18 Job, Du Kan Forfølge Med En Kandidatgrad I Træningsvidenskab

18 Job, Du Kan Forfølge Med En Kandidatgrad I Træningsvidenskab

Hvis du har en passion for fysisk sundhed og velvære, kan en mastergrad i træningsvidenskab være noget at overveje. Træningsvidenskab kan give dig nyttig viden og information, der kan føre til en række forskellige jobmuligheder efter endt uddannelse. I denne artikel diskuterer vi, hvad en master i træningsvidenskab er, hvorfor det er vigtigt, og lister jobs, du kan søge inden for det træningsvidenskabelige område.

Hvad er en master i træningsvidenskab?

En kandidatgrad i træningsvidenskab fokuserer på studiet af menneskers sundhed og velvære. Viden opnået fra en masteruddannelse i træningsvidenskab dækker emner som sportstræning, fysisk sundhed og sygdomshåndtering.

Hvorfor tage en master i træningsvidenskab?

Selvom hovedårsagen til at få en mastergrad i træningsvidenskab kan være baseret på personlig passion eller drive, er der andre grunde til, at det kan være en god idé:

Forstå din egen sundhed og sikkerhed

Når du læser til en kandidatgrad i træningsvidenskab, kan du lære meget om, hvordan du opretholder et godt fysisk helbred og velvære. Selvom denne viden er meget gavnlig for en karriere inden for træningsvidenskab, kan den også være nyttig for dit eget personlige helbred.

At have en bedre forståelse af sundhed og sikkerhed kan give dig den viden, du behøver for at spise godt og træne din krop sikkert og effektivt.

Forfølger videre uddannelse

Hvis du har en passion for fysisk velvære, kan det være en stor fordel for dig at søge videreuddannelse. Uanset om dit mål er at forfølge en doktorgrad, eller du blot ønsker at få endnu mere viden og ekspertise inden for det træningsvidenskabelige område, er en kandidatgrad en måde at opnå begge dele.

At øge dine muligheder

Når du modtager din master i træningsvidenskab, kan du forfølge flere job og karriere, end du tidligere havde til rådighed for dig. For eksempel kræver karrierer som en ernæringsekspert, atletisk træner eller en træningsfysiolog alle mindst en mastergrad for at opnå. Men for job, der kun kræver en bachelorgrad, kan det stadig være nyttigt at forfølge en masteruddannelse i træningsvidenskab til at demonstrere over for arbejdsgiverne din dedikation til stillingen og din ekspertise på området.

Job for dem med en kandidatgrad i træningsvidenskab

Træningsvidenskab er en udvidelse af slagsen til andre studieretninger såsom kinesiologi eller fitness, der oversættes bredt til arbejdspladsen. Her er 18 forskellige job, som du kan forfølge med en master i træningsvidenskab:

1. Sportstræner

National gennemsnitsløn: $16,97 i timen

Primære opgaver: Sportstrænere arbejder med hold af spillere for at lære dem færdigheder, strategier og teknikker til at vinde sportskampe. Sportstrænere kan også lægge planer og designe forskellige taktikker for at hjælpe hold med at overvinde stærke modstridende forsvar.

2. Kinesiolog

National gennemsnitsløn: $17,89 i timen

Primære opgaver: Kinesiologer bruger deres ekspertise inden for kropsbevægelser til at hjælpe patienter med at komme sig efter skade og forbedre deres fysiske helbred gennem træning og aktivitet. Kinesiologer kan arbejde med patienter over en længere periode eller gennem kontroller, der fokuserer på en patients fortsatte velbefindende.

3. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $22,57 i timen

Primære opgaver: Personlige trænere arbejder med klienter og kunder for at hjælpe dem med at forbedre deres fysiske sundhed. De vil ofte lære deres kunder taktik og teknikker til at træne sikkert og effektivt. Personlige trænere møder ofte kunder i deres hjem eller i offentlige og private fitnesscentre for at hjælpe dem med deres træning.

Læs mere: Lær om at være personlig træner

4. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $28,93 i timen

Primære opgaver: Registrerede sygeplejersker arbejder med patienter og klienter for at give dem nyttige sundheds- og medicinske oplysninger gennem en konsultation. De har også en stærk forståelse af, hvordan man opretholder en sund livsstil, og hvilke foranstaltninger patienter kan tage for at forebygge visse sygdomme eller sygdomme. Registrerede sygeplejersker kan arbejde solo med forskellige personlige klienter eller på et team af medicinske fagfolk bestående af andre sygeplejersker og læger.

Læs mere: Lær om at være en registreret sygeplejerske (RN)

5. Massageterapeut

National gennemsnitsløn: $30,30 i timen

Primære opgaver: En massageterapeut arbejder sammen med klienter og kunder for at lægge pres på bestemte områder af kroppen for at lindre spændinger i blødt væv og muskler. Massageterapi kan bruges af forskellige årsager, herunder stressreduktion, genoptræning eller smertelindring.

Læs mere: Lær om at være massageterapeut

6. Registreret diætist

National gennemsnitsløn: $30,68 i timen

Primære opgaver: En registreret diætist arbejder med klienter og patienter for at give dem nyttige ernæringsteknikker og spisevaner. De kan også hjælpe patienter med ernæringsforstyrrelser og fødevareallergier.

Læs mere: Lær om at være diætist

7. Ergoterapeut

National gennemsnitsløn: $44,97 i timen

Primære opgaver: Ergoterapeuter arbejder med patienter for at hjælpe dem med nedsatte motoriske funktioner og handicap. De vil ofte bruge opgaver og fysiske aktiviteter fra en patients hverdag til at hjælpe dem i deres helbredelse og fysiske praksis gennem deres daglige liv.

Læs mere: Lær om at være ergoterapeut

8. Træningsfysiolog

National gennemsnitsløn: $35.616 om året

Primære opgaver: En træningsfysiolog hjælper patienter, der har fysiske handicap eller er ved at komme sig efter operationen. De leverer træningsrutiner og fitnessprogrammer for at hjælpe patienter med at komme sig og opbygge deres fysiske styrke, så de kan helbrede ordentligt og forbedre deres velvære.

Læs mere: Lær om at være træningsfysiolog

9. Rehabiliteringsspecialist

National gennemsnitsløn: $41.746 om året

Primære opgaver: Rehabiliteringsspecialister arbejder med patienter, der har problemer med at bruge hele deres fysiske bevægelsesområde, eller patienter, der for nylig har været involveret i en fysisk ulykke. De bruger øvelser og fitnessprogrammer til at hjælpe patienter med at genvinde deres mobilitet og sikre, at de kan bevare deres fysiske formåen.

10. Fitness konsulent

National gennemsnitsløn: $42.120 om året

Primære opgaver: Fitnesskonsulenter hjælper kunder og kunder med at nå deres fitnessmål gennem fysisk aktivitet, sund kost og træningsplanlægning. Fitness konsulenter kan arbejde privat med forskellige klienter som personlige trænere, eller aktivitetscentre kan hyre dem til at yde støtte til deres betalende medlemmer.

11. Idrætslærer

National gennemsnitsløn: $47.070 om året

Primære opgaver: Idrætslærere arbejder med elever i forskellige aldre og hjælper dem med at forblive fysisk sunde gennem træning og fitnessplanlægning. De vil ofte oprette og vedtage lektionsplaner og give eleverne sundhedsbevidst viden og tips til at forblive fysisk aktive.

12. Ernæringsekspert

National gennemsnitsløn: $47.469 om året

Primære opgaver: En ernæringsekspert har meget lignende jobansvar som diætist, de arbejder med patienter og klienter for at sikre, at de spiser godt og opretholder en sund kost. Den grundlæggende forskel er, at nogle stater anerkender ernæringseksperter som læger, der kan diagnosticere og behandle ernæringsproblemer, hvis de har de nødvendige grader. Ernæringseksperter kan arbejde på et medicinsk team med læger og sygeplejersker, på en sportsfacilitet eller privat med forskellige klienter.

Læs mere: Lær om at være ernæringsekspert

13. Fitness manager

National gennemsnitsløn: $49.377 om året

Primære opgaver: En fitnesschef fører tilsyn med de daglige funktioner og personale i et fitness- eller aktivitetscenter. De opretter tidsplanen for medarbejderne, observerer personlige træneres praksis og sikrer, at udstyr og faciliteter fungerer korrekt.

14. Sportsdirektør

National gennemsnitsløn: $65.984 om året

Primære opgaver: En idrætsleder arbejder på en uddannelsesinstitution og fører tilsyn med dens idrætsafdeling. De hjælper med at planlægge sportsbegivenheder, administrere skolens hold og føre tilsyn med trænernes ansvar.

15. Kiropraktor

National gennemsnitsløn: $68.057 om året

Primære opgaver: En kiropraktor arbejder med patienter for at behandle neuromuskulære problemer. Enkeltpersoner vil ofte søge hjælp fra kiropraktorer til at behandle tilbagevendende smerter i visse bløddele og muskulære områder af deres krop.

Læs mere: Lær om at være kiropraktor

16. Wellness-direktør

National gennemsnitsløn: $68.764 om året

Primære opgaver: En wellness-direktør hjælper medarbejdere i virksomheder og organisationer med at opretholde deres sundhed og velvære. De bruger wellness-programmer og aktiviteter til at informere medarbejderne om, hvordan de kan gavne deres eget helbred og hjælpe dem med spørgsmål, de måtte have om træning eller slankekure.

17. Sundhedsleder

National gennemsnitsløn: $70.797 om året

Primære opgaver: En sundhedschef fører tilsyn med en gruppe medicinsk personale og hjælper dem med deres daglige ansvar. De hjælper også med at planlægge og koordinere sundhedsydelser til klienter og patienter.

18. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $106.123 om året

Primære opgaver: En lægeassistent er en læge, der hjælper med patienters sundhed og velværebehov. De kan udføre mange af de samme medicinske opgaver, som læger kan, herunder at diagnosticere og behandle sygdom og ordinere medicin. Lægeassistenter kan arbejde sammen med læger og andet medicinsk personale eller opretholde deres egen private praksis.

Læs mere: Lær om at være lægeassistent

Ofte stillede spørgsmål om at arbejde inden for træningsvidenskab

For at hjælpe dig med at få et bedre greb om, hvad studiet af træningsvidenskab egentlig indebærer, er her nogle ofte stillede spørgsmål om at arbejde inden for træningsvidenskab:

Er træningsvidenskab og kinesiologi det samme?

Ikke nøjagtigt. Træningsvidenskab fokuserer hovedsageligt på, hvordan fysisk aktivitet positivt kan påvirke sundhed og velvære, hvorimod kinesiologi fokuserer på det brede emne fysisk kropslig bevægelse.

Kræver arbejdet inden for træningsvidenskaben særlige certificeringer?

Selvom nogle job kræver særlige certificeringer eller videreuddannelse, såsom lægeassistent og registreret sygeplejerske karriere, kan andre job, såsom sportsdirektør og personlig træner, starte med det samme efter endt uddannelse.

Hvilken bachelorgrad har jeg brug for til en mastergrad i træningsvidenskab?

Selvom du ikke har brug for en specifik grad for at opnå en mastergrad i træningsvidenskab, omfatter nogle hovedfag, der kan gøre dine ansøgninger mere mærkbare og give dig nyttig forudviden:

  • Biologi
  • Sundhedsuddannelse
  • Kinesiologi
  • Atletisk træning
  • Ernæringsvidenskab
  • Sport eller atletisk ledelse
  • Prædiætetik
  • Fitness og wellness

Kristiane Rask
Kristiane Rask Hvis du har en passion for fysisk sundhed og velvære, kan en mastergrad i træningsvidenskab være noget at overveje. Træningsvidenskab kan give dig nyttig viden og information, der kan føre til en række forskellige jobmuligheder efter endt uddannelse. I denne artikel diskuterer vi, hvad en master i træningsvidenskab er, hvorfor det er vigtigt, og lister jobs, du kan søge inden for det træningsvidenskabelige område.