18 Job Du Kan Få Med En Grad I Sundhedsadministration

18 Job Du Kan Få Med En Grad I Sundhedsadministration

Sundhedspleje fra læger og sygeplejersker er muligt på grund af den støtte, de modtager fra administrationen specialiseret i sundhedspleje. En grad i sundhedsadministration tilbyder en række af disse karrierestillinger. At lære om typer af karrierer inden for sundhedsadministration kan hjælpe dig med at begynde en karriere, når du er færdiguddannet med en grad inden for dette område. I denne artikel undersøger vi, hvad en sundhedsadministrationsgrad er, og tilbyder en liste over 18 sundhedsadministrationsjob, du kan overveje at forfølge med graden.

Hvad er sundhedsadministration?

Sundhedsadministration er ledelsen af ​​forretningssiden, eller alle ikke-kliniske funktioner, af en sundhedsfacilitet. Dette kan omfatte daglige driftsopgaver, såsom at overvåge et budget, bemanding og langsigtet strategisk planlægning. Den fokuserer også på anlæggets infrastruktur inden for områder som politik, sikkerhed, procedure, regulering og akkreditering.

Det kan være gavnligt at uddanne en grad i sundhedsadministration, da flere arbejdsgivere søger kandidater med ikke kun en erhvervsuddannelse, men specifikke legitimationsoplysninger inden for sundhedsområdet. Kandidater kan arbejde i en række forskellige stillinger, der udfører gejstlige, administrative og ledelsesmæssige opgaver. Nogle muligheder kan omfatte:

  • Tandlægekontorer
  • Offentlige myndigheder eller sundhedsfaciliteter
  • Hospitaler
  • Forsikringsselskaber
  • Medicinske og diagnostiske laboratorier
  • Pleje- eller plejehjem
  • Ambulante centre
  • Private virksomheder

18 jobs til en sundhedsadministrativ uddannelse

Her er en liste over 18 job, du kan forfølge i sundhedsadministration:

1. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $42.749 om året

Primære opgaver: En administrativ assistent støtter ledere, teammedlemmer og kontorbesøgende ved at udføre en række opgaver. Dette kan omfatte booking af aftaler, lave rejsearrangementer og indlevering af dokumenter.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

2. Klinikadministrator

National gennemsnitsløn: $44.450 om året

Primære opgaver: En klinikadministrator fører tilsyn med den daglige drift af en lægeklinik og sikrer, at den fungerer korrekt. De screener og ansætter medarbejdere, udarbejder budgetter, overvåger forsikringsprocesser og overvåger patientforhold.

3. Administrativ specialist

National gennemsnitsløn: $44.613 om året

Primære opgaver: En administrativ specialist udfører en række kontoropgaver for en organisation. Dette omfatter hilse på kunder, besvarelse af telefonopkald, overvågning af budgetter og indsamling af dokumentation. Administrative specialister udfører også forskning og udarbejder rapporter om deres resultater.

4. Tandlægekontorchef

National gennemsnitsløn: $52.065 om året

Primære opgaver: En tandlægechef understøtter administrative opgaver på et tandlægekontor. De administrerer personalemøder og tidsplaner, sammen med vedligeholdelse af et kontorbudget og månedlig løn. Tandklinikchefer hjælper også besøgende ved at besvare forespørgsler og planlægge aftaler.

5. Forsikringsspecialist

National gennemsnitsløn: $56.763 om året

Primære opgaver: En forsikringsspecialist fortolker forsikringsplaner og giver risikostyringsrådgivning til deres kunder. De kommunikerer med forsikringsselskaber, verificerer medicinsk dækning, holder styr på patientjournaler og procesfornyelser.

6. Journalistansvarlig

National gennemsnitsløn: $59.892 om året

Primære opgaver: En journalansvarlig eller en sundhedsinformationschef beskytter og fører tilsyn med patientens helbredsdata. Dette indebærer styring af en klinisk database, dokumentation af en patients oplysninger og gennemgang af journaler.

7. Hospitalsleder

National gennemsnitsløn: $62.066 om året

Primære opgaver: En hospitalsleder overvåger og træffer struktur- og økonomibeslutninger for et hospital. De organiserer daglige aktiviteter på hospitalet, opretter budgetter, repræsenterer organisationen i bestyrelser og overvåger implementeringen af ​​nye programmer.

8. Facilitetschef

National gennemsnitsløn: $62.686 om året

Primære opgaver: En facility manager fører tilsyn med vedligeholdelsen af ​​en organisations bygninger. De finder områder, der kan forbedres i effektivitet og omkostninger, sammen med at sikre, at bygningen lever op til reglerne og forudsige kommende behov, såsom forbedringer.

Relateret: Lær om at være en Facilities Manager

9. Uddannelsesansvarlig

National gennemsnitsløn: $64.031 om året

Primære opgaver: En træningsleder instruerer nye og etablerede teammedlemmer i at sikre, at deres færdigheder stemmer overens med deres jobansvar. Træningsledere gør dette ved at udvikle træningsmanualer og -programmer sammen med vurdering af færdigheder for at se, hvor teammedlemmer kan forbedre sig.

Relateret: Lær om at være træningsleder

10. Sundhedschef

National gennemsnitsløn: $64.084 om året

Primære opgaver: En sundhedschef vejleder teammedlemmer og hjælper med at sikre, at en sundhedsfacilitet kører effektivt. De opretter og opdaterer afdelingsplaner, organiserer aktiviteter for sundhedsklinikken og holder sig opdateret på relevante love og procedurer.

11. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $67.352 om året

Primære opgaver: En driftsleder sikrer, at en virksomhed yder sit bedste potentiale. Driftsledere evaluerer og forbedrer organisatoriske processer for at forbedre produktiviteten og kvaliteten af ​​arbejdet.

Relateret: Lær om at være driftsleder

12. Personalechef

National gennemsnitsløn: $69.278 om året

Primære opgaver: En personalechef leder personaleafdelingen og styrer rekrutteringsprocessen. Disse personer udvikler og implementerer menneskelige ressourcestrategier, der stemmer overens med en virksomheds forretningsstrategier. De er normalt også ansvarlige for løn og vedligeholdelse af fordelsordninger.

Relateret: Lær om at være HR-chef

13. Forretningsudviklingschef

National gennemsnitsløn: $72.353 om året

Primære opgaver: En forretningsudviklingsleder hjælper en organisation med at vokse sin forretning ved at opdage nye muligheder og kundeemner. De udvikler også vækststrategier, skriver forretningsforslag og forhandler med interessenter.

Relateret: Lær om at være forretningsudviklingschef

14. Programleder

National gennemsnitsløn: $81.717 om året

Primære opgaver: En programleder koordinerer forskellige projekter og produkter for en organisation. De planlægger at fastholde et programs initiativer og opretholde en virksomheds standarder og samtidig opretholde en deadline.

15. Sygeplejerskeleder

National gennemsnitsløn: $84.529 om året

Primære opgaver: En sygeplejerskeleder fører tilsyn med plejepersonalet på et hospital eller i kliniske omgivelser. Sygeplejerskeledere administrerer både menneskelige og økonomiske ressourcer ved at skabe et sikkert miljø og opnå økonomiske mål.

Relateret: Lær om at være sygeplejerskeleder

16. Plejehjemsbestyrer

National gennemsnitsløn: $91.093 om året

Primære opgaver: En plejehjemsadministrator fører tilsyn med de administrative og kliniske aspekter af et plejehjem eller relaterede faciliteter. De kombinerer ekspertise inden for erhvervslivet og sundhedsvæsenet til at håndtere forretningsopgaver som at udvikle politikker og koordinere sygepleje.

17. Hospitalsdirektør

National gennemsnitsløn: $120.408 om året

Primære opgaver: En administrerende direktør for et hospital (CEO) leder et ledelsesteam for at sikre, at et hospital fungerer effektivt. Det gør de ved at etablere patientsikkerhed, fremme kvalitetssundhedsydelser og opretholde finansiel stabilitet.

18. Forsikringsgaranti

National gennemsnitsløn: $128.225 om året

Primære pligter: En forsikringsgiver gennemgår forsikringsansøgninger for at afgøre, om de skal acceptere en person. De analyserer også finansielle data for at bestemme potentialet for risici og kommunikerer information med sundhedspersonale.

Adam Matthiesen
Adam Matthiesen Sundhedspleje fra læger og sygeplejersker er muligt på grund af den støtte, de modtager fra administrationen specialiseret i sundhedspleje. En grad i sundhedsadministration tilbyder en række af disse karrierestillinger. At lære om typer af karrierer inden for sundhedsadministration kan hjælpe dig med at begynde en karriere, når du er færdiguddannet med en grad inden for dette område. I denne artikel undersøger vi, hvad en sundhedsadministrationsgrad er, og tilbyder en liste over 18 sundhedsadministrationsjob, du kan overveje at forfølge med graden.