18 Job For College-atleter

18 Job For College-atleter

Hvis du var en atlet på college, overvejer du måske måder at udleve din passion for sport i din professionelle karriere. At vide, hvordan man finder beskæftigelse inden for dette felt og de tilgængelige typer job, kan hjælpe dig med at finde succes med din fremtidige karriere. I denne artikel tilbyder vi tips, der gælder specifikt for tidligere college-atleter sammen med 18 mulige job til din overvejelse.

Relateret: 10 karrierer i sport

Hvordan kan du få et job som tidligere college-atlet?

Hvis du er interesseret i en karriere inden for sport, har du mange veje at overveje. At vide, hvordan du får mest muligt ud af din karriere inden for dette felt, kan hjælpe med at sikre din succes og lette stresset i forbindelse med din jobsøgning. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at få et job som tidligere college-atlet:

  • Få relevant erfaring. Bortset fra at deltage i en sport, så overvej at få et job på dit colleges atletiske afdeling. Mange ansætter studerende til entry-level jobs. Du kan også arbejde på studenteravisen eller radiostationen, eller arbejde som praktikant for et mindre liga-sportshold i dit område. Hver af disse muligheder giver dig noget at tilføje til dit CV og hjælper med at opbygge din viden og erfaring på dette område.
  • Start netværk. Mange arbejdsgivere foretrækker at ansætte medarbejdere, som de allerede kender og har tillid til. Udvid dit netværk og få kontakt med andre inden for det sportsrelaterede felt, du er interesseret i. At skabe disse forbindelser kan føre til nye jobmuligheder eller henvisninger.
  • Start i de mindre ligaer. Mens mange mennesker genkender store professionelle ligaer og college-programmer, så start din karriere i mindre skala. Overvej at arbejde i et minor league-system og arbejde dig op.
  • Få atletisk erfaring. Uanset om du beslutter dig for at træne eller scoute, hjælper det at have erfaring med spillet. Sørg for, at du har spillet spillet, før du starter en karriere i det. Dette giver dig ikke kun atletisk erfaring, men hjælper dig også med at vinde tillid og respekt fra spillere, trænere og spejdere.

Relateret: 15 bedst betalte job i sport

Job for college-atleter

Inden du starter din jobsøgning, skal du overveje de sportskarrierer, du er interesseret i. Hold dit erfaringsniveau, passion og færdigheder i tankerne, og brug denne liste over 18 jobs for college-atleter til at hjælpe dig med at indsnævre din søgning:

1. Sportsforfatter

National gennemsnitsløn: $25.314 om året

Primære opgaver: En sportsskribent refererer til en journalist, der leverer informativt og underholdende skriftligt indhold til sportsindustrien og dens fans. De rejser ofte til spil, interviewer atleter og undersøger aktuelle sportsbegivenheder. Sportsskribenter skriver ofte om spildækning, skriver historier om spillere og trænere og giver indsigt i de sportsgrene, de dækker.

2. Sportsligachef

National gennemsnitsløn: $30.826 om året

Primære opgaver: Sportsligaledere håndterer, hvad der sker uden for banen for en bestemt sport. De administrerer den forretningsmæssige side af sport, der involverer både kontrakter og forfremmelser. Sportsligaledere fungerer også som talsmand for deres klient.

3. Sportscenterleder

National gennemsnitsløn: $33.417 om året

Primære opgaver: Sportscenterledere administrerer et fitness- eller sportscenter. De organiserer aktiviteter, hjælper med planlægning af sportsfaciliteter, administrerer personalet, bestiller udstyr og forsyninger og planlægger vedligeholdelse og reparationer efter behov.

4. Sportsredaktør

National gennemsnitsløn: $34.485 om året

Primære opgaver: Sportsredaktører tildeler, redigerer og skriver historier om sportshold, atleter og trænere. De tildeler sportsrelaterede historier til et hold af sportsskribenter, opretholder kontakten med disse forfattere og medieprofessionelle og rekrutterer og træner sportspersonalet.

5. Sportstræner

National gennemsnitsløn: $35.360 om året

Primære opgaver: Sportstrænere fører tilsyn med ledelsen, instruktionen og træningen af ​​et sportshold eller en individuel atlet. De hjælper hold og atleter med at forbedre deres færdigheder og teknikker, overvåger deres præstationer, tilbyder opmuntring og udvikler træningsprogrammer. Sportstrænere planlægger også holdøvelser, vedligeholder sportsudstyr og hjælper med at forbedre holdets sammenhold og sportsånd.

6. Atletiktræner

National gennemsnitsløn: $36.483 om året

Primære opgaver: En atletiktræner hjælper med at forbedre et sportsholds atletiske færdigheder og evner vedrørende en bestemt sport. De underviser i alle aspekter af et spil, fremmer sportsånd og sporer og vurderer holdets strategier over for dets modstående hold.

7. Træningsfysiolog

National gennemsnitsløn: $36.691 om året

Primære opgaver: En træningsfysiolog refererer til en uddannet professionel, der evaluerer en patients konditionsniveau for at udvikle et træningsprogram for at hjælpe med deres helbred. De hjælper deres patienter med at komme sig fra kroniske sygdomme og forskellige sundhedsproblemer. Træningsfysiologer udfører også fitness- og stresstest ved hjælp af medicinsk udstyr.

Relateret: Lær om at være træningsfysiolog

8. Kinesiolog

National gennemsnitsløn: $38.334 om året

Primære opgaver: Kinesiologer studerer menneskelig bevægelse. De bruger videnskabelige tilgange til at hjælpe med at håndtere og forebygge lidelser, der hæmmer normal kropslig bevægelse. De anvender helbredende teknikker til at lindre deres patients muskelsygdomme. Overordnet sigter de mod at forbedre kroppens ydeevne og hjælpe deres patienter med at klare deres fysiske skader.

9. Cheftræner

National gennemsnitsløn: $40.273 om året

Primære opgaver: Cheftrænere træner professionelt atleter. Som seniortræner lærer de atleter det grundlæggende i en bestemt sport, såsom baseball eller fodbold. De opretter og kalder også forskellige skuespil under en kamp og administrerer underordnede trænere. Derudover tildeler cheftrænere stillinger, plejer atleter, forstår spillets regler, vurderer spillertalent til rekrutteringsformål og planlægger træningssessioner.

10. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $47.008 om året

Primære opgaver: Personlige trænere laver fitnessprogrammer til deres kunder, mens de motiverer dem til at nå deres fitnessmål. De lærer dem korrekte træningsteknikker, demonstrerer øvelser, ændrer øvelser for at imødekomme deres kunders behov og fitnessniveauer, overvåger deres fremskridt og giver dem de nødvendige ressourcer til at hjælpe med deres fitness- og sundhedsproblemer.

Relateret: Lær om at være personlig træner

11. Fitness manager

National gennemsnitsløn: $48.311 om året

Primære opgaver: Fitnessledere fører tilsyn med en fitnessklubs administration og overordnede organisation. De rekrutterer og træner medarbejdere, laver træningsplaner, planlægger fitnesstimer og administrerer fitnesscentrets budget.

12. Atletikchef

National gennemsnitsløn: $53.368 om året

Primære opgaver: Atletikledere fremmer individuelle atleter eller atletiske organisationer. De sikrer, at de økonomiske aspekter af begge kører glat. Atletikledere kan også koordinere markedsføring og rejser og hjælpe med at opretholde karrierestrategier.

13. Idrætskonsulent

National gennemsnitsløn: $54.527 om året

Primære opgaver: Sportskonsulenter gennemgår og undersøger sportsbranchens tendenser. De giver også feedback for at hjælpe med at forbedre salget for deres kunder. Sportskonsulenter evaluerer topholdene, trænerne og atleterne for at bestemme, hvordan de kan kopiere deres succes for deres kunder.

14. Atletisk spejder

National gennemsnitsløn: $56.335 om året

Primære pligter: Atletiske spejdere rejser for at se atleter spille deres særlige sport og for at afgøre, om deres færdigheder, talenter og attitude stemmer overens med en bestemt sportsorganisations behov. De rekrutterer nye medlemmer til et sportshold, uanset om det er på college-, amatør- eller professionelt niveau. Atletiske spejdere deltager også i kampe, tal med trænere for at finde lovende spillere og studere statistik for at bestemme en atlets potentiale, før de officielt rekrutteres.

15. Fitness direktør

National gennemsnitsløn: $57.358 om året

Primære opgaver: Fitnessdirektører opretter og planlægger fitnesstimer og -programmer for institutioner som helseklubber og virksomheder. De leder ofte personlige trænere og overvåger deres institutions daglige drift. Fitnessdirektører sikrer effektiviteten af ​​programmerne på deres facilitet og planlægger medarbejderskift.

16. Wellness manager

National gennemsnitsløn: $58.319 om året

Primære opgaver: Wellness-ledere opretter wellness-programmer for et fællesskab eller en organisation. De promoverer disse programmer til medarbejderne og planlægger aktiviteter, der har til formål at forbedre medarbejdernes velvære.

17. Kinesioterapeut

National gennemsnitsløn: $67.896 om året

Primære opgaver: Kinesiterapeuter skaber sikre træningsprogrammer, der har til formål at forbedre muskelstyrke og funktion, ofte på grund af skade eller sygdom. De underviser i terapeutiske øvelser for at hjælpe patienter, der har problemer med at bevæge sig og tilpasse træningsprogrammer til deres patients behov.

18. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $103.480 om året

Primære opgaver: Fysioterapeuter hjælper syge eller skadede personer med at forbedre deres fysiske bevægelser og håndtere deres smerter. De rådfører sig med deres patienter for at bestemme deres tilstand eller symptomer, evaluere deres fremskridt, udarbejde behandlingsplaner, lære dem korrekte terapeutiske træningsteknikker og give dem stimulering eller en massage for at hjælpe helingsprocessen.

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

Bjarne Carstensen
Bjarne Carstensen Hvis du var en atlet på college, overvejer du måske måder at udleve din passion for sport i din professionelle karriere. At vide, hvordan man finder beskæftigelse inden for dette felt og de tilgængelige typer job, kan hjælpe dig med at finde succes med din fremtidige karriere. I denne artikel tilbyder vi tips, der gælder specifikt for tidligere college-atleter sammen med 18 mulige job til din overvejelse.