18 Ingen Erfaring Socialrådgiverjob At Overveje

18 Ingen Erfaring Socialrådgiverjob At Overveje

Socialt arbejde er en karriere, der giver dig mulighed for at hjælpe andre, når de går igennem en svær tid, og mange stillinger i socialbranchen kræver en vis grad af erfaring. Selvom du måske har brug for at blive kreativ med beskæftigelse, er der ledige stillinger for socialrådgivere uden erfaring. I denne artikel diskuterer vi en liste over job, du kan overveje som socialrådgiver uden erfaring.

Hvad er ingen erfaring som socialrådgiverjob?

Socialrådgivere uden erfaring kan stadig finde tilfredsstillende og givende job. De fleste akademiske uddannelser i socialt arbejde giver dig den teoretiske baggrund, du skal bruge for at arbejde i socialt arbejde. At finde en entry-level position i branchen kan hjælpe dig med at få den erfaring, du har brug for for at fremme din karriere. Uanset om du planlægger at arbejde mod en højere grad i socialt arbejde, eller du er klar til at begynde at hjælpe mennesker, er der mange job, der giver dig mulighed for at gøre dette.

Relateret: 9 interviewspørgsmål til socialt arbejde (med eksempelsvar)

Ingen erfaring med socialrådgiverjob

Ikke alle job, der giver dig mulighed for at udnytte dine socialrådgiverkompetencer, kræver tidligere erfaring. Her er en liste over job for socialrådgivere med ringe eller minimal erfaring:

1. Lærerassistent

National gennemsnitsløn: $12,31 i timen

Primære opgaver: Lærerassistenter hjælper lærere med at styre klasseværelset og forberede og gennemføre planer. De kan også arbejde med mindre grupper af studerende, hjælpe dem med at studere eller fuldføre et projekt. Socialrådgivere har ofte gode interpersonelle færdigheder, som kan hjælpe dem med at hjælpe og forbinde med deres elever.

Relateret: Interviewspørgsmål: "Interviewer du aktivt?"

2. Plejehjemsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,46 i timen

Primære opgaver: Med en baggrund i socialt arbejde kan plejehjemsarbejdere forberede rekreative aktiviteter for beboerne eller endda planlægge udflugter. Plejehjemsarbejdere kan også tilbyde følelsesmæssig støtte til seniorer, der tilpasser sig en overgang fra selvstændig tilværelse til et plejehjem. Nogle kan også tilbyde hjælp som hjemmeplejeassistent.

Relateret: 16 stillinger på plejehjem at overveje

3. Skolerådgiver

National gennemsnitsløn: $14,66 i timen

Primære opgaver: Skolevejledere yder akademisk og psykologisk bistand til eleverne. De kan arbejde i en mellem- eller high school indstilling, eller nogle gange, på et college campus. Skolerådgivere hjælper eleverne med at planlægge klasseskemaer for at nå karrieremål. De kan også hjælpe eleverne, når de går igennem en svær tid. Mens en vis erfaring kan være nødvendig for at arbejde som skolerådgiver, forbereder nogle skolerådgivningsprogrammer eleverne til at arbejde umiddelbart efter eksamen. Stillinger til at assistere en skolevejleder kan også være tilgængelige.

4. Beskæftigelsesspecialist

National gennemsnitsløn: $15,64 i timen

Primære opgaver: Beskæftigelsesspecialister bistår virksomheder med at finde kvalificerede medarbejdere. Nogle beskæftigelsesspecialister kan også arbejde med kunder, der leder efter et job, og hjælper dem med at opdatere deres CV og øve sig i samtaleteknikker. De kan også ofte forbinde jobsøgende med tilgængelige ressourcer, såsom kommende jobmesser eller beskæftigelsescentre.

Relateret: Interviewteknikker til at opnå dit næste interview

5. Community outreach koordinator

National gennemsnitsløn: $17,29 i timen

Primære opgaver: Lokalsamfundets opsøgende koordinatorer koordinerer udstrækningen af ​​lokalsamfundsarrangementer. Dette kan omfatte planlægning, implementering eller markedsføring af programmet. Community outreach-koordinatorer fokuserer ofte på begivenheder, der hjælper med at løse samfundsproblemer, såsom bevidstheden om afhængighed eller vold.

6. Psykisk rådgiver

National gennemsnitsløn: $18,20 i timen

Primære opgaver: Psykiske rådgivere kan arbejde med klienter i behandlingen af ​​afhængighed eller psykiske lidelser. Entry-level mental sundhed rådgivere kan arbejde med en supervisor, diskutere deres klienter, indtil de har mere erfaring i branchen.

7. Stof- og alkoholrådgiver

National gennemsnitsløn: $19,72 i timen

Primære opgaver: Stof- og alkoholrådgivere bistår patienter, der kæmper med afhængighed. De kan arbejde i et indtagelsescenter eller i et afhængighedsopsvingscenter, hvor de laver indtag og laver behandlingsplaner. Den mentale sundhedsuddannelse, som mange socialrådgivere får i skoletiden, kan give et godt grundlag for en karriere som rusmiddel- og alkoholrådgiver.

8. Psykisk sundhedsarbejder

National gennemsnitsløn: $26,13 i timen

Primære pligter: Psykiatriske medarbejdere kan hjælpe andre psykiatriske fagfolk, såsom psykologer eller rådgivere. De kan hjælpe i et rådgivningscenter, lede gruppeterapi eller gennemføre indtag. Nogle psykiatriske medarbejdere kan også arbejde med patienter med udviklingshæmning, hjælpe dem med kognitive opgaver eller udvikle færdigheder.

9. Psykiatrisk tekniker

National gennemsnitsløn: $32,09 i timen

Primære opgaver: Psykiatriske teknikere, også kaldet psykiatriske tekniker, assisterer psykiatriske sygeplejersker og psykiatere i en indlagt psykiatrisk afdeling. De kan foretage indtag, fastlægge behandlingsplaner eller overvåge beboernes fremskridt. Nogle kan gennemføre gruppesessioner og hjælpe med grundlæggende plejeopgaver, som at hjælpe med fodring eller administration af medicin.

10. Adoptionsspecialist

National gennemsnitsløn: $38.414 om året

Primære opgaver: Adoptionsspecialister arbejder på børnehjem og planlægger møder mellem børn og potentielle forældre. De vil individuelt vurdere begges behov og afgøre, om et barn passer godt til en interesseret familie. Adoptionsspecialister kan også arbejde med at koordinere lokale arrangementer for at uddanne folk om adoptionsprocessen.

11. Sagsbehandler

National gennemsnitsløn: $38.801 om året

Primære opgaver: Sagsbehandlere arbejder med mennesker, der går igennem en svær tid, forbinder dem med ressourcer og laver behandlingsplaner. De kan arbejde med mennesker, der har det økonomisk svært, har at gøre med et stof- eller alkoholmisbrug eller er blevet henvist til sagsbehandleren efter en huslig tvist eller bekymringer om børns sikkerhed.

12. Socialassistent praktikant

National gennemsnitsløn: $40.225 om året

Primære opgaver: Arbejdet som socialrådgiverpraktikant kan give dig den erfaring, du skal bruge for at finde ansættelse i stillinger, der kræver erfaring. Socialrådgiverpraktikanter arbejder tæt sammen med andre socialrådgivere, gennemfører optagsvurderinger og laver behandlingsplaner for klienter. De kan arbejde i mange forskellige miljøer, herunder en skole, et fællesskab eller et mentalt sundhedscenter.

13. Plejeplejesagsplanlægger

National gennemsnitsløn: $41.693 om året

Primære opgaver: Sagsplanlæggere i plejefamilier arbejder i plejesystemet og sikrer trivslen for børn i deres pleje. De kan foretage hjemmevurderinger, når der er bekymringer om et barns sikkerhed. De kan også foretage opfølgende besøg for at vurdere, om barnet er klar til at blive erstattet i hjemmet, eller lave behandlingsplaner for forældrene. Plejeplejesagsplanlæggere bliver ofte stævnet til at tale i barnets tarv i retten.

14. Sundhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $46.425 om året

Primære opgaver: Sundhedsspecialister arbejder på et hospital. De kan hjælpe patienter mentalt med at forberede sig på en kommende procedure eller hjælpe dem i bedring. Sundhedsspecialister kan også yde mental sundhed og følelsesmæssig støtte til familiemedlemmer til patienter på hospitalet, som gennemgår procedurer eller efter længere ophold.

15. Programkoordinator

National gennemsnitsløn: $46.633 om året

Primære opgaver: Programkoordinator eller -direktører er ansvarlige for ansættelse og uddannelse af personale, normalt i en social arbejdsorganisation. De har ofte gode interpersonelle og kommunikationsevner, men kan være nye inden for socialt arbejde. Programkoordinatorer kan også være ansvarlige for at udvikle visse programmer, såsom nye initiativer til bevidstgørelse om mental sundhed eller en opsøgende begivenhed for lokale skoler.

16. Socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $60.106 om året

Primære opgaver: Der er socialrådgiverjob på begynderniveau, som måske ikke altid kræver erfaring. Socialrådgivere arbejder tæt sammen med mennesker og hjælper dem med at identificere og løse psykiske problemer. De kan arbejde med børn, der har været i problemer med politiet, eller de kan arbejde med voksne, der beskæftiger sig med psykiske problemer.

17. Gruppeboligleder

National gennemsnitsløn: $61.465 om året

Primære opgaver: En gruppeboligleder varetager de daglige opgaver i et gruppehjem. Dette kan omfatte screening, tilbud om hjælp eller kommunikation med beboere. Det kan også omfatte opsøgende arrangementer i lokalsamfundet for at opnå finansiering til gruppehjemmet eller for at øge offentlighedens bevidsthed. Socialrådgivere har ofte specifik uddannelse i at behandle underrepræsenterede befolkningsgrupper, som måske midlertidigt bor i gruppehjemmet.

18. Kvindesundhedschef

National gennemsnitsløn: $85.102 om året

Primære opgaver: Kvinders sundhedschefer arbejder primært med kvinder i forskellige kapaciteter eller miljøer. De arbejder muligvis på en fødeafdeling på hospitalet og hjælper kvinder med at klare fødslen. De kan også arbejde på et krisecenter for kvinder, koordinere opsøgende arrangementer og forbinde beboerne med de ressourcer, de har mest brug for.

Aksel Thrane
Aksel Thrane Socialt arbejde er en karriere, der giver dig mulighed for at hjælpe andre, når de går igennem en svær tid, og mange stillinger i socialbranchen kræver en vis grad af erfaring. Selvom du måske har brug for at blive kreativ med beskæftigelse, er der ledige stillinger for socialrådgivere uden erfaring. I denne artikel diskuterer vi en liste over job, du kan overveje som socialrådgiver uden erfaring.