdigheder, som gamere regelmæssigt bruger. Spillere kan også hjælpe elever, der lærer af praktiske instruktionsmetoder, ved at introducere kreative undervisningstaktikker.

Relateret: Lær mere om at blive lærer

2. Journalist

National gennemsnitsløn: $35.495 om året

Primære opgaver: Journalister researcher historier, forstår etiske og uvildige rapporteringsmetoder, deltager i lokale arrangementer, opretholder redaktionelle kontakter og skriver artikler. Nogle journalister kan specialisere sig i at skrive om videospil og andre underholdningsmedier, hvilket ville give spillere en fordel, da de sandsynligvis har indgående kendskab til brancheledere, trends og problemer. Spillere bringer også et entusiastisk og informeret perspektiv til anmeldelser og annonceringer af nye spil og spilteknologi.

Relateret: Lær mere om at være journalist

3. Illustrator

National gennemsnitsløn: $41.887 om året

Primære opgaver: Illustratører tegner karakterer, skaber nye miljøer og tegner billeder til bøger. Disse kunstnere kan skabe storyboards til videospil eller illustrationer til børnebøger. Illustratører arbejder i kunststudier og hjemmefra. Gamere er gode illustratorer, fordi de har været udsat for mange forskellige kunststile i spil. De forstår måske også bedre, hvordan man bruger farver og kunst til at skabe billeder, der understøtter historier.

4. Flyselskab pilot

National gennemsnitsløn: $43.716 om året

Primære opgaver: Flyselskabets piloter transporterer mennesker og gods fra en lufthavn til en anden via fly. Piloter skal have stærke hånd-øje koordinationsevner til at betjene fly og estimere afstande. Spillere bruger meget tid på at udvikle hånd-øje-koordination, hvilket kan gøre dem til gode piloter. Piloter koordinerer også med co-piloter og flyveledere, hvilket kan falde naturligt for spillere, der ofte spiller holdbaserede spil. Det kan også være, at piloter skal træffe effektive beslutninger under pres, hvilket faktisk er en færdighed, som spillere lærer, nogle gange endda i simulerede pilotscenarier.

Relateret: Lær mere om at være flypilot

5. Teknisk support specialist

National gennemsnitsløn: $44.182 om året

Primære opgaver: Tekniske supportspecialister er ansvarlige for at hjælpe folk med at løse problemer relateret til teknologi som computere, software, mobilapps, videospil og andre. At forstå spil kan være nyttigt til at navigere i forskellige tekniske problemer og kommunikere med andre via telefon, chat eller e-mail. Spillere kommunikerer ofte med hinanden for at løse problemer, når de spiller teambaserede spil, så de udvikler klare kommunikationsevner, der hjælper dem med at udfylde tekniske supportroller. At være gamer betyder også fejlfinding af teknologi eller endda udvikling af kodningsevner for at forbedre din spiloplevelse.

Relateret: Lær mere om at være teknisk supportspecialist

6. Bilservicetekniker

National gennemsnitsløn: $47.180 om året

Primære opgaver: Bilteknikere inspicerer, reparerer og vedligeholder køretøjer samt diagnosticerer og løser problemer med køretøjer. Bilteknikere skal have god hånd-øje-koordination og stærk fingerfærdighed, færdigheder, som spillere udvikler, mens de spiller. Spillere med erfaring med at løse gåder drager fordel af disse færdigheder til at diagnosticere problemer med køretøjer.

7. Tømrer

National gennemsnitsløn: $53.290 om året

Primære opgaver: Tømrere udfører mange bygge- og reparationsopgaver som at installere gipsplader, reparere køkkenskabe, konstruere dørkarme og sikre, at deres håndværk er sikkert. Spillere med fingerfærdighed og hånd-øje-koordinationsevner kan finde succes i denne karriere, da tømrere og gamere begge bruger værktøjer til at manipulere objekter og løse problemer ved synet.

8. Kriminalefterforsker

National gennemsnitsløn: $54.232 om året

Primære opgaver: Kriminelle efterforskere analyserer gerningssteder, indhenter kendelser, reagerer på nødsituationer, skriver sagsrapporter og afhører vidner. De fører også detaljerede optegnelser og bruger analytiske færdigheder til at vurdere situationer med høj stress. Ligesom kriminelle efterforskere opbygger gamere stærke kritiske tænkningsevner og arbejder hurtigt i pressede situationer.

9. Spiludvikler

National gennemsnitsløn: $55.655 om året

Primære opgaver: Spiludviklere eller spildesignere er ansvarlige for planlægning, design og produktion af videospil til konsoller, computere og telefoner. De har en tendens til at fokusere på de visuelle komponenter i spil og skrive kode for at lave funktionelt gameplay. Spillere har ofte erfaring med kodning, at skabe mods til spil på egen hånd og forstå spillernes behov som forberedelse til denne karriere.

Relateret: Lær mere om at være softwareudvikler

10. Forfatter

National gennemsnitsløn: $59.601 om året

Primære opgaver: Forfattere skaber historier til spil, manuskripter til film, bøger, blogs og webindhold. Videospilspillere skriver spilanmeldelser, tutorials og tekniske guider om spil og konsoller. Spillere oplever ofte interaktiv historiefortælling, som kan hjælpe dem med at skrive deres egne overbevisende historier.

11. Markedsfører

National gennemsnitsløn: $60.539 om året

Primære opgaver: Marketingfolk opretter trailere, artikler, forumindlæg, videoer og andet indhold for at annoncere for produkter og tjenester online. Spil bruger ofte virale reklamer, men andre produkter er også afhængige af marketingfolk, der skaber begejstring online. Spillere forstår de typer markedsføring, der tiltrækker dem til spil og andre medier, så de kan anvende deres egne erfaringer til virale reklamer.

12. Lydtekniker

National gennemsnitsløn: $75.405 om året

Primære opgaver: Lydteknikere laver lydeffekter til videoer, spil, radioshows og andre former for underholdning. De minimerer også uønsket støj og lyd i baggrunden, regulerer lydkvaliteten og giver kvalitetskontrol til klienter. Spillere fordyber sig ofte i deres gameplay, så de måske bedre forstår, hvad der gør en positiv lydoplevelse.

13. Voice-over kunstner

National gennemsnitsløn: $5.703 pr. måned

Primære opgaver: Voice-over-kunstnere, også kendt som stemmeskuespillere, er ansvarlige for at give udtryk for animerede karakterer. De læser et manuskript eller improviserer, mens de handler. Stemmeskuespillere optræder i tegnefilm, film, tv-shows og videospil. De kan arbejde i studier eller fra et hjemmestudie. Spillere kan lave gode stemmeskuespillere, fordi de har været meget udsat for stemmeskuespil og forstår, hvordan det flytter historien fremad.

14. 3D-animator

National gennemsnitsløn: $81.435 om året

Primære opgaver: 3D-animatorer bruger teknologi til at skabe digitale modeller og billeder. De animerer figurer, så de kan bevæge sig og tale på skærmen. Animatorer bruger den virkelige fysik til at skabe naturtro simuleringer. Spillere leger ofte med 3D-animationer, så de kan forstå, hvad der gør animation overbevisende og effektiv.

15. Kvalitetssikringsingeniør

National gennemsnitsløn: $81.592 om året

Primære opgaver: Kvalitetssikringsingeniører undersøger produkter og tjenester for at sikre, at de lever op til kvalitetsstandarder. Kvalitetssikringsprofessionelle skal være detaljeorienterede og ansvarlige med stærke problemløsningsevner. Spillere kan levere kvalitetssikringsarbejde til videospil ved at spille spil og lede efter fejl, der påvirker brugerens oplevelse.

16. Konceptkunstner

National gennemsnitsløn: $82.009 om året

Primære opgaver: Konceptkunstnere designer, tegner og illustrerer koncepter til brug i videospil, film og tv. De kan illustrere eller designe koncepter til monstre, våben, dyr og miljøer. Videospillere kan være gode konceptkunstnere, fordi de har erfaring med at lære om nye gameplay-objekter, herunder våben og lokationer.

17. Ledelsesanalytiker

National gennemsnitsløn: $88.257 om året

Primære opgaver: Analytikere gennemgår data, organiserer information og udvikler strategier til løsning af problemer. Dette job involverer stærke kritiske tænkning og kommunikationsevner. Spillere er gode kandidater, fordi de har analytiske evner og ofte kommunikerer med andre spillere for at opbygge stærke hold.

18. App-udvikler

National gennemsnitsløn: $90.230 om året

Primære opgaver: App-udviklere laver apps til smartphones og andre mobile enheder. Udviklere forstår kundens krav og behov, arbejder sammen med andre fagfolk for at fuldføre projekter inden for deadlines og skrive kode af høj kvalitet. Gamere er gode app-udviklere, fordi de forstår, hvad der gør en god brugeroplevelse og måske tidligere har kodet deres egne mods til gameplay.

Arthur Nygaard
Arthur Nygaard Videospil hjælper spillere med at udvikle unikke færdigheder, fra hånd-øje-koordination til historieskrivning. Spillere kan anvende disse færdigheder i mange forskellige karrierer. Når du forstår de typer karrierer, der passer til dine færdigheder som gamer, kan du finde en karriere, du nyder og kan præstere godt i. I denne artikel diskuterer vi en række job, der er gode for videospillere.